رفع اشکال | دروس فنی ساختمان آزمون ارشد معماری

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: رفع اشکال دروس فنی ساختمان آزمون ارشد معماری

خواهش میکنم . بالاخره اینجا همه باهم دوست هستن و باید کمک هم کنن :)
فکر کنم چون سوالشونو جواب نداد کسی از ناراحتی اینو گفتنا،;)من اون قسمتی که ایشون سوال داشت رو خیلی وقته نخوندم برا همین جواب ندادم

آخرین ویرایش:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

سوالاتی که جوابشو بلدیم ولی جواب صحیح از لحاظ طراح به اشتباه یکی دیگس :(
اون سوال که هسته برشیه خب تو پاسخنامه هم هسته برشی بوده

البته از اون دست سوالات مشکل دار که شما میگی متاسفانه هر سال هست:(

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کسی حل این سوال رو داره ؟ یا میشه جزوه ای معرفی کنید که اینجور سوالات رو بشه حل کرد

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
جوابشو پیدا کردم ولی کسی میتونه بگه این بارگسترده یکنواخت رو چطوری به متمرکز تبدیل کرده ؟ این 27 از کجا اومده ؟

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جوابشو پیدا کردم ولی کسی میتونه بگه این بارگسترده یکنواخت رو چطوری به متمرکز تبدیل کرده ؟ این 27 از کجا اومده ؟

بار گسترده غیر یکنواخت /مساحت مثلث میشه :razz:فکر کنم که به یک سوم تیر هم وارد شده. 9در 6 تقسیم بر 2 میشه 27 .

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بار گسترده غیر یکنواخت /مساحت مثلث میشه :razz:فکر کنم که به یک سوم تیر هم وارد شده. 9در 6 تقسیم بر 2 میشه 27 .
فک نکن مطمئن باش! :D مرکز ثقل مثلث یک سوم از قاعده فاصله داره دو سوم از راس! ...

She12345

عضو جدید
mohadab.jpg
من هرچی فکر میکنم نمیتونم متوجه بشم چرا نمیتونسته ازون خط قرمزه واسه این ساختمون درز انقظاع بگیره؟ (میدونم فرم مقعره و باید رفع تقعر بشه)

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

مشاهده پیوست 227805
من هرچی فکر میکنم نمیتونم متوجه بشم چرا نمیتونسته ازون خط قرمزه واسه این ساختمون درز انقظاع بگیره؟ (میدونم فرم مقعره و باید رفع تقعر بشه)
سوال منم هست
این عکسو از کجا اوردین?

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سوال منم هست
این عکسو از کجا اوردین?

اگه اشاره دارید به سوال 1 کنکور سال قبل باید بگم که آقای سینا شریفی تو یکی از سمینار ها جوابشو دادن و تا حدودی هم منطقی بود . چون گفت تو اون سوال شمال و جنوب هم باید در نظر میگرفتید ... و چون درز انقطاع توی نمای جنوبی میوفتاد و در دید بود بهتره که گزینه ای انتخاب شه که در دید نباشه ...

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

اگه اشاره دارید به سوال 1 کنکور سال قبل باید بگم که آقای سینا شریفی تو یکی از سمینار ها جوابشو دادن و تا حدودی هم منطقی بود . چون گفت تو اون سوال شمال و جنوب هم باید در نظر میگرفتید ... و چون درز انقطاع توی نمای جنوبی میوفتاد و در دید بود بهتره که گزینه ای انتخاب شه که در دید نباشه ...

الان جواب گزینه چنده?

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

جواب صحیح سوال اول گزینه ی ۱ . ساختمان momi membrane هست که تیر فولادی لبه داره ... گزینه ی ۳ و ۴ و فقط برای بر کردن گزینه هاست !!!
نقل قول بگیرین لطفا که بدونیم کدوم سوالو جواب دادین

yalo0o

عضو جدید
چرا این گزینه باید بشه شماره 4 ؟ مگه اون قوسی ها اعضای فولادی نیستن ؟

و چرا این باید بشه دیافراگم صلب . البته سوالم اینه که گزینه دیوار برشی هم درسته . ... چرا دیوار برشی نمیشه ؟

جواب صحیح سوال اول گزینه ی ۱ . ساختمان momi membrane هست که تیر فولادی لبه داره ... گزینه ی ۳ و ۴ و فقط برای بر کردن گزینه هاست !!!

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

منم میدونم گزینه 1 درسته ولی فعلا ک از نظر طراح گزینه 4 درسته . هرچند که هردوتاش درسته ... چون تو گزینه 4 هم گفته قابل حمل، در صورتی که این ساختمون اجزاش برای انسان قابل حمل نیست

اگر بخوایم تحلیلشون در واقع تمام گزینه ها درسته ! توی کنکور سراسری هیچ وقت گزینه ها رو تحلیل نکنید اولین جواب درستی که به ذهنتون اومد رو بزنید . گزینه ۱ درسته

اصلا شکی نیست که گزینه 1 درسته . منم الکی شک کردم به گزینه 3 . چون گزینه سه اصلا اشتباه جمله ای هم داره . نوشته خاک غیر یکنواخت با مقاومتهای برابر که جور در نمیان باهم

گزینه 3 .
تقریبن ازکنکوره پارسال درگیرشم :D یسال دیگه هم بهش فکر میکردم متوجه نمیشدم.

آره گزینه جیم میشه .که واقعا یه سوال به این ساده ای رو اشتباه زدم ... اصلا حواسم به جهت ها نبود

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این سوال هم خدایشش نامردی بود . آخه من از کجا باید بفهمم که این الان تحت حداکثر نیروی کشش هست یا تحت کشش . آخرش اینم اشتباه زدم ...

She12345

عضو جدید
آره گزینه جیم میشه .که واقعا یه سوال به این ساده ای رو اشتباه زدم ... اصلا حواسم به جهت ها نبود[/QUOTE]
آهان منم اشتباه زدم.اخهاصن بنظرم معنی نداشت به جهت ادم توجه کنه:D وسطه فن بازی درکی شده بود.

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ازکجا بایدفهمید؟ :redface:(که تخت ماکزیمم کششه؟ )

من خودم فکر میکنم که اگر این بادبند ها در دهانه اول ( سمت چپ - محل اثر نیرو ) شکل بود اونجا کشش ماکزیمم بود ولی چون دهانه آخر هست کشش حداکثر نیست :)

She12345

عضو جدید
توجزوه سروش نیا یه عکس هست از ساختمون بلند و برج بلند ،تفکیکشون کرده نوشته بیشتر از 50 % اگر باشن میشن ساختمان بلند و اگه کمتر از 50 % باشن میشه برج . چیش بیشتر یا کمتر از 50 درصده چی باشه؟(گوشه عکس نوشته مساحت مورد استفاده اما مفهموم نیس )
fcdsfdsf.jpg

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

توجزوه سروش نیا یه عکس هست از ساختمون بلند و برج بلند ،تفکیکشون کرده نوشته بیشتر از 50 % اگر باشن میشن ساختمان بلند و اگه کمتر از 50 % باشن میشه برج . چیش بیشتر یا کمتر از 50 درصده چی باشه؟(گوشه عکس نوشته مساحت مورد استفاده اما مفهموم نیس )
مشاهده پیوست 227843
منظورش سطح اشغالشون رو زمین سایتشونه

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

هی داشتم برا خودم سختش میکردم که ، خب الان چپیه و راستیه ممکنه سایتاشون فرق کنه اون موقع چی!:D سخت میشه نگیرم؟!;)ممنون
فرق نداره فقط باید ببینیم50%اون سایت هر متراژی که داره چه قدره;)

yalo0o

عضو جدید
سلام دوستان
من کلاس استاد سروش نیا میرم ، خوشحال میشم اگه سوالی از جزوه داشتین کمکتون کنم :)
البته فعلا جزوه اول و تموم کردیم جزوه دوم سر تنش خمشی هستیم .

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام دوستان
من کلاس استاد سروش نیا میرم ، خوشحال میشم اگه سوالی از جزوه داشتین کمکتون کنم :)
البته فعلا جزوه اول و تموم کردیم جزوه دوم سر تنش خمشی هستیم .

برای فن شناسی و بایونیک جزوه میدن؟ گفتن مهمه؟

بالا