من سوال اول رو تو مجله اثر دیدم شماره 24
دومیم فک کنم از همون بود
شما مجلاتم میخونید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من سوال اول رو تو مجله اثر دیدم شماره 24
دومیم فک کنم از همون بود
این مسجد طبق کتاب معماری ایران غلامحسین معماریان ص 269: در ابتدا تک ایوانی بوده و در طی چند قرن تبدیل به دو ایوانی شده
پس با وضع کنونی دو ایوانی، مسجد درونگرا حساب میشه
اصولا سوال باید وضع کنونی رو ذکر می کرد و یا توی سوالش می گفت که وضع اولیه مدنظره
ضمنا ایوان به تنهایی درونگرا حساب نمی شه
مى شه بگيد چرا دو ايوانى كه شده درونگرا حسابش مى كنيد؟؟؟؟!؟!؟!؟
جامع نائین ایوان نداره !!!!!مسجد جامع نایین چند ایوانه است؟
مسجد جامع نایین چند ایوانه است؟
اگه زحمتی نیست میشه شماره صفحه و منبع این سه تا سوال رو بگی ؟ مرسی
در گنبد رک از آجر چینی ...........و در گنبد نار از آجر چینی ............استفاده میشود
1-دور چین -رگ چین 2-رگ چین -دور چین 3- رگ چین- رگ چین 4- دور چین -رگ چین
2-برای زمین های مربع بدون نور از تاق ................و برای زمین های مستطیل بدون نور از تاق ............ا ستفاده میشود
1- چها ربخش-کجاوه 2- چهار ترک -خوانچه پوش 3- چهار ترک - کجاوه 4- چهار بخش -خوانچه پوش
3- شروع سلسله مراتب در مقابر را از مقبره ........
1- امیر اسماعیل سامانی 2- مقبره کیقابوس 3- مقبره ی عرب عطا 4- مقبره ی بی بی خانوم سمرقند
وااای خدایا اینا چقد دهشتناکه
من عمرا از این چیزا بلد باشم....نهایت دانش من در حد سبک شناسی و جزوه نسیم عسگریه![]()
مگه چه گرايشى شركت مى كنى؟ تاريخ شهر واسه معمارى ضريبش صفره.سلام دوستان
امروز داشتم تست کار میکردم یه نگاهی هم به تست های (تاریخ شهر انداختم) دیدم یه سوالاتی داره خیلی جای تامل داره یعنی بر خود واجب دیدم اونارو هم بخونم توصیه میکنم یه نگاهی بندازین
مگه چه گرايشى شركت مى كنى؟ تاريخ شهر واسه معمارى ضريبش صفره.
معماری کدام ساختمان اغازگر سبک روکوکوشد؟کلیسای ویرزنهایلگن یا تالار شاهزاده خانم در هتل دوسوبیز
کتاب درک علی عسگری گفته یه جزوه تو باشگاه هم هست که توضیح دادهسلام دوستان هیچکی میتونه واسه من فرق بین گوشه سازی سکنج ترمبه فیلپوش پتکین پتکانه و شکنج رو با شکلی چیزی توضیح بده که من بفهمم آخه از توضیحاتی که تو کتابا خوندم تفاوتش رو نمیفهمم ممنون میشم راهنمایی کنین
بچه ها میشه جواب بدیییییید؟؟؟؟سلام بچه ها خسته نباشیننننن
2تا سوال حیاتـــــــــــــــــــــــــــــــی:
1.سبک التقاطی همون نئوکلاسیسم؟؟؟
2.ساختمان اپرای پاریس(پاله گارنیه) سبکش التقاطیه یا کلاسیک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمــــــــــــــــــــــــــــــک
میشه دقیقا بگی کدوم جزوه؟؟کتاب درک علی عسگری گفته یه جزوه تو باشگاه هم هست که توضیح داده
اين جزوه كامل نياس؟
اين جزوه كامل نياس؟
کامل نیا یه استاده دیگه!!!!! که جزوه ی معاصر داره! می دونم التقاطی چیه مهندس، خوبه حالت؟؟؟کامل نیا دیگه چیه ؟!
التقاطی به معنای استفاده از چند سبک در یک بناست ...
تو باشگاه جزوش هست سمانه جان؟؟؟؟مهمه به نظرتکامل نیا یه استاده دیگه!!!!! که جزوه ی معاصر داره! می دونم التقاطی چیه مهندس، خوبه حالت؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال | دروس فنی ساختمان آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 1989 | |
![]() |
رفع اشکال | درک عمومی و منظر آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 663 | |
![]() |
رفع اشکال | زبان عمومی و تخصصی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 438 | |
![]() |
تحصیلات تکمیلی | دروس تخصصی دانشجویان کارشناسی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 138 | |
8 | دروس فنی کنکور ارشد | کارشناسی ارشد | 23 |