سوال چه شکلی?![]()
سوالاتی که جوابشو بلدیم ولی جواب صحیح از لحاظ طراح به اشتباه یکی دیگس

سوال چه شکلی?![]()
فکر کنم چون سوالشونو جواب نداد کسی از ناراحتی اینو گفتنا،خواهش میکنم . بالاخره اینجا همه باهم دوست هستن و باید کمک هم کنن![]()
اون سوال که هسته برشیه خب تو پاسخنامه هم هسته برشی بودهسوالاتی که جوابشو بلدیم ولی جواب صحیح از لحاظ طراح به اشتباه یکی دیگس![]()
فک نکن مطمئن باش!بار گسترده غیر یکنواخت /مساحت مثلث میشهفکر کنم که به یک سوم تیر هم وارد شده. 9در 6 تقسیم بر 2 میشه 27 .
سوال منم هستمشاهده پیوست 227805
من هرچی فکر میکنم نمیتونم متوجه بشم چرا نمیتونسته ازون خط قرمزه واسه این ساختمون درز انقظاع بگیره؟ (میدونم فرم مقعره و باید رفع تقعر بشه)
سوال منم هست
این عکسو از کجا اوردین?
سوال منم هست
این عکسو از کجا اوردین?
سوال منم هست
این عکسو از کجا اوردین?
الان جواب گزینه چنده?
نقل قول بگیرین لطفا که بدونیم کدوم سوالو جواب دادینجواب صحیح سوال اول گزینه ی ۱ . ساختمان momi membrane هست که تیر فولادی لبه داره ... گزینه ی ۳ و ۴ و فقط برای بر کردن گزینه هاست !!!
جواب صحیح سوال اول گزینه ی ۱ . ساختمان momi membrane هست که تیر فولادی لبه داره ... گزینه ی ۳ و ۴ و فقط برای بر کردن گزینه هاست !!!
اگر بخوایم تحلیلشون در واقع تمام گزینه ها درسته ! توی کنکور سراسری هیچ وقت گزینه ها رو تحلیل نکنید اولین جواب درستی که به ذهنتون اومد رو بزنید . گزینه ۱ درسته
گزینه 3 .الان جواب گزینه چنده?
جواب صحیح سوال اول گزینه ی ۱ . ساختمان momi membrane هست که تیر فولادی لبه داره ... گزینه ی ۳ و ۴ و فقط برای بر کردن گزینه هاست !!!
اگر بخوایم تحلیلشون در واقع تمام گزینه ها درسته ! توی کنکور سراسری هیچ وقت گزینه ها رو تحلیل نکنید اولین جواب درستی که به ذهنتون اومد رو بزنید . گزینه ۱ درسته
گزینه 3 .
تقریبن ازکنکوره پارسال درگیرشمیسال دیگه هم بهش فکر میکردم متوجه نمیشدم.
ازکجا بایدفهمید؟(که تخت ماکزیمم کششه؟ )
منظورش سطح اشغالشون رو زمین سایتشونهتوجزوه سروش نیا یه عکس هست از ساختمون بلند و برج بلند ،تفکیکشون کرده نوشته بیشتر از 50 % اگر باشن میشن ساختمان بلند و اگه کمتر از 50 % باشن میشه برج . چیش بیشتر یا کمتر از 50 درصده چی باشه؟(گوشه عکس نوشته مساحت مورد استفاده اما مفهموم نیس )
مشاهده پیوست 227843
منظورش سطح اشغالشون رو زمین سایتشونه
فرق نداره فقط باید ببینیم50%اون سایت هر متراژی که داره چه قدرههی داشتم برا خودم سختش میکردم که ، خب الان چپیه و راستیه ممکنه سایتاشون فرق کنه اون موقع چی!سخت میشه نگیرم؟!
ممنون
خواهش میکنم . بالاخره اینجا همه باهم دوست هستن و باید کمک هم کنن![]()
سلام دوستان
من کلاس استاد سروش نیا میرم ، خوشحال میشم اگه سوالی از جزوه داشتین کمکتون کنم
البته فعلا جزوه اول و تموم کردیم جزوه دوم سر تنش خمشی هستیم .
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال | دروس تاریخ و مبانی نظری آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 1020 | |
![]() |
رفع اشکال | درک عمومی و منظر آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 663 | |
![]() |
رفع اشکال | زبان عمومی و تخصصی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 438 | |
![]() |
تحصیلات تکمیلی | دروس تخصصی دانشجویان کارشناسی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 138 | |
8 | دروس فنی کنکور ارشد | کارشناسی ارشد | 23 |