البته باید بین دیواره ها سطح ایجاد کنی تا بتونی ارتفاع بدین.
واسه اینکار وقتی نقشرو اینپورت کردین (البته دقت کنین که به متر وارد کنین) بین دیوارها که وارد کردین خط بکشین اگه نقشتوون دقیق باشه (یعنی خطووط به هم رسیده باشن و هم دیگرو قطع کرده باشن و چنتا خط روی هم نباشن) سطح بین دو خط دیواره بسته میشه و به راحتی می توونین ارتفاع بدین.
امیدوارم کمکی کرده باشم.
موفق باشین.![]()
سلام خوبي آقاي يگانگي يعني من بايد فايل اتوكد يكبار ديگه در sketch بكشم خوب خيلي وقت گيره يعني راه حلي نيست كه بشه مثل باندري كردن اتوكد فايلم يكپارچه كنم و بعد ارتفاع بدم .....فقط یک نکته: وقتی از کد وارد میکنید (اولا به گزینه options دقت کنید تا واحدها درست باشن) آنچه وارد کردید یه کامپوننت (معادل با بلوک در اتوکد) محسوب میشه،لذا یا دبل کلیک کنید روش ،یا از منوی کلیک راست گزینهEdit component رو انتخاب کنید...و بقیه مراحل همونیه که حمیدخان فرمودن
یه پلاگین هست که صفحه درست کردنو آسون میکنه به اسم make face ...لینکشو ندارم ولی سرچ کنید (با آی-پی مخفی، از سایتای آمریکایی میتونید دانلودش کنید)سرچ کنید :makeface.rb
http://www.smustard.com/script/MakeFaces
بعد از ریختن این پلاگین توی فولدر پلاگینا و باز کردن مجدد برنامه، به منوی tools ، میبینید که Make face هم اضافه شده.... حالا روی نقشه کد ، از منوی کلیک راست ،گزینه Edit component رو انتخاب کنید تا کامپوننتتون باز شه (درین حالت بقیه مدل یکم کمرنگتر میشه و دور کامپوننتتون هم یه مکعب خط چین ظاهر میشه. توی همین حالت همه خطها رو انتخاب کنید و از منوی tools ابزار make face رو انتخاب کنید.....اسکچاپ بسیاری از کارای شما رو انجام میده...يعني من بايد فايل اتوكد يكبار ديگه در sketch بكشم خوب خيلي وقت گيره يعني راه حلي نيست كه بشه مثل باندري كردن اتوكد فايلم يكپارچه كنم و بعد ارتفاع بدم .....
سلام!من يه كاره سه بعدي كد رو آوردم su تا رويه نما هاش كار كنم ومبلمان بذارم اما نمي دونم چرا سرعت su موقع كار خيلي پايينه؟ مشكل فك مي كنين از چيه؟من حتي رنگ دادن به ديوار ها و اكسپلود كلي كند كار مي كنهحالا من چيكار كنم؟
سلام موقع orbit کردنم همین مشکل دارین؟اگه دارین احتمال مشکل از کارت گرافیکتونهسلام دوستان
من وقتی با su کار میکنم به خصوص با دستور pan ،( همچنین اگه سه بعدی از کد بیارم)کامپیوترم کلا هنگ می کنه باید چی کار کنم؟![]()
سلام اره همین مشکل رو دارم ،هیچ چاره ای نداره؟سلام موقع orbit کردنم همین مشکل دارین؟اگه دارین احتمال مشکل از کارت گرافیکتونه
منم وقتی ویندوزمو از xp به هفت ارتقا دادم همین مشکلو پیدا کردم ولی وقتی داریور کارت گرافیکمو از سایت شرکت سازنده برای ویندوز هفت اپدیت کردم مشکلم حل شد.سلام اره همین مشکل رو دارم ،هیچ چاره ای نداره؟![]()
کسی کرک sketch up7 نداره؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال مربوط به:VRAY FOR SKETCHUP | Sketch up | 306 | |
![]() |
درخواست های مربوط به:SKETCHUP | Sketch up | 24 | |
A | دانلود متريال و كامپوننت مربوط به:SKETCHUP | Sketch up | 59 | |
![]() |
دانلود های مربوط به:ورژن های مختلف SKETCHUP | Sketch up | 45 | |
![]() |
اموزش های مربوط به:SKETCHUP(فیلم,کتاب,سایت) | Sketch up | 56 |