دوستان هرکس آموزشی داره در زمینه massاینجا بزاره...
سلامبا سلام به دوستان
بهترین راه برای طراحی احجام خاص و پیچیده و با اندازه های دقیق استفاده از محیط conceptual mass هست
روی ایکن revit (بالا سمت چپ)بعد new و بعد conceptual mass
ولی خوب مشکل اینجاست که وقتی تو این صفحه کار میکنیم نمیتونیم همزمان بقیه ی پروژه رو ببینیم این میتونه مشکل ساز باشهبله خیلی جالبه و هر حجمی که بخواین رو می تونید در بیارید
این قسمت از 3صفحه تشکیل شده که در واقع همون level و دونماست یا تراز x.y.z. که هرکدومشون رو می تونید به فاصله ای که می خواین کپی کنید و شکلی که می خواین رو روی اونها بکشید(البته بعد از انتخاب صفحه ها) بعد از اینکه حجم رو در اوردید load to projecy می کنید
کار تود این قسمت ساده تر از model in-place هست .
باز هم سوال داشتید تا جایی که بتونم جواب می دم
ولی خوب مشکل اینجاست که وقتی تو این صفحه کار میکنیم نمیتونیم همزمان بقیه ی پروژه رو ببینیم این میتونه مشکل ساز باشه
قسمت conceptual mass که محیطش به کد 3بعدی شباهت زیادی داره بیشتر برای ساختن احجام 3 بعدی اولیه (بزرگ) استفاده میشه و راحت تر میشه باهاش کار کرد که اگه برای این کار استفاده بشه اون مشکلی که گفتن بقیه پروژه رو ببینیم در حین کار پیش نمباد یعنی کاملا مستقله ولی وقتی بخواهید یه جز کوچک یا حتی حجم بزرگی رو در جای خاصی بذارین یا با یه حجم ترکیبیش کنید حتما باید از قسمت مس داخلش (massing and site-inplace mass) یا model in place استفاده کنید البته این قضیه هم 100 درصد نیست ولی من به تجربه ای که از کار با رویت به دست اوردم این روش ها هر کدوم در جای خودش سریع تر به جواب میرسهبله این مشکل هست .ولی حجم در آوردن اینجا خیلی راحتتره و پیچیدگیه model in plase رو نداره
حق باشماستقسمت conceptual mass که محیطش به کد 3بعدی شباهت زیادی داره بیشتر برای ساختن احجام 3 بعدی اولیه (بزرگ) استفاده میشه و راحت تر میشه باهاش کار کرد که اگه برای این کار استفاده بشه اون مشکلی که گفتن بقیه پروژه رو ببینیم در حین کار پیش نمباد یعنی کاملا مستقله ولی وقتی بخواهید یه جز کوچک یا حتی حجم بزرگی رو در جای خاصی بذارین یا با یه حجم ترکیبیش کنید حتما باید از قسمت مس داخلش (massing and site-inplace mass) یا model in place استفاده کنید البته این قضیه هم 100 درصد نیست ولی من به تجربه ای که از کار با رویت به دست اوردم این روش ها هر کدوم در جای خودش سریع تر به جواب میرسه
نمیشه تو حالت عادی به مس متریال دادحجم ساخته شده با مس رو چطورمیشه بهش متریال داد؟؟
من تا الان که کار کردم فقط mass رو با دیوار پوشش میدادممیشه بهش سقف هم داد؟
از roof by face می تونید استفاده کنید برای قسمتهایی از حجمتون که می خواین سقف بشهمیشه بهش سقف هم داد؟
اگه حجمتون رو تو خالی بخواین و توش می خواین پلان داشته باشید همونطور که et-rt گفته می تونید عمل کنید ولی اگه می خواین از mass برای طراحی object استفاده کنید تو همون فضای conseptual mass می تونید متریال بدید تو قسمت propertie یا با paint از قسمت modifyحجم ساخته شده با مس رو چطورمیشه بهش متریال داد؟؟
سلامخواهشا ادامه بدین.........................................![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال مربوط به:اموزش قدم به قدم REVIT | Revit | 2919 | |
![]() |
اموزش های مربوط به:REVIT(فیلم,کتاب,سایت) | Revit | 171 | |
M | تعامل و اموزش رویت معماری 2017 | Revit | 0 | |
ن | رفع اشکال مربوط به: ساخت family | Revit | 8 | |
![]() |
دانلود متریال ،تمپلیت و فمیلی مربوط به:REVIT | Revit | 94 |