میفهمما اما... نمیتونم تشخیص بدم جوری ک هیچ شکی نداشته باشم واسه انتخاب گزینه
برا این باید فرم فضا نظمو بخونی ........
میفهمما اما... نمیتونم تشخیص بدم جوری ک هیچ شکی نداشته باشم واسه انتخاب گزینه
خوندم... من کلا زیادی شکاکم واسه جواب دادنبرا این باید فرم فضا نظمو بخونی ........
درک که خودش کلن شانس توش دخیله ولی یکی از دوستای من که رتبش خوب شده بود میگفت تو کنکور بیشترین وقتی که گذاشته بود واسه درک بوده یعنی حتی زبانو بیخیال شده بود چون داشته تحلیل میکرده ......تحلیل خیلی مهمه ولی شک یعنی این که شما با شانس داری ج میدیخوندم... من کلا زیادی شکاکم واسه جواب دادن
مرسی از وقتی ک گذاشتید![]()
ارتفاع بناها در کدام اقلیم بلندتر است؟
1-گرم و خشک
2-سرد
3-گرم و مرطوب
4-معتدل
گزینه 2و 4 راحت حذف میشن...می مونه گزینه 1 و 3...تو هر دوش ارتفاع اتاق ها زیاده به خاطر گرما...اما ارتفاع بنا تو گرم و مرطوب بیشتره...چرا؟؟این دلیله منه:ارتفاع بناها در کدام اقلیم بلندتر است؟
1-گرم و خشک
2-سرد
3-گرم و مرطوب
4-معتدل
1-گرم و خشک
2-سرد
3-گرم و مرطوب
4-معتدل
1-گرم و خشک
2-سرد
3-گرم و مرطوب
4-معتدل
1-گرم و خشک
2-سرد
3-گرم و مرطوب
4-معتدل
1-گرم و خشک
2-سرد
3-گرم و مرطوب
4-معتدل
آره درستهتو جزوه ی عسگری هم هردو رو بلند گفته اما گرم و مرطوب رو از معتدل بلندتر فرض کردهمن یه خورده مجبور شدم بیشتر بگم ...........اولا در گرم و مرطوب چون هوا گرمه نیاز به سایه اندازی داریم و ثانیا حتما باید هوای مرطوب داخل با کوران تهویه بشه ...ثالثا در اقلیم گرم و مرطوب نمیتونیم از طبقه ی اول استفاده کنیم و اکثر فضا ها در این اقلیم در طبقه اول انبار یا خدماتی است چرا چون تهویه نداریم و زمین هم مرطوب هست .......... پس معتدل با این که مرتفع هست ولی ارتفاع در حد این اقلیم نیست بهترین پاسخ به این سوال رو شما میتونی به یه شکل دیگه که در کنکور 1392 مطرح شده ببینی
آره درستهتو جزوه ی عسگری هم هردو رو بلند گفته اما گرم و مرطوب رو از معتدل بلندتر فرض کرده
آره عزیزممسلما گرم و مرطوب از معتدل بلندتره...و همینطور از نظر من از گرم و خشک هم بلندتر...پس پاسخ همون 3 میباشد دیگه؟گرم و مرطوب
اولش فک کردم هاله ............
هاله چی هست؟اولش فک کردم هاله ............
ولی با تحلیل میگم انزوا
هاله چی هست؟
جوابشو ندارم اما ب نظر خودم هم انزوا بود بیشتر
آهاااا خخخخخخخخمرسیهمونی که یکی قبلا دورشو گرفته بود ..............رئیس هم بود ...........هاله یعنی یه کم خصوصی تر فک کنم ............من خودم تو پارکا اینجوری میشم گاهی اوقات .....صندلیی که یکی نشسته رو نمیشه بهش نزدیک شد
104)1
من 105-2104)1
105)4
آره؟؟؟![]()
104 رو ب نظر منم میشه انزوا اما اونو نمیدونم104)1
105)4
آره؟؟؟![]()
تو نگاه اول جواب باید گزینه 2 یعنی کتابخانه باشه ولی اینکه جواب رو 4 زدهآکوستیک در معماری کدامیک از ابنیه ها نقش مهمتری دارد؟؟
1)مدرسه ابتدایی و مهدکودک
2)کتابخانه عمومی
3)رستوران کوهستانی
4)مرکز جراحی و نقامتگاه بیماران
جوابشو 4زده اما جرا؟؟؟من برای کاروزیم مدرسه طراحی کردم استاد کاروزیم میگفت آکوستیک دار باشه تا صدا شلوغی بیرون نره
آکوستیک در معماری کدامیک از ابنیه ها نقش مهمتری دارد؟؟
1)مدرسه ابتدایی و مهدکودک
2)کتابخانه عمومی
3)رستوران کوهستانی
4)مرکز جراحی و نقامتگاه بیماران
جوابشو 4زده اما جرا؟؟؟من برای کاروزیم مدرسه طراحی کردم استاد کاروزیم میگفت آکوستیک دار باشه تا صدا شلوغی بیرون نره
تو همچین سوالای به نطرم امنیت وسلامت و کلا جون آدما در اولویته.ومن با شما موافقمخب 4 درسته دیگه ، به ترتیب از نظر آکوستیک 4>2>1>3خب اینا اولویت داره و دقت وتمرکز دکتر و آرامش مریضان مهم تر از مدرسه و کتابخونست.اون رستورانه هم نکته انحرافیه!
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال | دروس تاریخ و مبانی نظری آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 1020 | |
![]() |
رفع اشکال | دروس فنی ساختمان آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 1989 | |
![]() |
رفع اشکال | زبان عمومی و تخصصی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 438 | |
![]() |
بررسی | منحصرا درک عمومی معماری کنکور 94 | کارشناسی ارشد | 65 | |
![]() |
تحلیل سوالات درک معماری(ویژه کنکور 94) | کارشناسی ارشد | 178 |