رفع اشکال | دروس تاریخ و مبانی نظری آزمون ارشد معماری

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
منبع نسیم عسگریه ...............ولی عکسشم که گذاشتم ................:surprised:

منم چون عکس دو دیدم به جواب تست شک کردم دیگه :D
ص 268 معماری ایران پیرنیا معماریان :
مسجد جامع گلپایگان : طرح کنونی مسجد به ظاهر چهار ایوانی است. دو ایوان شرقی و غربی، کوچک و در راستای دو ورودی آن می باشد. محققین بر این باورند که مسجد در ابتدا یک گنبدخانه بزرگ یوده است که به جز ضلع قبله آن سه ضلع دیگر آن باز بوده است. در دوره های بعد به خصوص قاجاری فضاهای دیگر به مسجد افزوده شده و طرح کنونی شکل گرفته است.

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
دیگه شورشو در اوردن با این همه تضاد...یعنی چی آخه...؟؟!!!دیدی گلپایگان هم نسیم یه چی گفته معماریان یه چی درسنامه مرکز ی چی...همینطور کاخ سروستان...من ک دیگه درام کم کم روانی میشم:mad:
آدم تاريخو هرچى بيشتر مى خونه بدتر ميشه انگار!!!!! تازه معلومم نيست از كدومشون سوال بياد!

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منبع جواب سوال 1 رو میگی؟ چون معماری ایران معماریان که یه چیز دیگه نوشته :eek:
بعد من فکر می کردم مهتابی تعریفش یه چیز دیگست ! :surprised:

تعریف مهتابی که درسته این مهتابیه دیگه ولی اینکه ایوان باید تاق منحنی داشته باشه جای سوال داره.........در ضمن دوستان من به تناقضات شدید دیگه ای هم رسیدم که به مرور میگم بهتون در کل

آخرین ویرایش:

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
بچه ها یکی منو توجیح کنه ک من دارم اشتباه میکنم یا اینجا یه چی جور در نمیاد...پلانهای معبد آرتمیس در معماری یونان رو از کتاب زارعی و بانی مسعود رو ببینید...؟؟!!!یکی گفته مقصوره ستون نداره یکی گفته داره...یگی گفته ستونهای عرضی دو طرف برابر نی...اون یکی دیگه نه یکیه...ولی هر دوش مال شهر افسوسه....من الان قاطی کردم کهههههه

سایت کمبریج عکس کتاب زارعی رو گذاشته، سایت greatbuilding هم همینطور :(
حالا من دارم چند جا دیگه هم می گردم اگه امشب نشد تا فردا دانلود می کنم ببینم چی نوشته

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
سایت کمبریج عکس کتاب زارعی رو گذاشته، سایت greatbuilding هم همینطور :(
حالا من دارم چند جا دیگه هم می گردم اگه امشب نشد تا فردا دانلود می کنم ببینم چی نوشته
اگه مى شد فهميد نقشه زارعى مال چه كتابيه، نقشه ى بانى مال چى، شايد بهتر مى شد تصميم گرفت! معاصراى بانى آخه دقيق ترن، نمى شه تعميمش داد به جهانش؟!

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من تا قبل اینکه رسما بشینم برا تاریخ بخونم اوضاع تاریخم بد نبود بدون شک حداقل یک 30درصدی بدون غلط می زدم از دیروز که نشستم به خوندن و مرور تاریخ دچار افسردگی شدم این که ادم همه اش به تناقض میرسه میترسم این طور پیش برم اخرش 1دونه هم سر جلسه نزنم:cry::cry::cry:،نمی دونم این کتابها و جزوه ها با هم نمی خونن یا من جدیدا خنگ شدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برا این تناقضات چیکار کنم هر کتابعی و جزوه یک چیز میگه؟:question:

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
اگه مى شد فهميد نقشه زارعى مال چه كتابيه، نقشه ى بانى مال چى، شايد بهتر مى شد تصميم گرفت! معاصراى بانى آخه دقيق ترن، نمى شه تعميمش داد به جهانش؟!

زارعی که زیر عکس منبع نوشته :
کتاب A History Architecture از ّFletcher منتهی برای سال 1989 است.
نمی دونم شاید بانی مسعود آپدیت باشه، قسمت آرتمیسش منبع نداره نمی دونم مال چه کتابیه

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
بچه ها من تا قبل اینکه رسما بشینم برا تاریخ بخونم اوضاع تاریخم بد نبود بدون شک حداقل یک 30درصدی بدون غلط می زدم از دیروز که نشستم به خوندن و مرور تاریخ دچار افسردگی شدم این که ادم همه اش به تناقض میرسه میترسم این طور پیش برم اخرش 1دونه هم سر جلسه نزنم:cry::cry::cry:،نمی دونم این کتابها و جزوه ها با هم نمی خونن یا من جدیدا خنگ شدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برا این تناقضات چیکار کنم هر کتابعی و جزوه یک چیز میگه؟:question:

عزیزم این تناقضات همیشه هست. باید اونی که معتبر تر و بیشتر جاهای مختلف گفته شده رو در نظر گرفت
مثلا اینکه آقای متدین یا خانم عسگری توی جزوشون یا سر کلاس چیزی می گن نمی تونه قابل استناد باشه
بابد به کتابای مرجع، مقالات یا سایت های معتبر مراجعه بشه، شما در درجه اول کتاب رو در نظر بگیر در درجه دوم جزوه

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم این تناقضات همیشه هست. باید اونی که معتبر تر و بیشتر جاهای مختلف گفته شده رو در نظر گرفت
مثلا اینکه آقای متدین یا خانم عسگری توی جزوشون یا سر کلاس چیزی می گن نمی تونه قابل استناد باشه
بابد به کتابای مرجع، مقالات یا سایت های معتبر مراجعه بشه، شما در درجه اول کتاب رو در نظر بگیر در درجه دوم جزوه
من كاملن با مريم موافقم! حتى اگه طراح سوال واقعن از جزوه يكى از اين اساتيد سوال بده، اگه بهش اعتراض شه نمى گه اوپس شما راس مى گين! مى گه شما بايد به كتاب استناد مى كردين نه جزوه بعدم خندون خندون تو افق محو مى شه! جزوه به هر حال خطا داره، اگه خطاى استاد موقع تدريس رو هم در نظر نگيريم، اونى كه جزوه رو نوشته هيچ اعتبارى به دقتش نيست، كتابى كه اينهمهويرايش مى شه و منابعش مشخصه بازم تناقض داره، چه برسه به جزوه! واسه همينم من تو مطالعه گروهى هم گفتم، اگه يكى وقت نداره، مثلن سبك شناسى رو چند بار بخونه بهتر از اينه كه با هزار ضرب و زور و حذف كتاب بخواد نسيم عسگرى رو حتمن بخونه چون "مى گن" منبعه!
زارعی که زیر عکس منبع نوشته :
کتاب A History Architecture از ّFletcher منتهی برای سال 1989 است.
نمی دونم شاید بانی مسعود آپدیت باشه، قسمت آرتمیسش منبع نداره نمی دونم مال چه کتابیه
اى بابا! البته فكر نكنم در اين حد جزيى سوال بياد، ولى مساله اينه كه حالا آدم نمى دونه كدوم يكى از اين دو كتاب معتبرترن!

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
من كاملن با مريم موافقم! حتى اگه طراح سوال واقعن از جزوه يكى از اين اساتيد سوال بده، اگه بهش اعتراض شه نمى گه اوپس شما راس مى گين! مى گه شما بايد به كتاب استناد مى كردين نه جزوه بعدم خندون خندون تو افق محو مى شه! جزوه به هر حال خطا داره، اگه خطاى استاد موقع تدريس رو هم در نظر نگيريم، اونى كه جزوه رو نوشته هيچ اعتبارى به دقتش نيست، كتابى كه اينهمهويرايش مى شه و منابعش مشخصه بازم تناقض داره، چه برسه به جزوه! واسه همينم من تو مطالعه گروهى هم گفتم، اگه يكى وقت نداره، مثلن سبك شناسى رو چند بار بخونه بهتر از اينه كه با هزار ضرب و زور و حذف كتاب بخواد نسيم عسگرى رو حتمن بخونه چون "مى گن" منبعه!

اى بابا! البته فكر نكنم در اين حد جزيى سوال بياد، ولى مساله اينه كه حالا آدم نمى دونه كدوم يكى از اين دو كتاب معتبرترن!

من یه pdf دیگه پیدا کردم عکس کتاب بانی مسعود رو گذاشته بود، ترجیحا هر دو عکس معبد آرتمیس رو یاد بگیرید :confused:

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
انقدى كه ما بحث كرديم حفظ شديم! كاش سوال بياد ازش!

من که کلا اینقدر این دو روز پلان معبد دیدم قاطی کردم :confused: اول یه پلان دیدم از معبد آرتمیس، گفتم این چرا اینقدر فرق داره، بعد دیدم اونیه که توی یونانه نه افسوس :D
بابا به خدا خودشون هم نمی دونن چی به چیه، هنوز عکس مدرسه الغ بیک از سوالات پارسال که اصلا معلوم نبود از کجا آورده بودن یادم نرفته

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
مى ريم سر معمارى معاصر !

١- مهم ترين منبع الهام فاستر در دست يابى به نگرش و انديشه هاى معمارى اكوتك چه كسى بود؟
١- زاها حديد
٢- كن يينگ
٣- باكمينيستر فولر
٤- پيتر آيزنمن

٢- كدام بنا جزو اولين برج هاى ادارى جهان است كه با تاكيد بر ويژگى هاى بوم شناختى طراحى شده است؟
١- مناره ى مزينياگا در مالزى
٢- ساختمان اداره ى مركزى بيمه ى سوييس ره در لندن
٣- ساختمان دفتر مركزى كومرتس بانك در فرانكفورن
٤- ساختمان AT&T

٣- شخصيت اصلى و نظريه پرداز ديكانستراكشن كيست؟
١- فرانسيس بيكن
٢- رنه دكارت
٣- چارلز جنكس
٤- ژاك دريدا

٤- نرمن فاستر در طرح سازه ساختمان دفتر مركزى بانك هنگ كنگ از كدام اثر الهام گرفت؟
١- پل دروازه طلايى سانفرانسيسكو
٢- پل بروكلين
٣- پل معلق تاكوما نروز
٤- هيچكدام

٥- كدام اثر را مى توان نماد معمارى هاى تك و تكنولوژى مدرن تلقى كرد؟
١- غرفه آمريكا در مونترئال
٢- ساختمان بيمه سوييس ره
٣- مركز ژرژ پمپيدو
٤- گنبد رايشتاگ

منبع بانى مسعود

آخرین ویرایش:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
جزوه متدین واجبه خونده بشه هیچی ازش متوجه نمیشم کاش پرینت نمیگرفتم!!
ی سوال برای معاصر قبادیان خوندم این کتاب بعلاوه جزوه مانا قابوسی کافیه ؟؟
و ی سوال دیگه؟؟شما بابرنامه مرکز پیش میرید؟؟اگه اره پس چطور ب این مباحث رسیدید؟؟

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
جزوه متدین واجبه خونده بشه هیچی ازش متوجه نمیشم کاش پرینت نمیگرفتم!!
ی سوال برای معاصر قبادیان خوندم این کتاب بعلاوه جزوه مانا قابوسی کافیه ؟؟
و ی سوال دیگه؟؟شما بابرنامه مرکز پیش میرید؟؟اگه اره پس چطور ب این مباحث رسیدید؟؟
متدين يه سرى نكته داره كه بد نيست، ولى به هرحال كتابا مهم ترن. قباديان خيلى خلاصه س، بانى مسعود واقعن خوبه واسه معاصر به نظرم بخون، مانا رو من نخوندم نمى تونم نظر بدم، ولى بانى مسعود خيلى خوبه! خيلى هم روونه و كاملن هم مفهومى.
من با برنامه مركز پيش نمى رم، خودم برنامه ريزى كردم. :D

