کجاشو اشکال داری؟؟
چرا نیروهای عکس العمل تو یه جهت نیستن؟ چرا هر کدومش 100 نشدهکجاشو اشکال داری؟؟
نگاه کن کاری به جهت نداشته باش! من از طریق کوپل حساب نمیکنم شما همنجوری اگه با ممنان حساب کنی میبینی که همون 18 بدست میاد که اگر عددش منفر بدست اومد میفهمی که جهت اشتباه انتخاب کردیچرا نیروهای عکس العمل تو یه جهت نیستن؟ چرا هر کدومش 100 نشده
فعلا که جزوه ای به ما ندادن ، البته جزوه ها رو همه با هم نمیدن .برای فن شناسی و بایونیک جزوه میدن؟ گفتن مهمه؟
الان تو عکس اول هرکدوم از عکس العملا چند میشه؟نگاه کن کاری به جهت نداشته باش! من از طریق کوپل حساب نمیکنم شما همنجوری اگه با ممنان حساب کنی میبینی که همون 18 بدست میاد که اگر عددش منفر بدست اومد میفهمی که جهت اشتباه انتخاب کردی
فکر کنم بخاطر استفاده از روش کوپل!
واسه غلتکی میشه 18الان تو عکس اول هرکدوم از عکس العملا چند میشه؟
این سوال به این روش حل شده توی عکس اول :
این سوال دو گزینه ای بود تا اونجا که یادمه
فکر میکنم چون از کلمه مشبک استفاده کرده یک غلطه
نمیدونم این تحلیلی که میکنم درسته یا نه اما فکر کنم که اینجوری باید تحلیل میکردیم که تو اول سوال گفته هدف از فرم خاص ساختمان چی بوده? خب فرم ایرودینامیکه و جواب میشه کاهش اثر باد یعنی گزینه 3بعد تو ادامه سوال گفته هدف از چرخش طبقات چیه که میشه همون دید و منظر که میشه گزینه 4پس حتمامنظور طراح از این سوال هدف اصلی از طراحی همچین بنایی هستش که.میشه تامین انرژی یعنی گزینه 2
سازه این برج شبکه خرپای فولادی و هسته بتنی.
چرا فکر میکنید باید شبیه برج میلاد باشه؟؟!
سلام
این سوال جز سوالات مبهم و چند گزینه ای پارسال است. که یه جورایی تمام گزینه ها میتونه درست باشه. ولی خوب چون در کتاب ساختمان های بلند یعنی کتاب جدید پارسال این برج توی فصل معماری پایدار اومده بود میشد اینجوری برداشت کرد که هدف اصلی طراح اشاره به این موضوع است:
تو متن کتاب هم گفته این ساختمان جهت حرکت خورشید را تعقیب میکنند و به سمت جهت وزش باد تغییر جهت میدهند. این تغییر جهت سبب همساز شدن با طبیعت میشود و به ساختمان کمک میکند تا انرژی مورد نیاز بنا را تامین کند.
ولی من اینطور خونده بودم که ساکنین هرطبقه میتونن واحد خودشونو به هرجهتی که میخوان بچرخونن . اگه بعضی از عکسهای این ساختمون رو دیده باشی کامل هرطبقه یه جهت مختص خودشو گرفته و کاملا نامنظم شده شکل ..
سوال اول گزینه 4سلام
1.در یک سازه متکی بر هوا افزایش ارتفاع سازه( خیز تند) سبب.....
1.بهینه شدن فرم سازه در مقابل نیروی باد میشود
2. تغییر قابل توجه در نیروی باد نخواهد شد
3. کاهش تاثیر نیروی باد می شود
4.تمایل به فرو ریختن به سمت داخل در اثر نیروی باد می شود
2.تنش موجود در سازه های هوای فشرده از چه نوع است و علت ان چیست؟
1. کشش- فشار رو به بالای نیروی باد در اطراف سازه
2. کشش- فشار هوا برای در کشش نگاه داشتن غشا
3. کشش و فشار - فشار هوا برای در کشش نگاه داشتن غشا
4. کششی و فشاری - فشار رو به بالای نیروی باد در اطراف سازه
ممنونسوال اول گزینه 4
سوال دوم گزینه 2
بله کلا خیز زیاد چیز خوبیه چون رانش رو کم میکنه اما دیگه یه حد مطلوبی داره تو سازه های متکی بر هوا وقتی خیز زیادی کنیم باد وقتی بهش برخور میکنه میندازتش تو اون غشای سازمونوممنون
ی تو ضیح کوچولو
توی جزوه سروش نیا مگه نگفته که خیز زیاد بهتر( با شکل نشون داده)
بچه ها بار مرده همیشه ناخواستست یا میتونه مطلوب هم باشه?
سوالیه که تو جزوه سروش نیا هستش و جوابم نداده وقتی هم جواب نمیده یه چیزیو یعنی مهمه و خواسته بچه ها برن دنبالشاین دیگه چه سوالیه . یعنی چی آخهههه ؟
سوالیه که تو جزوه سروش نیا هستش و جوابم نداده وقتی هم جواب نمیده یه چیزیو یعنی مهمه و خواسته بچه ها برن دنبالش
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال | دروس تاریخ و مبانی نظری آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 1020 | |
![]() |
رفع اشکال | درک عمومی و منظر آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 663 | |
![]() |
رفع اشکال | زبان عمومی و تخصصی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 438 | |
![]() |
تحصیلات تکمیلی | دروس تخصصی دانشجویان کارشناسی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 138 | |
8 | دروس فنی کنکور ارشد | کارشناسی ارشد | 23 |