سلام
جدیدا کدم این ارور رو میده به نت هم وصلم ولی کاری نمی کنه خود برنامه هم مدام می پره بدون اینکه موس روش باشه در حال ریلود کردنه و نمیشه باهاش کار کرد
راهنمایی میکنید که چطوری برطرفش کنم؟
مشاهده پیوست 149124
میخواد وصل شه به اینترنت ... کافیه تیک پایین سمت چپ رو برداری بعد close رو بزنی ...دیگه نمیاد
سلام ممنونم مشکلم این صفحه و اتصال اینترنتش نیست(ینی فکر کردم ممکنه از اون باشه) مشکلم اینه که صفحه پرش داره روی چیزی سلکت نکردم اما صفحه اصلی همش در حال رفت و برگشته و نمیشه هیچ حرکتی روش انجام داد نمیدونم متوجه منظورم میشید یا نه
مشکل از این یکی نیست؟کاتالوگ فایل چیه که پیدا نمیشه؟
مشاهده پیوست 149212
چقدر خوبه شما هستیاینو نمی دونم چرا پیش میاد ولی به نظرم بهتره کد و پاک کنید دوباره نصب کنید انگار باگ پیدا کرده... این که می گید میپره منظورتون موقع zoom کردنه یا در حالت عادی هم اینطوری میشه؟؟
با سلام خدمت شما دوست عزیز
شکل دو بعدی یک سرریزرو در کد کشیدم ولی برای دادن ارتفاع که همون عرض سرریز میشه به مشکل برخوردم چون طبق داده های مسئله عرض سرریز ابتدا 50 متر و سپس انتهای آن 30 متر می شود و این کاهش باید تحت زاویه 2 درجه انجام بگیرد
از دوستان خواهش میکنم اگه اطلاعاتی دارن راهنماییم کنن که با کدوم فرمان در محیط سه بعدی میتونم این کارو انجام بدم
با تشکر فراوان
سلام کافیه فاصله رو به دست بیارید. یه مثال:یه دایره با شعاع 50 و تو همون مرکز یه دایره دیگه رو با شعاع 30--یا قبلی رو آفست کنید با عدد 20 !با سلام خدمت شما دوست عزیز
شکل دو بعدی یک سرریزرو در کد کشیدم ولی برای دادن ارتفاع که همون عرض سرریز میشه به مشکل برخوردم چون طبق داده های مسئله عرض سرریز ابتدا 50 متر و سپس انتهای آن 30 متر می شود و این کاهش باید تحت زاویه 2 درجه انجام بگیرد
از دوستان خواهش میکنم اگه اطلاعاتی دارن راهنماییم کنن که با کدوم فرمان در محیط سه بعدی میتونم این کارو انجام بدم
با تشکر فراوان
کسی نمیدونه؟سلام
تو اتوکد (یا مکانیکال) میشه به یک دستور یک شورتکات اختصاص داد ویا اون رو ویرایش کرد؟
مثلا با زدن دکمه S روی کیبورد دستور SPLINE اجرا میشه من میخوام با زدن دکمه S دستور STRETCH اجرا بشه؟
ممنونم
ببخشید اگر سوال تکراریه من وقت نکردم بگردم.
کامل توضیح نمیدم..در کد 3 بعدی چطوری میشه برای یک پیچ رزوه ایجاد کرد؟لطفا کامل توضیح بدید
سلام دوستان...یه مشکل برام پیش اومده..یه سری خط منحنی دارم که باید به یه سری خط راست برسن و قطعشون کنن اما با دستور اکستند هم نمیتونن برسن..باید چیکار کنم؟؟؟؟؟
سلام
تو اتوکد (یا مکانیکال) میشه به یک دستور یک شورتکات اختصاص داد ویا اون رو ویرایش کرد؟
مثلا با زدن دکمه S روی کیبورد دستور SPLINE اجرا میشه من میخوام با زدن دکمه S دستور STRETCH اجرا بشه؟
ممنونم
ببخشید اگر سوال تکراریه من وقت نکردم بگردم.
کسی نمیدونه؟
شاید خط های شما تو سطح دوبعدی نیستند z ش رو چک کن ببین صفر باشه با دکمهctrl + 1 میتونی چک کنیسلام دوستان...یه مشکل برام پیش اومده..یه سری خط منحنی دارم که باید به یه سری خط راست برسن و قطعشون کنن اما با دستور اکستند هم نمیتونن برسن..باید چیکار کنم؟؟؟؟؟
سلام.
من توی اتوکد 3 بعدی خیلی وارد نیستم واسه همین به یک مشکل برخوردم. اینکه چجوری میشه اجسام 3بعدی رو هاشور زد؟ من وقتی میخوام سطحی رو هشور بزنم و روش کلیک می کنم میگه باید با دستور باندری به سطح تبدیل بشه اول!! وقتی دستور باندری رو هم اجرا میکنم فقط سطح کف رو باندری میکنه نه سطوح شیب دار و... که وقتی هم بعدش هاشور می زنم فقط می تونه همون سطح کف که باندی شده هاشور بزنه!! از دوستان خیلی ممنون میشم اگه کمک کنن
کسی میدونه این ستاره هایی که با هرکلید کردن میان رو چطوری میشه خاموش کرد ؟ البته با یه زوم عقب و جلو غیب میشن ولی دوباره با کلیک های متوالی میان ...
http://upload.tehran98.com/img1/0dz101trmlhhxauutrw.jpg
![]()
ربطی به ورژن نداره از همون 2008 تا همین 2014 که الان دارم باهاش کار میکنم اینا بوده ... یه بار یادمه یکی بهم گفت چطوری خاموش میشه ها . یادم رفته .. یه دستوری بود میزدیم و بعد off ش میکردیم .. همون track که میگی هستش چون با کلیک کردن ظاهر میشه و با جابجا کردن صفحه میره
ربطی به ورژن نداره از همون 2008 تا همین 2014 که الان دارم باهاش کار میکنم اینا بوده ... یه بار یادمه یکی بهم گفت چطوری خاموش میشه ها . یادم رفته .. یه دستوری بود میزدیم و بعد off ش میکردیم .. همون track که میگی هستش چون با کلیک کردن ظاهر میشه و با جابجا کردن صفحه میره
سلام منظور از تایپ یک نقطه یعنی چی میشه بیشتر تو ضیح بدینفرمان Blipmode :
در ورژن 2011 و پایین تر با تایپ blipmode و در ورژن 2012 به بعد با تایپ یک نقطه و blipmode این دستور رو میتونی خاموش کنی.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
R | دانلود مربوط به:ورژن های مختلف AUTOCAD | Auto CAD | 38 | |
![]() |
اموزش مربوط به: AUTOCAD(فیلم,کتاب,سایت) | Auto CAD | 29 | |
![]() |
ترفند های مربوط به:AUTOCAD | Auto CAD | 165 | |
F | دانلود BLOCK مربوط به:AUTOCAD | Auto CAD | 107 | |
![]() |
اموزش مربوط به:3D AUTOCAD | Auto CAD | 345 |