متاسفانه جوابشو ندارمترکها معمولا در راستای شکل a هستند پس گزینه Dذرسته به نطرم

متاسفانه جوابشو ندارمترکها معمولا در راستای شکل a هستند پس گزینه Dذرسته به نطرم
سلام.به نظر من هم میتونه برش باشه جواب .کشش هم درسته ولی وقتی ترک به وحود میاد یعنی هم کشش هم فشار که نتیجش میشه برش
متاسفانه جوابشو ندارم![]()
نیمیدونم
جواباشو ندارم
آزمون سال 89 مرکزه
دقیقا منظورم همین بود...منتها چون پارسال خونده بودم یادم نیومد چه مبحثی بود...پاسخنامه :
مشاهده پیوست 179845
جوابش هم نوشته گزینه 1 ، با مراجعه به شکل 16-10 در صفحه 189 کتاب سازه در معماری خواهید دید که تقویت برشی در گوشه های صفحات بتنی به چه نحوی صورت می گیرد!
احتمالا اگه تو کنکور میومد...از اون دسته سوالا بود اشتباه میزدمشدقیقا منظورم همین بود...منتها چون پارسال خونده بودم یادم نیومد چه مبحثی بود...![]()
خوب نه تو پاسخنامه اش گفته: در تصویر برشی در قطعه بتنی نمایان است اما در اصل کشش در قطعه باعث این مسئله شده است...خوب اونوقت ما از کجا بفهمیم کدوم درست تو کتاب این عکس رو برای آزمایش کششی توضیح داده در صورتی ک توی عکس هم میشه متوجه شد ک برشی هم هست![]()
دوستای گلم به یه نکته توجه نمیکنید:
ترکهای برشی همواره در راستای 45 درجه هستن. بعنی این ترک نمیتونه 45 باشه.
خخخخخخخخخخو الان چی شد پس؟؟؟همون کششی تو کتاب درسته؟؟؟
خدا نصیب منم کردهاحتمالا اگه تو کنکور میومد...از اون دسته سوالا بود اشتباه میزدمش
چون منم بین 1 و 4 شک داشتم خخخخ
منم ک دست ب غلط زدنم عااااالی
خدا نصیبتون نکنه :دی
من جوابشو ندیدم ولی بازم حس میکنم باید 4 درست باشه چون نگفته ترک گفته تقویت ..........
گفتم که وقتی جواب تشریحی با گزینه نمیخونه پاسخ تشریحی ملاکه.
آخه تو پاسخنامه خیلی خونسرد پایینهش گفته ::پاسخی ک داوطلبان به اشتباه درست می پندارند گزینه 3 یعنی کششی هست...درصورتی ک اشتباه هست و پاسخ برشی درستهاگه اینو نمیگفت اصلا به عنوان مشکل اینجا مطرح نمیکردم به خداااااااااااااااااااااا
![]()
تو کتاب دقیقا همون 1 رو گذاشتهمن جوابشو ندیدم ولی بازم حس میکنم باید 4 درست باشه چون نگفته ترک گفته تقویت ..........
چی بگم والا من کتابم باز کردم همونه. دیگه هیچ نظری ندارم.
بچه های این دیافراگم سازه یعنی چی؟ حتی معنی لغویشوم نمیدونم
بعد اینکه میراگر دقیقا چیکار میکنه تو ساختمون؟
اینو میدونیم ک دیوار برشی رو میزاریم تا با نیرویی ک در راستای اون وارد میشه مقاومت کنه یعنی نیرویی ک بر طول دیوار وارد میشه...برا همینه ک میگن اگر ضخامتش هم زیاد کنی تاثیرب ندارهو وقتی میخوای در برابر نیروی جانبی مقاومتش بیشتر بشه باید طول دیوار بیشتر بشه...حالا اگه به جای اینکه نیرو در راستای اون وارد بشه عمود بر دیوار وارد بشه باید یه تکیه گاه و پشت بندی برای مقاومتش داشته باشیم وگرنه میوفته...این نیرو نیروی برون صفحه ای هست یعنی نیرویی ک نمیتونه تحمل کنه...
یه سازه کف باید هم نیروهای ثقلی رو تحمل کنه هم نیروهای جانبی (افقی) حالا به این عمل دیافراگم میگن...به قول ghasedakkk مثل تیره...ولی فرق تیر با دیافراگم کف چیه؟تیر نیروهای عمودی رو تحمل میکنه ولی دیافراگم نیروهای افقی و همچینین خمشی هم ک در اون اتفاث میوفته افقیه...واسه همین باید ضخامتش بیشتر باشه یا اگه میخواد صخامتش کم باشه نباید خیلی انعطاف پذیر باشه...
نکته آخر هم اگه خواستیم یه بازشو توش ایجاد کنیم مثلا بازشویی برای باکس پله یا داکت باید در جایی باشه ک گشتاور خمشی و برشی حداقل باشه ...هر چه به مرکز کف نزدیک بشیم اونجا به حداقل میرسیم....(البته نه اینکه جاهای دیگه نمیشه بازشو قرار دادا...میشه اما تمهیداتی باید در نظر گرفته بشه...مثلا اطراف بازشو رو تقویت کنیم با میلگردهای داخلی و خیلی کارهای دیگه.....)
نمیدونم خوب توضیح دادم و البته بدون غلط یا نه....![]()
بچه های این دیافراگم سازه یعنی چی؟ حتی معنی لغویشوم نمیدونم
بعد اینکه میراگر دقیقا چیکار میکنه تو ساختمون؟
من هی میخوام هیچی نگم.
آخه پسر خوب 4 چیو میخواد تقویت کنه؟ کدوم ترکو. ؟ اون خودش راستای ترکو داره نشان میده
تقصیر شما نیس پویان خان منم گفتم 4 بعد که جواب رو دادن گفتم خدا چقد خنگول بازی در ـوردم صفحه 113 سازه در معماری هم دقیقا یه همچین مطلبی داره که بخوای بر اساس اون بزنی 4 درست میشه واسه همین من قاطی کردم مطمئنم بیشتر بچه هام این اشتباه رو کردن........ولی خب گزینه صحیح 1 هستشخوب چرا میزنی خواهر من باشه من فقط نظرمو گفتم حذف میکنم
این بستگی داره به مصالح و جایی که قرار میگیرن .....ولی به کمانش بستگی داره من چند جا چند تا نظر متفاوت دیدم ولی قوطی به نظر من بهترینه چون وقتی مصالح از مرکز ثقل خارج بشن کمانش کم خواهد بود .حالا میگم متفاوت یعنی اینکه ستون Iشکل خیلی مورد توجه هست و به خاطر مصالحشه فک کنم .....بچه ها بهترین مقطع برا ستون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این بستگی داره به مصالح و جایی که قرار میگیرن .....ولی به کمانش بستگی داره من چند جا چند تا نظر متفاوت دیدم ولی قوطی به نظر من بهترینه چون وقتی مصالح از مرکز ثقل خارج بشن کمانش کم خواهد بود .حالا میگم متفاوت یعنی اینکه ستون Iشکل خیلی مورد توجه هست و به خاطر مصالحشه فک کنم .....
مرسی عارفه جان پس باید متقارن باشه حتما.درسته؟فکر نکنم توجه به I به خاطر مصالحش باشه..چون اوج مقوامت کمانش توی بال این سازه هست...برای همین باز تو این مورد اونی ک بال پهنه بهتر عمل میکنه...کلا اینجور ک من متوحه شدم میگن باید تو تار خنثی مقدار سازه کم باشه چون تاثیری در واقع نداره و اوج بار بیشتر به دور از تار خنثی است...واسه همینه ک قوطی و لوله یا مثلا ناودانی ک تشکیل یه مقطع مستطیلی خالی میده بهترین مقاطع هستند...
کلا سجاد جان این نکته رو میگم در مورد طراحی بهترین ستون هاست:
بهترین طراحی ستون ها زمانی هست ک مقطع ستون در تمام جهات شعاع ژیراسیون یکسانی داشته باشه...درسته ک مقاطع دایره و مربع مستطیل از این نظر مطلوبند اما خیلی گرون هستن...در نتیجه استفاده از نیمرخ بال پهن معمولا بهتر و مفرون به صرفه تر...
شعاع ژیراسیون طبق تعریف برابر شعاعی است که اگر کل جرم را به آن فاصله نسبت به محور مورد مطالعه قرار دهیم همان ممان اینرسی را ایجاد کند
در واقع جسم رو در نواری به فاصله ی شعاع ژیراسیون از محور (مثلاً محور x) تصور میکنیم.
نمیدونم آسون بود؟
بله.:/ خب بنده هم منتظرجواب هستم.
بلییییی .تو جزوه ی آقای سوروش بود.تو قسمتی که مقاطع رواز نظره مقاونت در برابر برش داشت مقایسه میکرد. :/منظورتو من عزیزم متوجه نشدم...احتمالا اشتباه تایپی بوده مگه مقطع هم دلدار میشه....؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
بلییییی .تو جزوه ی آقای سوروش بود.تو قسمتی که مقاطع رواز نظره مقاونت در برابر برش داشت مقایسه میکرد. :/![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال | دروس تاریخ و مبانی نظری آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 1020 | |
![]() |
رفع اشکال | درک عمومی و منظر آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 663 | |
![]() |
رفع اشکال | زبان عمومی و تخصصی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 438 | |
![]() |
تحصیلات تکمیلی | دروس تخصصی دانشجویان کارشناسی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 138 | |
8 | دروس فنی کنکور ارشد | کارشناسی ارشد | 23 |