memare iran
عضو جدید
بجه ها حس میکنم پستای من وسط سوالاتون بی فایده اس میخواین این یک هفته دیگه نذارم کلا؟
از این همه تشکر که پست های شما میخوره مشخصه که بی فایده نیست
بجه ها حس میکنم پستای من وسط سوالاتون بی فایده اس میخواین این یک هفته دیگه نذارم کلا؟
به جانم خودم به خرس کرگدن هم کتابفروشی نمیشه چه برسه به خرس قاطر
این قسمت صندلیشو اشتباه کردی اخه مگه کتابخونه ست که بری بشینی کتاب ورق بزنی یا بخونی
صندلیارو واسه این تو کفش فروشیا میزارن که راحت بشینی کفشتو از پات دراری و کفشارو امتحان کنی نه اینکه مثه کفش فروشی های ایران که صندلی ندارن یا باید پاتو بزاری رو زمین کثیف که هم کفش اونارو کثیف کنی و هم کفشهای خودت یا مثه مرغ سر کنده این پا اون پا کنی![]()
به جانم خودم به خرس کرگدن هم کتابفروشی نمیشه چه برسه به خرس قاطر
ای بابا...آخه تو کفش فروشی آدم به کفش ها خیره میشه برا مدت طولانی؟؟؟؟
خرپای مرکب هست...به دو قسمت تقسیم کردم این دو قسمت با دو عضو موازی به هم متصل شدند در نتیجه موازی میشه ناپایدار...در ناپایدارم ک معینی نامعینی نداره...
خرپای مرکب هست...به دو قسمت تقسیم کردم این دو قسمت با دو عضو موازی به هم متصل شدند در نتیجه موازی میشه ناپایدار...در ناپایدارم ک معینی نامعینی نداره...
گزینه صجیج 2
تجربيات شخصى بهترين منبع!! معلومه كتاب خون نيستى وگرنه بدون شك مى زدى كتابفروشى!! كتابفروشى مورد علاقه من جاى نشستن هم داره واسه مشترياى دائمش، نه تنها كتاب بخونى بلكه باهاش گپم بزنى! برو آقا!! پاشو اون بساطو جمع كن بذار يه كم هواى تازه بخوره تو سرو كله ت!![]()
گزینه صجیج 2
منم این خرپای مرکب مشکل دارم منبعی که خوب توضیح داده باشه معرفی کنید یا خودت لطفا بقیه مواردشم توضیح بده
تا الان ک یادمه یکی اون مورد بود یکی اگه همون دو عضو اریب بودن و در یه نقطه به هم میرسیدند میشد متقارب اونم ناپایداره...فقط حواست باشه اگه 3 یا 4 تا عضو بینشون بود و حتما همه باید در یه نقطه به هم برسن تا اون بشه متقارب و ناپایدار
مورد بعدی هم هرگاه بین دو تا بخش یه مفصل و یه عضو داشتی اون میشه پایدار...
دیگههههه...الان چیزی یادم نمیاد باز سئوال بزارید اگه یادم اومد میگم...
من جزوه ندارم اینهارو استاد عمران بهم گفته....ولی اگه نکته ای یادم اومد میگم
آواتارمو عوض کردم دیگه خیالتون راحت شد دیگه ولم کنید ولی...................![]()
میشه لطف کنی شکلش بکشی
یه چیزی هم درمورد این هست که میگن وقتی یه خرپا با یه میله به تکیه گاه صلب برسه مفصل فرض میشه و اگه به تکیه گاه مفصل برسه غلطک.
اونم یه توضیح بدی که دیگه عالی میشه
تشکراتم هم تموم شده دیگه شرمنده
معبد مصری 2میشه محور طولی و جهت
تون یکی هم میخوای همه را جواب بدیم یا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بهت میگم باید بنویسم و بکشم برات عکس بگیرم آپ کنم بزارم...الانم حقیقتش حسش نی...فردا سعیمو میکنم بزارم برات...ولی در مورد اون سئوال دوم همینجا جوابتو میدم...
بعضی زمانها میتونی یه تکیه گاه رو یه درچه ازش کم کنی اما به جاش یه عضو ک چسبیده به خود تکیه گاه اضافه کنی تا ترکیب پایداری ایجاد بشه...منظورم از پایداری تشکیل مثلثاتی...
دوستان اگه حرفم ایراد داره لطف کنند اصلاحش کنند...
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخحتما کتابفروشی مهرگان یا مرکزی رو میگی ................ههههههههههههههه
ايم الهام همه رو به خخخخخخخخخخ انداخته ها!!خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
ابرام این همونجاس که کشیدی پاشدی خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

بچه ها منم یه چیزی بگم mehmari خودش یکی از تک رقمیای امساله ............بچه ها یه چیز بگم؟
هرساله تاپیک هایی مثل این چندتا رتبه تک رقمی خیلی دو رقمی و ... داشتند.
همتون رو با بهترین رتبه ها و بهترین موقعیت ها می بینم. و امسال هم طبق گذشته همین اتفاق خواهد افتاد.
با آرزوی بهترینها به همتون..........
بچه ها منم یه چیزی بگم mehmari خودش یکی از تک رقمیای امساله ............
بچه ها منم یه چیزی بگم mehmari خودش یکی از تک رقمیای امساله ............
من هم یک چیز بگم ،پویان خان هم یکی دیگه اش