رفع اشکال | دروس تاریخ و مبانی نظری آزمون ارشد معماری

mrabie

عضو جدید
این مسجد طبق کتاب معماری ایران غلامحسین معماریان ص 269: در ابتدا تک ایوانی بوده و در طی چند قرن تبدیل به دو ایوانی شده
پس با وضع کنونی دو ایوانی، مسجد درونگرا حساب میشه
اصولا سوال باید وضع کنونی رو ذکر می کرد و یا توی سوالش می گفت که وضع اولیه مدنظره
ضمنا ایوان به تنهایی درونگرا حساب نمی شه

خوب منم همینو گفتم. توی متن سوال راجع به ایوان پرسیده شده نه خود مسجد. اگه منظورش مسجد بوده دیگه لازم نبوده که بگه " ایوان مسجد "

مى شه بگيد چرا دو ايوانى كه شده درونگرا حسابش مى كنيد؟؟؟؟!؟!؟!؟

چون زمان قاجار از تک ایوانی به دو ایوانی با میانسرا تبدیل شده ... توی کتاب سبک شناسی صفحه 155 عکسش هست

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
مسجد جامع نایین چند ایوانه است؟

مسجد جامع نائین شبستانی هست مثل تاریخانه دامغان/فهرج/شوشتر/سیراف/مسجد اولیه جامع اصفهان و اردستان/
مساجد گنبدخانه ایوان دار: مسجد جامع اصفهان و اردستان/گناباد/گلپایگان/ورامین/زواره/ساوه/قزوین/جامع یزد/گوهر شاد/میرجخماق/و......

mitra2470

عضو جدید
اگه زحمتی نیست میشه شماره صفحه و منبع این سه تا سوال رو بگی ؟ مرسی

در گنبد رک از آجر چینی ...........و در گنبد نار از آجر چینی ............استفاده میشود
1-دور چین -رگ چین 2-رگ چین -دور چین 3- رگ چین- رگ چین 4- دور چین -رگ چین

2-برای زمین های مربع بدون نور از تاق ................و برای زمین های مستطیل بدون نور از تاق ............ا ستفاده میشود
1- چها ربخش-کجاوه 2- چهار ترک -خوانچه پوش 3- چهار ترک - کجاوه 4- چهار بخش -خوانچه پوش

3- شروع سلسله مراتب در مقابر را از مقبره ........
1- امیر اسماعیل سامانی 2- مقبره کیقابوس 3- مقبره ی عرب عطا 4- مقبره ی بی بی خانوم سمرقند

وااای خدایا اینا چقد دهشتناکه:eek:
من عمرا از این چیزا بلد باشم....نهایت دانش من در حد سبک شناسی و جزوه نسیم عسگریه:surprised:

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
وااای خدایا اینا چقد دهشتناکه:eek:
من عمرا از این چیزا بلد باشم....نهایت دانش من در حد سبک شناسی و جزوه نسیم عسگریه:surprised:

فکر نکنم در این حد دیگه بیاد ولی
به نظرم خوبه جزوه متدین رو بخونی چون اکثر این نکات توش هست ;)

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
بچه ها من معماری نمیخونم ولی به تاریخ علاقه دارم گفتم یه سری نکته که میدونم رو براتون بگم......

کاربندی دروه سلجوقی آمود است
کاربندی دوره صفوی تزیینات است
تفاوت آمود و تزیینات در چیست؟ آمود در سازه هم کاربرد دارد ولی تزیینات در سازه کاربرد ندارد
اولین کاخ دارای میان سرای دایره ای شکل.................کاخ جوسق الخاقانی
مسجد بی بی خانم در سمرقند.........طرح 4 ایوانی دارد و از مشخصات این بنا تعدد مناره ها است
مقبره خواجه احمد یسوی در ترکستان..............گنبد خیاره ای در قسمت شمالی دارد
مقبره خواجه عبدالله انصاری......مقبره 4 ایوانی .............معمار قوام الدین شیرازی
گنبد رگه(همان گنبد ترکین)برای اولین بار در اسلام در اقامتگاه ییلاقی اخیدر بر راهرویی که بلافاصله پس از ورودی قرار گرفته است به کار برده شده
کاخ قرق قز.....تیپی کلی شبیه چهار طاقی دارد......این بنا شباهت به دارالاماره ابومسلم دارد البته تفاوتش با این بنا این است که دارالاماره ابومسلم به بیرون جهت دارد در حالی که قرق قز نگاه به درون دارد و عمدتا بنایی است خصوصی

آخرین ویرایش:

sheelan

عضو جدید
معماری کدام ساختمان اغازگر سبک روکوکوشد؟کلیسای ویرزنهایلگن یا تالار شاهزاده خانم در هتل دوسوبیز

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان

امروز داشتم تست کار میکردم یه نگاهی هم به تست های (تاریخ شهر انداختم) دیدم یه سوالاتی داره خیلی جای تامل داره یعنی بر خود واجب دیدم اونارو هم بخونم توصیه میکنم یه نگاهی بندازین

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان

امروز داشتم تست کار میکردم یه نگاهی هم به تست های (تاریخ شهر انداختم) دیدم یه سوالاتی داره خیلی جای تامل داره یعنی بر خود واجب دیدم اونارو هم بخونم توصیه میکنم یه نگاهی بندازین
مگه چه گرايشى شركت مى كنى؟ تاريخ شهر واسه معمارى ضريبش صفره.

vahid_shah

عضو جدید
سلام بچه ها خسته نباشیننننن
2تا سوال حیاتـــــــــــــــــــــــــــــــی:
1.سبک التقاطی همون نئوکلاسیسم؟؟؟:cry:
2.ساختمان اپرای پاریس(پاله گارنیه) سبکش التقاطیه یا کلاسیک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمــــــــــــــــــــــــــــــک

sadatt

عضو جدید
سلام دوستان هیچکی میتونه واسه من فرق بین گوشه سازی سکنج ترمبه فیلپوش پتکین پتکانه و شکنج رو با شکلی چیزی توضیح بده که من بفهمم آخه از توضیحاتی که تو کتابا خوندم تفاوتش رو نمیفهمم ممنون میشم راهنمایی کنین

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان هیچکی میتونه واسه من فرق بین گوشه سازی سکنج ترمبه فیلپوش پتکین پتکانه و شکنج رو با شکلی چیزی توضیح بده که من بفهمم آخه از توضیحاتی که تو کتابا خوندم تفاوتش رو نمیفهمم ممنون میشم راهنمایی کنین
کتاب درک علی عسگری گفته یه جزوه تو باشگاه هم هست که توضیح داده

vahid_shah

عضو جدید
سلام بچه ها خسته نباشیننننن
2تا سوال حیاتـــــــــــــــــــــــــــــــی:
1.سبک التقاطی همون نئوکلاسیسم؟؟؟:cry:
2.ساختمان اپرای پاریس(پاله گارنیه) سبکش التقاطیه یا کلاسیک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمــــــــــــــــــــــــــــــک
بچه ها میشه جواب بدیییییید؟؟؟؟

amoodi10

عضو جدید
سلام , سبک التقاطی با سبک نئوکلاسیسم فرق داره ، سبک التقاطی از هر سبکی چیزی می گیره.
ابرای پاریس سبکش نئوباروک است البته من دیدم جایی هم که باروک نوشبه ولی همان نئوباروک است .;)

آخرین ویرایش:

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من کتاب معماری جهان زارعی رو قبادیان و معماری غرب ریشه ها ومفاهیم رو خوندم ولی هیچ تغییری تو خودم حس نمیکنم.تست هارو که نگاه میکنم انگار اصلا منابع یه چیزایی دیگست ... :cry: :confused: :surprised: