رفع اشکال مربوط به:AUTOCAD

رفع اشکال مربوط به:AUTOCAD

• مشکل اتوکد

رای: 1 100.0%
  • دستور teim

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    1

mahboob21

عضو جدید
سلام
تنظیمات اتوکدم از 2بعدی به 3بعدی تبدیل شده، و دیگه نوار ابزارهای بالای صفحه رو نمیشه دید. میشه بهم بگید چطور میتونم تنظیمات رو بصورت اولیه دربیارم؟
ممنون

Parisa R

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
تنظیمات اتوکدم از 2بعدی به 3بعدی تبدیل شده، و دیگه نوار ابزارهای بالای صفحه رو نمیشه دید. میشه بهم بگید چطور میتونم تنظیمات رو بصورت اولیه دربیارم؟
ممنون

از بالای اتوکد سمت چپ روی منوی کرکره ای کلیک کن بذارش رو 2بعدی
1.JPG

همراهی

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کمک فوری

کمک فوری

سلام
جدیدا کدم این ارور رو میده به نت هم وصلم ولی کاری نمی کنه خود برنامه هم مدام می پره بدون اینکه موس روش باشه در حال ریلود کردنه و نمیشه باهاش کار کرد
راهنمایی میکنید که چطوری برطرفش کنم؟

errorcad.jpg

Parisa R

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
جدیدا کدم این ارور رو میده به نت هم وصلم ولی کاری نمی کنه خود برنامه هم مدام می پره بدون اینکه موس روش باشه در حال ریلود کردنه و نمیشه باهاش کار کرد
راهنمایی میکنید که چطوری برطرفش کنم؟

مشاهده پیوست 149124

میخواد وصل شه به اینترنت ... کافیه تیک پایین سمت چپ رو برداری بعد close رو بزنی ...دیگه نمیاد

همراهی

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
میخواد وصل شه به اینترنت ... کافیه تیک پایین سمت چپ رو برداری بعد close رو بزنی ...دیگه نمیاد

سلام ممنونم مشکلم این صفحه و اتصال اینترنتش نیست(ینی فکر کردم ممکنه از اون باشه) مشکلم اینه که صفحه پرش داره روی چیزی سلکت نکردم اما صفحه اصلی همش در حال رفت و برگشته و نمیشه هیچ حرکتی روش انجام داد نمیدونم متوجه منظورم میشید یا نه
مشکل از این یکی نیست؟کاتالوگ فایل چیه که پیدا نمیشه؟

errorcad2.JPG

Parisa R

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام ممنونم مشکلم این صفحه و اتصال اینترنتش نیست(ینی فکر کردم ممکنه از اون باشه) مشکلم اینه که صفحه پرش داره روی چیزی سلکت نکردم اما صفحه اصلی همش در حال رفت و برگشته و نمیشه هیچ حرکتی روش انجام داد نمیدونم متوجه منظورم میشید یا نه
مشکل از این یکی نیست؟کاتالوگ فایل چیه که پیدا نمیشه؟

مشاهده پیوست 149212

اینو نمی دونم چرا پیش میاد ولی به نظرم بهتره کد و پاک کنید دوباره نصب کنید انگار باگ پیدا کرده... این که می گید میپره منظورتون موقع zoom کردنه یا در حالت عادی هم اینطوری میشه؟؟

...الان چک کردم تو فروم اتودسک نوشته مشکل از رجیستریه احتمالا و راه حل هم داده ولی چون احتمال داره مشکلات دیگه پیش بیاد به نظر من پاک کنی دوباره نصب کنی بهتره ...

آخرین ویرایش:

همراهی

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اینو نمی دونم چرا پیش میاد ولی به نظرم بهتره کد و پاک کنید دوباره نصب کنید انگار باگ پیدا کرده... این که می گید میپره منظورتون موقع zoom کردنه یا در حالت عادی هم اینطوری میشه؟؟
چقدر خوبه شما هستی:d
پس نیاز به تعویض داره/نه کلا باز که میکنم همینطوریه چه صفحه خالی باشه چه فایل پر اصلا به کار کردن نمیرسه :l

negin jo0on

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ای خداا
سیلام بروبچ...این کد من از دیروز قاط زده...بازش ک میکنم...بصورت صفجه کوچیک میره گوشه صفحه!!و نمیشه ببندم یا بازش کنم!!اصا نمیشه کاریش کرد...بعد باید یه اتوکد جدید باز کنم تا بتونم فایل کار شدمو باز کنم...تازه اون کد اولیه تا سیستمو خاموش نکنم ویا غیر از تسک منیجر اصلا بسته نمیشه:confused:نمیدونم دلیلش چیه

ZibaAhmadpoor

مدیر تالار مهندسی عمران
مدیر تالار
با سلام خدمت شما دوست عزیز
شکل دو بعدی یک سرریزرو در کد کشیدم ولی برای دادن ارتفاع که همون عرض سرریز میشه به مشکل برخوردم چون طبق داده های مسئله عرض سرریز ابتدا 50 متر و سپس انتهای آن 30 متر می شود و این کاهش باید تحت زاویه 2 درجه انجام بگیرد
از دوستان خواهش میکنم اگه اطلاعاتی دارن راهنماییم کنن که با کدوم فرمان در محیط سه بعدی میتونم این کارو انجام بدم
با تشکر فراوان

با سلام
دوست عزیز تا جایی که من بلدم (البته در حد مبتدی ) ابتدا فایلت رو به شکل دوبعدی تغییر بده ( فضای کد رو !!) بعد یک خط مورب که بتونه زاویه و ارتفاع مورد نظرتو تامین کنه رسم کن ، بعد یک صفحه تو محیط کد سه بعدی ، حول خط موربت ترسیم کن ، بعد صفحه ی مورد نظرتو ، با فرمان اسلایس ، برش بده !!
من تا این حد بلد بودم ، ولی باز پستت رو به قسمت مشترک تالار عمران و معماری منتقل میکنم تا دوستان معماری کمکت کنند.

سپاس
:gol:

Zancanaro

متخصص 3dMAX
کاربر ممتاز
با سلام خدمت شما دوست عزیز
شکل دو بعدی یک سرریزرو در کد کشیدم ولی برای دادن ارتفاع که همون عرض سرریز میشه به مشکل برخوردم چون طبق داده های مسئله عرض سرریز ابتدا 50 متر و سپس انتهای آن 30 متر می شود و این کاهش باید تحت زاویه 2 درجه انجام بگیرد
از دوستان خواهش میکنم اگه اطلاعاتی دارن راهنماییم کنن که با کدوم فرمان در محیط سه بعدی میتونم این کارو انجام بدم
با تشکر فراوان
سلام کافیه فاصله رو به دست بیارید. یه مثال:یه دایره با شعاع 50 و تو همون مرکز یه دایره دیگه رو با شعاع 30--یا قبلی رو آفست کنید با عدد 20 !
به فرض فاصله به دست اومده مثلا 280 --کافیه دایره داخلی رو رو محور z حرکت بدی ،تو محیط سه بعدی به ارتفاع 280
loft رو اجرا کنید . دو تا شکل رو انتخاب بعد اینتر ..تموم به هم وصل شد تنظیمات loft هم با یه آزمون و خطا دستت میاد... این فقط یه روش بود

ixabedi

کاربر فعال
در کد 3 بعدی چطوری میشه برای یک پیچ رزوه ایجاد کرد؟لطفا کامل توضیح بدید

تهرنگ

عضو جدید
سلام. لطفا یه بنده خدا کمک کنه بگه یه حجم سه بعدی توی اتوکد رو چه طوری میشه اندازه گذاری کرد؟؟؟؟

mer30fery

دستیار مدیر مهندسی مکانیک, متخصص سالید ورک
کاربر ممتاز
سلام
تو اتوکد (یا مکانیکال) میشه به یک دستور یک شورتکات اختصاص داد ویا اون رو ویرایش کرد؟
مثلا با زدن دکمه S روی کیبورد دستور SPLINE اجرا میشه من میخوام با زدن دکمه S دستور STRETCH اجرا بشه؟
ممنونم
ببخشید اگر سوال تکراریه من وقت نکردم بگردم.
کسی نمیدونه؟
؟
؟
؟
؟
:(

z_r

عضو جدید
سلام دوستان...یه مشکل برام پیش اومده..یه سری خط منحنی دارم که باید به یه سری خط راست برسن و قطعشون کنن اما با دستور اکستند هم نمیتونن برسن..باید چیکار کنم؟؟؟؟؟

eMJey

متخصص AutoCAD
کاربر ممتاز
در کد 3 بعدی چطوری میشه برای یک پیچ رزوه ایجاد کرد؟لطفا کامل توضیح بدید
کامل توضیح نمیدم..:) بعد از اینکه پیچ رو ترسیم کردی ،مقداری رو که قراره رزوه کنی رو با دستور helix و به شعاع همون استوانه ، یه فنر ترسیم میکنی و تعداد دورها (Turn) رو به اندازه دورهای رزوه می ذاری.بعد یک دایره به شعاع رزوه کردن، انتهای فنر میذاری و بعد با دستور Sweep یه لوله ایجاد میکنی. در آخر با دستور Subtract لوله رو از استوانه کم میکنی...
اگه توضیح ناقصه ببخشید.;)

Parisa R

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان...یه مشکل برام پیش اومده..یه سری خط منحنی دارم که باید به یه سری خط راست برسن و قطعشون کنن اما با دستور اکستند هم نمیتونن برسن..باید چیکار کنم؟؟؟؟؟

عکسش رو بذار اینطوری نمیشه کمک کرد...

Parisa R

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
تو اتوکد (یا مکانیکال) میشه به یک دستور یک شورتکات اختصاص داد ویا اون رو ویرایش کرد؟
مثلا با زدن دکمه S روی کیبورد دستور SPLINE اجرا میشه من میخوام با زدن دکمه S دستور STRETCH اجرا بشه؟
ممنونم

ببخشید اگر سوال تکراریه من وقت نکردم بگردم.

کسی نمیدونه؟

از این مسیر برو :
MANAGE > EDIT ALIASES

یک notepad باز میشه ستون اول میانبر هستش ستون دوم دستور، اونجا میتونی میانبر رو تغییر بدی ...

12.jpg

آخرین ویرایش:

O . P . O . S

عضو جدید
سلام...داشتم کار میکردم ی هو برق رفت.همشو سیو نکرده بودم.پرید.تو بکاپشم نبود.دوستان حرفه ای هیچ راهی برای برگردوندنش وجود نداره؟

timaj

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید خط های شما تو سطح دوبعدی نیستند z ش رو چک کن ببین صفر باشه با دکمهctrl + 1 میتونی چک کنی

aram2000

عضو جدید
سلام.
من توی اتوکد 3 بعدی خیلی وارد نیستم واسه همین به یک مشکل برخوردم. اینکه چجوری میشه اجسام 3بعدی رو هاشور زد؟ من وقتی میخوام سطحی رو هشور بزنم و روش کلیک می کنم میگه باید با دستور باندری به سطح تبدیل بشه اول!! وقتی دستور باندری رو هم اجرا میکنم فقط سطح کف رو باندری میکنه نه سطوح شیب دار و... که وقتی هم بعدش هاشور می زنم فقط می تونه همون سطح کف که باندی شده هاشور بزنه!! از دوستان خیلی ممنون میشم اگه کمک کنن

Parisa R

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام.
من توی اتوکد 3 بعدی خیلی وارد نیستم واسه همین به یک مشکل برخوردم. اینکه چجوری میشه اجسام 3بعدی رو هاشور زد؟ من وقتی میخوام سطحی رو هشور بزنم و روش کلیک می کنم میگه باید با دستور باندری به سطح تبدیل بشه اول!! وقتی دستور باندری رو هم اجرا میکنم فقط سطح کف رو باندری میکنه نه سطوح شیب دار و... که وقتی هم بعدش هاشور می زنم فقط می تونه همون سطح کف که باندی شده هاشور بزنه!! از دوستان خیلی ممنون میشم اگه کمک کنن

من تا حالا ندیدم کسی بخواد سه بعدی رو هاشور بزنه ، ولی چند تا راه توی فروم های خارجی پیشنهاد کردند که می نویسم ولی خودم امتحان نکردم:

1- با polyline یکبار دور هر صفحه رو بکشید و بعد روش هاشور بزنید البته گفتند که باید UCS رو هر بار تنظیم کنید
2- دستور shade
3- solid editing ---> color faces

Parisa R

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کسی میدونه این ستاره هایی که با هرکلید کردن میان رو چطوری میشه خاموش کرد ؟ البته با یه زوم عقب و جلو غیب میشن ولی دوباره با کلیک های متوالی میان ...

http://upload.tehran98.com/img1/0dz101trmlhhxauutrw.jpg

احتمالا tracking هستند اینها، بگید کد چند استفاده می کنید و یک تصویر از نوار ابزار پایین صفحه بگذارید

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ربطی به ورژن نداره از همون 2008 تا همین 2014 که الان دارم باهاش کار میکنم اینا بوده ... یه بار یادمه یکی بهم گفت چطوری خاموش میشه ها . یادم رفته .. یه دستوری بود میزدیم و بعد off ش میکردیم .. همون track که میگی هستش چون با کلیک کردن ظاهر میشه و با جابجا کردن صفحه میره

هیراد

کاربر فعال
ربطی به ورژن نداره از همون 2008 تا همین 2014 که الان دارم باهاش کار میکنم اینا بوده ... یه بار یادمه یکی بهم گفت چطوری خاموش میشه ها . یادم رفته .. یه دستوری بود میزدیم و بعد off ش میکردیم .. همون track که میگی هستش چون با کلیک کردن ظاهر میشه و با جابجا کردن صفحه میره

اسم این + کوچک bipmode و از اتو کد 2008به بعد هم فرمانش از اتو کد حذف شده حالا چرا ؟ نمیدونم راهش هم دوباره تعریف کردن فرمان است برای این منظور فرمان Redefineرو تایپ و اینتر وسپس جلوش تایپ میکنیم blipmode, ودوباره اینتر کرده جلوی commandتایپ می کنیم : bllpmode به ازای 1 (+ر)وشن و به ازای 0 ( + )خاموش می شود.

eMJey

متخصص AutoCAD
کاربر ممتاز

فرمان Blipmode :
در ورژن 2011 و پایین تر با تایپ blipmode و در ورژن 2012 به بعد با تایپ یک نقطه و blipmode این دستور رو میتونی خاموش کنی.

Parisa R

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

آخه برای من یک شکل دیگه بود برای همین پرسیدم ... جواب رو دوستان دادند دیگه...