زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این تاریخ زارعی چرا اینجوریه؟؟؟؟؟ بخصوص از صدر مسیحیت به بعد.کلم داره سوت میکشه..............سختی خودش یه طرف.این عدم توافق در نام گذاری بناها یه طرف.....کاش هی انگلیسیشو مینوشتن .مث اینکه میخواستن اسم بچشونو بزارن هر کی یه اسم گداشته.یکی اسم خواهرزاذش یکی اسم داداش.............:eek:

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
این تاریخ زارعی چرا اینجوریه؟؟؟؟؟ بخصوص از صدر مسیحیت به بعد.کلم داره سوت میکشه..............سختی خودش یه طرف.این عدم توافق در نام گذاری بناها یه طرف.....کاش هی انگلیسیشو مینوشتن .مث اینکه میخواستن اسم بچشونو بزارن هر کی یه اسم گداشته.یکی اسم خواهرزاذش یکی اسم داداش.............:eek:

منم تو این سبکای بعد مسیحیت موندم هرچی میخونم باز نمیشه :redface:

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
من میخواستم روحیه شما رو خراب کنم؟واقعا که
نه عزيزم حرفاي شما باعث شد ما با هم هماهنك تر بشيم و درسمونو جدي تر بخونيم. الان همهمون ٦ دور خونديم. توي ازمونا همه ١ مي شيم. بالاي ٧٠ درصد هم مي زنيم. شما اصلا خودتونو ناراحت روحيه ما نكنيد. خيليم حالمون خوبه. و درسمونو مي خونيم.

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه عزيزم حرفاي شما باعث شد ما با هم هماهنك تر بشيم و درسمونو جدي تر بخونيم. الان همهمون ٦ دور خونديم. توي ازمونا همه ١ مي شيم. بالاي ٧٠ درصد هم مي زنيم. شما اصلا خودتونو ناراحت روحيه ما نكنيد. خيليم حالمون خوبه. و درسمونو مي خونيم.
سلام نیکی...چه خبر یه خورده از برنامت بگو مرد شماره 1 زبان

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینهمه من انرژی دادم حالا میشه شما یکم بم انرژی بدین:(
آقا اخه این چه وضعشه جزوه انگلیسی میدن واسه امتحان باید بخونی ترجمه کنی تازه بعد کلی مشکل که ترجمه کنی بشینی بفهمی چی گفته:cry:به من چه که استاد ایران نبوده و نمیتون جزوه فارسی بده :cry: آقا اینهمه درس میخونین فک نکنید ارشد خیلی خوب و خوش میگذره همون ده واحد که یه ترم میگیرید دو برابر اندازه همون 20 واحد کارشناسی ازتون وقت و انرژی میبری:cry:
رسما خسته شدم:w22::w22::w22::w22:

[h=3]the feeling is mutual sister[/h]

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها واسه مبانی سازه این جزوه ی خلاصه ای که تو باشگاه هس بخونم خوبه؟؟؟ وقت نمیشه کتابشو بخونم :(

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها واسه مبانی سازه این جزوه ی خلاصه ای که تو باشگاه هس بخونم خوبه؟؟؟ وقت نمیشه کتابشو بخونم :(

آره عزیزم خوبه. شما که فنت قویه نگران نباش. من کتابشو هفته ی پیش خوندم با جزوه مقایسه کردم به نظرم جزوه ی خوبیه...;)

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم الان دقیقا همین حس دارم...درس خوندن خر است

من 1 هفتس بزوور میشینم تو خونه ولی لا فایدههههه. :| منم موافقققممم.درس خر است .:(

و من هم...:(
0 ساعت....
درس بی شعور نفهم خر کصااااااااااااافت:crying:فک میکردم من اینجوریم فقط

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام خانمی... همون کافیه... وسواس نباش... برس ب بقیه ی درساااااا:cry:
تاریخش تموم شده.من نرفتم
الان عناصر سینا شریفی ،زبان آقای اصفهانی،ایستایی با آقای بداغی هست نمیدونم بدرد میخوره یا نه؟
کسی نظری داره؟
آقای اصفهانی ک عالیه (میگنااا من خودم نمیدونم)
اگه تایم آزاد داری و دوست داری ببینی چ خبره برو

چرا ما اینجوری شدیم؟من بخاطر برف و بعدشم مشکلات بعدیش که تا الان خونمون آب قطعه یعنی 48 ساعت برنامه م ریخت بهم
امروز فقط2ساعت خوندم :(
بخاطر فکر و خیاااالو آسمونو هوای دو نفرشوووو ..دگ دگ جونم برات بگه... حس شییییرینه فرار از درسو این حرفا:confused:

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا ما اینجوری شدیم؟من بخاطر برف و بعدشم مشکلات بعدیش که تا الان خونمون آب قطعه یعنی 48 ساعت برنامه م ریخت بهم
امروز فقط2ساعت خوندم :(

دقیقا.منم شیرازم .... از اون شبی که برف اومد و برقا قطع شد برنامم ریخت به هم...

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
درس بی شعور نفهم خر کصااااااااااااافت:crying:فک میکردم من اینجوریم فقط
مجید جان... دلبندم...کثافت

اگه میخوای غلیییییییظش کنی .. میشه کصاااافط

memare iran

عضو جدید
سلام خانمی... همون کافیه... وسواس نباش... برس ب بقیه ی درساااااا:cry:
آقای اصفهانی ک عالیه (میگنااا من خودم نمیدونم)
اگه تایم آزاد داری و دوست داری ببینی چ خبره برو

وقت آزاد که ندارم..همه کارگاه ها 2روز پست سر همه مجبورم از درس خوندن بزنم..پس تصویب شد میرم بعد جزوه ش بهتون میدم

بخاطر فکر و خیاااالو آسمونو هوای دو نفرشوووو ..دگ دگ جونم برات بگه... حس شییییرینه فرار از درسو این حرفا:confused:

آی گفتی

• Like
واکنش ها: imah

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام نیکی...چه خبر یه خورده از برنامت بگو مرد شماره 1 زبان
سلااااام :) من دوره شروع كردم از شنبه. ولي ٣ تا كتاب و ٥ ٦ تا جزوه نخونده دارم كه مثلاً تو روز ٦ ساعت دوره مي كنم ٢ ساعت نخونده هامو مي خونم. امروزم تست زدم بد نبود. ولي دوره خسته كنندس براي همين در كنارش جديد هم مي خونم كه خسته نشم. شما اين معماري و شهرسازي قرن بيستم لادن رو خوندين؟ خيللللي سخته :(((

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا