رفع اشکال مربوط به:اموزش قدم به قدم REVIT

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
رویت من attach top نداره میشه کمک کنید
مشکل از فایل نصب شده است یا باید چیزی رو لود کنم تا بیاد؟

اتچ دارید؟ تاپ و دون یکیه و فقط بر اساس کلیک شما خودش تشخیص میده چی رو به چی باید اتچ کنه

سلام بچه ها، می شه یکی راهنماییم کنه که همچین حجمی رو تو رویت چه طوری باید درست کنم؟! (کلا با سقف شیب دار مشکل دارم مخصوصا این شکلی شو! :confused:)

مشاهده پیوست 217974

:w27:

بهترین و ساده ترین راه برای ساخت این حجم استفاده از model in place و انتخاب مسه، تو پنل مس هم هست این دستور، مس و نحوه کار کردن باهاشو یاد بگیرید

bahar_hs

عضو جدید
سلام دوستان.
تاپیکی نبود که بخوام این سوال و بپرسم مجبور شدم اینجا مطرح کنم.
اگه میشه 1 آموزشگاه خوب یا در حقیقت یه استاد خوب واسه یادگیری 0 تا 100 رویت بهم معرفی کنین .
فکر کمم کلاس خصوصی باشه بهتره نه ؟ می شه راهنماییم کنین.
البته می دونم هیچ چیز مهم تر از تمرین نیست. ولی من تا کلاس نرم نمی تونم استارتش و خودم بزنم.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید یک سوال چطوری میشه یک در باز باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی ایکنکه وقتی سع بعدی میزنیم در بر دیوار عمود باشه و جاش خالی یک جورای انگتر در باز کردیم این چه طوری ممکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
سلام دوستان.
تاپیکی نبود که بخوام این سوال و بپرسم مجبور شدم اینجا مطرح کنم.
اگه میشه 1 آموزشگاه خوب یا در حقیقت یه استاد خوب واسه یادگیری 0 تا 100 رویت بهم معرفی کنین .
فکر کمم کلاس خصوصی باشه بهتره نه ؟ می شه راهنماییم کنین.
البته می دونم هیچ چیز مهم تر از تمرین نیست. ولی من تا کلاس نرم نمی تونم استارتش و خودم بزنم.

کدوم شهر زندگی می کنید؟

ببخشید یک سوال چطوری میشه یک در باز باشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی ایکنکه وقتی سع بعدی میزنیم در بر دیوار عمود باشه و جاش خالی یک جورای انگتر در باز کردیم این چه طوری ممکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر کار با فمیلی ها رو بلد باشید می تونید به راحتی اینکار رو کنید

http://www.youtube.com/watch?v=p5lec2KA_R8

shayan@

عضو جدید
سلام دوستان عزیز
من تا حدودی رویت بلدم اگه سوالی در مورد این نرم افزار داشتین بپرسین در خدمتم

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز

تهران که اساتید خوب زیادن اسم نمی برم که تبلیغ برای شخصی نشه اما می تونید به مجتمع فنی تهران یا خانه عمران یا ایوان خانه معمار سری بزنید و ازشون بخواهید که ریز مطالبی که تو دوره رویتشون ارائه می شه رو بدن و ببینید کدومشون بیشترین آموزش رو دارن و اونجا ثبت نام کنید

kiana -m

عضو جدید
سلام red _code
همینطور که میدونید رویت 2014 تمپلیت و لایبرری نداره، من این مشکلشو حل کردم ولی family templates و نمیدونم چه چوری باید بگیرم؟ آخه میخام یه پروفیل توی محیط فمیلی برای sweep بسازم.

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
سلام red _code
همینطور که میدونید رویت 2014 تمپلیت و لایبرری نداره، من این مشکلشو حل کردم ولی family templates و نمیدونم چه چوری باید بگیرم؟ آخه میخام یه پروفیل توی محیط فمیلی برای sweep بسازم.

راهشو بارها گفتم ... تنها راه اینه که موقع نصب اینترنتتون وصل باشه تا موقع نصب شروع کنه به دانلود کانتنتز یا همون فمیلی ها و تمپلیتا و ... با اینترنت 512 حدود 4 ساعت طول میکشه دانلود و نصب رویت

سلام دوستان.من عضو جدید.میخاستم بدونم کسی اینجا با Conceptual Mass کار میکنه؟؟ چند تا سوال دارم.
ممنو میشم کمک منید.

سوالتتون رو بفرمایید - هر چند سخته تو نت آموزش کانسپچوال مس اما تا اونجا که بشه راهنماییتون می کنم

سوالتتون رو بفرمایید - هر چند سخته تو نت آموزش کانسپچوال مس اما تا اونجا که بشه راهنماییتون می کنم
ممنونم.من تو محیطِ Metric Generic Model حجمی رو ساختم ولی وقتی بارگزاری یا همون لود میکنم تیکِ Finish Mass تو نوارابزارِ بالا نمیاد.وقتی ام که میخوام Floor Mass رو انتخاب کنم تا بصورت پیش فرض بهم طبقه بده گزینه ی Floor Mass خاموشه.ایراد از چی میتونه باشه؟

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
ممنونم.من تو محیطِ Metric Generic Model حجمی رو ساختم ولی وقتی بارگزاری یا همون لود میکنم تیکِ Finish Mass تو نوارابزارِ بالا نمیاد.وقتی ام که میخوام Floor Mass رو انتخاب کنم تا بصورت پیش فرض بهم طبقه بده گزینه ی Floor Mass خاموشه.ایراد از چی میتونه باشه؟

هر تمپلیتی کار مخصوص به خودش رو می کنه، متریک جنریک برای ساخت فیلی هاست نه مس ... برای مس باید از مس خود بخش پروجکت یا کانسپچوال مس بخش فمیلی ها استفاده کنید
اگر با مس هم مدلی رو میسازید باید حتما مستون یه حجم بسته باشه تا قابلیت فلور و دیوار و چیزای دیگه براش فعال بشه

chantic

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من تازه دارم رویت یاد میگیرم نسخه 2015رو نصب کردم اصلا تمپلیت وفمیلی نداره باید چکار کنم ممنون

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
سلام من تازه دارم رویت یاد میگیرم نسخه 2015رو نصب کردم اصلا تمپلیت وفمیلی نداره باید چکار کنم ممنون

تو دسکتاپ، اد اور ریموو پروگرام، اتودسک رویت کانتنت 2015 رو پیدا کنید، دوبار روش کلیک کنید تا صفحه نصب بیاد، رو ریپیر-ری اینستال کلیک کنید (باید اینترنت داشته باشید) تا شروع کنه به دانلود و نصب
اگر مشکل داشت و دانلود و نصب نکرد باید دفعه بعد ری اینستال رو بزنید تا پاکش کنه و از دی وی دی رویت دوباره مراحل نصب رو انجام بدید که فقط کانتنت رو نصب کنه؛ موقع نصب کانتنت از اینترنت شروع میکنه دانلود و نصب که با اینترنت 512 حدود 4 ساعت طول میکشه

chantic

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو دسکتاپ، اد اور ریموو پروگرام، اتودسک رویت کانتنت 2015 رو پیدا کنید، دوبار روش کلیک کنید تا صفحه نصب بیاد، رو ریپیر-ری اینستال کلیک کنید (باید اینترنت داشته باشید) تا شروع کنه به دانلود و نصب
اگر مشکل داشت و دانلود و نصب نکرد باید دفعه بعد ری اینستال رو بزنید تا پاکش کنه و از دی وی دی رویت دوباره مراحل نصب رو انجام بدید که فقط کانتنت رو نصب کنه؛ موقع نصب کانتنت از اینترنت شروع میکنه دانلود و نصب که با اینترنت 512 حدود 4 ساعت طول میکشه
مرسی دوستم اما اد اور ریموو پروگرام باید رو دسکتاب باشه آخه همچین چیزی رو دسکتاب من نیست فقط همون برنامه رویته؟
چکار کنم مرسی از کمکتون

samcivil23

عضو جدید
سلام دوستان
من برنامه revit sturctural زو دارم ولی اصلا تمپلیت وفمیلی نداره این روشی هم که گفتین واسه من جواب نمیده
من باید چیکار کنم؟
بد جوری لازمش دارم
از کجا میتونم دانلود کنم
با تشکر- منتظر جوابم

samcivil23

عضو جدید
یه سوال
من مثلا میخوام ستون هام 50 در 50 باشه یا به شکل مستطیلی 40*50 اینا
خودم چطوری میتونم درست کنم ؟
یا باید همیشه از اون آماده ها استفاده کرد ؟
ممنون

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
یه سوال
من مثلا میخوام ستون هام 50 در 50 باشه یا به شکل مستطیلی 40*50 اینا
خودم چطوری میتونم درست کنم ؟
یا باید همیشه از اون آماده ها استفاده کرد ؟
ممنون

شما که تمپلیت ندارید یعنی فمیلی ها رو هم ندارید ... بارها توضیح داده شده چرا و چیکار باید بکنید
اگر تمپلیت و فمیلی ها رو داشته باشید می تونید هر پروفیل یا ستون و تیر و ... با جنس و اندازه استاندارد رو وارد کنید و از طریق ادیت تایپ تنظیمات دلخواه رو هم بهش اعمال کنید

پ.ن: به پست های قبل رجوع کنی ... تقریبا هر دو روز یه بار یکی این سوال رو می پرسه

sal-sa

عضو جدید
شما که تمپلیت ندارید یعنی فمیلی ها رو هم ندارید ... بارها توضیح داده شده چرا و چیکار باید بکنید
اگر تمپلیت و فمیلی ها رو داشته باشید می تونید هر پروفیل یا ستون و تیر و ... با جنس و اندازه استاندارد رو وارد کنید و از طریق ادیت تایپ تنظیمات دلخواه رو هم بهش اعمال کنید

پ.ن: به پست های قبل رجوع کنی ... تقریبا هر دو روز یه بار یکی این سوال رو می پرسه

تو تاپیک ترفندهای اتوکد مدیر لطف کردن و صفحه اول سوالات رو دسته بندی کردن با پست مشخص کردن اینجوری سوالات تکراری پرسیده نمیشه. برای این تاپیک هم اگه همچین اتفاقی بیافته خیلی خوب میشه

samane122

عضو جدید
آره واقعا مرسی از یاداوری
تو تاپیک ترفندهای اتوکد مدیر لطف کردن و صفحه اول سوالات رو دسته بندی کردن با پست مشخص کردن اینجوری سوالات تکراری پرسیده نمیشه. برای این تاپیک هم اگه همچین اتفاقی بیافته خیلی خوب میشه

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
سلام دوستان ، من میخواستم بدونم این جدول و پیاده رو و... (توی عکس ) رو چه جوری و به چه ابزاری تو رویت می سازن با همون فلور میسازن؟؟ ممنون میشم کمک کنین

مشاهده پیوست 219954مشاهده پیوست 219955

پیاده رو در واقعیت هم نوعی کفه و خب بهتره با کف معماری ساخته بشه
جدول ها رو می تونید با استفاده از روش های مختلفی بسازید، ساده ترین راه کشیدنشون با استفاده از دستور دیواره، و تنظیم ضخامت و ارتفاع و عملکرد این دیوار که قراره نقش جدول رو بازی کنه تو ادیت تایپ؛ داپلیکیت یادتون نره
برای کشیدن پل و نرده هاش به این صورت هم روش ساده و مبتنی داریم هم روش پیشرفته و حرفه ای
روش ساده اش اینه که این پل هم در واقع جنسش از نوع کفه کافیه برید تو مدل این پلیس و فلور رو انتخاب کنید و کف رو با استفاده از دستورای مختلف مثل سوییپ بسازید
برای ساخت ریل ها هم همین راه رو میریم و در مدل این پلیس اینبار نرده رو انتخاب می کنیم، تو محیط فمیلی با دستور سوییپ اون کمان رو در میکشیم و بهش یه پروفیل میدیم تا تک تک نرده ها به همین ترتیب ساخته بشن
روش پیشرفته اش استفاده از آداپتیو پوینت هاست

metalika777_h_g

عضو جدید
سلام ، خسته نباشین و ممنون از اینکه سریع جواب دادین ، ببخشین یه سوال دیگه هم داشتم ، چه طوری میشه یه چیزی رو ساختمون نوشت توی ریویت (یه نوشته ) مثل عکس ....
مرسی Untitled-1.jpg

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
سلام ، خسته نباشین و ممنون از اینکه سریع جواب دادین ، ببخشین یه سوال دیگه هم داشتم ، چه طوری میشه یه چیزی رو ساختمون نوشت توی ریویت (یه نوشته ) مثل عکس ....
مرسی مشاهده پیوست 220039

تو منوی معماری، با استفاده از دستور Text
اگر هم میخواید فارسی بنویسید نوشته ها رو باید نوشته ها رو در نرم افزار فارسی سازی مثل مریم بنویسید و بعد اون رو کپی کنید در پنجره تکست
توصیه می کنم 8 مجموعه پی دی اف آقای آریانی رو از اینترنت دانلود کنید برای شروع بد نیست

metalika777_h_g

عضو جدید
Re: رفع اشکال مربوط به:اموزش قدم به قدم REVIT

تو منوی معماری، با استفاده از دستور Text
اگر هم میخواید فارسی بنویسید نوشته ها رو باید نوشته ها رو در نرم افزار فارسی سازی مثل مریم بنویسید و بعد اون رو کپی کنید در پنجره تکست
توصیه می کنم 8 مجموعه پی دی اف آقای آریانی رو از اینترنت دانلود کنید برای شروع بد نیست
خیلی ممنون دوست خوبم :)

arc.majid

عضو جدید
نا معلوم بودن فلش نماها

نا معلوم بودن فلش نماها

سلام خدمت دوستان عزیز
من قبلا رویت 2011 کار میکردم. تازگی رویت 2013 نصب کردم ولی یه مشکلی برام پیش اومده که فلشهای نماها(Elevation) نشون داده نمیشه!!!!
باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
کمک کمک کمک:w27:

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
مرسی دوستم اما اد اور ریموو پروگرام باید رو دسکتاب باشه آخه همچین چیزی رو دسکتاب من نیست فقط همون برنامه رویته؟
چکار کنم مرسی از کمکتون

Add or remove program تو control panel اه با اسم program and features

روش راحت تر، مای کامپیوتر رو باز کنید، تو صفحه ای که باز میشه تو پنلش این گزینه رو کلیک کنید uninstall or remove ptrogram

negiii

عضو جدید
salam tu revit vaghti wall ro baz mikonam faghat y no wall daram dar surati k tu amuzehsa gofte shode bayad chand no dashte basham kasi midune bayad chikar konam? mamnun misham age rahnamayim konin

mamali-architect

عضو جدید
Re: رفع اشکال مربوط به:اموزش قدم به قدم REVIT

دوست عزیز سلام
سوالتون رو قارسی بنویسید لطفا
مشکل شمارو بارها دوستان تو پستای قبل توضیح دادن،چندتا صفحه قبل رو ببینین میابین
حالا جواب شما اینه که شما تمپلیت های رویت رو ندارین،باید موقع نصب به نت و پروکسی وصل بشین تا خودش دانلود بشه