aytakin69
عضو جدید
بچه ها کیا دارن موضوع سپیده رو کار می کنن؟؟؟ می خوام آمار دستم باشه؟؟؟
من یه سری کار دارم هنوز کار نکردم من شنبه صب تا عصر کار میکنم عصری کارمو میذارم ....
بچه ها کیا دارن موضوع سپیده رو کار می کنن؟؟؟ می خوام آمار دستم باشه؟؟؟
اوکی!!! اگه زودترم تونستی بذا!!! مثلا جمعه شب!!!من یه سری کار دارم هنوز کار نکردم من شنبه صب تا عصر کار میکنم عصری کارمو میذارم ....
از رو کار مهدی نژاد کشیدی زهرا؟؟؟
کارتو دوست داشتم....ولی فکر کنم ماژیکت دیگه تموم بشهکار امروزم
![]()
فرستاده شده از GT-I8190ِ من با Tapatalk
سلام مهندس جان!!! آقا نظرتو راجع ب توجه توجه بالا می گی؟؟؟کارتو دوست داشتم....ولی فکر کنم ماژیکت دیگه تموم بشه![]()
سلام مهندس جان!!! آقا نظرتو راجع ب توجه توجه بالا می گی؟؟؟
کارتو دوست داشتم....ولی فکر کنم ماژیکت دیگه تموم بشه![]()
متوجه ام مهندس!!! موفق باشی!!!مازیار جان چند ساعت پیش که زنگ زدی به مهندس نادری من پیشش بودم...راستش حرکته خوبیه...ولی من زیاد آدم اجتماعی نیستم....یا اهل کار گروهی نیستم....رک بگم دیگه.....ولی مطمئنم کارتون نتیجه میده...![]()
خوب اخه نیاز نیست شما کف سازی رو هم اینجوری ماژیک بزنی......خط زمین رو تیره تر بزنی حجمت بهتر خودشو نشون میده..الان حجمت با کفسازیت یکی شدهوای نگووووو ...
من کلا ماژیک دست میگیرم جوگیر میشم ! هی هر بار میگم این دفعه کمتر رنگ میزارم ولی باز خرابکاری می کنم ...
درباره تموم شدن ماژیکا هم یه چیزی بگم؟ من یه سری از ماژیکام برا سال 85-6ه ... یعنی سال ورود به دانشگاه! اونا هر چی می کشم خشک نمی شن ... ولی اینا که پارسال خریدم اکثرا خشکیدن!
من اعلام وجود میکنم ...اگه برسم حتما سعی میکنم تا فردا شب برسونهم صبح کلاس دارممن...
روش کرکسیونتم خیلی خوبه...
کارت هم مدرنه هم روستایی هم صافه هم تخریب شده داره ...1 ماژیک هم که تموم کردی سرشکار امروزم
![]()
خخخخخخخاین پیشرفتی که تو داری ایران داشت الان شده بودیم آمریکا ....
می گم تو فاصله زمانی بین 2 متر ب زمین اسکیس خوبی زده!!!
مهندس پویان استادم خطش فوق العادسبه استادت بگو بیاد باشگاه یکم تمرین خط بدیم بهش
ب دل نمیگیرم مهندس
واسه پرسپکتیوی ک گفتم میشه بگی کجاش اشتباهه؟؟؟
اینم واسه عوض شدن فضا..
مشاهده پیوست 207700
این کارو گفتم مهندس...مشاهده پیوست 207706 خط قرمزا مشکل دارن!!! بازم هستن!!! اما در کل خوبه!!!
اونو نگو استادت کشیده؟؟؟!!! پرسپکتیوشو خوب نیس!!! من چشمم تو غلط بودن پرسپکتیو خیلی تیزه!!! واس ی استاد افت داره (اگه ایشون کشیدن)!!!
نه هر2تاشو من کشیدماونو نگو استادت کشیده؟؟؟!!! پرسپکتیوشو خوب نیس!!! من چشمم تو غلط بودن پرسپکتیو خیلی تیزه!!! واس ی استاد افت داره (اگه ایشون کشیدن)!!!
مث کار قبلیت!!! اما راندوت خوب شده!!! دمت گرم!!!نه هر2تاشو من کشیدم
استادم گفت پرسپکتیوش اشکالاتی داره اما نگفت کجاها اشتباهه...هردوتاش کار خودمه مهندس!!
اون کاری ک راندو نشده بگو اشکالات پرسپکتیوش کجاس...
ممنونم مهندس!! معجزه لوازم آرایشه دیگه خخخخمث کار قبلیت!!! اما راندوت خوب شده!!! دمت گرم!!!