سلام
اگه بخایم رو نما کار کنیم تو رویت چطوری میشه مثلا قاب هایی دور پنجره درست کرد یا نمایی کلاسیک که جزییات داره با چه دستوری دیوارو تغییرش میشه داد؟
sweep امکان تغییر طول و عرض رو نداره راه دیگه واسه مدل کردن نما نیس؟
سلام. میخوام یه دیوار مشبک با طرح مدولار درست کنم. یک فمیلی پنل کرتین وال تعریف کردم ولی وقت لود میکنم داخل پروژم تو قسمت تنظیمات کرتین وال چیزی نمیاد برای انتخاب کردن. مشکل کجاس به نظرتون؟ کجا رو ناقص انجام دادم![]()
علامت ± رو کپی کن و برو annotate و spot elevation رسم کن و در properties در single/upper value prefix پیست کن. برای ارتفاعات + هم باید بری در edit type در unit format و + show تیک بزنی. اما برای 0.00± نباید تیک + داشته باشی وگرنه میشه 0.00+±. پس برای ارتفاع "صفر" یه دونه duplicate کن بدون +برای کد ارتفاعی 0.00± و درج علامت ± باید چیکار کرد؟
اگه سایت پلانت از جنس floor هست void بزن توش که خالی بشه اون قسمتش
واسه توپوگرافی building pad تعریف کنین که زیر زیرزمین قرار بگیره
سلام واسه اکسپرت fbx چرا این گزینه فعال نمیشه تا خروجی مکس بگیرم؟
سلامسلام
میخواستم بدونم کرسی چینی رو چطور باید در رویت کشید؟!!!اگه دیوار بکشیم یا از روی شناژ شروع میشه یا فونداسیون و یعنی زیر دیوار در یک تراز نیس و باید ادیت پروفایل کرد ....اگه هم مثل شناژ بکشیم مساله خودشو داره....کسی میدونه راه حلش چیه؟
ممنون میشم
سلام
میخواستم بدونم کرسی چینی رو چطور باید در رویت کشید؟!!!اگه دیوار بکشیم یا از روی شناژ شروع میشه یا فونداسیون و یعنی زیر دیوار در یک تراز نیس و باید ادیت پروفایل کرد ....اگه هم مثل شناژ بکشیم مساله خودشو داره....کسی میدونه راه حلش چیه؟
ممنون میشم
خیلی ممنونم...لطف کردینسلام
کرسی چینی جزو دیوارها حساب میشه پس با همون ادیت تایپ و پراپرتیز تنظیماتش رو درست کنید و کار رو اصولی انجام بدیدف حتی اگر نیاز داشته باشید یکم بیشتر زحمت بکشید
شناژ رو چطور میکشید شما؟ با دیوار؟
بتن مگر رو چطور؟ با slab؟
سلام و خسته نباشید ؛ ببخشید من رویت2013 رو نصب کردم ؛ کامل اکتیو هم کردم ولی فقط دیوار میکشه در و پنجره و ... نداره میگه تو فامیلی شما نیست راهی هست من این ها کلا موقع نصب نرم افزار نصب شه؟ یا تک تک باید دانلود کنم؟؟
چرا وقتی نور پردازی انجام میدم نور خاموشه..چطور روشن میشن؟
چرا وقتی نور پردازی انجام میدم نور خاموشه..چطور روشن میشن؟
سلامشما باید از اینترنت فایل های US Metric Content for AutoDesk Revit 2013 رو دانلود کنید. حدودا 700MB
بعد از دانلود اونارو تو مسیر زیر کپی کنید:
C:\ProgramData\Autodesk\RAC 2013
سلام مرسی دوست من ، من کاری که شما گفتین انجام دادم فایل های US Metric Content for AutoDesk Revit 2013 کامل دانلود کردم ، و تو rac 2013 کپی کردم ولی اصلا چیزی نمیاره مثلا اگه می خوام پنجره بکشم باید خودم بهش مسیر بدم و یک پنجره رو انتخاب کنم اصلا تو خود برنامه اضافه نمیشه
به تصویر نگاه کن و ببین اون فایلی که دانلود کردی توش همه اینا هست یا نه؟
اگر هست اون فایلا رو کپی بگیر و درست تو شاخه ای که میبینی برو و پیست کن، همه موارد رو ریپلیس بزن تا فایلای جدید جایگزین فایلای قدیمی بشه
یادت باشه پروگرام دیتا یه فولدر هیدنه و باید تو فولدر آپشن تنظیم کنی که فایلای هیدن رو ببینی
![]()
دوست من خیلی ممنون از راهنماییتون ، من همه ی ایت فایلها رو دارم تمام این کارها رو هم کردم ؛ وقتی می خوام پنجره و در بکشم فقط یه نوع در و پنجره واسم میاره در حالی که تو این فایل ها 100 تا در و پنجره متفاوت هست واسه من فقط یه نوع وجود داره اسمش m fixed هست میشه یه کم راهنمایی کنین ؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
ن | رفع اشکال مربوط به: ساخت family | Revit | 8 | |
![]() |
اموزش های مربوط به: MASS in revit | Revit | 67 | |
![]() |
دانلود متریال ،تمپلیت و فمیلی مربوط به:REVIT | Revit | 94 | |
![]() |
درخواستهای مربوط به:REVIT | Revit | 210 | |
![]() |
اموزش های مربوط به:REVIT(فیلم,کتاب,سایت) | Revit | 171 |