پدستال ونحوه تشخیص اعضای فشاری و کششی در خرپا میخوام بدونم
یکی توضیح بده
البته خیلی روان توضیح بده ممنون میشم
یکی توضیح بده
سلامپدستال ونحوه تشخیص اعضای فشاری و کششی در خرپا میخوام بدونم
یکی توضیح بده
پدستال ونحوه تشخیص اعضای فشاری و کششی در خرپا میخوام بدونم
یکی توضیح بده
سلام
پداستال ک اینجوریه ک مثلا دارن پی ی ساختمونو اجرا میکنن..ی قسمت ساختمون ارتفاعی ک براش گود برداری کردن کمتره یکیش بیشتر...برای وصل کردن این دو قسمت از شناژ استفاده میشه دگ...اما خب ب دلیل اختلاف ارتفاع این شناژ باید با ی زاویه بیااااد تا ب پی اونور برسه ...ب این کار ک شناژ با زاویه ب پی برسه میگن پداستال
راجبه سوال دوم... من خودم زیاد وارد نیستم راجبه تشخیصش... ببخشید![]()
دریافت انرژی بیشتره اما در ارتفاعات انعکاس موج بازتابی خورشید کمتره و سرعت باد هم بیشتره پس کلا سردتره. دقیقا همینه دیگه ارتفاع از سطح زمین هوا رو سردتر می کنه. برا همینه بدنه هواپیما یخ میزنه دیگهصفحه 37 فیزیک 2: در ارتفاعات به جهت کاسته شدن از ضخامت پوسته جوی ، میزان انرژی دریافتی بیشتر از نقاط مشابه پست تر است (پس چرا قله ها همیشه پوشیده از برفه و سردترم هس؟؟؟؟؟؟؟؟
تو صفحه 41 هم اومده هر چه ارتفاع محل از سطح دریا بیشتر باشه دمای هوای آن نقطه کمتر است....سئوالم خیلی خنگولانس آیا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
میشه اینارو رو برای من توضیح بدین!!
1-دیوار حائل صندوقی
2-پس تنیدگی
3-واکنش پوزولانی
4-افزایش سطح مقطع کانال هوا...سبب افت فشار یا افزایش فشار؟؟؟
5-ی جا گفته بود طرح سقف تیرچه بلوک فرض تکیه گاه مفصلیه!!!!!!!!!!
طراحی بر اساس ظرفیت رو توضیح میدین بچه ها؟
مرسی
بچه های به نظرتون جلد 1 و2 کتاب ایستایی و فن مهندس فاطمی، کدومش در کنار کتابهای (درک رفتار، سازه در معماری، فناوری نوین ، طراحی لرزه ای، جزییات ارتقادهنده و بتن )خوبه که بخونمش؟
چجوری بگم مرسی! معلوم باشه!! چنتا مثال حل کردم.درست بودن.:|
یچیزی، برای نیرو های تکیه گاهی چجوری جهته درستش حدس زده بشه؟
از کجا خوندیش؟از کجا بلدیش :/
عارفه جان من اینو نخوندم فعلا تو مبانی سازه س؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مشاهده پیوست 179751یه سئوال این مگه آزمایش کششی نی؟؟؟چرا گزینه 3 رو زده؟؟؟![]()
عارفه جان من اینو نخوندم فعلا تو مبانی سازه س؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیدونم منم هنوز مبانی رو شروع نکردماما تو کتاب ساختمانهای بتنی هست...زیر عکس نوشته آزمایش کششی اما نمیدونم چرا تو پاسخنامه اش همون حرفهارو زده اما ربط داده به گزینه برشی
ممنون مریم جونم بابت این پست - اما میشه کلیدش رو بذارید؟ کلید داره
هر چه ساختمان سخت تر باشد در مقابل زلزله...............؟
هر چه ساختمان شکل پذیرتر باشد در مقابل زلزله...........؟
هر چه ساختمان سخت تر باشد تغییر شکل کمتری دارد این یعنی اینکه ساختمان سختتر شکل پذیر نیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شکل پذیری با تغییر شگل فرق میکند آیا؟؟؟
نیروی برون صفحه بر دیوار برشی همان نیروی عمود بر راستای اونه؟؟؟؟؟؟؟؟نیروی برشی و گشتاور خمشی در سطح بام چگونه اند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟در سطح شالوده چظور؟؟؟؟؟؟؟؟
من :
بچه های باشگاه :![]()
ممنون خیلی خوب دن جواباتنیروی برون صفحه یعنی نیرویی که بر راستای ضعیف دیوار وارد میشه یعنی بر صفحه دیوار وارد میشه نه موازی طولش که مقاومه.
کلا نیروی برون صفحه یعنی بر راستایی وارد شه که بر اون راستا به تنهایی توان مقابله با نیرو را ندارن.
منظورت از بر سطح بام چیه؟ منظورت به دیافراگم بام؟
حالا یه سئوال...تو کتاب طراحی لرزه ای گفته ک اگه خیلی شکل پذیر باشه.اون حالت شلاقی برای ساختمان خطرناکه...و همینطور اون نیروی ثقل اگه از حالت عمودی بیشتر فاصله بگیره یکم خطرناکه...من اشتباه متوجه شدم؟تغییر شکل با شکل پذیری متفاوته. تغییر شکل بد است در حالیکه شکل پذیری خوبه.
شکل پذیری باعث جذب نیروهای زلزله میشه. هر چی شکل پذیری یه ساختمان بیشتر باشه دوره تناوب اون بیشتر و اثر زلزله در اون کمتر میشه و جلوگیری از تشدید.البته باید حواسمون به خارج شدن بیش از اندازه اثر گشتاوری وزن هم باشه.
هر چی شکل پذیری بیشتر -میراگری ساختمان بیشتر و جذب انرژی ها ی زلزله هم بیشتر میشه.
صلبیت یعنی ساختمان تغییر شکل نداشته باشه. مثل مقاومت ساختمان.
هر چی صیبیت بیشتر تغییر شکل کمتر. و نتیچه بسیار مهم اون آسیب اعضای غیر سازه ای کمتر.
مثلا ما میگیم قاب صلب شکل پذیر تره ولی دیوار برشی صلب تره.
در شکل پذیری درواقع این اتصالات هستن که خیلی مهم هستن و در طراحی بر اساس ظرفیت به داد ما میرسن.
نمیدونم تونستم بیان کنم یا نه؟
حالا یه سئوال...تو کتاب طراحی لرزه ای گفته ک اگه خیلی شکل پذیر باشه.اون حالت شلاقی برای ساختمان خطرناکه...و همینطور اون نیروی ثقل اگه از حالت عمودی بیشتر فاصله بگیره یکم خطرناکه...من اشتباه متوجه شدم؟
ممنون خیلی خوب دن جوابات
بله دیافراگم بام
هر چه ساختمان سخت تر باشد در مقابل زلزله...............؟
هر چه ساختمان شکل پذیرتر باشد در مقابل زلزله...........؟
هر چه ساختمان سخت تر باشد تغییر شکل کمتری دارد این یعنی اینکه ساختمان سختتر شکل پذیر نیس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شکل پذیری با تغییر شگل فرق میکند آیا؟؟؟
نیروی برون صفحه بر دیوار برشی همان نیروی عمود بر راستای اونه؟؟؟؟؟؟؟؟نیروی برشی و گشتاور خمشی در سطح بام چگونه اند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟در سطح شالوده چظور؟؟؟؟؟؟؟؟
من :
بچه های باشگاه :![]()
سلام.به نظر من هم میتونه برش باشه جواب .کشش هم درسته ولی وقتی ترک به وحود میاد یعنی هم کشش هم فشار که نتیجش میشه برشمشاهده پیوست 179751یه سئوال این مگه آزمایش کششی نی؟؟؟چرا گزینه 3 رو زده؟؟؟![]()
ترکها معمولا در راستای شکل a هستند پس گزینه Dذرسته به نطرم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال | دروس تاریخ و مبانی نظری آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 1020 | |
![]() |
رفع اشکال | درک عمومی و منظر آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 663 | |
![]() |
رفع اشکال | زبان عمومی و تخصصی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 438 | |
![]() |
تحصیلات تکمیلی | دروس تخصصی دانشجویان کارشناسی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 138 | |
8 | دروس فنی کنکور ارشد | کارشناسی ارشد | 23 |