میشه اینو یکی توضیح بده؟
مشاهده پیوست 194625
2 میشه......
میشه اینو یکی توضیح بده؟
مشاهده پیوست 194625
اینم اگه میشه جواب بدین؟
مشاهده پیوست 194626
نقاشی دیواری به سبک غربی (یونانی) که بهش فرسک میگن اولین بار در مجموعه کوه خواجه بوده،در 40ستون اصفهان و مجموعه باغهای اشرف بهشهر هم هست.کدوم قوس معماری به کل نعل اسب ؟؟؟
نقاشی دیواری به سبک غربی از کدوم دوره و در کدوم شهر ؟؟؟قاجار تهران نیست؟؟؟؟
بلندترین مناره در ایران؟؟؟مناره سین اصفهان
کامل ترین نمونه معماری تیموریان در کدام بنا دیده شده؟؟سلطانیه نیست؟؟؟؟
سلطانیه ایلخانیه،
چرا کسی نیست امروزنکنه رفتن راهپیمایی
![]()
نقاشی دیواری به سبک غربی (یونانی) که بهش فرسک میگن اولین بار در مجموعه کوه خواجه بوده،در 40ستون اصفهان و مجموعه باغهای اشرف بهشهر هم هست.
سلطانیه ایلخانیه،
تشکرام تموم شده........![]()
به جای اونا ما همیشه هستیم![]()

میشه اینو یکی توضیح بده؟
مشاهده پیوست 194625
من که معتاد شدم بهتوناصلا نیام حالم خرابه حالا نمیدونم بعدش که قبول شدم چطوری دوری شما رو طاقت بیارم آخهههه
![]()
![]()
اینم بی زحمت جواب میدید![]()
جوابش چی میشه؟مشاهده پیوست 194635
1)2
2)4
مشاهده پیوست 194636
این رو یه جا خوندم گفته بود گزینه الف واسه سینما و گزینه 2 واسه تئاتر ولی الان توی درک علی عسکری میگه گزینه ج واسه سینما
کدوم گزینه صحیح؟؟؟؟
کابین هواپیما خلبان و خانه هلی کوپتر و کلبه آخر هفته و خانه ای با پوست سخت و خانه به شکل بادام زمینی جزو اینطور خونه ها هستند.این قسمتش دقیقا از کجاست؟ میشه یه توضیحکی در موردش بدی؟
me too3 درسته....
3 درسته....
مشاهده پیوست 194636
این رو یه جا خوندم گفته بود گزینه الف واسه سینما و گزینه 2 واسه تئاتر ولی الان توی درک علی عسکری میگه گزینه ج واسه سینما
کدوم گزینه صحیح؟؟؟؟
کابین هواپیما خلبان و خانه هلی کوپتر و کلبه آخر هفته و خانه ای با پوست سخت و خانه به شکل بادام زمینی جزو اینطور خونه ها هستند.
یه خونه هم بود سرامیکی به شکل صابون فک کنم که اونم دو پوسته بود و بالاش سقف خرپایی داشت.
یه خونه هم هست که به معماری سبز ربط داره و رو سه پایه است که در برابر نیروی جانبی و خمش مقاومت داره.
پل پاریس هم از دو قوس بالایی و پایینی تشکیل شده.
تو کنکاش زده 4مشاهده پیوست 194636
کدوم گزینه صحیح؟؟؟؟