دهکده ی مادر سلیمان خخخخخخنه، تل تخت هخامنشى اسمش نمى دونم چى چيه مادر سليمانه!!!تو زارعى نوشته فكر كنم، رو تابلوى جلوى تل تخت تو پاسارگادم نوشته. .... شك كردم الان.....

اون مال آرامگاه کوروشه
دهکده ی مادر سلیمان خخخخخخنه، تل تخت هخامنشى اسمش نمى دونم چى چيه مادر سليمانه!!!تو زارعى نوشته فكر كنم، رو تابلوى جلوى تل تخت تو پاسارگادم نوشته. .... شك كردم الان.....
دهکده ی مادر سلیمان خخخخخخ
اون مال آرامگاه کوروشه
سئوالمو یادم رفت بپرسم:
معماری چین سلسله هاشو باید حفظ باشیم؟؟/هی تسی مسی یانگ مانگ اورده حالم بد شد...اگه نه یا فقط یه سری هاشه لطفا بگید کدومهاش مهمتره؟من فقط رود زرد آبی رو حفظ کردم...هوانگ هو...تسی یانگ
وااااى! اسم اينارو نيار! من اصلن يادم نمى مونه اين چين و ژاپن!! هر سال چنتا سوال مياد ازشون؟؟سئوالمو یادم رفت بپرسم:
معماری چین سلسله هاشو باید حفظ باشیم؟؟/هی تسی مسی یانگ مانگ اورده حالم بد شد...اگه نه یا فقط یه سری هاشه لطفا بگید کدومهاش مهمتره؟من فقط رود زرد آبی رو حفظ کردم...هوانگ هو...تسی یانگ
يكى بياد اين سليمانارو درست حسابى بگه! اسكل شديم!دهکده ی مادر سلیمان خخخخخخ
اون مال آرامگاه کوروشه
وااااى! اسم اينارو نيار! من اصلن يادم نمى مونه اين چين و ژاپن!! هر سال چنتا سوال مياد ازشون؟؟
يكى بياد اين سليمانارو درست حسابى بگه! اسكل شديم!![]()
وااااى! اسم اينارو نيار! من اصلن يادم نمى مونه اين چين و ژاپن!! هر سال چنتا سوال مياد ازشون؟؟
ببین عزیز من در تکمیل حرف عارفه جان ما 5 تا سلیمان داریموااااى! اسم اينارو نيار! من اصلن يادم نمى مونه اين چين و ژاپن!! هر سال چنتا سوال مياد ازشون؟؟
بنا نیست چهار طاقی کلا فک کنمبالا خلاصه وار گفتم دیگه...بخون...تستهارو هم دوستان ج بدن دیگه...وگرنه نمیزارمااااا...اعصاب مصاب ندارم که...خواب نرسیده بهم روانی شدم به قول خونواده پاچه میگیرم...خخخخخخخخخخ...همیشه مامانم اینها و دوستام میگن وقتی عصبی میشی ...سگ میشی...هاپو پشمالوها ک موهاشون جلو چشماشون ریخته بعد پاچه میگیری
راستی این سئوالمم ج بدید:
..فکر کنم یک کدوم از بناهای ساسانی یا شایدم اشکانی بود ک شبیه استوپای هندی بوده کسی میدونه اون کدوم بنا یوده؟؟؟هر چی میگردم پیدا نمی کنم...؟؟!!
همه رو نگفتى! مگه يه شهرم نداريم تخت سليمان؟ كه وسطش درياچه داره؟!بالا خلاصه وار گفتم دیگه...بخون...تستهارو هم دوستان ج بدن دیگه...وگرنه نمیزارمااااا...اعصاب مصاب ندارم که...خواب نرسیده بهم روانی شدم به قول خونواده پاچه میگیرم...خخخخخخخخخخ...همیشه مامانم اینها و دوستام میگن وقتی عصبی میشی ...سگ میشی...هاپو پشمالوها ک موهاشون جلو چشماشون ریخته بعد پاچه میگیری
راستی این سئوالمم ج بدید:
..فکر کنم یک کدوم از بناهای ساسانی یا شایدم اشکانی بود ک شبیه استوپای هندی بوده کسی میدونه اون کدوم بنا یوده؟؟؟هر چی میگردم پیدا نمی کنم...؟؟!!
كدوم پست؟ ! :Sآخه خوبیش به اینه که جزوه ی نسیم عسگری هم پیچونده این یه تیکه رو پیر نیا هم پیجونده ولی مریم چند پست پیش توضیحات خوبی داده در این مورد
پس شهره كدومه؟ كه درياچه داره وسطش؟؟؟ببین عزیز من در تکمیل حرف عارفه جان ما 5 تا سلیمان داریم
-1پاسارگاد (شهر مادر سلیمان)
2-تله تخت (تخت سلیمان ) هخامنشی
-3زندان سلیمان (مقبره کمبوجیه) نو پاسارگاد
-4 یه تخت سلیمان تو تکاب آذربایجان
5- یه سلطان سلیمان تو سریال حریم سلطان![]()
اون تکاب آذربایجانه تخت سلیمان که توش رصدخانه و آتشکده آذرگشنسب و کاخ خسرو داره.همه رو نگفتى! مگه يه شهرم نداريم تخت سليمان؟ كه وسطش درياچه داره؟!
سوالاتم خب لابد آدم بلد نيس، چرا مى زنى؟
كدوم پست؟ ! :S
پس شهره كدومه؟ كه درياچه داره وسطش؟؟؟
دوستان کسی تاریخ لادن اعتضادیو خونده؟
كدوم پست؟ ! :S
نه مشکلی پیش اومده؟!
فکر کنم منظورش این پسته :
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/453646-%D8%B1%D9%81%D8%B9-%D8%A7%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B1%D9%88%D8%B3-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE-%D9%88-%D9%85%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%86%D8%B8%D8%B1%DB%8C-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D9%85%D8%B9%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C?p=6988879&viewfull=1#post6988879
من اومدم با چند سئوال نسبتا خوب...شاید یادآوریه خوبی باشه براتون:
1)دوره ساسانی هم زمان با چه دورانی در اروپا بوده؟
1-بیزانس
2-رنسانس
3-یونان
4-صدر مسیجیت
2)کدام بنا از نظر نما و کدام بنا از نظر نقش برجسته هایش مشابه با کاخ خسرو انوشیروانی است؟
1-تاق بستان-کوه خواجه
2-تاق بستان-کاخ آشور
3-کاخ آشور-تاق بستان
4-کوه خواجه-تاق بستان
3) در تخت سلیمان چه بنا یا بناهایی قرار دارد؟
1-آتشکده آزرگشسب
2-ایوان خسرو
3-پاسخ 1 و 2
4-کمبوجیه
4)مصالح برج و باروی تخت سلیمان
1- خشت
2- سنگ لاشه
3-تخت سلیمان برج و بارو ندارد
4-آجر
میخوام بدونم خلاصه مرکز چقد جامعه؟
یعنی من ج اینهارو بزارم؟؟کسی علاقه به ج دادن نداره بغیر دو تا از بچه های فعال اینجا؟
یعنی من ج اینهارو بزارم؟؟کسی علاقه به ج دادن نداره بغیر دو تا از بچه های فعال اینجا؟
دقيقن ديگه! همين كه مريم گفت! جواباشو بذار كه ياد بگيريم، خيلى نكته هاى خوبين!آخه بلد نیستیم. جوابایی که دیشب داده بودم :
1: 4
2: -
3: 3
4: 1 (بعد یه لحظه فکر کردم گفتم اون زمان بیشتر سنگ بود شاید 2)
نمیخاستم ریا بشه ....................1-4............2-نمیدونم..............3-همه موارد.................4-2یعنی من ج اینهارو بزارم؟؟کسی علاقه به ج دادن نداره بغیر دو تا از بچه های فعال اینجا؟
بازم بزارم یه نکته جالب برخوردم تو پست بعدی میزارممن اومدم با چند سئوال نسبتا خوب...شاید یادآوریه خوبی باشه براتون:
1)دوره ساسانی هم زمان با چه دورانی در اروپا بوده؟
1-بیزانس
2-رنسانس
3-یونان
4-صدر مسیجیت
سمانه جان یه جا گفت اول و آخر ساسانی رو باید میگفتم...من بیشتر میدونم مربوط به بیزانس میشه شاید...آخرهای ساسانی هم مربوط به صدر باشه...اما رو این دیدم تاکید شده و اسمی از اون یکی نیورده...حالا سمانه جان اگه بتونه اینو توضیح بده ک کجا خونده خیلی خوب میشه.
2)کدام بنا از نظر نما و کدام بنا از نظر نقش برجسته هایش مشابه با کاخ خسرو انوشیروانی است؟
1-تاق بستان-کوه خواجه
2-تاق بستان-کاخ آشور
3-کاخ آشور-تاق بستان
4-کوه خواجه-تاق بستان
کاخ آشور نماشو ک توی کتاب زارعی هست اگه ببینید مثل ایوان مداینه...و تاق بستان هم از نظر نقش برجسته اش...
3) در تخت سلیمان چه بنا یا بناهایی قرار دارد؟
1-آتشکده آزرگشسب
2-ایوان خسرو
3-پاسخ 1 و 2
4-کمبوجیه
در تخت سلیمان ک در تکاب آذربایجان هست ک منطقه ای با حصار بیضی هست دو تا بنای ایوان مداین و اتشکده آذرگشسب توشه...و البته سجاد جان هم گفتن ک یه رصدخانه هم اونجا هست...اینو من نمیدونم...
یکی از دوستان گفت همه موارد...خیر کمبوجیه یا زندان سلیمان همونی ک شبیه کعبه زرتشت هست و تنها یه نما ازش مونده اون در پاسارکاده...
4)مصالح برج و باروی تخت سلیمان
1- خشت
2- سنگ لاشه
3-تخت سلیمان برج و بارو ندارد
4-آجر
توی تخت سلیمان برج و بارو هست و ..بزارید بیشتر اینو توضیح بدم...یه حصار بیضی دور تا دور تخت سلیمان رو گرفته این بیضی 37 تا برج مخروطی داره...این دیوار دور و برجهاش توی دوره ساسانی ساخته شده و البته یه سری از بناهای داخلی مال ساسانی (ایوان کسری و...)و بعضی ساختمانهاشم تو دوره ایلخانی یا ساخته شده یا بازسازی شده .
خوب اینم از جوابها...مرسی ک دوستان تعدادشون زیاد شد...اینجوری من نکات بیشتری ک به چشم خورد رو سریع تر براتون میزارم ....هر چی باشه اهمیت داره براتون...![]()
1)ایوان مداین در زمان ساسانیان از چه مصالحی ساخته شده است؟
1-قلوه سنگ ملات گچ
2- آجر قرمز ملات گچ
3-آجر قرمز ملات ساروج
4-قلوه سنگ و ملات ساروج
میدونم میدونید پس زود جواب بدید![]()
1-قلوه سنگ ملات گچ
2- آجر قرمز ملات گچ
3-آجر قرمز ملات ساروج
4-قلوه سنگ و ملات ساروج
مرسى عزيزم بابت اين نكته ها، خيلى مفيدن، من جايى نخوندم، سوالاى تقارن زمانى اينطورى رو من حسابشون مى كنم، نمى تونم حفظشون كنم كه چى با چى همزمانه، بعد اينو اينطورى گفتم كه آخر ساسانى، كه اعراب حمله مى كنن مى شه حدوداى قرن اول دوم هجرى، الان قرن ١٥ هجريه، پس مى شه حدود ١٣٠٠ -١٢٠٠ سال پيش، كه اگه از ٢١ ميلادى كم كنيم، مى شه حدوداى ٧-٨ ميلادى، كه بيزانسه( با توجه به اينكه قرون وسطا ١١-١٢ميلاديه و قبلش بيزانس بوده) اما، ساسانى حدود ٥ قرن بوده دورانش، پس اگه اوايلش باشه، مى شه قرن ٢-٣ ميلادى كه مى شه صدر مسيحيت.بازم بزارم یه نکته جالب برخوردم تو پست بعدی میزارم
1-قلوه سنگ ملات گچ
2- آجر قرمز ملات گچ
3-آجر قرمز ملات ساروج
4-قلوه سنگ و ملات ساروج
یعنی سوالای کنکورو شما بدید ، همه می افتیم!!!یه سری حس کردم نکته جدید هست ک بگم شاید یه مرور مفید باشه برا شما دلبندانم....سئوال بالا رو هم همراه این سئوالها وقتی جواب دادید با پاسخنامه تشریحی میزارم...فقط این تستها رو خودم در میارم و ممکنه پاسخنامه تشریحی نیاز به اضافه کردن یه سری نکات از طرف خودتو باشه...پس حتما به من کمک کنید...مرسی
2)یکی از شهرهای بهداشتی جهان تا پیش از سده 20 کدام شهر بوده است؟
1-پاسارگاد
2-موهنجودراو
3-کنوسوس
4-هیچکدام
این برای خودم سئواله...پس اگه دارید تقلب میکنید...خوشگل تقلب کنید ک اینو موقع توضیحات میخوام ازتون...........(تکلیف امشب)
3)مرکز فرهنگی سرزمین یونان کجا بوده است؟
1-مینوس
2-میسن
3-جزایر سیکلادی
4-فایستوس
4)از معروفترین آثار دوره میسن کدام است؟
1-کنوسوس
2-دروازه شیران
3-ارگ تیرونس
4-گنج خانه آترئوس
5)از کاخهای مینوسی ک فاقد نقشه است؟
1-کنوسوس
2-کاخ ملیا
3-گنج خانه آترئوس
4-فایستوس
6)عملکرد حیاط در دوره مینوس چه بوده؟
1-به عنوا میدان یا آگورا
2-محل نمایشگاه ها و ورزشها
3-محل اعلام خبرها و محاکمات
4-گزینه 1و2
7)بزرگترین بناهای دوره قبل از کاخها در زمان مینوسی کدام است؟
1-ارگ تیرونس
2-قبور تولوسی
3-کنوسوس
4-فایستوس
8)مهمترین شهر جهان کدام شهر است؟
1-تراوا
2-میسن
3- مینوس
4-یونان
9)از آثار مهم محوطه میسنی کدام است؟
1-ارگ تیرونس
2-دروازه شیران
3-گنج خانه آترئوس
4-کنوسوس
10)تفاوت بین کرتها و میسنی ها ؟
1- آشفتگی در کاخها
2-در استفاده از مصالح خاص
3-در استفاده از سیستم تریلیت
4-گزینه 1و3
11)نخستین تمدن بزرگ مغرب زمین؟
1-یونان
2-عصر طلایی کرت
3-عصر طلایی میسن
4-عصرطلایی روم
اینم از سئوالهای امشب منتظر چوابهاتونما....زود بزارید....فقط اگه مطمئن بودید سئوالهای من غیر این جوابهایی ک گذاشتم نکته اضافه تری هم داره حتما بگید...چون احتما داره منم اشتباه کنم و یا مطالعاتم کافی نبوده باشه...هر چی باشه طراح سازمان سنجش هم اشتباه میکنه....اگه فرصت بشه و بتونم هم این سئوالهات رو به صورت یه فایل جمع بندی شاید آخر هفته ها بزارم ک برای مرور نخواهید صفحات ایتجا رو ورق بزنید...بستگی به علاقه و استقبال شما عزیزان داره...
موفق و پیروز باشید...
یعنی سوالای کنکورو شما بدید ، همه می افتیم!!!در ضمن اون شهر تو سوال یک کنوسوسه؟
هاهاها...کنوسوس یک کاخ شهر هست...مثل فایستوس....خوب اگه بدترین حالتش من باشم اینهارو یاد میگیریم کنکور خوب میدیم....
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال | دروس فنی ساختمان آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 1989 | |
![]() |
رفع اشکال | درک عمومی و منظر آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 663 | |
![]() |
رفع اشکال | زبان عمومی و تخصصی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 438 | |
![]() |
تحصیلات تکمیلی | دروس تخصصی دانشجویان کارشناسی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 138 | |
8 | دروس فنی کنکور ارشد | کارشناسی ارشد | 23 |