زندگي، سياه است ؛ البته گاهي چراغ هايي در اين تاريكي سوسويي ميزنند.
رنگ زندگی رو سوال پرسیدن منم جواب دادم، اگر سوال این بود که دنیا رو چه رنگی می بینید مسلما نظرم ممکن بود متفاوت با نظر قبلی باشهچرا اینقدر ناامید !!!
کاش عظمت در نگاه ما باشه ، نه چیزایی که بهشون نگاه می کنیم.
رنگ زندگی ابیه، ابی اسمونی![]()
سلام.هرکس رنگ زندگی خودشو خودش میسازه. میتونیم سیاهش کنیم. میتونیم سفیدش کنیم. میتونیم سبزش کنیم. میتونه قرمز باشه. زندگی من بیشتر سفید و قرمزه!
یعنی قرمز؟به رنگ خون دل
زندگی میتونه به هر رنگی باشه!!!ظاهر زندگي ,همه رنگي هست و هر کسي اوون رو به يه رنگ ميبينه...
باطن زندگیتون را چه رنگی می بینید؟
به نظر شما چه رنگی برای زندگی تون باید انتخاب کنید؟
رنگ زندگی رو سوال پرسیدن منم جواب دادم، اگر سوال این بود که دنیا رو چه رنگی می بینید مسلما نظرم ممکن بود متفاوت با نظر قبلی باشه
نا امید؟ چرا همه اینجوری فکر می کنند؟!!!
عظمت در نگاه باعث عظمت دنیا میشه؟ اینجوری فکر می کنین؟
آدم مومنی هستید؟شاید اشتباه لفظی بوده و گرنه منظورم رنگ زندگی بود.
اینکه گفتم چرا اینقدر ناامید به خاطر اینه که سیاه تو ادبیات ما ، تو فرهنگمون رنگ بن بستیه که راه نجاتی براش وجود نداره مثل ناامیدی..
در مورد سوال سومتون هم اره ، به نظر من عظمت در نگاه باعث عظمت زندگی میشه ، چون ادمایی رو میشناسم که علی رغم اینکه مشکلات زیادی داشتنداما به خاطر دید خوبشون به خاطر عظمت نگاهشون وضعیتشون رو تغییر دادند و موفق شدند زندگیشون رو از نو بسازند ، ، به نظرم خط فکری ادما تو زندگیشون خیلی خیلی موثره.این طور نیست؟؟؟؟
آدم مومنی هستید؟
بنظر من مومن به این باور هستید که خدایی هست همین نزدیکی ها...
واسه همین دیدتون عمیق تره....نسبت به نوع نگاه به زندگی ها!
نه اینکه منی که زندگیو جور دیگه ای می بینم مومن به خدا نباشم..نه "...من نوعی" هم خدایی دارم که از توی جعبه مداد رنگی هاش فقط سیاهش و در کنار خاکستری تونستم ببینم....
نا امید؟ چرا همه اینجوری فکر می کنند؟!!!![]()
هرکس رنگ زندگی خودشو خودش میسازه. میتونیم سیاهش کنیم. میتونیم سفیدش کنیم. میتونیم سبزش کنیم. میتونه قرمز باشه. زندگی من بیشتر سفید و قرمزه!
سلام.
زیبا پاسخ می دید.
اما خودم را می بینم که زندگیم ویرانه ای هست که حاصل دسترنج چند نفره!!
چطوری آبی اش کنم؟یا سفید؟
لکه هایی که هیچ حلالی نداره براش چه ججوری پاکشون کنم؟!
آره زندگی بن بستیه و هیچ راه نجاتی هم براش وجود نداره!!،اما این به هیچ وجه ملاک صد درصدی برای ناامید بودن نیست! این قضیه برای من حل شده است!!شاید اشتباه لفظی بوده و گرنه منظورم رنگ زندگی بود.
اینکه گفتم چرا اینقدر ناامید به خاطر اینه که سیاه تو ادبیات ما ، تو فرهنگمون رنگ بن بستیه که راه نجاتی براش وجود نداره مثل ناامیدی..
در مورد سوال سومتون هم اره ، به نظر من عظمت در نگاه باعث عظمت زندگی میشه ، چون ادمایی رو میشناسم که علی رغم اینکه مشکلات زیادی داشتنداما به خاطر دید خوبشون به خاطر عظمت نگاهشون وضعیتشون رو تغییر دادند و موفق شدند زندگیشون رو از نو بسازند ، ، به نظرم خط فکری ادما تو زندگیشون خیلی خیلی موثره.این طور نیست؟؟؟؟
آره زندگی بن بستیه و هیچ راه نجاتی هم براش وجود نداره!!،اما این به هیچ وجه ملاک صد درصدی برای ناامید بودن نیست! این قضیه برای من حل شده است!!
اما اگر نظر من رو بخواین عظمت نگاه نمی تونه تاثیری رو خود زندگی داشته باشه،این فقط یک دلخوشکنک خالیه و بس! شما می تونین با عظمت نگاهتون زبونی زندگی بشری و اصل هستی ناقص رو مداوا کنین؟
شکی نیست که خط فکری آدم ها تو مسیر زندگیشون موثره اما نه تو خود زندگیشون!
باور می کنم...اره قبول دارم نوع نگاه ،حقایق موجود رو عوض نمی کنه ولی روی حقایقی که بعدا به وجود میان خیلی خیلی موثره.شما با نگاه خوبت الان نمی تونی بگی تو زندگی لحظه های تلخ نیست ،همش شادیه و خوبی و بس ،چون اگه گفتی به خودت و بقیه دروغ گفتی.ولی میتونی اینده رو -نه کاملا ایده ال- بهتر از الان بسازی.
نگاه با عظمت ادما،بی تاثیر نیست .بالاخره ،یه ذره عظمت به زندگیامون می بخشه !
باور کنین
![]()
ظاهر زندگي ,همه رنگي هست و هر کسي اوون رو به يه رنگ ميبينه...
باطن زندگیتون را چه رنگی می بینید؟
به نظر شما چه رنگی برای زندگی تون باید انتخاب کنید؟