کدخدا
مدیر بازنشسته
به شیشه ها متریال وی ری بدید و توی قسمتrefraction رنگ fog color رو تغییر بدید تا مشکل حل شه.من یه در با شیشه های رنگی ساختم ولی وقتی با وی ری رندر میگیرم شیشه ها یه رنگ میشن چطور باید مشکلم رو حل کنم؟
موفق باشید.
به شیشه ها متریال وی ری بدید و توی قسمتrefraction رنگ fog color رو تغییر بدید تا مشکل حل شه.من یه در با شیشه های رنگی ساختم ولی وقتی با وی ری رندر میگیرم شیشه ها یه رنگ میشن چطور باید مشکلم رو حل کنم؟
بله من خودم میدانم که میتونم تعداداضلاع رو زیاد کنم و تا هزار ضلع هم که باشه باز چند ضلعی است در واقع ما هیچ وقت با این روش یک دایره درست ترسیم نمی کنیم در واقع یک چند ضلعی با اضلاع زیاد هست که ترسیم می کنیم شاید این مشکل خودشو توی سه بعد نشون نده اما منی که میخواهم ترسیمات دوبعدی رو هم با اسکچاپ انجام بدم ممکنه مشکل ساز بشه
میشه یکم بیشتر توضیح بدین رنگ fog color رو از کجا تغییر بدم؟ ورژن وی ری من 1.48.96 هستش البته اگه تصویری باشه بهترهبه شیشه ها متریال وی ری بدید و توی قسمتrefraction رنگ fog color رو تغییر بدید تا مشکل حل شه.
موفق باشید.
به نظر من برنامه مشکل داره یه بار دیگه نصب کنبا سلام خدمت دوستان.
سوالی داشتم.تو برنامه اسکچاپ 8 وقتی که میخوام متریال رو از خود اسکچاپ عوض کنم برنامه میپره بیرون.یا اگه بخوام فایلی رو import کنم کسی میدونه چی کار باید کرد؟
با تشکر
ممنونم دوست عزیز از راهنماییتون.
شما میدونین background آسمان رو توی جدیدترین ورزن vray چه جوری می شه انجام داد؟![]()
اصولا اسکچاپ برای ترسیمات سه بعدی و حجمی طراحی شده نه برای ترسیمات دو بعدی شما هم اگر میخواهی تو اسکچ دو بعدی و دقیق کار کنی باید خدمتت عرض کنم که این کارو نکن تا نرم افزاری قوی مثل اتوکد تو دقت و جزییات هست چرا باید از اسکچ استفاده کنی من خودم همیشه دو بعدی رو تو کد به سادگی و با دقت ترسیم میکنم و بعد اونو به اسکچ ایمپورت میکنم و سه بعدیش میکنم
اون عکسی که بالا گذاشتمو ببین کل درو دو بعدی تو کد ساختم و بعدش ایمپورتش کردم به اسکچ قوس ها هم تغییری نکردن فقط بهشون حجم دادم
ممنونم از راهنماییتون ولی این بک گراند توی اسکچاپ رو توی v-rayنشون نمیده میشه بازم راهنمایی کنین ممنون میشم![]()
سلام من توی ترسیم دایره مشکل دارم ایا راهی وجود داره که دایره تکه تکه نشه و مانند اتوکد برداری باشه ؟
ممنون از توضیحتون.من اون فیلمهای اموزشش رو دیدم ولی راستش زبانم زیاد قوی نیست و زیاد متوجه نشدم.ایا کتاب یا جزوه یا فایلی برای اموزش سراغ دارید؟لی-اوت هم یه برنامه ارائس که میتونید توش شیتها یا صفحات مختلفی ایجاد کنید و قسمتهای مختلف کارتون رو تو شیت مربوطه ارائه کنید. مثل لی-اوت اتوکد و با امکانات بسیار خوب و البته بسیار ساده. پس از انتخاب استایلها و ... برای ارائه کارتون با اون استایلها توی اسکچاپ و البته با وقتی میخواید مقیاس ارائتون صحیح باشه و درست، میتونید کارتون رو بفرستید به لی-اوت و در اونجا بهش کادر بدید، از فلش و نوشته های توضیحی استفاده کنید، درخت، ماشین و ... در پلان یا نما اضافه کنید و کلی امکانت دیگه....
شکلهایی که ترسیم میکنید تو لایه فعالتون ترسیم میشن و تو تعریف هر لایه میتونید بگید که تو همه صفحات روشن باشه یا فقط مختص این صفحس و روش ترسیمات ، کپی کردن، چرخوندن و... مثل خود اسکچاپه و با دبل کلیک روی یه کادر میتونید باز وارد دنیای 3بعدی بشید، زاویه و مقیاستون رو انتخاب کنید و باز از کادر بیرون بیاید و...
شرح استایل بیلدر در اینجا نمیگنجه، فقط مختصر ایکه باهش میشه اون استایلایی که توی اسکچاپ استفاده میکنیم رو بسازیم. با نوع خطای خودمون یا خطهای موجود و ...
برای لی-اوت آموزش فارسی فکر نکنم باشه...اما شیت بندی باهاش خیلی راحته....ممنون از توضیحتون.من اون فیلمهای اموزشش رو دیدم ولی راستش زبانم زیاد قوی نیست و زیاد متوجه نشدم.ایا کتاب یا جزوه یا فایلی برای اموزش سراغ دارید؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال مربوط به:VRAY FOR SKETCHUP | Sketch up | 306 | |
![]() |
درخواست های مربوط به:SKETCHUP | Sketch up | 24 | |
A | دانلود متريال و كامپوننت مربوط به:SKETCHUP | Sketch up | 59 | |
![]() |
دانلود های مربوط به:ورژن های مختلف SKETCHUP | Sketch up | 45 | |
![]() |
اموزش های مربوط به:SKETCHUP(فیلم,کتاب,سایت) | Sketch up | 56 |