رفع اشکال | دروس تاریخ و مبانی نظری آزمون ارشد معماری

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
http://fa.wikipedia.org/wiki/ابوالهول
http://en.wikipedia.org/wiki/Sphinx

اين دو تا هم مدخل هاى انگليسى و فارسى واسه ابولهول، عكساشونو ببينين، واسه اينكه ببينين چقد ويكى پدياى فارسى كم و غير قابل اتكاس هم خوبه.
تقصير پويانه كه نمياد جواب سوالاشو بگه ديگه منم اينارو گفتم! :D

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها این دژ و خانه و معبد و حمام و...به غیر کتاب معماری اسلامی پیرنیا...منبع دیگه ای هم داره واسه خوندن یا فقط همونه و کافیه؟

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها این دژ و خانه و معبد و حمام و...به غیر کتاب معماری اسلامی پیرنیا...منبع دیگه ای هم داره واسه خوندن یا فقط همونه و کافیه؟
معمارى ايرانى؟ يا اسلامى؟! خب كتابايى هم هستن كه فقط راجع به خونه ها باشن، يا گنجنامه ها كه هر كدوم يه تيپ بنا رو بررسى كردن، ولى ديگه زياديه اونا!

arefeh

کاربر ممتاز
معمارى ايرانى؟ يا اسلامى؟! خب كتابايى هم هستن كه فقط راجع به خونه ها باشن، يا گنجنامه ها كه هر كدوم يه تيپ بنا رو بررسى كردن، ولى ديگه زياديه اونا!

اسمش کتابش عزیزم معماری اسلامی ایرانیه دیگه:Dنه دیگه در اون حد خیلی پررووو میشه بخوام وقت بزارم...همین حدش بسه:biggrin:

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز

فقط همون نیست مرجع اون کتابا یه کتاب دیگست :D ولی به نظرم همون کافیه
به نظرم معماری ایران معماریان (تقریر پیرنیا) بهتر از معماری اسلامی پیرنیا است. هم اطلاعاتش کامل تره هم عکسهاش بیشتر و با کیفیت تره
یکی از بچه ها تو تاپیک مطالعات می گفت خلاصه اینا توی جزوه نسیم عسگری هست

شما احتمالا اون کتاب جلد سفیده رو داری
معماری ایران معماریان :

پیوست ها

• 9649973241.240.jpg
    9649973241.240.jpg
    16.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسمش کتابش عزیزم معماری اسلامی ایرانیه دیگه:Dنه دیگه در اون حد خیلی پررووو میشه بخوام وقت بزارم...همین حدش بسه:biggrin:
نه ديگه، دو تا كتابه، يكيش معمارى ايرانيه، يكيش معمارى اسلامى، معمارى ايرانيه كنيسه و مهرابه و اينارم داره چاق تره كتابش! :D

arefeh

کاربر ممتاز
فقط همون نیست مرجع اون کتابا یه کتاب دیگست :D ولی به نظرم همون کافیه
به نظرم معماری ایران معماریان (تقریر پیرنیا) بهتر از معماری اسلامی پیرنیا است. هم اطلاعاتش کامل تره هم عکسهاش بیشتر و با کیفیت تره
یکی از بچه ها تو تاپیک مطالعات می گفت خلاصه اینا توی جزوه نسیم عسگری هست

شما احتمالا اون کتاب جلد سفیده رو داری
معماری ایران معماریان :

نه ديگه، دو تا كتابه، يكيش معمارى ايرانيه، يكيش معمارى اسلامى، معمارى ايرانيه كنيسه و مهرابه و اينارم داره چاق تره كتابش! :D

نتیجه میگیرم واقعا پررو شده...و برای اینکه از رو بره...نمی خونمش...اصلا هم افتخار نمیدم...اصرار نکنه غلامی ک عمرا:razz:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ای آنها که تاریخ خوانده و میخوانید و خواهید خواند جواب دهید .....تزئینات سیستماتیک در معماری مساجد از کدام سبک در معماری ایران شروع شد 1- خراسانی 2- رازی 3- آذری 4- اصفهانی ..........2-اسفنکس در معماری هخامنشی برگرفته از کدام تمدن ست ؟1- سومر 2-آشور 3- ارارتو 4- مصری .............یکی شدن ساختار و تزئین در کدام سبک اتفاق افتاد ؟ 1- خراسانی 2- رازی 3- آذری 4- اصفهانی......4-چهار طاقی گنبد دار بعد از اسلام برای اولین بار در کدام یک از کالبد های زیر ساخته شد؟ 1- مقبره 2- مسجد 3- کاروانسرا 4-مدرسه.............5-در نمای نقش رستم تقسیمات ................و ستون های .............به کار رفته است .1-فرد -فرد 2-فرد - زوج 3- زوج - زوج 4- زوج - فرد ......6- مقبره ی سعدی ........و مقبره حافظ .........و مقبره بوعلی سینا ......... میباشند 1- درونگرا ،درونگرا ،برونگرا 2-درونگرا ،برونگرا،درونگرا 3-برونگرا برونگرا درونگرا 4- درونگرا درونگرا درونگرا....................................7-کاراکتر اصلی مساجذ ایرانی از کدام دوره گرفته شده است؟ 1-اشکانی 2- ساسانی 3- سلجوقی 4- هخامنشی ................8- خوارزمشاهیان از کدام الگو در مساجد خود بهره گرفتند ؟ 1-1 ایوانه 2- 2 ایوانه 3- 4 ایوانه 4- هیچکدام ......................9-آغاز ایرانیزاسیون مساجد عربی کدام است ؟ 1- ایوان 2- گنبد 3- طاق قوسی 4- منار .............. 10 کشیدگی حیاط کدام یک از مساجد زیر در جهت قبله می باشد؟ 1- شاه اصفهان 2- جامع اصفهان 3- تاریخانه دامغان 4- .......11-علامت رویال معماری ساسانی در کدام یک از بنا های زیر استفاده شده ؟1- مقبره امیر اسماعیل سامانی 2- گنبد قابوس 3- مسجد فهرج 4- مقبره ی نعمت الله ولی .........12- کدام مسجد نمودی از باغ بهشت است؟مسجد شیخ لطف الله 2- مسجد جامع اصفهان 3- مسجد امام اصفهان 4 - مسجد کبود تبریز

اینم جوابا ....................متاسفانه اینترم تو باشگاه کاملا غیر فعال میشه نمیدونم چرا ؟؟؟؟؟مجبورم اینجوری تایپ کنم !!!!!!!!!

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم جوابا ....................متاسفانه اینترم تو باشگاه کاملا غیر فعال میشه نمیدونم چرا ؟؟؟؟؟مجبورم اینجوری تایپ کنم !!!!!!!!!
مي شه منبع سوالاتم بگى؟
و يكمى هم توضيح بدى؟ مثلن من اون اسفنكسو شك دارم، اگه بگيم آشور بايد بگيم لاماسو نه اسفنكس، تو لينكايى كه گذاشتم هم اگه ببينى عكس از نقش برجسته هاى كاخ آپاداناى شوش گذاشته. يا علامت رويال ساسانى چيه؟ من نمى دونم يكى اگه توضيح بده. خيلى خوب مى شه. :S

آخرین ویرایش:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
چیزای سخت نپرسین دیگه من طراحم به طراح سنجش که نمیشه گفت منبعتو بگو !!!!!!!!!!....................جزوات متدین +جزوه نسیم +سبک پیر نیا +........
خخخخخخخ طراح سنجش خودش منبعه:w07::w07:
عاااقا ی دنیا ممنون
سوالات عالین
:)

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خخخخخخخ طراح سنجش خودش منبعه:w07::w07:
عاااقا ی دنیا ممنون
سوالات عالین
:)

مرسی ......سوالارو خودم موقع خوندن در آوردم که بدترین حالت رو تداعی بکنم واسه خودم بازم هست ولی خدایی سرم شلوغه ایشالا هر روز ظهر سوالارو میزارم وشب جواباشو.....

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی ......سوالارو خودم موقع خوندن در آوردم که بدترین حالت رو تداعی بکنم واسه خودم بازم هست ولی خدایی سرم شلوغه ایشالا هر روز ظهر سوالارو میزارم وشب جواباشو.....

سوالات خیلی سختن نن ن ن !!من تا حالا هیچکدومشو ندیده بودم جایی،

arefeh

کاربر ممتاز
بابا طراح! حالا شما يه لطفى به ما بكن پاسخنامه تشريحى بده! :w20:

هیچی ک سئوالات تالیفیه من نمیشه...پاسخنامه تشریحی میدادمتون...سرذوق اوردمتون....والاااا...
حالا برید با سازمان سنجش بچسبید بگید توروخدا پاسخنامه تشریحی بده...مگه میده....؟؟؟!!حالا غصه نخورید خودم اگه رسیدم اینهارو بخونم...سئوالات سازمان سنجش هم با پاسخنامه تشریحی در میارم ...چشم پویان دراد:Dاینجوری:surprised:شایدم اینجوری:eek:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچی ک سئوالات تالیفیه من نمیشه...پاسخنامه تشریحی میدادمتون...سرذوق اوردمتون....والاااا...
حالا برید با سازمان سنجش بچسبید بگید توروخدا پاسخنامه تشریحی بده...مگه میده....؟؟؟!!حالا غصه نخورید خودم اگه رسیدم اینهارو بخونم...سئوالات سازمان سنجش هم با پاسخنامه تشریحی در میارم ...چشم پویان دراد:Dاینجوری:surprised:شایدم اینجوری:eek:
بذار برامون! خيلى خوب بودن توضيحاتت! :love:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سوالات امروز ..............

1-بیشترین استفاده از آجر مهری در کدام دوره بوده است ؟
ساسانی -هخامنشی- قاجار -ایلخانی

2- کاشی زغره تک رنگ مال کدام دوره دوره است ؟
صفویه -تیموری -ایلخانی-سلجوقی

3-مهمترین کاشی در معماری ایران .........توسط ........... اختراع شد ؟
معرق -تیموری 2-هفت رنگ صفوی 3- معقلی رازی 4- پیش بر -صفوی

4- از آرایه فخر و مدین در معماری ...................و شباک در معماری کشور ........اقتباس شده است ؟
اینم خودتون بگید گزینه نزاشتم یه راهنمایی جفتشم خارجیه

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سوالات امروز ..............1-بیشترین استفاده از آجر مهری در کدام دوره بوده است ؟ساسانی -هخامنشی- قاجار -ایلخانی ....................2- کاشی زغره تک رنگ مال کدام دوره دوره است ؟صفویه -تیموری -ایلخانی-سلجوقی ..................3-مهمترین کاشی در معماری ایران هفت رنگ.توسط .صفوی اختراع شد ؟ معرق -تیموری 2-هفت رنگ صفوی 3- معقلی رازی 4- پیش بر -صفوی .........4- از آرایه فخر و مدین در معماری ...................و شباک در معماری کشور ........اقتباس شده است ؟ :eek::eek::eek: چی میگه اینم خودتون بگید گزینه نزاشتم یه راهنمایی جفتشم خارجیه
ببخشید گفتم اینجوری مشخص کنم بهتره دمت گرم داداش ولی این آخری حالا چی هس پویان خان گل و گلاب

آخرین ویرایش:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
مى ريم سر معمارى معاصر !

١- مهم ترين منبع الهام فاستر در دست يابى به نگرش و انديشه هاى معمارى اكوتك چه كسى بود؟
١- زاها حديد
٢- كن يينگ
٣- باكمينيستر فولر
٤- پيتر آيزنمن

٢- كدام بنا جزو اولين برج هاى ادارى جهان است كه با تاكيد بر ويژگى هاى بوم شناختى طراحى شده است؟
١- مناره ى مزينياگا در مالزى
٢- ساختمان اداره ى مركزى بيمه ى سوييس ره در لندن
٣- ساختمان دفتر مركزى كومرتس بانك در فرانكفورن
٤- ساختمان AT&T
ص ٣٤٧ بانى مسعود
٣- شخصيت اصلى و نظريه پرداز ديكانستراكشن كيست؟
١- فرانسيس بيكن
٢- رنه دكارت
٣- چارلز جنكس
٤- ژاك دريدا

٤- نرمن فاستر در طرح سازه ساختمان دفتر مركزى بانك هنگ كنگ از كدام اثر الهام گرفت؟
١- پل دروازه طلايى سانفرانسيسكو
٢- پل بروكلين
٣- پل معلق تاكوما نروز
٤- هيچكدام
ص ٣١٥ بانى مسعود
٥- كدام اثر را مى توان نماد معمارى هاى تك و تكنولوژى مدرن تلقى كرد؟
١- غرفه آمريكا در مونترئال
٢- ساختمان بيمه سوييس ره
٣- مركز ژرژ پمپيدو
٤- گنبد رايشتاگ

منبع بانى مسعود
:D ....

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سوالات امروزتونم میگم تا شب فکر کنید جواب دیروز و امروز رو باهم شب میزارم ...............
شروع تاقچه های کور در معماری ایران از کدام دوره می باشد
ماد -ساسانی -ارارتو -هخامنشی
اولین بار بعد از اسلام 4 تاقی گنبد دار در چه بنایی استفاده شد؟
مقبره - مسجد - مدرسه - هیچکدام
طرح پشت اسکناس 10 هزار تومانی مربوط به آرامگاه ...........می باشد؟
حافظ- سعدی - خیام - عطار
گنبد خانه قبل از اسلام به مساجد در دوره..............وارد مساجد شد
خوارزمشاهی- تیموری - سلجوقی - آل بویه