زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
من دارم بچه های تاپیک رو به راه راست هدایت میکنم ساعت 4.5 صبح پا شدم ...........

منم 4:30 پا میشم اما هی چرت میزنم سر کتابا
از نحوه پروندن خوابت بهم بگو
یکی مث من که چرتش میگیره
اونجوری درس خوندن هم به دل آدم نمیشینه:(

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی 3 هفته بعد به جز ساعت اینجا اومدن،ساعت غذا خوردن و دست به آبم حساب میکنی؟:whistle:
تو اون وقت هر ست غذاخوردن 15 دقیقه می شه و دست به آب شما نیم ساعت طول می کشه؟عایا؟:surprised:خواب هم 6 ساعت کافیه!

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکی مث من که چرتش میگیره
خب عزیزم چ کاری ساعت7بیدارشو بخووون با انرژی اون کیفیتش بهتره ب نظر من ..

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی 3 هفته بعد به جز ساعت اینجا اومدن،ساعت غذا خوردن و دست به آبم حساب میکنی؟:whistle:
:w15: خوب اومدى واقعن!

اره خوب اومدی احتمالا همه اینا جز مطالعه اش میشه شایدم ب 18رسید
:w15:
یکی مث من که چرتش میگیره
خب اگه چرت مى زنى كه فايده نداره! هركى يه مدله، اينجورى خودتو اذيت مى كنى، روز كنكورم اذيت مى شى، سعى كن ساعت خواب و بيداريتو با ساعت كنكور هماهنگ كنى. من ٥.٥- ٦ كه پا مى شم تا ١٠-١٠.٥ خوب و اوكى ام، بعدش چرتم مى گيره، مى رم يه دورى مى زنم تو خونه و اينجا، مى پره! ظهرم نمى خوابم. :)

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان هم که دارم تو تاپیک پاسخ می دم دارم تو memrise زبان می زنم.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یکی مث من که چرتش میگیره
خوب اونجوری که خوب نیست دقیقا اشتباهه یعنی از 7 پاشی بهتره من الان عادت کردم هی کمش میکنم البته باز مجبورم ......هر موقع حس میکنم خوابم میاد درسم رو عوض میکنم ...میرم زبان میخونم دوسش دارم ..............بعدالظهر نیم ساعت میخوابم انگار یه روز خوابیدم نمیدونم تجربه کردید یا نه ..............

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تو اون وقت هر ست غذاخوردن 15 دقیقه می شه و دست به آب شما نیم ساعت طول می کشه؟عایا؟:surprised:خواب هم 6 ساعت کافیه!
یعنی همه اینا به کنار هیچ کاری ندارن باهات تو خونه خودت هیچ کاری نداری بیرون .......یعنی میری ناهار با بقیه نمیشینی حرف بزنی یعنی مهمون نمیاد خونتون یعنی.............

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی همه اینا به کنار هیچ کاری ندارن باهات تو خونه خودت هیچ کاری نداری بیرون .......یعنی میری ناهار با بقیه نمیشینی حرف بزنی یعنی مهمون نمیاد خونتون یعنی.............
به قول فامیل دور ،من دیگه حرفی ندارم....

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی 5 دقیقه سر نمی زنم به تاپیک می بینم 3 صفحه جلو رفته!!برین سر کارهاتون بیکارها

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
زبان رو با چی میخونی ....نکته تو اونه ..با جی ممورایز بخون هر روز هم مرور کن .......نکته اش تو مروره .....البته من این سوال رو از کسی که وارده پرسیدم یه مدت اینجوری بودم گفت تست کم میزنی ....اینم میتونه دلیلش باشه فقط به لغت خوندن نیست تست هم بزن

من هم با اقا پویا موافقم البته من با سایت چند روز خوندم خوب بود ولی چون باعث میشد که همراهش نت بازی کنم دیدم جنبه اش ندارم با اون حفظ نمی کنم ولی روی تستش هم موافقم من هم کلی وقت گذاشتم برا خوندن ولی خوب که میزدم 1یا دوتا ولی الان تصمیم گرفتم به جای حرص زدن برا لغت خوندن بیشتر یا ...اومدم برنامه را طوری تنظیم کنم که تست بزنم البته یک چند روز اول با تست هایی که ساده تر بودن شروع کردم که افسرده هم نشم ولی الان خودم دارم ملزم میکنم که چیزی را که مطمین نیستم حالا اگه همه سوالات ام سفید بزارم بخودم میگم بهتر از اینه که با شک بزنم و اشتباه شه ، البته توی این بین هم کلی چیز یاد میگیرم ،توکل به خدا من امیدوارم بالایی سر جلسه کمک کنه تو هم تلاشت کن برو تو کار تست زدن در ضمن به اندازه تو هم زبان بلد نیستم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

ای اقا پویا گفتی به خدا تازه من داداشم ترم 3 معماری هر روز یک چیز جدید ازم میخواد دیشب نصف شب اومده میگه ابجی نقشه مهد کودک نداری ،گفتم اخه مهدکودکم کجا بود این موقع خوابیدن اون هم برا ساعت 8 صب می خواست ،تازه بد تر از همه اینا خودم هم جدیدا سر درد گرفتم ، میگرنم هم خیلی اذیت میکنه ، که استرس هم براش سمه
ولی من اگه بخوام همون 14ساعت خالص می تونم بخونم ولی ازترس سر دردم نمی خوام این کار کنم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان من شنیدم مبحث تیر و گشتاور برشی و خمشی جزوه سروش نیا 3فصله یا 3قسمت کسی نمی دونه درست یا نه اگه کسی هم داره بزاره دمش گرم البته خام نباشه ممنونمیشم
یک سوال مباحثی که برا استاتیک خونده بشه چیه محاسباتیها را میگم مثلا خرپا و تعادل و ...اگه میدونید کدوم فصل هاست ممنون میشم بگید مرسی

بچه ها کسی در این باره اطلاعی نداره

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
سه هفته بعد به 17 می رسونم...........
cyborg - a human being whose body has been taken over in whole or in part by electromechanical devices; "a cyborg is a cybernetic organism"bionic man, bionic woman
machine - an efficient person; "the boxer was a magnificent fighting machine"

بياين بچه ها! اينم دليل اينكه اين رفيقمون چرا اينجورى مى خونه! سايبورگه! :D موقع غذا اينا خودشو مى زنه به برق، درسارم ايمپلنت كرده تو مغزش! :D

( شوخى مى كنما ناراحت نشى)

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
باباااا دوستان فکر نکنید ما داریم بکوب بخونیم...همه چی ک درس نیست ...من شنبه رفته بودم آیین بزرگداشت پروفسور ایرج اعتصام...ک بار علمیم زیاد بشه...کلی حسرتشو خوردم ک چرا من جا این بزرگوار نیستم...در صورتی ک هیچ اسمی از ایشون نمیاد...اما با میرمیران و ...همه دوره ای بوده...و با لویی کان و آلوارآلتو دوست و در تماس...همینطور دوست صمیمیه سهراب سپهری...معلم انشا هم جلال آل احمد.....یعنی خوش به حالش...حالا شاملو اینها به کنار....تازه از تواضع این مرد 83 ک دیگه چیزی نمیشد گفت خیلی مهربون و دوست داشتنی....
من 7 ساعت تا الان

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من 5ساعت ...مهمون داشتیم نتونستم بخونم الانم ب شدت خابم میاد میخابم ک با انرژی بتونم بخونم حدقل ب 8برسونم

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
من 5ساعت ...مهمون داشتیم نتونستم بخونم الانم ب شدت خابم میاد میخابم ک با انرژی بتونم بخونم حدقل ب 8برسونم

منم 8 ساعت...و میرم کمی بخوابم...
امروز بخش سبک شناسی تا اخر رازی خونده شد+جزوه متدین 1 +نسیم عسگری تا آخر رازی و همینطور چند ساعتی زبان...
و در آخر امشب اگه بشه بخش معماری اسلامی اون خونه دژ هم تموم کنم ک عالی میشه...خداقل فقط میمونه معماری جهان و معاصر و شیوه اصفهانی...جهان رو ک تا آخر روم خونده بودم باید مرور بشه...مشکلم این معاصر کوفتیه ک احتمالا میزارم دقایق 90 ک فرصت اضافه اوردم...اولا اونهایی رو پیش میرم ک زودتر تموم میشه ....
پیش به سوی خواب و بعدم معماری اسلامی;)

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم 8 ساعت...و میرم کمی بخوابم...
امروز بخش سبک شناسی تا اخر رازی خونده شد+جزوه متدین 1 +نسیم عسگری تا آخر رازی و همینطور چند ساعتی زبان...
و در آخر امشب اگه بشه بخش معماری اسلامی اون خونه دژ هم تموم کنم ک عالی میشه...خداقل فقط میمونه معماری جهان و معاصر و شیوه اصفهانی...جهان رو ک تا آخر روم خونده بودم باید مرور بشه...مشکلم این معاصر کوفتیه ک احتمالا میزارم دقایق 90 ک فرصت اضافه اوردم...اولا اونهایی رو پیش میرم ک زودتر تموم میشه ....
پیش به سوی خواب و بعدم معماری اسلامی;)

منم بعد نماز مرور دقیقا چیزای ک تو خوندی شروع کنم انشالاه.من معاصر از قابوسی میخونم از دیروز شروع کردم وتقریبا داره تموم میشه تو هم اون کارو بکن حزوه مانا خوبه

shahmirzadi

عضو جدید
بچه هااا اسم این خرپاها .فینکو مینکو ویریندیلو فن و قیچیو پراتو باید یاد بگیریییم؟؟

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
بچه هااا اسم این خرپاها .فینکو مینکو ویریندیلو فن و قیچیو پراتو باید یاد بگیریییم؟؟

تا حالا سوالی نیومده که بگه اسم خرپا چیه.......فکر هم نکنم بیاد:razz: ......فکر نکنم لزومی داشته باشه اسمشون رو حفظ کنید:smile:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا