رفع اشکال | درک عمومی و منظر آزمون ارشد معماری

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوندم... من کلا زیادی شکاکم واسه جواب دادن
مرسی از وقتی ک گذاشتید:redface:
درک که خودش کلن شانس توش دخیله ولی یکی از دوستای من که رتبش خوب شده بود میگفت تو کنکور بیشترین وقتی که گذاشته بود واسه درک بوده یعنی حتی زبانو بیخیال شده بود چون داشته تحلیل میکرده ......تحلیل خیلی مهمه ولی شک یعنی این که شما با شانس داری ج میدی

• Like
واکنش ها: imah

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
والاه نمیشه به این پاسخ ها اعتماد کرد اول از همه اومدم مثل منگلا همه عناصر و شمردم و با اون فضای کلی گزینه 3 رو انتخاب کردم بعد گفتم نه بابا مهد کودک که نیس(نمیدونم شاید نباید خیلی بپیچونم)
اون فضای کنجم عینیه دیکه با یه ستون و نیم ستون یه فضای دیگم ایجاد شده.................

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ارتفاع بناها در کدام اقلیم بلندتر است؟
1-گرم و خشک
2-سرد
3-گرم و مرطوب
4-معتدل

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
1-گرم و خشک
2-سرد
3-گرم و مرطوب
4-معتدل
گزینه 2و 4 راحت حذف میشن...می مونه گزینه 1 و 3...تو هر دوش ارتفاع اتاق ها زیاده به خاطر گرما...اما ارتفاع بنا تو گرم و مرطوب بیشتره...چرا؟؟این دلیله منه:
چون در اقلیم گرم و خشک یا ساختمان از منفی شروع میشه یا حتی اگر 0.00 باشه و ارتفاع اتاق رو 4 هم در نظر بگیریم در مقایل اقلیم گرم و مرطوب ک ممنوعه ساختمان رو از زمین شروع کنیم به خاطر اون رطوبت حداقل یا کف کرسی باید داشته باشیم یا پیلوت و اگه ما حداقل رو کف کرسی 1 متر در نظز بگیریم ارتفاع کل با ارتفاع اتاق 4 میشه 5 متر(یعنی خداقل 5 متر)
درسته؟

shematik

عضو جدید
دوستان خواهشا اگه کسی میدونه که این درک بافت اجزای مناظر (همون سوال 112 کنکور92)تو چه کتابی هست، بگه
من واسه منظر فقط دوتا کتاب میخونم..حس میکنم خیلی کمه

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
1-گرم و خشک
2-سرد
3-گرم و مرطوب
4-معتدل

جواب گزینه 3یک چیزی شبیه این تست توی پی دی اف سوالات درک علی عسگری دیدم،جواب ارتفاع بنا ها در گرم و مرطوب بیشتره ولی در گرم خشک گویا ارتفاع اتاق بیشتر یا این طوری هم میشه گفت که توی گرم مرطوب به خاطر شرایط اقلیمی ارتفاع ها بلند تر ولی توی گرم خشک ارتفاع کمتر یک دلیلش هم همون حیاط مرکزی و این که اتاق ها به روی اون حیاط مرکزی باز میشه
اگه خواستید بگید من تست را با جواب بزارم

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو جزوه ی عسگری
برای معتدل و مرطوب : برای جلوگیری دفع رطوبت و کوران هوا : گفته سقف مرتفع
سرد و کوهستانی : برای جلوگیری از حرکت هوای گرم : گفته سقف کوتاه
برای گرم و خشک : برای استفاده از خازن گرمایی نوشته نشست داخل زمین ( برای سایه اندازی گفته معابر باریک شرقی غربی (سوال ی سری از دوستان بود))
گرم و مرطوب : برای فرار از گرما : حرکت دادن هوای گرم : استفاده از سقف مرتفع

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
1-گرم و خشک
2-سرد
3-گرم و مرطوب
4-معتدل

من یه خورده مجبور شدم بیشتر بگم ...........اولا در گرم و مرطوب چون هوا گرمه نیاز به سایه اندازی داریم و ثانیا حتما باید هوای مرطوب داخل با کوران تهویه بشه ...ثالثا در اقلیم گرم و مرطوب نمیتونیم از طبقه ی اول استفاده کنیم و اکثر فضا ها در این اقلیم در طبقه اول انبار یا خدماتی است چرا چون تهویه نداریم و زمین هم مرطوب هست .......... پس معتدل با این که مرتفع هست ولی ارتفاع در حد این اقلیم نیست بهترین پاسخ به این سوال رو شما میتونی به یه شکل دیگه که در کنکور 1392 مطرح شده ببینی

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
من یه خورده مجبور شدم بیشتر بگم ...........اولا در گرم و مرطوب چون هوا گرمه نیاز به سایه اندازی داریم و ثانیا حتما باید هوای مرطوب داخل با کوران تهویه بشه ...ثالثا در اقلیم گرم و مرطوب نمیتونیم از طبقه ی اول استفاده کنیم و اکثر فضا ها در این اقلیم در طبقه اول انبار یا خدماتی است چرا چون تهویه نداریم و زمین هم مرطوب هست .......... پس معتدل با این که مرتفع هست ولی ارتفاع در حد این اقلیم نیست بهترین پاسخ به این سوال رو شما میتونی به یه شکل دیگه که در کنکور 1392 مطرح شده ببینی
آره درستهتو جزوه ی عسگری هم هردو رو بلند گفته اما گرم و مرطوب رو از معتدل بلندتر فرض کرده

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
آره درستهتو جزوه ی عسگری هم هردو رو بلند گفته اما گرم و مرطوب رو از معتدل بلندتر فرض کرده

مسلما گرم و مرطوب از معتدل بلندتره...و همینطور از نظر من از گرم و خشک هم بلندتر...پس پاسخ همون 3 میباشد دیگه؟گرم و مرطوب

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
Capture1.jpgCapture.PNG

اگه گفتییییین؟
:w22:

سوال از ازمون مرکز سال89

آخرین ویرایش توسط مدیر:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هاله چی هست؟:redface:
جوابشو ندارم اما ب نظر خودم هم انزوا بود بیشتر

همونی که یکی قبلا دورشو گرفته بود ..............رئیس هم بود ...........هاله یعنی یه کم خصوصی تر فک کنم ............من خودم تو پارکا اینجوری میشم گاهی اوقات .....صندلیی که یکی نشسته رو نمیشه بهش نزدیک شد

• Like
واکنش ها: imah

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
همونی که یکی قبلا دورشو گرفته بود ..............رئیس هم بود ...........هاله یعنی یه کم خصوصی تر فک کنم ............من خودم تو پارکا اینجوری میشم گاهی اوقات .....صندلیی که یکی نشسته رو نمیشه بهش نزدیک شد
آهاااا خخخخخخخخمرسی

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
آکوستیک در معماری کدامیک از ابنیه ها نقش مهمتری دارد؟؟
1)مدرسه ابتدایی و مهدکودک
2)کتابخانه عمومی
3)رستوران کوهستانی
4)مرکز جراحی و نقامتگاه بیماران
جوابشو 4زده اما جرا؟؟؟من برای کاروزیم مدرسه طراحی کردم استاد کاروزیم میگفت آکوستیک دار باشه تا صدا شلوغی بیرون نره

MAT ARCHITECT

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
2)کتابخانه عمومی
3)رستوران کوهستانی
جوابشو 4زده اما جرا؟؟؟من برای کاروزیم مدرسه طراحی کردم استاد کاروزیم میگفت آکوستیک دار باشه تا صدا شلوغی بیرون نره
تو نگاه اول جواب باید گزینه 2 یعنی کتابخانه باشه ولی اینکه جواب رو 4 زده
دوتا دلیل : 1 - تو قسمت جراحی بدلیل حساسیت جراحی و در قسمت نقامتگاه بدلیل استراحت بیماران باید اکوستیک رعایت شود
2 - شاید جواب رو اشتباه زده باشد:confused:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
2)کتابخانه عمومی
3)رستوران کوهستانی

خب 4 درسته دیگه ، به ترتیب از نظر آکوستیک 4>2>1>3 ;) خب اینا اولویت داره و دقت وتمرکز دکتر و آرامش مریضان مهم تر از مدرسه و کتابخونست.اون رستورانه هم نکته انحرافیه!:biggrin:

payman.shsh

عضو جدید
خب 4 درسته دیگه ، به ترتیب از نظر آکوستیک 4>2>1>3 ;) خب اینا اولویت داره و دقت وتمرکز دکتر و آرامش مریضان مهم تر از مدرسه و کتابخونست.اون رستورانه هم نکته انحرافیه!:biggrin:
تو همچین سوالای به نطرم امنیت وسلامت و کلا جون آدما در اولویته.ومن با شما موافقم

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان به نظر شما معماری ایران الان هویت و شخصیت داره یانه ؟؟؟.........................رعایت اقلیم تا چه حد و چه اندازه مهمه ؟؟؟....................آیا در شرایط کنونی برگشت به معماری سنتی ایرانی کار صحیحی است یا خیر ؟؟؟؟ ......و چند تا سوال دیگه که شب میپرسم............

بالا