سلام.
به نظر شما رویت میتونه جایه مکس رو بگیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
به نظر من که واسه معماری میتونه جاشو بگیره.
فقط اگه بتونه تو مدل سازی بیشتر پیشرفت کنه چون هنوزم بعضی فرم ها هستن که ساختنشون تو رویت سخته.
البته این مشکل با ساختن mass تو رویت تقریبا حل شده ولی ساختن mass یکم سخته و تازه دیوار ها و کف هایی که تو model in-place میسازیم و قوس داشته باشن قابلیت ایجاد شکاف یا سوراخ توشون نیست و برای این کار اون فرم رو باید بازم با mass بسازیم .
یه مشکل دیگه که به نظرم رویت داره ارتباطش با سایر نرم افزارای شرکت aoutodesk هستش رویت بیشترین ارتباط رو با نرم افزار cad داره و برا اینکه کار سه بعدیه رویت رو وارد محیط max کنیم باید کارمون رو با پسوند dwg ذخیره کنیم و اونو وارد مکس کنیم.
به نظر من رویت باید ارتباط قوی تری با مکس داشته باشه چه از نظر فرمت فایل ها چه از متریال ها و مقیاس فایل ها.
به هر حال به نظر من تو این سه سالی که رویت عرضه شده تونسته بهترین نرم افزار سه بعدی معماری بشه و برای شروع خیلی بیشتر از عالی بوده.
تازه من فک نکنم مقایسه ی رویت با مکس درست باشه چون رویت یه نرم افزار تخصصی معماری هستش و مکس یه نرم افزار انیمیشن سازی و مدلینگ عمومی برای همه.
پس سوال شما دوتا جواب داره دوست عزیزم
اگه منظورتون اینه که رویت میتونه واسه معمارا جای مکس رو بگیره اره
اگه منظورتون این بود که رویت میتونه به عنوان یه نرم افزار سه بعدی جای مکس رو بگیره نه