زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم...یه نصیحت خواهرانه بکنم؟؟؟!!قول میدی دلخور نشی؟؟!!
من ازاولی ک این تاپیک رو زدم 85% پستهات حرف از ناامیدی و دپ و نمیتونم و ...بوده...اگه تا قبل جمعه خودتو روحیه ندی...100% بهت میگم مجاز نمیشی...
از رک بودن ناراحت نشی...چون دوستت دارم میگم...با این روجیه اصلا نمیتونی سرکنکور بری...یا تست نزن دیگه...من خودم هنووووز تست نزدم...
ولی دیگه زحمتتو کشیدی حیف با این افکار بری سر جلسه...:smile:

ممنون
پس تست نزدی تا حالا ؟؟؟والاه من ن از،تست میتونم بگذرم ن مرور

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
درباره این پلان باید به این نکته مهم در مقایسه با پلان محوری اشاره نمود، که به طور معمول مانعی بر سر راه گذر مستقیم از این فضا به مرکز بنا وجود ندارد. در این نوع بناهای آیینی مسیحیت، محراب که قطب بنا محسوب می شود، با همه زیبائی و شکوهی که از آرایش آن حاصل می شود روی به فضایی مرکزی دارد، فضایی که مؤمنان را مانند گروه نخست در طول محور طولی کلیسا مستقر نمی کند، بلکه آن را گرداگرد یکدیگر می خواهد تا در مقابل مقدس ترین مکان کلیسا یعنی محراب بایستند. از نمونه بارز این گروه می توان به کلیساهای: سان ویتاله در راونا، سن گریگوری در زوارتنتس و سانتاسرجیوس و باکوس در استانبول اشاره کرد.

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هنوزم خوابم میاد
.... برم ی کم دگ بخوابم
... کارم داشتین بگید بعد میام جواب میدم

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
درباره این پلان باید به این نکته مهم در مقایسه با پلان محوری اشاره نمود، که به طور معمول مانعی بر سر راه گذر مستقیم از این فضا به مرکز بنا وجود ندارد. در این نوع بناهای آیینی مسیحیت، محراب که قطب بنا محسوب می شود، با همه زیبائی و شکوهی که از آرایش آن حاصل می شود روی به فضایی مرکزی دارد، فضایی که مؤمنان را مانند گروه نخست در طول محور طولی کلیسا مستقر نمی کند، بلکه آن را گرداگرد یکدیگر می خواهد تا در مقابل مقدس ترین مکان کلیسا یعنی محراب بایستند. از نمونه بارز این گروه می توان به کلیساهای: سان ویتاله در راونا، سن گریگوری در زوارتنتس و سانتاسرجیوس و باکوس در استانبول اشاره کرد.

مومنان گرداگرد یکدیگر هستن بعدش روبروی محراب ... یعنی محراب باید وسط باشه ؟؟ یعنی میتونیم بگیم در پلان های متمرکز جای محراب وسطه ؟؟ :surprised:

• Like
واکنش ها: imah

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
مومنان گرداگرد یکدیگر هستن بعدش روبروی محراب ... یعنی محراب باید وسط باشه ؟؟ یعنی میتونیم بگیم در پلان های متمرکز جای محراب وسطه ؟؟ :surprised:
این متن ک اینجوری میگه ... منم همچین برداشتی داشتم

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بابااااا...کور از لحاظ خنگ بودن بود منظورم باران جان...اتفاقا تنها کسی ک تووو این تاپیک نمیخونه منم....یعنی قول میدم قول میدم رتبه 3600 مال خودم...عمرا اگه به کسی بدمش:biggrin:

عارفه اینجور نگوووو که میام با دستام خفه ات میکنم :w00: ( تلافی اون نکاتی هم که قرار بود بزاری و نذاشتی رو سرت در میارم :w15::w15::w15:)
تو که اینهمه خوندی دیگه اینجوری نگو من مطمئنم همتون زیر 100 هستید البته به جز خودم که رتبه 1 :w16: اصلا هم به نفع هیچکدوم کنار نمیرم :w15::w15:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها قبله کدوم وره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سمت جنوب غرب ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

محراب کلیسا را فک کنم سمت شرق هستش ؟؟؟؟؟؟؟

پ این بیت المقدرس کدوم وره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
قربون دستتون تا دارین تقسیم میکنین ی خوبشم واسه من سوا کنین... گوووناه دارم بوخوودا

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هنوزم خوابم میاد
.... برم ی کم دگ بخوابم
... کارم داشتین بگید بعد میام جواب میدم

رفتی نرفتیااااااااااااااا :exclaim: وایسا ببینم کجا ؟؟ تو که همش خوابی نکنه ابراهیم و پویان معتادت کردن :w18::w18: اونا هم که اصلا پیداشون نیست :w15:

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولی که 3 میشه ترکیب اعضای فشاری و کششی

2 هم 1 میشه اگه اشتباه نکنم.....

تنسگریتی به نظرم غلطه آخه تنسگریتی اعضای فشاری(کابل ها)ممتد داره!!! نخ که داخل مداد فرو نمیره..... پس نباید تنسگریتی باشه !! اگه تنسگریتی بشه سازه فضاکارم درسته

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
تنسگریتی به نظرم غلطه آخه تنسگریتی اعضای فشاری(کابل ها)ممتد داره!!! نخ که داخل مداد فرو نمیره..... پس نباید تنسگریتی باشه !! اگه تنسگریتی بشه سازه فضاکارم درسته

اااااااااا مگه نخ سوزنه.....................نکته این سوال همین اعضای کششی و فشاریه که بدون 1% شک تنسگریتی میشه...

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
رفتی نرفتیااااااااااااااا :exclaim: وایسا ببینم کجا ؟؟ تو که همش خوابی نکنه ابراهیم و پویان معتادت کردن :w18::w18: اونا هم که اصلا پیداشون نیست :w15:
خخخخخخخخ

باوشه نمیخوابم ... ی چرت کوچولو !!! خخخخخ

نمیدونم والا کوجان اونا... ملت دارم خر میزنن منم دارم چرت میزنم .... :D

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز

اااااااااا مگه نخ سوزنه.....................نکته این سوال همین اعضای کششی و فشاریه که بدون 1% شک تنسگریتی میشه...

سازه در معماری بخش تنسگریتیشو دوباره بخونید
دقیقا مث نخ سوزن کابل ها از داخل اجزا عبور میکنند دقیقا مث نخ سوزن

ghavami.f

عضو جدید
1 میشه همونطور که گفتید...........بار برف روی قسمت هایی که بصورت عمودی و شیبدار است قابلیت نشستن دارد به اصطلاح و روی قسمت افقی که واینمیسه پس باری هم به اون قسمت وارد نمیکنه .........پس قسمت پایین این ربع گنبد باری تحمل نمیکنه و هر چی از قسمت عمودیتر یعنی راس گنبد به سمت پایین بیایم نیرو کمتر میشه چون مقدار کمتری برف میشه به علت شیب

امیدوارم خوب توضیح داده باشم......

سلام جواب گزینه ی ج -طبق پاسخنامه خود سنجش کنکور سال 91

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا