چرا بار مرده?مگه بار مرده شامل بار وزن اجزای سازه ای نمیشه که باید رو به زمین باشه?اینجا که فلش مستقیم رو به پایین ندارین?بار مرده + بار باد
کتاب مبانی سازه
جواب این سوال چی میشه
چرا بار مرده?مگه بار مرده شامل بار وزن اجزای سازه ای نمیشه که باید رو به زمین باشه?اینجا که فلش مستقیم رو به پایین ندارین?
اخه اصلا ممکنه بنایی نباشه و بازم جنسش هر چی باشه جهت فلشا تعیین کنده نوع بارهباره مرده و بار باد . فکر کنم چون تو جزوه سروشم نوشته فرم قوس بنایی از بار مردس تو کتابم نوشته مدل طاق گهواره ای که جز بنایی اینجوری شده .![]()
خب نیروی وزن به سمت مرکز زمینه وقتی فلش یه ذره هم شیبدار باشه دیگه نمیشه نیروی وزن که!چرا اگه به جهت فلش ها خوب دقت کنی میبینی یه چیزی بین عمود بر زمین و عمود به سطح قوسه (یعنی نمای ما )
بابا جان این ترکیب نیروی عمود به زمین (بار مرده) و نیروی عمود به سطح (بار باد) است. جهت فلش هم یه چیزی بین ایناست.خب نیروی وزن به سمت مرکز زمینه وقتی فلش یه ذره هم شیبدار باشه دیگه نمیشه نیروی وزن که!![]()
اخه اصلا ممکنه بنایی نباشه و بازم جنسش هر چی باشه جهت فلشا تعیین کنده نوع باره
بابا جان این ترکیب نیروی عمود به زمین (بار مرده) و نیروی عمود به سطح (بار باد) است. جهت فلش هم یه چیزی بین ایناست.
ترکیب دو تا نیرو یه نیرویی با جهت بین اون دو تا میشه
اخه به نظرم این توجیه پذیر نیست اصلا!!!بار فشار و مکش باده که روی سقفها به شکل موربه،بار مرده هم عمود بر زمینه،اگه اینجور که شما میگین باشه هر وقت نیروی مورب دیدیم باید شک کنیم نیروی فشار و مکش باده یا برایند نیروی افقی باد و نیروی وزن،اینجام گفته بار مرده یعنی وزن،نه برایند دوتا نیرو با هم!بابا جان این ترکیب نیروی عمود به زمین (بار مرده) و نیروی عمود به سطح (بار باد) است. جهت فلش هم یه چیزی بین ایناست.
ترکیب دو تا نیرو یه نیرویی با جهت بین اون دو تا میشه
اخه به نظرم این توجیه پذیر نیست اصلا!!!بار فشار و مکش باده که روی سقفها به شکل موربه،بار مرده هم عمود بر زمینه،اگه اینجور که شما میگین باشه هر وقت نیروی مورب دیدیم باید شک کنیم نیروی فشار و مکش باده یا برایند نیروی افقی باد و نیروی وزن،اینجام گفته بار مرده یعنی وزن،نه برایند دوتا نیرو با هم!
پس به نظر شمام فقط چون100% بار انفجار و برف و زلزله نیست میشه گزینه بار مرده و باد?منم موافقم پس اصلا نشونش ندادهرد گزینه
![]()
اخه به نظرم این توجیه پذیر نیست اصلا!!!بار فشار و مکش باده که روی سقفها به شکل موربه،بار مرده هم عمود بر زمینه،اگه اینجور که شما میگین باشه هر وقت نیروی مورب دیدیم باید شک کنیم نیروی فشار و مکش باده یا برایند نیروی افقی باد و نیروی وزن،اینجام گفته بار مرده یعنی وزن،نه برایند دوتا نیرو با هم!
قاصدک جان ببین بار باد به طور معمول افقیه اما روی شکل های هندسی مختلف که معمولا شامل سقف های مدل داره فرق داره وقتی مثلا یه سقف شیبدار داری که شیبش بیشتر از30درجه باشه تو شیب رو به باد فشار و تو شیب پشت به باد مکش ایجاد میشه که به صورت فلش های مورب نشون داده میشه اما فشار و مکشی که رو دیوار عمودی نشون داده میشه با فلش افقی نشون داده.میشهیعنی چی؟ که میگی بار مورب باید شک کنید. اگه فقط بار باد بود باید به سطح عمود میشد. یعنی باید از مرکز دایره عبور میکرد و در امتداد شعاع این تاق ها میشد و چون به سطح کاملا عمود نیست پس با یه نیروی دیگه ترکیب شده.
قاصدک جان ببین بار باد به طور معمول افقیه اما روی شکل های هندسی مختلف که معمولا شامل سقف های مدل داره فرق داره وقتی مثلا یه سقف شیبدار داری که شیبش بیشتر از30درجه باشه تو شیب رو به باد فشار و تو شیب پشت به باد مکش ایجاد میشه که به صورت فلش های مورب نشون داده میشه اما فشار و مکشی که رو دیوار عمودی نشون داده میشه با فلش افقی نشون داده.میشه
بار مرده هم که مثل بار برف قطعا با فلش رو به پایین و عمودی نشون داده میشه
!!!!این لحن عصبانی برای چیه!خب اینجا تاپیک رفع اشکاله داریم سر یه سوال بحث میکنیم دعوا نداریم کهمن دیگه حرفی نمیگم.
کاملا توضیح دادم.
معمولا افقیه چون معمولا سطوح ما عمودیه. یعنی روی سطوح غیر عمود افقی نیست. همون طور که روی سقفی که افقیه، بار باد عمویه. اگه یه کم فکر میکردی مطمئنا متوجه حرفم میشدی.
دوست عزیز من نه دعوا کردم نه غیر منطقی.!!!!این لحن عصبانی برای چیه!خب اینجا تاپیک رفع اشکاله داریم سر یه سوال بحث میکنیم دعوا نداریم که!!به هر حال از کسایی که منطقی تو بحث شرکت میکنن تا تو سوالات اشکال دار به جواب برسیم ممنونم
Shezahعزیز
خیلی خوب توضیح دادن منم که بازترش کردم اگه کس دیگه نظر خاصی داره خوشحال میشم بدونم
خوب دختر خوب و چه فرقی با + داره. وقتی دو نیرو به طور هم زمان بر سازه اثر میکنه برایند اون دو تا بر سازه اثر میکنه
منم کتاب اصلیو نگاه کردماوای یعنی چون + گذاشته شما گفتی ترکیبه ؟ من همش این + و در نظر گرفتم
![]()
خوب دختر خوب و چه فرقی با + داره. وقتی دو نیرو به طور هم زمان بر سازه اثر میکنه برایند اون دو تا بر سازه اثر میکنه
بچه ها بار مرده همیشه ناخواستست یا میتونه مطلوب هم باشه?
افرییینننیافتمالبته بازم مطمئن نیستم
. صفحه 10 سازه در معماری
پل -سقف با دهانه بزرگ -سد وزنی
جواب که قطعا دومیه ... در واقع سوالش به طوری مستتر این بوده که بار مرده کجاها می تونه مطلوب باشه!!بچه ها بار مرده همیشه ناخواستست یا میتونه مطلوب هم باشه?
خب چون اصلا فرمول خاصی نداره، باید نیروهای وارد به تیر و تکیه گاه ها و اینا رو مشخص کنی بعدش حساب کنی، حساب کردنش در حد ریاضیات دوران ابتدائیه کار سختش همون مشخص کردن نیروهاست!سلام بچه ها . شب خوش . من صفحه های تایپیکو دیدم اما جواب سوالمو پیدا نکردم . در نمودار نیروی برشی و گشتاور خمشی تیر ها برای محاسبه ی M max و V max در بارگذاری های مختلف از چه فرمول هایی استفاده می کنین ؟ و اینکه برای کنکور معماری-معماری محاسبه ی این دو عدد رو سوال میدن یا برای کنکور هنرهای ساخته ؟ ممنون
جواب گزینه ی ۲ هست و اون بردارها بردار برآیند بار افقی باد و عمودی وزن هستنجواب این سوال چی میشه
سلام بچه ها . شب خوش . من صفحه های تایپیکو دیدم اما جواب سوالمو پیدا نکردم . در نمودار نیروی برشی و گشتاور خمشی تیر ها برای محاسبه ی M max و V max در بارگذاری های مختلف از چه فرمول هایی استفاده می کنین ؟ و اینکه برای کنکور معماری-معماری محاسبه ی این دو عدد رو سوال میدن یا برای کنکور هنرهای ساخته ؟ ممنون
جواب که قطعا دومیه ... در واقع سوالش به طوری مستتر این بوده که بار مرده کجاها می تونه مطلوب باشه!!
به نظر من اون جاهایی که گفته از سنگین کردن استفاده می کنن : یکی بالای قوس های قدیمی برای جلوگیری از کمانش رو به بالای قوس/ یکی هم در مورد سقفای کابلی که یکی از روشای حذف نیروی رو به بالای باد سنگین کردنه
من اینا به ذهنم رسیدن تا این لحظه... فک کنم بازم موارد دیگه ای باشه که وزن زیاد -بار مرده- به درد بخوره
---
الان جواب shezeh رو هم دیدم مرسی
خب چون اصلا فرمول خاصی نداره، باید نیروهای وارد به تیر و تکیه گاه ها و اینا رو مشخص کنی بعدش حساب کنی، حساب کردنش در حد ریاضیات دوران ابتدائیه کار سختش همون مشخص کردن نیروهاست!![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال | دروس تاریخ و مبانی نظری آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 1020 | |
![]() |
رفع اشکال | درک عمومی و منظر آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 663 | |
![]() |
رفع اشکال | زبان عمومی و تخصصی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 438 | |
![]() |
تحصیلات تکمیلی | دروس تخصصی دانشجویان کارشناسی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 138 | |
8 | دروس فنی کنکور ارشد | کارشناسی ارشد | 23 |