زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:huh::w05::w46::w47:
تنبلها چرا بیدار نمیشید....ای باباااااااا...
وااااای 1:05 مین تاریخ خوندم بخش رنسانس البته دوبار خوندمش...ک مرورم بعد بکنم...
یه 50 مینم زبان گرامر تست برای بخش صفت و قید و شروع بخش ضمایر....
مجموعا 1:55
یه 20 مینم وسطش خوابیدم ک از چرت در بیام....بریم بقیه ضمایر رو بخونیم....
تا 45 مین دیگه کسی نیاد ما میریم یکم بخوابیم
نخواب خواهر من بخون منم بیدارم البته دارم کار پایان نامه میکنم ........

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا من رفتم خودمو بووووووووووووووووووووووکوشمممممممممممممممممممممم این چه وضعشه آخه .......
رکورد دار گینس تو این زمینه رو باید پیدا کنم ببینم واقعا منظورش چی میتونه باشه
اینم از بدبختی مااااا1545958_641191372606314_2047337865_n.jpg

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
آقا من رفتم خودمو بووووووووووووووووووووووکوشمممممممممممممممممممممم این چه وضعشه آخه .......
اینم از بدبختی مااااامشاهده پیوست 188694
عزیزم نخون...نمیاد...اگه میخواست بیاد باید امثال سروش نیا سریع کلاسشو میزاشتن...این 1
2 هم من شنیده بودم ک کلابچی ک استاد یکی بود ازش پرسیده چرا استاد شما دم کنکور این همه کتاب چاپ میکنید میخواید استرس ایجاد کنید...
اونم قسم میخورد میگفت بابا من کتاب رو تو مرداد تموم میکنم شهریور میدم برا چاپ ....اینها دسیسه خود ناشراست ک برای فروش کتاب میان دم کنکور چاپ میکنند...من گناهی ندارم...

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سجاد کوشی پس؟؟؟؟؟داری میخونی یا خواب موندی؟؟؟
آقا ما 3:10 مین خوندیم...بخش حروف اضافه تموم شد ولی چقدر نکته داشتااااا:surprised:یعنی نکات رو یاد بگیریم خوب فکر کنم راحت بشه زد اون 1دونه سئوالی ک میخواد بیاد ازش...
من الان 10 تا تست زدم...8 تا درست 2 تا غلط
بریم ببینیم امروز چی میشه...
خدایا به امید تو....

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:crying::crying::crying:

سجاد کوشی پس؟؟؟؟؟داری میخونی یا خواب موندی؟؟؟
آقا ما 3:10 مین خوندیم...بخش حروف اضافه تموم شد ولی چقدر نکته داشتااااا:surprised:یعنی نکات رو یاد بگیریم خوب فکر کنم راحت بشه زد اون 1دونه سئوالی ک میخواد بیاد ازش...
من الان 10 تا تست زدم...8 تا درست 2 تا غلط
بریم ببینیم امروز چی میشه...
خدایا به امید تو....
هستم ولی سرماخورده.......هر سال فک کنم از حروف اضافه اومده نه؟؟؟؟ بچه ها راهکاری ندارین برای سرما خوردگی؟؟؟؟؟
بچه ها من سوالای سال پیش زبان رو که میخونم از اون سوالای مربوط به قرهنگ تصویری بی تفاوت رد میشم چون چند ساله ازشون نیومده.شما اونارو هم میخونین؟؟؟

آخرین ویرایش:

mon-@-rchitect

عضو جدید
:crying::crying::crying:

هستم ولی سرماخورده.......هر سال فک کنم از حروف اضافه اومده نه؟؟؟؟ بچه ها راهکاری ندارین برای سرما خوردگی؟؟؟؟؟[/QUOT

سلام صبح همه تو بخیر دوستای گلم
بستگی داره اگه گلو درد داری با اب و نمک روزی 2 و3 بار شست وشو بده و واسه سینوزیت میتونی بری عطاری جوهر نعنا بگیری تو اب جوش بریز ی حوله روسرت بنداز و بخور (بوخور)بده با اسپند هم میتونی(دودش کن بکش بالا یاثر دیگه ه داره که چشم نمیخوری) اینا راهای سنتیه راه دیگه هم ک امپول دیگه همه ی اینا + 1روز استراحت همین قدر میتونم کمک کنم.انشالا بهتر بشی

mon-@-rchitect

عضو جدید
نخواب خواهر من بخون منم بیدارم البته دارم کار پایان نامه میکنم ........

منم درگیر پایان نامه ام با هم همدردیم ولی چه خوب که تحولتون دو هفته دیگه س مال ماکه گفتن ی روز قبل کنکوره اگه باز تغییری نکنه
موفق باشی

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
این خلاصه متدین 2 : از صفجه 1 تا 82 :)
صفجه 82 تا 102 همش نکتست و مربوط به سبک هاست پیشنهاد می کنم اون رو کامل بخونید
جزوش پر نکته بود، ولی راستش داشتم خلاصه می کردم به نظرم برای کنکور معماری زیادی جزئی اومد، متدین 1 بهتر بود
یکم هم خلاصش زیاد شد ، ببخشید به بزرگی خودتون :(

http://www.mediafire.com/download/pvutjah6bw4zenp/Motedayen2-Nokat.rar

:gol:
من جزوه آکادمی خوندمش .اینو نتونشوستم دانلود کنم
این فقط نکته است ؟؟

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
من جزوه آکادمی خوندمش .اینو نتونشوستم دانلود کنم
این فقط نکته است ؟؟

عزیزم تقریبا همونه یعنی یه درس رو 2 ترم متفاوت داده
این خلاصه متدین 2 هست
مال آکادمی اونم متدین2 هست و خوبه دیاگرامم زیاد داره اگه اونو خوندی که دیگه نیاز نیست این خلاصه رو بخونی:gol:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ی راهنمایی؟؟اگه من فقط ب تاریخ فن و منظر تمرکز کنم و بتونم این 3تارو 50،40بزنم و این ی ماه تمرکزمو ب اینا بذارم و زبانم حالا هرچی شد یا صفر یا حالا اگه شد چند تا،از درک بزنم .درک معماریم ک دیگه 30میزنم انشالاه میتونم رتبه خوبی بیارم
وووووو ازززززز اردبیل قبول شم؟؟؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ی راهنمایی؟؟اگه من فقط ب تاریخ فن و منظر تمرکز کنم و بتونم این 3تارو 50،40بزنم و این ی ماه تمرکزمو ب اینا بذارم و زبانم حالا هرچی شد یا صفر یا حالا اگه شد چند تا،از درک بزنم .درک معماریم ک دیگه 30میزنم انشالاه میتونم رتبه خوبی بیارم
وووووو ازززززز اردبیل قبول شم؟؟؟
زبان صفر رتبتو دگرگون می کنه!میانگینت 40 باشه و زبانت صفر باشه رتبه 500، 600 می شه!

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
زبان صفر رتبتو دگرگون می کنه!میانگینت 40 باشه و زبانت صفر باشه رتبه 500، 600 می شه!

پس یعنی زبان حتما باید ی 20درصدی بتونم بزنم؟؟!!اصلن نمیرسم اصلا وقت و زمانی ک میذارم برکت نداره

memare iran

عضو جدید

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
آفرین..موفق باشی
من که تا شروع میکنم زبان بخونم حوصله م سرمیره فقط 504 تموم کردم تا الان پیشنهاد بدین چطوری بخونم
504 و 1100 بر اساس سختی کلمه تنظیم شدن!از آخر به اول نیاین!به ترتیب بخونین!بهترین راه واسه یاد گرفتن نوشتنشونه!با خودکار 4 یا 5 با املاشونو بنویسین و معنیشو بگین ، نتیجه می گیرین.

memare iran

عضو جدید
504 و 1100 بر اساس سختی کلمه تنظیم شدن!از آخر به اول نیاین!به ترتیب بخونین!بهترین راه واسه یاد گرفتن نوشتنشونه!با خودکار 4 یا 5 با املاشونو بنویسین و معنیشو بگین ، نتیجه می گیرین.

504 تموم شده بگین از حالا به بعد چی بخونم..کتاب (زبان عمومی اصفهانی) دارم ولی لغت هاش زیاده و پیش نمیره

nima-sd

عضو جدید
کاربر ممتاز
این کتاب درسیه برای گرایش بیونیک که امسال اوردن تو تکنولوژی مطمئن باش نمیاد پارسالم کتاب جزییات ارتقا دهنده رو داد ما رفتیم کلی پول دادیم خریدیم هیچ سوالی هم ازش نیومد حتی تو تکنولوژی برو همون کتابایی که خوندیو مرور کن :)

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سوال!!!
اگه زبان 15
فن 40
تاریخ 40
درک 40
منظر 40 بزنی
رتبه چند میشه؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سوال!!!
اگه زبان 15
فن 40
تاریخ 40
درک 40
منظر 40 بزنی
رتبه چند میشه؟
شاید زیر 200.مونده به سختی سوال!

در ضمن از کتاب هایی مثل دیجیتال و آرکی تایپی و منبع الهام و جزئیات ارتقادهنده و این بیونیک اگه سوال بدن از عکس روی جلد می دن و یا از صفحات اول و مطالب مهم و سر تیترشون.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سوال!!!
اگه زبان 15
فن 40
تاریخ 40
درک 40
منظر 40 بزنی
رتبه چند میشه؟
وای سارا جون مردم از خنده.عین خودمی میشینم درصد فرضی مینوسم برا خودم
اخه مشکل اون 15درصده؟؟چ جوری زبان 20.،15بزنیم؟؟؟؟؟تازه من تعدا سوالایی ک باید بزنمم درآوردم مثلا 12تا سوال برا فن میشه 40 ح ح ح
یا 5تا سوال برا زبان میشه چند

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید زیر 200.مونده به سختی سوال!

در ضمن از کتاب هایی مثل دیجیتال و آرکی تایپی و منبع الهام و جزئیات ارتقادهنده و این بیونیک اگه سوال بدن از عکس روی جلد می دن و یا از صفحات اول و مطالب مهم و سر تیترشون.
بیونیکم مگه داریم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا