رفع اشکال | درک عمومی و منظر آزمون ارشد معماری

lena.0

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان به نظر شما معماری ایران الان هویت و شخصیت داره یانه ؟؟؟.........................رعایت اقلیم تا چه حد و چه اندازه مهمه ؟؟؟....................آیا در شرایط کنونی برگشت به معماری سنتی ایرانی کار صحیحی است یا خیر ؟؟؟؟ ......و چند تا سوال دیگه که شب میپرسم............

نداره................تا حدی که بازگشت به گذشته نداشته باشیم مثلا برای جنوب از بادگیر استفاده نکنیم با تجهیزات و راهکارهای روز مشکلاتو حل کنیم از طرفی بی توجهم نباشیم...........خیر اشتباهی محض است معماری باید روح زمانه خود باشد........

پاسخ نامه:
Capture.JPG

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
من 105-2
104-1 .
میشه دلیل شمارو برای سوال 105 بدونم؟

استدلالم فکر کنم مسخره هست و احتمال هم داره جوابم غلط باشه اما 1-2 ک به نظرم قطعی اومد ک نیست تو انضباط و وحدت الف شک کردم...بعد دیدم الف تا خدی شکل به نوعی تکرار شده و نوعی وحدت توشه...واسه همین ج 4 رو زدم....

arefeh

کاربر ممتاز
آکوستیک در معماری کدامیک از ابنیه ها نقش مهمتری دارد؟؟
1)مدرسه ابتدایی و مهدکودک
2)کتابخانه عمومی
3)رستوران کوهستانی
4)مرکز جراحی و نقامتگاه بیماران
جوابشو 4زده اما جرا؟؟؟من برای کاروزیم مدرسه طراحی کردم استاد کاروزیم میگفت آکوستیک دار باشه تا صدا شلوغی بیرون نره

هم 2 و هم 4 باید آکوستیک باشه اما به نظر من 4...به نظر خودت وقتی مریض هستی نیاز به سکوت و آرامش بیشتری داری یا وقتی داری کتاب میخونی؟؟و اینکه تسلط و دقتی ک تو مرکز جراحی هست تو کتابخانه ک نیس....

n.b1987

عضو جدید
هم 2 و هم 4 باید آکوستیک باشه اما به نظر من 4...به نظر خودت وقتی مریض هستی نیاز به سکوت و آرامش بیشتری داری یا وقتی داری کتاب میخونی؟؟و اینکه تسلط و دقتی ک تو مرکز جراحی هست تو کتابخانه ک نیس....

به نظرمن آكوستيك بودن جايى اهميتش بيشتر ميشه كه سروصداي مزاحم بيشترى ممكن باشه توليد بشه كتابخونه ذاتا محيط ساكتيه اما تو نقاهتگاه ممكنه سروصداى آزاردهنده ايجاد بشه مثلا سروصداى مريضا كه نبايد صدا جايى درز كنه پس اولويت با اونجاست

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
بهترين مكان براي ابلاغ فرامين حكومت به مردم درگذشته كجا بوده است؟

1)
مسجد 2) ميدان اصلي شهر 3) كاروانسرا 4) كاخ

arefeh

کاربر ممتاز

1)
منم میگم 2...هههههههی سئوال کنکورو مثل این راحت تمیدن که...ما هم رتبمون خوب شه:razz:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا میشه مساجد
توی مساجد حتی محلی برای خوندن فرامین درست کردن
یا ی مثال خوووب
مسجد میدان کاشان ک کتیبه داره ک توش همه ی فرمانهای پادشاهارو نوشته
اصلا تو مساجد همه رو ب صورت کتیبه مینوشتن

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو اینجور سوالا معمولا ی چیزو ک ب نظر همه تابلو باشه میذارن... مثه میدان ک آدم یاد جارچی ها تو میدون میفته اما اصلش اینه ک ی نکته ی انحرافیه
تو کتاب ها حرفی از میدون زده نشده در عوض چند جا گفتن مساجد در گذشته محلی بوده برای اعلام فرامین حکومتی، امور قضاوتی بین مردم
اینو گفتم ک بدونید هیچوقت گول طراح سوال رو نخورید
با دلیل منطقی (متن های توی کتاب ) گزینه هارو رد کنید
(البته این تذکر برای خودم هم هست)

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
:confused::eek: اااااااااااااااااااهههه...خوشحال بودیما....ای داد بیداد...چی بگم والا...خاک برسر طراح ک مارا گیج کردش....:biggrin:
نه عارفه جان..همیشه ی گزینه واسه گول زدن میدن
تو پست قبلم گفتم
ما باید اونقد مهارت داشته باشیم ک گولشون رو نخوریم

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهترين مكان براي ابلاغ فرامين حكومت به مردم درگذشته كجا بوده است؟1) مسجد 2) ميدان اصلي شهر 3) كاروانسرا 4) كاخ
من مى گم ١، چون تو كشوراى اسلامى مسجد جايي بوده كه ٣ بار در شبانه روز آدما مى رن توش ولى ممكنه يكى هر روز به ميدان اصلى شهر سر نزنه، و مساجد هم توى محله ها پخش شده ن و از نظر گستردگى خيلى بهتر از ميدان اصلى عمل مى كنن.

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
من مى گم ١، چون تو كشوراى اسلامى مسجد جايي بوده كه ٣ بار در شبانه روز آدما مى رن توش ولى ممكنه يكى هر روز به ميدان اصلى شهر سر نزنه، و مساجد هم توى محله ها پخش شده ن و از نظر گستردگى خيلى بهتر از ميدان اصلى عمل مى كنن.
آره منم توی چند پست عقب تر گفتم ...تو کتاب کیانی هم گفته بود
نمونه موردیش هم میشه مسجد میدون کاشان :دی

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

نه عارفه جان..همیشه ی گزینه واسه گول زدن میدن
تو پست قبلم گفتم
ما باید اونقد مهارت داشته باشیم ک گولشون رو نخوریم

تو اینجور سوالا معمولا ی چیزو ک ب نظر همه تابلو باشه میذارن... مثه میدان ک آدم یاد جارچی ها تو میدون میفته اما اصلش اینه ک ی نکته ی انحرافیه
تو کتاب ها حرفی از میدون زده نشده در عوض چند جا گفتن مساجد در گذشته محلی بوده برای اعلام فرامین حکومتی، امور قضاوتی بین مردم

همیشه توی فیلما و داستان ها با تبل و جارچی ها چندبار تو میدون شهر فرامینو میگن دیگه ........
:razz:
imah میشه بگی تو کدوم کتاب گفته مسجد ؟

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آره منم توی چند پست عقب تر گفتم ...تو کتاب کیانی هم گفته بود
نمونه موردیش هم میشه مسجد میدون کاشان :دی

کتابش فکر کنم مهمه . اره؟؟؟ یه چیزهایی بچه ازش میگن انگار تو بقیه کتابها نیست.

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
کتابش فکر کنم مهمه . اره؟؟؟ یه چیزهایی بچه ازش میگن انگار تو بقیه کتابها نیست.
والا تاریخ هر چی بخونیم کمه... اما من خودم ازش راضیم
حجمش زیاد نیست و کتاب روونیه
اگه بقیه رو ب مرور رسوندی و وقت داری بخونش
چیز اضافه ی زیادی نداره اما سبک گفتنش بیشتر ب درد جواب دادن تست ها میخوره
البته ب نظر من :دی

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
همیشه توی فیلما و داستان ها با تبل و جارچی ها چندبار تو میدون شهر فرامینو میگن دیگه ........
:razz:
imah میشه بگی تو کدوم کتاب گفته مسجد ؟
تو ميدون شهر نه، توى ميدوناى محلى و كوچه و بازار، توى كتاب درك عسگرى بود يا نمى دونم كجا، مى گفت كه كلن ميدون شهرى يا بازار اصلى كاركرد شهريشون مال هر روز مردم نيست، ولى بازار محله و مىدون محله همه مردم هر روز بهشون سر مى زنن.
توى مسجد جامع اصفهانم، مثل كاشان كه imah گفت، يه سرى كتيبه مال قاجار هست كه توش گفته نون امسال گرون شد و اينا!

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم فکر میکردم 2 . اما پاسخنامه گفته 1
بابا این سوالای درک پاک منگلمون کرد من خواستم بزنم مسجد دیدم مسجد از یه دوره ای به بعده و پیش خودم میگفتم پس هخامنشی و ساسانی فرامین حکومتی نداشتن واسه همین زدم 2
آقا واسه درک بهترین کار اینه یه مورچه ببریم سر جلسه باور کن بهتر نتیجه میده:razz:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شرلوک هلمز میگه همیشه غیر معقول ترین راه ، راه درسته............من قبلا سر درکم امتحان کردم مثلا مال یکی از کنکورای گزشته رو گفتم بیا به غیر از اونایی که مطمئنی تو اونا که شک داری اونی رو انتخاب کن که فک میکنی نیس.دقیق همون جواب درست در میومد من که همین کارو میکنم تو کشور عزیزمون ایران که الهی قربونش برم همه چی برعکسه

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز

1)
منم 2اما اگه جوابش1،مگه همه جا مسجد وجود داره باید اشاره بکنه ک منظورش کجاست!وقتی قید نکرده 2بهترینه ب نظرم

arefeh

کاربر ممتاز
این چن صفحه ربط داره به سوال که دانش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا همینجوری گزاشتین؟
سجاد جان دوستان میخواستن موندم کحا بزارم دیدم اینجا خوبه شاید یکی بخواد....

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 180491 پایان سوالات درخواستی!:surprised:

پ.ن : چقد لوسه که نمی ذاره بیشتر از ۲تا فایل ضمیمه کنم!:mad:
اينو من درك نكردم واقعن! اساتيد فنى بيان جواب بدن!
پله به نظرم الف مى شه،د كه نيست، ج هم ممكنه وسطش شكم بده ، ب هم وسطش مفصل داره و همون طور مى شه، اگه بالاش يه عضو افقى داشت ب خوب بود ولى الان الف بهترينه به نظرم. آمبولانسم الف. چون كامل باز بشه درش و هيچ مزاحمتى واسه برانكار و مسئول آمبولانس نداشته باشه، روى ب هم شك داشتم ولى ممكنه سر پرستار بخوره به در بالايى.
ب ، چون به مثلث تقسيم شده و مثلث ذاتا پايداره، الف، مقطع گرد توى دست مى چرخه و به درد مگس كش كه جهت توش مهمه نمى خوره، كلن فكر مى كنم هدف اين سوال اين بوده كه كدوم اين فرما مى تونه راحت تر سر مگس كشو تو همون راستايى كه بايد نگه داره، و خب الف بهترينه به نظر من.

arefeh

کاربر ممتاز
دقیقا سمانه جان هر دو سئوال رو از نظر من درست ج دادند.مگس کش الف میشه و اون 8 صلعیه هم مقاومتره.

آمبولاس گزینه 1 و 3 هر دو یه مدله یا من کورم تفاوتشو احساس نمیکنم؟؟؟در هر صورت اگه شبیه همند تست دو گزینه ای میشه...سمانه جان 2 اصلا نمیشه اون مال کسیه ک به ملکوت علی میره...ک میخوان ببرنش خاکش کنند...سئوال اولم ک خوب از کتابهای گلابی میشه فهمید ک گزینه درست 1 هست.
مشاهده پیوست 180491 پایان سوالات درخواستی!:surprised:

پ.ن : چقد لوسه که نمی ذاره بیشتر از ۲تا فایل ضمیمه کنم!:mad:

و اما این خوب گفته متحمل کشش فشار پیچش...به توپ فوتبال ضربه بزنی هر 3 تا ویژگی توش ایجاد میشه دیگه...چجوری توضیح بدم؟؟:confused:متوجه شدی؟؟

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا سمانه جان هر دو سئوال رو از نظر من درست ج دادند.مگس کش الف میشه و اون 8 صلعیه هم مقاومتره.

آمبولاس گزینه 1 و 3 هر دو یه مدله یا من کورم تفاوتشو احساس نمیکنم؟؟؟در هر صورت اگه شبیه همند تست دو گزینه ای میشه...سمانه جان 2 اصلا نمیشه اون مال کسیه ک به ملکوت علی میره...ک میخوان ببرنش خاکش کنند...سئوال اولم ک خوب از کتابهای گلابی میشه فهمید ک گزینه درست 1 هست.

و اما این خوب گفته متحمل کشش فشار پیچش...به توپ فوتبال ضربه بزنی هر 3 تا ویژگی توش ایجاد میشه دیگه...چجوری توضیح بدم؟؟:confused:متوجه شدی؟؟
٣ در سمت چپش بزرگتره. گفتم در اون شكلى هم آشناستا! نگو مال نعش كشه!
منم فكر كردم توپ فوتباله، ولى جواب درستو زده صندلى!!!! :w20:

بالا