برسون موفق باشی،میترسم سر جلسه امتحان خابت ببره ححح البته خدا نکنهسه هفته بعد به 17 می رسونم...........
برسون موفق باشی،میترسم سر جلسه امتحان خابت ببره ححح البته خدا نکنهسه هفته بعد به 17 می رسونم...........
اره خوب اومدی احتمالا همه اینا جز مطالعه اش میشه شایدم ب 18رسیدیعنی 3 هفته بعد به جز ساعت اینجا اومدن،ساعت غذا خوردن و دست به آبم حساب میکنی؟![]()
من دارم بچه های تاپیک رو به راه راست هدایت میکنم ساعت 4.5 صبح پا شدم ...........
تو اون وقت هر ست غذاخوردن 15 دقیقه می شه و دست به آب شما نیم ساعت طول می کشه؟عایا؟یعنی 3 هفته بعد به جز ساعت اینجا اومدن،ساعت غذا خوردن و دست به آبم حساب میکنی؟![]()
خب عزیزم چ کاری ساعت7بیدارشو بخووون با انرژی اون کیفیتش بهتره ب نظر من ..منم 4:30 پا میشم اما هی چرت میزنم سر کتابا
از نحوه پروندن خوابت بهم بگو
یکی مث من که چرتش میگیره
اونجوری درس خوندن هم به دل آدم نمیشینه![]()
یعنی 3 هفته بعد به جز ساعت اینجا اومدن،ساعت غذا خوردن و دست به آبم حساب میکنی؟![]()
اره خوب اومدی احتمالا همه اینا جز مطالعه اش میشه شایدم ب 18رسید
خب اگه چرت مى زنى كه فايده نداره! هركى يه مدله، اينجورى خودتو اذيت مى كنى، روز كنكورم اذيت مى شى، سعى كن ساعت خواب و بيداريتو با ساعت كنكور هماهنگ كنى. من ٥.٥- ٦ كه پا مى شم تا ١٠-١٠.٥ خوب و اوكى ام، بعدش چرتم مى گيره، مى رم يه دورى مى زنم تو خونه و اينجا، مى پره! ظهرم نمى خوابم.منم 4:30 پا میشم اما هی چرت میزنم سر کتابا
یکی مث من که چرتش میگیره
خب عزیزم چ کاری ساعت7بیدارشو بخووون با انرژی اون کیفیتش بهتره ب نظر من ..
تو اون وقت هر ست غذاخوردن 15 دقیقه می شه و دست به آب شما نیم ساعت طول می کشه؟عایا؟خواب هم 6 ساعت کافیه!
خوب اونجوری که خوب نیست دقیقا اشتباهه یعنی از 7 پاشی بهتره من الان عادت کردم هی کمش میکنم البته باز مجبورم ......هر موقع حس میکنم خوابم میاد درسم رو عوض میکنم ...میرم زبان میخونم دوسش دارم ..............بعدالظهر نیم ساعت میخوابم انگار یه روز خوابیدم نمیدونم تجربه کردید یا نه ..............منم 4:30 پا میشم اما هی چرت میزنم سر کتابا
یکی مث من که چرتش میگیره
الان هم که دارم تو تاپیک پاسخ می دم دارم تو memrise زبان می زنم.
یعنی همه اینا به کنار هیچ کاری ندارن باهات تو خونه خودت هیچ کاری نداری بیرون .......یعنی میری ناهار با بقیه نمیشینی حرف بزنی یعنی مهمون نمیاد خونتون یعنی.............تو اون وقت هر ست غذاخوردن 15 دقیقه می شه و دست به آب شما نیم ساعت طول می کشه؟عایا؟خواب هم 6 ساعت کافیه!
من دیگه حرفی ندارم..............یعنی 3 هفته بعد به جز ساعت اینجا اومدن،ساعت غذا خوردن و دست به آبم حساب میکنی؟![]()
به قول فامیل دور ،من دیگه حرفی ندارم....یعنی همه اینا به کنار هیچ کاری ندارن باهات تو خونه خودت هیچ کاری نداری بیرون .......یعنی میری ناهار با بقیه نمیشینی حرف بزنی یعنی مهمون نمیاد خونتون یعنی.............
من دیگه حرفی ندارم..............
زبان رو با چی میخونی ....نکته تو اونه ..با جی ممورایز بخون هر روز هم مرور کن .......نکته اش تو مروره .....البته من این سوال رو از کسی که وارده پرسیدم یه مدت اینجوری بودم گفت تست کم میزنی ....اینم میتونه دلیلش باشه فقط به لغت خوندن نیست تست هم بزن
من الان با خونواده دارم بحث علمی میکنم اینم جز مطالعه ام بزنم آیا؟![]()
ضریب 3 داره چون اطلاعاتت میره بالا درک عمومیو خوب میزنیمن الان با خونواده دارم بحث علمی میکنم اینم جز مطالعه ام بزنم آیا؟![]()
یعنی همه اینا به کنار هیچ کاری ندارن باهات تو خونه خودت هیچ کاری نداری بیرون .......یعنی میری ناهار با بقیه نمیشینی حرف بزنی یعنی مهمون نمیاد خونتون یعنی.............
دوستان من شنیدم مبحث تیر و گشتاور برشی و خمشی جزوه سروش نیا 3فصله یا 3قسمت کسی نمی دونه درست یا نه اگه کسی هم داره بزاره دمش گرم البته خام نباشه ممنونمیشم
یک سوال مباحثی که برا استاتیک خونده بشه چیه محاسباتیها را میگم مثلا خرپا و تعادل و ...اگه میدونید کدوم فصل هاست ممنون میشم بگید مرسی
سه هفته بعد به 17 می رسونم...........
تو بخش جزو ها یکی از دوستان گذاشته کامل هم هست فک کنم..بچه ها کسی در این باره اطلاعی نداره
تو بخش جزو ها یکی از دوستان گذاشته کامل هم هست فک کنم..
من 5ساعت ...مهمون داشتیم نتونستم بخونم الانم ب شدت خابم میاد میخابم ک با انرژی بتونم بخونم حدقل ب 8برسونم
منم 8 ساعت...و میرم کمی بخوابم...
امروز بخش سبک شناسی تا اخر رازی خونده شد+جزوه متدین 1 +نسیم عسگری تا آخر رازی و همینطور چند ساعتی زبان...
و در آخر امشب اگه بشه بخش معماری اسلامی اون خونه دژ هم تموم کنم ک عالی میشه...خداقل فقط میمونه معماری جهان و معاصر و شیوه اصفهانی...جهان رو ک تا آخر روم خونده بودم باید مرور بشه...مشکلم این معاصر کوفتیه ک احتمالا میزارم دقایق 90 ک فرصت اضافه اوردم...اولا اونهایی رو پیش میرم ک زودتر تموم میشه ....
پیش به سوی خواب و بعدم معماری اسلامی![]()
بچه هااا اسم این خرپاها .فینکو مینکو ویریندیلو فن و قیچیو پراتو باید یاد بگیریییم؟؟