رفع اشکال | دروس تاریخ و مبانی نظری آزمون ارشد معماری

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یکی 2 تا سوال طرح کنم فکرتون باز شه ................
1- تکیه میر چحماق یزد چند ایوانی است ؟
1- 2 -3 -4- ایوان ندارد
2- تزئینات گنبد همه گزینه ها اسلیمی است به جز.........
امام اصفهان - شیخ فتح الله (روح الله.......... نه لطف الله )- جامع اصفهان -جامع یزد
3- شروع سلسله مراتب در مقابر را از مقبره ........
1- امیر اسماعیل سامانی 2- مقبره کیقابوس 3- مقبره ی عرب عطا 4- مقبره ی بی بی خانوم سمرقند
4- شروع ساخت مدرسه در معماری ایران ............
شوش - خرگرد - شیراز - اصفهان
اینم از جوابای من...............داش پویان اینارو از کجا میاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سوالای خوبین:D

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
1- 2 -3 -4- ایوان ندارد
امام اصفهان - شیخ فتح الله (روح الله.......... نه لطف الله )- جامع اصفهان -جامع یزد
1- امیر اسماعیل سامانی 2- مقبره کیقابوس 3- مقبره ی عرب عطا 4- مقبره ی بی بی خانوم سمرقند
:biggrin:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اینم از جوابای من...............داش پویان اینارو از کجا میاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سوالای خوبین:D
زدم تو خط تاریخ سال پیش بد خونده بودم رفتم کنکور 3 درصد زدم:biggrin: الان با اینکه بدم میاد ازاین درس ولی تحلیلی میخونم برا اینکه دوستان هم فیضی ببرن یه سری سوال در میارم اینجا هم میزارم

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
1- 2 -3 -4- ایوان ندارد پیرنیا می گه که ۳ تا ایوان طور دیگه هم داره که اونا ورودی هستن و نباید با ایوان اشتباه بشن.
امام اصفهان - شیخ فتح الله (روح الله.......... نه لطف الله )- جامع اصفهان -جامع یزد جامع اصفهان آجریه گنبداش، اصلن اسلیمی و این قرتی بازیا تو کارش نیست!
شوش - خرگرد - شیراز - اصفهان جندی شاپور دزفول قدیمی ترین مجموعه آموزشیه طبق معماری ایرانی معماریان، ولی مساله اینه که می شه مدرسه محسوب شه؟؟ ( چون تو همون کتاب می گه که مدارس قبل اسلام تو ادبیات ازشون حرف زده شده ولی نمونده هیچی ازشون،) به اضافه اینکه دزفولم شوش به حساب بیاریم؟؟؟ اگه با این تحلیل بریم جلو شوش، ولی اگه اینا قبول نباشه خرگرد. نظامیه خرگرد.

راستی بچه ها، من برنامه دارم یک یا دو روز برم تمام بناهای شهرو با دید تستی از نوع پویانی ببینم، پیشنهاد می کنم شما هم اگه شهرتون بناهای خاصی داره این کارو بکنین، به قول معروف خوندن کی بود مانند دیدن!! :w15:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
زدم تو خط تاریخ سال پیش بد خونده بودم رفتم کنکور 3 درصد زدم:biggrin: الان با اینکه بدم میاد ازاین درس ولی تحلیلی میخونم برا اینکه دوستان هم فیضی ببرن یه سری سوال در میارم اینجا هم میزارم
از وقتی تو این سوالا رو می ذاری، موقع خوندن انقد به همه چی دقت می کنم! دمت گرم!;)

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سوالات امروزتونم میگم تا شب فکر کنید جواب دیروز و امروز رو باهم شب میزارم ...............
شروع تاقچه های کور در معماری ایران از کدام دوره می باشد
ماد -ساسانی -ارارتو -هخامنشی

اولین بار بعد از اسلام 4 تاقی گنبد دار در چه بنایی استفاده شد؟
مقبره - مسجد - مدرسه - هیچکدام
طرح پشت اسکناس 10 هزار تومانی مربوط به آرامگاه ...........می باشد؟
حافظ- سعدی - خیام - عطار
گنبد خانه قبل از اسلام به مساجد در دوره..............وارد مساجد شد
خوارزمشاهی- تیموری - سلجوقی - آل بویه

الان داشتم جزوه نسیم عسگری رو میخوندم به همین ج خودم رسیدم...حالا سئوالت ابهام داره...یا من نظرم میاد...از نظر نسیم کوردرها برای اراتورهاست...ک مادها از اون تاثیر گرفتن اولین جایی هم ک استفاده شد تو تپه نوشیجان بود....فکر کنم پس جواب همون ارارتورهاست...
5 (2).jpg حالا الان چی ب چی شد؟:surprised:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
راستی بچه ها، من برنامه دارم یک یا دو روز برم تمام بناهای شهرو با دید تستی از نوع پویانی ببینم، پیشنهاد می کنم شما هم اگه شهرتون بناهای خاصی داره این کارو بکنین، به قول معروف خوندن کی بود مانند دیدن!! :w15:
خدا وکیلی خوندن کی بود مانند دیدن من اون بناهایی که رفتم دیدم عمراااااا یادم نمیره.................

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الان داشتم جزوه نسیم عسگری رو میخوندم به همین ج خودم رسیدم...حالا سئوالت ابهام داره...یا من نظرم میاد...از نظر نسیم کوردرها برای اراتورهاست...ک مادها از اون تاثیر گرفتن اولین جایی هم ک استفاده شد تو تپه نوشیجان بود....فکر کنم پس جواب همون ارارتورهاست...
مشاهده پیوست 182815 حالا الان چی ب چی شد؟:surprised:
عارفه یا آرفه میام میزنم تو سرتا چیه هی غلطای منو میگیری:biggrin::smile: ................شوخی کردم اتفاقا خوبه اینجوری هرکس انتقادی داره بسم الله .......همه موارد رو تحت نظر دارم و اونی که شما مد نظرته تاقچه کور نیست میدونی چرا چون یه عملکرد دیگه غیر از تزئین داره و برای قرار دادن هدایا هستش که برای معبد میاوردن ......................... نبووووووووووووووووود

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
عارفه یا آرفه میام میزنم تو سرتا چیه هی غلطای منو میگیری:biggrin::smile: ................شوخی کردم اتفاقا خوبه اینجوری هرکس انتقادی داره بسم الله .......همه موارد رو تحت نظر دارم و اونی که شما مد نظرته تاقچه کور نیست میدونی چرا چون یه عملکرد دیگه غیر از تزئین داره و برای قرار دادن هدایا هستش که برای معبد میاوردن ......................... نبووووووووووووووووود
موافقم، اینو متدین گفته فک کنم پویان آره؟ یا پیرنیا؟؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا ما بچه بودیم خوندیم مسجد جامع ساوه 2ایوان داره ک دوتاشم رو ب روی هم نیستن
دوستانی ک دارن کتاب کیانیو میخونن.... حواستون باشه عااقا اشتباهی گفته 4ایوانس... صفحه 106
آدم میمونه ک چی بگه ب اینااااا:wallbash:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز

جواب سوال سومش چیشد؟؟؟
سوالات سری دوم ک گداشتید منبعش چیه از کجاست؟؟؟من اصلا ب چشمم نخورده بود ؟؟؟

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
توضیحات نقشه ی صفحه ی 137 کیانی هم غلطه...... من دیگه حرفی ندارم:w22:

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
والا ما بچه بودیم خوندیم مسجد جامع ساوه 2ایوان داره ک دوتاشم رو ب روی هم نیستن
دوستانی ک دارن کتاب کیانیو میخونن.... حواستون باشه عااقا اشتباهی گفته 4ایوانس... صفحه 106
آدم میمونه ک چی بگه ب اینااااا:wallbash:
دو ایوانیست آری آری

بیا! اینم یه شاهد دیگه واسه اینکه کتاب باید خوند! از کتاب غافل نشید که همانا رستگار خواهید شد! بو قورآن!

خوب الان چی شد؟؟؟من ک نفهمیدم...بابا شفاف سازی کنید...به قول یه بنده خدایی...نزارید بگم...بگم؟؟بگم؟؟؟
خوب بگید الان یعنی من نرم نسیم رو بخونم قاطی میکنم بیشتر؟

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
دو ایوانیست آری آری

خوب الان چی شد؟؟؟من ک نفهمیدم...بابا شفاف سازی کنید...به قول یه بنده خدایی...نزارید بگم...بگم؟؟بگم؟؟؟
خوب بگید الان یعنی من نرم نسیم رو بخونم قاطی میکنم بیشتر؟
من كه خودم فك نكنم بخونم. پيرنيا گفته كه اورارتوها تاقچه هاى كورشون تاقچه بوده واقعنى، روش هدايا و اينا مى ذاشتن، تزيينى نبوده، پس تاقچه كور حساب نمى شه. به نظر من وقت رو پيرنيا بذارى بهتره. من كه فقط سبك شناسى و معمارى ايرانى رو مى خونم، يه نگاهى هم به اون جاهاى جزوه متدين كه انواع سقف و اينا رو گفته ميندازم. سبك شناسى تموم شده، معمارى ايرانى تقريبن يك سوم، متدين هم هنوز خيلى نخوندم، وقتى تموم شن، اينا رو هى مرور مى كنم.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان من حس میکنم این سوالات به دردتون میخوره که میزارم به جز سجی و سمانه کسی ج نمیده ......ولی به عشق داش سجی و سمانه خانوم هم که شده ادامه میدم ولی اگه واقعن مفید نیست بگید نزارم .....
در گنبد رک از آجر چینی ...........و در گنبد نار از آجر چینی ............استفاده میشود
1-دور چین -رگ چین 2-رگ چین -دور چین 3- رگ چین- رگ چین 4- دور چین -رگ چین
2-برای زمین های مربع بدون نور از تاق ................و برای زمین های مستطیل بدون نور از تاق ............ا ستفاده میشود
1- چها ربخش-کجاوه 2- چهار ترک -خوانچه پوش 3- چهار ترک - کجاوه 4- چهار بخش -خوانچه پوش
3- مهمتری طاق ایرانی .............
گهواره ای -چهار بخش - کلنبو - چهار ترک
4-آجر های رنگی متعلق به دوره ...............می باشد
صفوی -تیموری- ایلخانی - سلجوقی

1- 2 -3 -4- ایوان ندارد
امام اصفهان - شیخ فتح الله (روح الله.......... نه لطف الله )- جامع اصفهان -جامع یزد (سوال مشکل داشت عذر مرا پذیرا باشید جامع یزد تزئینات گنبدش گره چینی است و اسلیمی نیست )
اینم جوابا

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این سوالا رو از روی چی درمیاری؟ چه کتاب یا جزوه ای؟

منم همین سوالووووووووووووووو پرسیدم ک از چ جزوه ای؟؟یا کتابی؟؟؟؟؟
مهم نیته ...........حالا قصدم اینه که بدونید میشه سوالای اینجوری هم باشه از جای خاصی بر نمیدارم ..........چند تا کتاب که میخونم سوالم هم در میارم واسه خودم اینجا هم میزارم خوب ......... اما کتب سبک پیر نیا ...سنتی قبادیانی .....جزوه متدینی.....جزوه عسگری و سایر دوستان و آشنایان ..........

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهم نیته ...........حالا قصدم اینه که بدونید میشه سوالای اینجوری هم باشه از جای خاصی بر نمیدارم ..........چند تا کتاب که میخونم سوالم هم در میارم واسه خودم اینجا هم میزارم خوب ......... اما کتب سبک پیر نیا ...سنتی قبادیانی .....جزوه متدینی.....جزوه عسگری و سایر دوستان و آشنایان ..........
ممنون خیلی خوبه درضمن منم اکثرا ب سوالات جواب میدم ک گفته بودی سجی سمانه جواب میده تازه من یادداشتم میکنم برام مفیده

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز

اگه زحمتی نیست میشه شماره صفحه و منبع این سه تا سوال رو بگی ؟ مرسی

در گنبد رک از آجر چینی ...........و در گنبد نار از آجر چینی ............استفاده میشود

2-برای زمین های مربع بدون نور از تاق ................و برای زمین های مستطیل بدون نور از تاق ............ا ستفاده میشود
1- چها ربخش-کجاوه 2- چهار ترک -خوانچه پوش 3- چهار ترک - کجاوه 4- چهار بخش -خوانچه پوش

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه زحمتی نیست میشه شماره صفحه و منبع این سه تا سوال رو بگی ؟ مرسی

من سوال اول رو تو مجله اثر دیدم شماره 24
دومیم فک کنم از همون بود