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
متدين يه سرى نكته داره كه بد نيست، ولى به هرحال كتابا مهم ترن. قباديان خيلى خلاصه س، بانى مسعود واقعن خوبه واسه معاصر به نظرم بخون، مانا رو من نخوندم نمى تونم نظر بدم، ولى بانى مسعود خيلى خوبه! خيلى هم روونه و كاملن هم مفهومى.
من با برنامه مركز پيش نمى رم، خودم برنامه ريزى كردم. :D
بانی مسعود همونی ک متنش خیلی ریزه؟؟روش نوشته معماری غرب ریشه ها و مفاهیم؟؟؟

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
جدا؟؟؟؟من هر وقت بازش میکنم فک میکنم خیلی ریزه سخته ،قبادیانو با اون بخونم؟؟اخه قبادیانو 3بار خوندم تا حالا برام خیلی شیرین بوده ،
آخه قباديان هيچى نداره! كلن معمارى معاصر شيرينه، بخونش حتمن، دو صفحه كه بخونى به فونتش عادت مى كنى.

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هنوز به اینا نرسیدم!!!!

اخه کسی ک ب این مطالب نرسیده البته خودم ک نرسیدم

سلاااااااااام
نبودم چ خبر بوده اینجا:w31:
عاقااااااااا من معاصرم فعلا زیر خط فقره:thumbsup2:
خب باشه، مى ذارم اينا بمونه هر موقع رسيديد بيايد جواب بدين، اون موقع اگه كسى جواب نداد گوششو مى پيچونما! :w13::w18:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مى ريم سر معمارى معاصر !

١- مهم ترين منبع الهام فاستر در دست يابى به نگرش و انديشه هاى معمارى اكوتك چه كسى بود؟
١- زاها حديد
٢- كن يينگ
٣- باكمينيستر فولر
٤- پيتر آيزنمن

٢- كدام بنا جزو اولين برج هاى ادارى جهان است كه با تاكيد بر ويژگى هاى بوم شناختى طراحى شده است؟
٤- ساختمان AT&T

١- فرانسيس بيكن
٢- رنه دكارت
٣- چارلز جنكس
٤- ژاك دريدا

٤- نرمن فاستر در طرح سازه ساختمان دفتر مركزى بانك هنگ كنگ از كدام اثر الهام گرفت؟
٢- پل بروكلين
٣- پل معلق تاكوما نروز
٤- هيچكدام

٢- ساختمان بيمه سوييس ره
٣- مركز ژرژ پمپيدو
٤- گنبد رايشتاگ

منبع بانى مسعود
سوال 1 رو من بانی رو فعلا نرسیدم ولی میشه فولر به قول خود فاستر باکی
2 رو نمیدونم
3-ژاک دریدا
4-؟
5- ژرژ پمپیدو
(البته امروز میخوام غرب رو شروع کنم هنوز نخوندم

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مى ريم سر معمارى معاصر !

١- زاها حديد
٢- كن يينگ
٣- باكمينيستر فولر
٤- پيتر آيزنمن

٤- ساختمان AT&T

١- فرانسيس بيكن
٢- رنه دكارت
٣- چارلز جنكس
٤- ژاك دريدا

٢- پل بروكلين
٣- پل معلق تاكوما نروز
٤- هيچكدام

٢- ساختمان بيمه سوييس ره
٣- مركز ژرژ پمپيدو
٤- گنبد رايشتاگ

منبع بانى مسعود
سوالات آسونن.................. 1-3......2-1....3-4.....4-4 ....5-3

