زمان بندی کوتاه مدت اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

--زهرا

عضو جدید
تمرین امشبم

تمرین امشبم

سلام دوستان من خط کار کردم و ی مقدار پرسپکتیو -- روی موضوع مازیار فقط دارم پرسپکتیو می بینم واسکیس که ی خرده فکرم باز شه

IMAG0782.jpgIMAG0775.jpg

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
توجه توجه
بچه ها من دوس دارم تو اولین اسکیس موضوعیمون حضور حماسی داشته باشیم تا مشت محکمی باشه ب دهان استکبار جهان خوار، ک باعث گرونی وسایل معماری شدن!!! اگه مایلین روز ارائه رو عقب بندازیم تا افراد بیشتری شرکت کنن!!! حواهشا دوستان نظر بدن!!!

آخرین ویرایش:

samsungs3

عضو جدید
کار امروزم

فرستاده شده از GT-I8190ِ من با Tapatalk
کارتو دوست داشتم....ولی فکر کنم ماژیکت دیگه تموم بشه;)

samsungs3

عضو جدید
سلام مهندس جان!!! آقا نظرتو راجع ب توجه توجه بالا می گی؟؟؟

مازیار جان چند ساعت پیش که زنگ زدی به مهندس نادری من پیشش بودم...راستش حرکته خوبیه...ولی من زیاد آدم اجتماعی نیستم....یا اهل کار گروهی نیستم....رک بگم دیگه.....ولی مطمئنم کارتون نتیجه میده...;)

معمارباشی

عضو جدید
پاسخ : زمان بندی کوتاه مدت اسکیس 93(روحیه دهی گروهی)

پاسخ : زمان بندی کوتاه مدت اسکیس 93(روحیه دهی گروهی)

کارتو دوست داشتم....ولی فکر کنم ماژیکت دیگه تموم بشه;)

وای نگووووو ...
من کلا ماژیک دست میگیرم جوگیر میشم ! هی هر بار میگم این دفعه کمتر رنگ میزارم ولی باز خرابکاری می کنم ...
درباره تموم شدن ماژیکا هم یه چیزی بگم؟ من یه سری از ماژیکام برا سال 85-6ه ... یعنی سال ورود به دانشگاه! اونا هر چی می کشم خشک نمی شن ... ولی اینا که پارسال خریدم اکثرا خشکیدن!

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مازیار جان چند ساعت پیش که زنگ زدی به مهندس نادری من پیشش بودم...راستش حرکته خوبیه...ولی من زیاد آدم اجتماعی نیستم....یا اهل کار گروهی نیستم....رک بگم دیگه.....ولی مطمئنم کارتون نتیجه میده...;)
متوجه ام مهندس!!! موفق باشی!!!

samsungs3

عضو جدید
وای نگووووو ...
من کلا ماژیک دست میگیرم جوگیر میشم ! هی هر بار میگم این دفعه کمتر رنگ میزارم ولی باز خرابکاری می کنم ...
درباره تموم شدن ماژیکا هم یه چیزی بگم؟ من یه سری از ماژیکام برا سال 85-6ه ... یعنی سال ورود به دانشگاه! اونا هر چی می کشم خشک نمی شن ... ولی اینا که پارسال خریدم اکثرا خشکیدن!

خوب اخه نیاز نیست شما کف سازی رو هم اینجوری ماژیک بزنی......خط زمین رو تیره تر بزنی حجمت بهتر خودشو نشون میده..الان حجمت با کفسازیت یکی شده

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان!!

مازیار داداش!! اگه موضوع سپیده رو بندازی عقب منم با اینکه خدا شاهده هنوز یه پارن خط نکشیدم حتما شرکت میکنم خدایا کمک کن احیاء بشم.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
یکی به من همیشه میگفت خطهات گجه یادم نیست کی بود ....
این پرسپکتیو رو خیلی خوب کشیدی
ایهاالنااااااااااااااااااااااااااااااس خطهاتونو نلرزونید...این یه خواهش دوستانهاس ...خواهید پند گیرید و رستگار شوید
من پند گرفتمو دارم کم کم رستگار میشم خخخخخخ:D
من کارامو میذارم اینجا،همه اینجایید خو...
080520141421.jpg

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
این کروکی رو دیروز استادم از شهر تاریخی بلقیس اسفراین زد،اونم با دستای داغوووون!!! طفلی از ارتفاع 2متری افتاد.. خدا رحممون کرد ک صدمه جدی ندید...
080520141425.jpg

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
اگه وزن استاد و 750 نیوتون درنظر بگیریم، و شتاب گرانش زمینم ب تقریب 10 بگیریم!!! واس t فاصله 2 متر اسکیس خوبی زده انصافا!!!

:surprised:
من ک متوجه نشدم چی گفتی اما کروکی خوبیه!!
اینم یکی دیگه البته اینجا هنو دستاش سالم بود...:cry:
080520141424.jpg

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
این پیشرفتی که تو داری ایران داشت الان شده بودیم آمریکا ....
خخخخخخخ:D
آمریکا بشنوه بمب هسته ای میندازه وسط کاخ سپید!!!

می گم تو فاصله زمانی بین 2 متر ب زمین اسکیس خوبی زده!!!
:razz:
من رو استادم حساسم:||:
کاراش فوق العادس
اینو ببین..290420141364.jpg

دوستان درباره پرسپکتیو این کار لطفا بگید کجاش اشتباهه...080520141422.jpg

به استادت بگو بیاد باشگاه یکم تمرین خط بدیم بهش
مهندس پویان استادم خطش فوق العادس

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
بنده تسلیم مهندس!!! استادت کارش خوبه... شوخی کردم!!! ب دل نگیر!!!

ب دل نمیگیرم مهندس
واسه پرسپکتیوی ک گفتم میشه بگی کجاش اشتباهه؟؟؟

اینم واسه عوض شدن فضا..:whistle:
060520141383.jpg

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بر و بچ ،الی ماشاله از پست که شما ها نوشتید ،بابا یک رحمی کیند شاید یکی حالش خوب نباشه این همه بخونه ،خوشحالم که همه شاد و خرم سر پروژه هاتون هستید
و اما من امروز کم کار کردم چون حالم خوب نبود ولی انشاله خوب شم جبران یمکنم
معمار باشی کارت خوب ،دمت گرم مهندس
مازیار واله من خواستم موضوع ات کار کنم اومدم استارت بزنم یانت قطع بود که سرچ کنم بعدش هم که خودم الان دو روز که حالم زیاد خوب نیست ،بیفته عقب من هم تلاشم می کنم
اما امتیاز دادن برا یکی مث من میشه تضعیف روحیه چون توی هیچ قسمتی قوی نیستم نه حجم نه پلان و نه نما و مقطع ،پس یانباید بزارم و یا اگه بزارم ممکنه دیگه هر گز نتونم خط بکشم ،چون کاری که مثلا دو روز دیگه بشینم کار کنم جز اولین کارام هستش و مطمین ام که زیاد خوب نمیشه و این طبیعی هستش و من هم توقع کار رویایی هم ندارم چون تازه دارم شروع می کنم

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
اونو نگو استادت کشیده؟؟؟!!! پرسپکتیوشو خوب نیس!!! من چشمم تو غلط بودن پرسپکتیو خیلی تیزه!!! واس ی استاد افت داره (اگه ایشون کشیدن)!!!
نه هر2تاشو من کشیدم
استادم گفت پرسپکتیوش اشکالاتی داره اما نگفت کجاها اشتباهه...هردوتاش کار خودمه مهندس!! :D
اون کاری ک راندو نشده بگو اشکالات پرسپکتیوش کجاس...

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه هر2تاشو من کشیدم
استادم گفت پرسپکتیوش اشکالاتی داره اما نگفت کجاها اشتباهه...هردوتاش کار خودمه مهندس!! :D
اون کاری ک راندو نشده بگو اشکالات پرسپکتیوش کجاس...
مث کار قبلیت!!! اما راندوت خوب شده!!! دمت گرم!!!

MaRaL.arch

کاربر ممتاز
مث کار قبلیت!!! اما راندوت خوب شده!!! دمت گرم!!!
ممنونم مهندس!! معجزه لوازم آرایشه دیگه خخخخ
یعنی اونم این همه اشکال داره؟؟؟:(:w09:
من تو پرسپکتیو شیب و پله مشکل دارم.. چیکا کنم؟کی بهم یاد میده لطفا؟؟:w05:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یک سوال به نظرتون صبا پاشم برم کتابخونه اونجا تمرین اسکیس یا بمونم خونه کار کنم
البته وقتی خوب شدم
یک چیز دیگه این کتاب101 نکته که در مدرسه معماری یاد گرفتم کتابش چه اندازه ای بود و همین طور اینکه چه قیمتی امروز یک کتاب دیدم ولی نمی دونستم خودشه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا