میشه بیشتر توضیح بدین؟ الان چیکار کنم؟ پاک کنم از اول نصب کنم؟ پستای قبل رو خوندم اما متوجه نشدم
مرسی
من نصب رو بزنم اینترنت وصل باشه خودش نصب میشه یا کار خاصی باید انجام بدم؟
اینترنت همراه شیلترشکن باشه شروع میکنه به نصب، و موقع نصب یه جا گیر میکنه بعد از 3-4 ساعت بعد بقسه نرم افزار رو نصب میکنه و تموم میشه
بعدش کافیه برید تو آدرس زیر و پوشه RVT 201x رو کپی بگیرید جایی برای خودتون نگه دارید تا بعدها که خواستید بصورت آفلاین نصبش کنید، نرم افزار رو نصب کنید و فقط اون پوشه رو جایگزینه پوشه قبلی کنید
C:\ProgramData\Autodesk
پروگرام دیتا یه پوشه (فولدر) مخفی تو درایو سی اه، امیدوارم از هیدن در آوردن فایل ها و فولدرها رو بلد باشید، بلد نبودید از تو گوگل می تونید پیدا کنید
ببخشید اگه سوال تکراری هست.جواب این قسمت رو تو صفحه هات قبل پیدا نکردم.
امکان نصب آفلاین نیست اصلا؟ حتما باید خودمون کانکت شیم؟ نمی شه مثل ورژنهای قبلی از کسی که نصب داره کپی بگیریم؟( فکر میکنم نباشه چون پوشه رو نداره اصلا.پرسیدم شاید راهکار داشته باشه )
من موفع نصب به اینترنت و با شیلتر شکن رویت 2014 رو نصب کردم ولی template و library revit نصب نشد، دلیل چی بوده؟می تونید از ورژنای قبل استفاده کنید اما من توصیه نمی کنم هم کند میکنه نرم افزار رو هم همه قابلیت های رویت رو ساپورت نمی کنه
باید حتما حتما دفعه اول وصل بشبد از اینترنت دانلود کنه یا اگر دوستی رو میشناسید که بهتون نزدیکه و اینکارو کرده می تونید بگیرید ازش
همونطور که قبلا هم گفتم تو پوشه RVT 201x در پوشه اتودسک که زیرشاخه پوشه Program data تو درایو C اه که یه پوشه هیدنه
به صفحه قبل و صفحات قبل رجوع کنیددر ریویت ترسیم در و پنجره نیاز داره که از داخل محلی که نصب شده load بشه ولی Metric Library که محلییه که در و پنجره های نرم افزار توی اونه رو پیدا نمی کنم چکار کنم؟
red_code من موفع نصب به اینترنت و با شیلتر شکن رویت 2014 رو نصب کردم ولی template و library revit نصب نشد، دلیل چی بوده؟
رویت من 2014 هستشاحتمالا مشکل از شیلترشکنه بعضی وقتا اینطور میشه
اگر رویتتون 2015 اه، autodesk content 2015 رو پاک کنید یا ری اینستال رو بزنید تا دوباره نصبش کنه
رویت من 2014 هستش![]()
متاسفانه بازم امتحان کردم ولی نشد. ممکن از سرعت پایین نت من باشه؟ 256نرم افزار نصب رویت رو اجرا کنید بجای اینستال یا ری اسنتال ریپیر رو بزنید .... یا اینستال رو دوباره بزنید خودش میگرده می بینه همه نصبن جز content شروع میکنه به دانلودش ........ اولین باره می بینم جواب نداده خودم بارها اینکارو کردم و به دوستامم توصیه کردم و انجام دادن و هیچ مشکلی هم نداشتن
اگر اینترنت حجمی دارید به حجم باقی مونده اتون توجه کنید حدود 900 مگه کانتنتا
متاسفانه بازم امتحان کردم ولی نشد. ممکن از سرعت پایین نت من باشه؟ 256
فکر نمی کنم از سرعت پایین باشه .... رویت رو پاک کنید ...دوباره نصب کنید موقع نصب کردن همونطور که گفتم به اینترنت وصل باشید شروع میکنه به نصب موقعی که داره خود رویت رو نصب میکنه حدودای 80 درصد که رسید گیر میکنه انگار که دیگه نصب نمی کنه این موقع هست که داره دانلود میکنه کانتنت رو و چون اینترنت شما 256 اه حدودای 7-8 ساعت بعد شروع میکنه به نصب بقیه رویت و نصب تموم میشه
اگر نشد مجبورید از دوستانی که تهران هستن و دارن کانتنت رو بگیریدش
سلام در صورت تمرینات مکرر و آشنایی قبلی با مکس چقدر طول میکشد که به رویت مسلط شد؟ چون قصد دارم پروژه این ترمم را با رویت ارائه بدم.
ممنون میشم پاسخ بدهید.
سلام بچه ها
خسته نباسید
من رویت2014 نصب کردم هنگام بارگذاری فمیلی ها این پیام خطارو میده..ممنون میشم کمکم کنید
this is a one time upgrade process only
your file is being upgraded to the latest file format.
please be painted
once the process completed and the file saved you will nolonger expreience upgraderelated showdown
می تونید از ورژنای قبل استفاده کنید اما من توصیه نمی کنم هم کند میکنه نرم افزار رو هم همه قابلیت های رویت رو ساپورت نمی کنه
باید حتما حتما دفعه اول وصل بشبد از اینترنت دانلود کنه یا اگر دوستی رو میشناسید که بهتون نزدیکه و اینکارو کرده می تونید بگیرید ازش
همونطور که قبلا هم گفتم تو پوشه RVT 201x در پوشه اتودسک که زیرشاخه پوشه Program data تو درایو C اه که یه پوشه هیدنه
برای مسلط شدن بستگی به توانایی خودتون داره اما بین 2 تا 6 ماه می کشه تا حد قابل قبولی مسلط باشید و بالای یک سال طول میکشه کارتون در سطح پیشرفته باشه
8 تا پی دی اف آقای قاسم آریانی رو بگردید تو اینترنت پیدا کنید و دانلود کنید برای شروع بد نیست
ممنون
فقط من فایلهایی از آموزش ایشان پیدا کردم که برای رویت2011 هستش، اینام میشه؟
سلام دوستان فایل رویت 2013 را با 2011 نمیشه باز کرد؟
سیو از برای رویت هست ؟
من بردم توی کد و بعد ببرم رویت 2010 حالت گروپ شد و اکسپلود هم نمیشه؟
چه راهی هست 2013 را توی 2011 باز کنم؟ یا روش سیو از ورژن پایینتر مرسی
برای مسلط شدن بستگی به توانایی خودتون داره اما بین 2 تا 6 ماه می کشه تا حد قابل قبولی مسلط باشید و بالای یک سال طول میکشه کارتون در سطح پیشرفته باشه
8 تا پی دی اف آقای قاسم آریانی رو بگردید تو اینترنت پیدا کنید و دانلود کنید برای شروع بد نیست
ممنون
فقط من فایلهایی از آموزش ایشان پیدا کردم که برای رویت2011 هستش، اینام میشه؟
بله همونا رو یاد بگیرید تفاوت کمی با ورژنای بالاتر هست که بعدها یواش یواش یاد خواهید گرفت
سلام دوستان فایل رویت 2013 را با 2011 نمیشه باز کرد؟
سیو از برای رویت هست ؟
من بردم توی کد و بعد ببرم رویت 2010 حالت گروپ شد و اکسپلود هم نمیشه؟
چه راهی هست 2013 را توی 2011 باز کنم؟ یا روش سیو از ورژن پایینتر مرسی
تا اونجا که من می دونم امکانش نیست، البته تا اونجایی که میدونم راه هایی رو پیشنهاد دادن تو دنیا که هیچکدومشون بطور کامل جواب نداده
به روز باشید الان 2015 اومده بعد شما 2011 استفاده می کنید؟ حداقل 2014 رو نصب کنید
سلام یه سوال داشتم برای قدم اول توی اموزش رویت بهتره به نظرتون از کدوم ورژنبله همونا رو یاد بگیرید تفاوت کمی با ورژنای بالاتر هست که بعدها یواش یواش یاد خواهید گرفت
تا اونجا که من می دونم امکانش نیست، البته تا اونجایی که میدونم راه هایی رو پیشنهاد دادن تو دنیا که هیچکدومشون بطور کامل جواب نداده
به روز باشید الان 2015 اومده بعد شما 2011 استفاده می کنید؟ حداقل 2014 رو نصب کنید
رویت استفاده کنیم؟
از ورژن 2013 یا 2014 شروع کنیدسلام یه سوال داشتم برای قدم اول توی اموزش رویت بهتره به نظرتون از کدوم ورژن
رویت استفاده کنیم؟
باشه 13 سیا 14 رو یمرم یمخرم به نظرتون من با کتاب یا فیلم میتونم یاد بگیرم اگه بله کتاب یا سیدی میشه معرفی کنین ؟ کدوم موسسه خوبه فیلماش ممنون میشم اگه سایتم بگین من تازه اول کارماز ورژن 2013 یا 2014 شروع کنید![]()
باشه 13 سیا 14 رو یمرم یمخرم به نظرتون من با کتاب یا فیلم میتونم یاد بگیرم اگه بله کتاب یا سیدی میشه معرفی کنین ؟ کدوم موسسه خوبه فیلماش ممنون میشم اگه سایتم بگین من تازه اول کارم![]()
8 تا پی دی اف آقای قاسم آریانی رو بگردید تو اینترنت پیدا کنید و دانلود کنید برای شروع خوبه
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
ن | رفع اشکال مربوط به: ساخت family | Revit | 8 | |
![]() |
اموزش های مربوط به: MASS in revit | Revit | 67 | |
![]() |
دانلود متریال ،تمپلیت و فمیلی مربوط به:REVIT | Revit | 94 | |
![]() |
درخواستهای مربوط به:REVIT | Revit | 210 | |
![]() |
اموزش های مربوط به:REVIT(فیلم,کتاب,سایت) | Revit | 171 |