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
من معماری جهان زارعی رو خوب خوندم ولی از یونان به این ور سوالاشو نمیتونم جواب بدم(کنکورای سال قبل)
اصلا یه سوالای دادن راحع به رنسانس و باروک و.... که تو کتاب زارعی مطالبش نیس
چیکار کنم؟
چه کتابی بخونم؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من معماری جهان زارعی رو خوب خوندم ولی از یونان به این ور سوالاشو نمیتونم جواب بدم(کنکورای سال قبل)
اصلا یه سوالای دادن راحع به رنسانس و باروک و.... که تو کتاب زارعی مطالبش نیس
چیکار کنم؟
چه کتابی بخونم؟
به نطرم یه دور تا اونجا که میتونی تست بزن بعد برو دوباره واسه مرور.این دفعه تو همون کتاب پیداشون میکنی سالای قبل هر چی سوال اومده از زارعی بوده حتما تو کتابشه

shematik

عضو جدید
چرا انقدر تو جزوه ها تناقض هست!!! نظرشون رو یکی کنن بعد به ما بگن خب!

این مسجد زواره بالاخره از اول 4 ایوانی بوده یا نبوده؟

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا انقدر تو جزوه ها تناقض هست!!! نظرشون رو یکی کنن بعد به ما بگن خب!

این مسجد زواره بالاخره از اول 4 ایوانی بوده یا نبوده؟

4 ایوانی که هست ولی این که اولین مسجد 4 ایوانیه یا نه روش بحث دارن ....میگن که یه ساختمان قدیمی یادم نیست آب انبار یا سردابه تو زیر زمینش هست ......

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
4 ایوانی که هست ولی این که اولین مسجد 4 ایوانیه یا نه روش بحث دارن ....میگن که یه ساختمان قدیمی یادم نیست آب انبار یا سردابه تو زیر زمینش هست ......

نه سردابه نه آب انبار...ازقدیم تو این جا مسجد بوده....ک تو زیرزمینه بخش شمال مسجد امروزی قرار داره...دوره اش هم بر میگرده به قرن 6...اما سبک شناسی گفته ک کهن ترین مسجد 4 ایوانی نی...فکر کنم منظورش اینه:مسجد قدیمش شبستانی بوده...واسه همین کهن ترین مسجد 4 ایوانی نیست...یعنی از همون اول مسجد 4 ایوانی نبوده...شبستانی رو یا خراب کردن یا کنار اون یا بالای اون اومدن 4 ایوانی ساختن...نمیدونم والا...بیشتر در این زمینه مطالعه میکنیم

آخرین ویرایش:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه سردابه نه آب انبار...ازقدیم تو این جا مسجد بوده....ک تو زیرزمینه بخش شمال مسجد امروزی قرار داره...دوره اش هم بر میگرده به قرن 6...اما سبک شناسی گفته ک کهن ترین مسجد 4 ایوانی نی...
سبک شناسی می گه که : "یه عده می گن قدیمی ترین مسجدیه که از اول ۴ ایوانی ساخته شده، به جای اینکه مثل همه مسجدای دیگه از یه فرم دیگه ( مثلن شبستانی)‌ ۴ ایوانی بشه، ولی درست نیست به خاطر همون ساختمون قدیمی زیرش" باید اینو تو ذهنمون داشته باشیم فقط، که بستگی به سوال داره، اگه گزینه ی دیگه ای نبود که همین می شه، وگرنه اصلن طبق سبک شناسی نباید اینو بپرسه چون نداریم همچین مسجدی!
به نظرمم منطقیه، اولش که اسلام میاد، همه جا مسجد می سازن (‌تو فرمای شبستانی و اولیه) بعد از یه مدت آروم آروم ۴ ایوانی مد می شه، نمیان قبلیا رو خراب کنن، همه جا هم بوده مسجد، اونا رو تبدیل می کنن به ۴ ایوانی، بعد مثلن این زواره هه، اون قبلی خراب شده بوده یا چی، روش این ۴ ایوانی رو می سازن، یعنی بازم نمی رن یه ور دیگه از اول ۴ ایوانی شروع کنن بسازن، :w10: