زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا چرا کشش می دین؟این سوال های سازه ای تو درک عمومی کلا مشکل دارن!
می گه تو تاب تو طنابش خمش اتفاق میفته!
صندلی خمش و پیچش می افته.
این هم خواسته تنسگریتی رو برسونه.
یه سوال هم بود که با توپ مدل سازی می کرد که منظورش نیکلاس گریمشاو تو پروژه ادن بود.
این تابلوه که نخ رو از مداد رد نمی کنه ولی منظورش تنسگریتی بود.

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممکنه اون بخش اعضای کششی ممتد و فضاری غیر ممند رو توضیح بدید؟

اعضای فشاری غیر ممتد و اعضای کششی ممتد.........خب یعنی همون کابل کششی به صورت یکپارچه س و تو محل اتصال قطع نشده.....از داخل اون میله هام رد نشده!!!!!

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
آفرین پس نگید که صد درصد تنسگریتی آخه سوال ایراد داره باز میداد لوله خودکار یه چیزی با مداد تنسگریتی نمیشه

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

cna12

عضو جدید
اقا من با زمان ازمون مشکل دارم مگه رو برگه سوالا ننوشته 150 دقیقه...حالا اینا از کجا می فهمن من معماری ام ...میشه 150 دقیقه نشست سرجلسه...واقعا واسم مهمه

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
اقا من با زمان ازمون مشکل دارم مگه رو برگه سوالا ننوشته 150 دقیقه...حالا اینا از کجا می فهمن من معماری ام ...میشه 150 دقیقه نشست سرجلسه...واقعا واسم مهمه

بچه های معماری همه تو یه سالن میشینن وقتی تموم بشه برگه های کل سالنو جم میکنن

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
من ساله قبل نیم ساعت زود بیرون اومدم!از لحاظ وقتی خیلییییییییییییییییییییییییییییه!!!!!اصلا سوال غلط پاسخ ندین.زود برین بیرون بهتر از اینه که سوال غلط جواب بدین.10 تا غلط رتبتونو 100 تا 120 تا خراب می کنه.

cna12

عضو جدید

یعنی می تونم رو کلّ 150 دقیقه حساب کنم
پس چرا همه از زمان می نالن...من همیشه تو محدودیت زمان کاملا تمرکزمو از دست می دم ...خفن دچار فراموشی میشم

ghavami.f

عضو جدید
من ساله قبل نیم ساعت زود بیرون اومدم!از لحاظ وقتی خیلییییییییییییییییییییییییییییه!!!!!اصلا سوال غلط پاسخ ندین.زود برین بیرون بهتر از اینه که سوال غلط جواب بدین.10 تا غلط رتبتونو 100 تا 120 تا خراب می کنه.

موافقم باهاتون شدید-یعنی ادم سوال رو جواب نده شرف داره ولا -جو میگیره ادمو :w21:هرچی شک داری میزنی بعدش واویلا
:w22:

ghavami.f

عضو جدید
جواب این سوال 4 میشه؟؟؟؟؟یا منظورش بالا و پایین 52 درجه س؟؟؟؟

اره فکر میکنم -تو کتاب فاطمی نوشته تمامی اعضای واقع در بالای نیمه گنبد (بالاتر از 45 درجه ) تحت فشارن و تمامی اعضای پایینی تحت

کشش و اعضای نزدیک به خط نیز تحت فشارند

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
در تیر ساده ساخته شده از جنس بتن مسلح تحت بار ثقلی گسترده یکنواخت کدام شکل از مقاطع زیر از نظر عملکرد غیر اقتصادی تر خواهد بود؟
1.مقطع دایره 2.مقطع مستطیل 3.مقطع T
4.مقطع L

mehmari

عضو جدید
نظرتون برای جواب دادن به سوالهایی که دوتا گذینه رو رد می کنیم و دو گذینه بعدی شک داریم چیه؟
(منظورم اینجاست که احتمال درست یا غلط بودن 50 50 هستش و پاسخ درست سه برابر غلط امتیاز داره) میزنید این نوع سوالات رو؟

منامنا

عضو جدید
اولی که 3 میشه ترکیب اعضای فشاری و کششی

2 هم 1 میشه اگه اشتباه نکنم.....
با عرض ارادت خدمت فرهاد خان و آقا عارف ،فک کنم این سوال کلا اشتباهه ها ،آخه مگه موقعی که شما نماز صبح میخونین آفتاب می زنه؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
در تیر ساده ساخته شده از جنس بتن مسلح تحت بار ثقلی گسترده یکنواخت کدام شکل از مقاطع زیر از نظر عملکرد غیر اقتصادی تر خواهد بود؟
1.مقطع دایره 2.مقطع مستطیل 3.مقطع T
4.مقطع L
L می شه سوال کنکور بود.چون به صورت ساده بدرد نمی خوره .

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
با عرض ارادت خدمت فرهاد خان و آقا عارف ،فک کنم این سوال کلا اشتباهه ها ،آخه مگه موقعی که شما نماز صبح میخونین آفتاب می زنه؟

همیشه نزدیک ترین جوابو انتخاب کن.......با توجه به جهت سایه برای اول صبحه و نزدیک ترین جواب 1 میشه....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا