رفع اشکال | دروس تاریخ و مبانی نظری آزمون ارشد معماری

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه سری حس کردم نکته جدید هست ک بگم شاید یه مرور مفید باشه برا شما دلبندانم....سئوال بالا رو هم همراه این سئوالها وقتی جواب دادید با پاسخنامه تشریحی میزارم...فقط این تستها رو خودم در میارم و ممکنه پاسخنامه تشریحی نیاز به اضافه کردن یه سری نکات از طرف خودتو باشه...پس حتما به من کمک کنید...مرسی
2)یکی از شهرهای بهداشتی جهان تا پیش از سده 20 کدام شهر بوده است؟
1-پاسارگاد
2-موهنجودراو
3-کنوسوس
4-هیچکدام
این برای خودم سئواله...پس اگه دارید تقلب میکنید...خوشگل تقلب کنید ک اینو موقع توضیحات میخوام ازتون...........(تکلیف امشب:))

3)مرکز فرهنگی سرزمین یونان کجا بوده است؟
1-مینوس
2-میسن
3-جزایر سیکلادی
4-فایستوس

4)از معروفترین آثار دوره میسن کدام است؟
1-کنوسوس
2-دروازه شیران
3-ارگ تیرونس
4-گنج خانه آترئوس

5)از کاخهای مینوسی ک فاقد نقشه است؟
1-کنوسوس
2-کاخ ملیا
3-گنج خانه آترئوس
4-فایستوس

6)عملکرد حیاط در دوره مینوس چه بوده؟
1-به عنوا میدان یا آگورا
2-محل نمایشگاه ها و ورزشها
3-محل اعلام خبرها و محاکمات
4-گزینه 1و2

7)بزرگترین بناهای دوره قبل از کاخها در زمان مینوسی کدام است؟
1-ارگ تیرونس
2-قبور تولوسی
3-کنوسوس
4-فایستوس

8)مهمترین شهر جهان کدام شهر است؟
1-تراوا
2-میسن
3- مینوس
4-یونان

9)از آثار مهم محوطه میسنی کدام است؟
1-ارگ تیرونس
2-دروازه شیران
3-گنج خانه آترئوس
4-کنوسوس

10)تفاوت بین کرتها و میسنی ها ؟
1- آشفتگی در کاخها
2-در استفاده از مصالح خاص
3-در استفاده از سیستم تریلیت
4-گزینه 1و3

11)نخستین تمدن بزرگ مغرب زمین؟
1-یونان
2-عصر طلایی کرت
3-عصر طلایی میسن
4-عصرطلایی روم

اینم از سئوالهای امشب منتظر چوابهاتونما....زود بزارید....;)فقط اگه مطمئن بودید سئوالهای من غیر این جوابهایی ک گذاشتم نکته اضافه تری هم داره حتما بگید...چون احتما داره منم اشتباه کنم و یا مطالعاتم کافی نبوده باشه...هر چی باشه طراح سازمان سنجش هم اشتباه میکنه....اگه فرصت بشه و بتونم هم این سئوالهات رو به صورت یه فایل جمع بندی شاید آخر هفته ها بزارم ک برای مرور نخواهید صفحات ایتجا رو ورق بزنید...بستگی به علاقه و استقبال شما عزیزان داره...
موفق و پیروز باشید...
سوالات سختن ولی چه کنیم ...............1-3....................2-2.......................3-2........................4-3 اینا که 3 تاش واسه میسنه که .....................5-1........................6-2....................7-1................8-4......................9-.2...................10-1.............11-2

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
عارفه جون تاریخ جهان رو از رو کتاب زارعی میخونی؟
این سوالارو هم خودت طرح کردی؟

عزیزم این سئوالهارو ک خودم در میارم موقع خوندن هر کدوم ک به نظرم خوب میاد مینویسم ک شما هم اگه دقت نکردید ...یه مرور بشه براتون...
من پارسال خیلی کتاب برای تاریخ خونده بودم و خلاصه نویسی کرده بودم...امسال در حال حاضر چاپ جدید زارعی رو در کنار خلاصه هام میخونم...
پارسال منابع ام: کتاب راهیان ارشد - پارسه هم بوده-همراه زارعی...اگه اشتباه نکنم یه سری جزواتم اینجا بوده ک میخوندم...

arefeh

کاربر ممتاز
سوالات سختن ولی چه کنیم ...............1-3....................2-2.......................3-2........................4-3 اینا که 3 تاش واسه میسنه که .....................5-1........................6-2....................7-1................8-4......................9-.2...................10-1.............11-2

درسته اما سئوال من از بین اینها معروف ترینشه....

بچه ها یه خواهش...هر کسی بخش آمریکا رو خونده میتونه یه خلاصه یا نکات اصلیشو اینجا بزاره...من تو تاریخ اصلا فرصت مطلب جدید خوندن ندارم....:cry:

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش ها: imah

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم این سئوالهارو ک خودم در میارم موقع خوندن هر کدوم ک به نظرم خوب میاد مینویسم ک شما هم اگه دقت نکردید ...یه مرور بشه براتون...
من پارسال خیلی کتاب برای تاریخ خونده بودم و خلاصه نویسی کرده بودم...امسال در حال حاضر چاپ جدید زارعی رو در کنار خلاصه هام میخونم...
پارسال منابع ام: کتاب راهیان ارشد - پارسه هم بوده-همراه زارعی...اگه اشتباه نکنم یه سری جزواتم اینجا بوده ک میخوندم...

به من یه کمک کوچیک می کنی؟ من نمی دونم به جز ابراهیم زارعی و خلاصه عصرکنکاش ، چی بخونم؟الان این راهیان ارشد ارزش خوندن داره؟ سخته یا آسونه ؟ چند صفحه است ؟ سوال هاش تو کنکور میاد؟
من سال قبل سوالای تالیفی راهیان ارشد رو گرفتم و کار کردم و خیلی خیلی راضی بودم ، حتی 4 یا 5 تا سوال کنکور ازش اومد.(فنی و تاریخ اش رو می گم.)

arefeh

کاربر ممتاز
به من یه کمک کوچیک می کنی؟ من نمی دونم به جز ابراهیم زارعی و خلاصه عصرکنکاش ، چی بخونم؟الان این راهیان ارشد ارزش خوندن داره؟ سخته یا آسونه ؟ چند صفحه است ؟ سوال هاش تو کنکور میاد؟
من سال قبل سوالای تالیفی راهیان ارشد رو گرفتم و کار کردم و خیلی خیلی راضی بودم ، حتی 4 یا 5 تا سوال کنکور ازش اومد.(فنی و تاریخ اش رو می گم.)

بغیر منابع اصلی تمام کتب خلاصه شده است...اول منابع رو میخونی وقت اضافه اوردی کتب دیگه مثل راهیان و عصر کنکاش و ...به عنوان مرور خوبه...راهیان پارسال خوندم سخت نبود...اما خوب یه سری نکات اضافه ترم داشت...اینم بگما تعداد صفحاتش زیاده و به نسبت وقتی ک میزاری نکته خیلی توش نداره...اما متونی تستهاشو بزنی...چون هر چی باشه...تسته و از هیچی بهتره...هیچ کتبی سئوالهاش دقیقا تو کنکور نمیاد ک بگی اینو بخونم دیگه همه سئوالهای کنکور رو ج میدم...پارسال یادمه بچه ها میگفتن از تو پاورپوینت هم سئوال اومده بود....ولی هر چی بیشتر بخونی به نفعته...و خیالت راحتتره

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سری حس کردم نکته جدید هست ک بگم شاید یه مرور مفید باشه برا شما دلبندانم....سئوال بالا رو هم همراه این سئوالها وقتی جواب دادید با پاسخنامه تشریحی میزارم...فقط این تستها رو خودم در میارم و ممکنه پاسخنامه تشریحی نیاز به اضافه کردن یه سری نکات از طرف خودتو باشه...پس حتما به من کمک کنید...مرسی
1)ایوان مداین در زمان ساسانیان از چه مصالحی ساخته شده است؟
1-قلوه سنگ ملات گچ
2- آجر قرمز ملات گچ
3-آجر قرمز ملات ساروج
4-قلوه سنگ و ملات ساروج

1-پاسارگاد
2-موهنجودراو
3-کنوسوس
4-هیچکدام
این برای خودم سئواله...پس اگه دارید تقلب میکنید...خوشگل تقلب کنید ک اینو موقع توضیحات میخوام ازتون...........(تکلیف امشب:))

1-مینوس
2-میسن
3-جزایر سیکلادی
4-فایستوس

1-کنوسوس
2-دروازه شیران
3-ارگ تیرونس
4-گنج خانه آترئوس

1-کنوسوس
2-کاخ ملیا
3-گنج خانه آترئوس
4-فایستوس

1-به عنوا میدان یا آگورا
4-گزینه 1و2

1-ارگ تیرونس
2-قبور تولوسی
3-کنوسوس
4-فایستوس

1-تراوا
2-میسن
3- مینوس
4-یونان

1-ارگ تیرونس
2-دروازه شیران
3-گنج خانه آترئوس
4-کنوسوس

1- آشفتگی در کاخها
4-گزینه 1و3

1-یونان
2-عصر طلایی کرت
3-عصر طلایی میسن
4-عصرطلایی روم

اینم از سئوالهای امشب منتظر چوابهاتونما....زود بزارید....;)فقط اگه مطمئن بودید سئوالهای من غیر این جوابهایی ک گذاشتم نکته اضافه تری هم داره حتما بگید...چون احتما داره منم اشتباه کنم و یا مطالعاتم کافی نبوده باشه...هر چی باشه طراح سازمان سنجش هم اشتباه میکنه....اگه فرصت بشه و بتونم هم این سئوالهات رو به صورت یه فایل جمع بندی شاید آخر هفته ها بزارم ک برای مرور نخواهید صفحات ایتجا رو ورق بزنید...بستگی به علاقه و استقبال شما عزیزان داره...
موفق و پیروز باشید...

یا خدااااااااااااااا:eek::eek:

من از همین الان و از همین تاپیک انصراف خورد را از کنکور اعلام میکنم :w04: این چه سوالایی بود یعنی کلااااااااااااااا از خودم نامید شدم
:wallbash:

arefeh

کاربر ممتاز
یا خدااااااااااااااا:eek::eek:

من از همین الان و از همین تاپیک انصراف خورد را از کنکور اعلام میکنم :w04: این چه سوالایی بود یعنی کلااااااااااااااا از خودم نامید شدم
:wallbash:

بچه ها به خدا اگه قراره نا امید بشید من دیگه اینها رو نزارم؟؟!!!ببینید این نکات ریز ترین نکاتی ک اگه بخوان کنکور رو بپیچونند شاید بیاد...من ک نگفتم اینها میاد...ولی از طرفی هم نمیخوام نا امید بشید...پس اگه این سئوالهای من رو شما میخواد تاثیر منفی بزاره...لطفا بگید....منم دیگه نمیزارم...اینجوری خیلی ناراحت میشم ک من دارم باعث ناامیدیتون میشم....:cry:

arefeh

کاربر ممتاز
با توجه به اینکه دارم به دوستان استرس وارد میکنم...این آخرین تستهایی هست ک میزارم...من به صورت نکته تخواستم بزارم حس کردم اینجوری تاثیر یادگیریش بیشتره....ولی نمیخوام بگید این دختره حسوده و چشم قبول شدنه ما رو نداره...:cry:
1)ایوان مداین در زمان ساسانیان از چه مصالحی ساخته شده است؟
1-قلوه سنگ ملات گچ
2- آجر قرمز ملات گچ
3-آجر قرمز ملات ساروج
4-قلوه سنگ و ملات ساروج
ایوان کسری در زمان ساسانیان به مصالح آجر قرمز و ملات ساروج ساخته شد و در زمان ایلخانبان یا قلوه سنگ و ملات گچ بازسازی شده....

1-پاسارگاد
2-موهنجودراو
3-کنوسوس
4-هیچکدام
در این کاخ شهر لوله های سفالی وجود دارد ک احتمالا یکی از بهداشتی ترین شهرهای تا قبل از سده 20 می باشد...
یه نکته ک برای خودم هم سئواله ما توی هند هم توی شهر موهنجودارو خطوط فاضلاب داریم و البته همین طور در تخت جمشید...یعنی اینها هم میشن شهرهای بهداشتی؟؟؟و اگه آره و اومدن و همچین سئوالی دادند کدوم تو الویته؟

1-مینوس
2-میسن
3-جزایر سیکلادی
4-فایستوس
منبع این سئوال :کتاب پارسه هست....

1-کنوسوس
2-دروازه شیران
3-ارگ تیرونس
4-گنج خانه آترئوس

معرفتیرین اثر ارگ تیرونزه و مهمترین اثر دروازه شیران

1-کنوسوس
2-کاخ ملیا
3-گنج خانه آترئوس
4-فایستوس

بزرگترین کاخ دروره مینوس ک فاقد نقشه بوده ...کاخ کنوسوس است.منبع زارعی253

1-به عنوا میدان یا آگورا
4-گزینه 1و2

منبع زارعی : صفحه 253

1-ارگ تیرونس
2-قبور تولوسی
3-کنوسوس
4-فایستوس
توجه کنید گفته دوره قبل از کاخها...دوره قبل از کاخها فقط مقابر تولوسی بوده... اگه میگفت دوره کاخها میشد کاخ کنوسوس...

1-تراوا
2-میسن
3- مینوس
4-یونان

منبع این سئوال رو یادم نی...ولی احتمالا زیاد توی متن کتاب راهیان ارشد بوده...(آخه اینها قبلا خلاصه شده و همه کتب با هم قاطی شده و اونهایی ک مطمئنم رو منبعشونو مینویسم....
تراوا مهمترین شهر جهان بوده و بعد از تراوا مهمترین شهر جهان میسن هست...اینم یه نکته دیگ...

1-ارگ تیرونس
2-دروازه شیران
3-گنج خانه آترئوس
4-کنوسوس
تو تست بالا گفتم دیگه...تست 4

1- آشفتگی در کاخها
4-گزینه 1و3
منبع کتاب زارعی
اینو منم دقیق نمیدونم....یعنی یه سئوال از شماها هست...ک میخوام کمکم کنید...گزینه 1 ک توش بحثی نیست و درسته چون نقشه های مینوسی ها نامنطم تر از میسنی ها بوده...ولی این سیستم تریلیت ک تقریبا همون مثالش میشه دروازه شبران رو فقط تو میسن گفته و بعید میدونم برای مینوس هم باشه ....
و یه نکته دیگه ک تفاوت کرت و میسن هست...بناهای میسن تماما دفاعی بوده ک مینوسها یا کرت فاقد هر گونه نظام دفاعی بودند....

1-یونان
2-عصر طلایی کرت
3-عصر طلایی میسن
4-عصرطلایی روم
معماری و تمدن غرب از کرتها شروع میشه ک بعد از اون میره به یونان و .....و فقدان دوام و پیوستگی آن باعث شده از مصر و خاورمیانه و حتی از یونان هم مجزا شود....

موفق و پیروز باشید...

بازم اگه نکته ای مبهم بود یا حتی منم اشتباه کردم حتما بگید....:)بازم از دوستان عذر میخوام....:(

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بازم اگه نکته ای مبهم بود یا حتی منم اشتباه کردم حتما بگید....:)بازم از دوستان عذر میخوام....:(
عارفه جون بذار بازم از اين تستا، اينجا و الان نتونيم جواب بديم ولى به لطف تو ياد بگيريم، خيلى بهتر از اينه كه سر كنكور نتونيم جواب بديم! شايد بايد سطح تستا رو بيارى پايين، يعنى نكته هه باشه، ولى ديدى كه اكثرن توى هر تست يه گزينه كلن پرته! تو اين تستا آدم رو همه گزينه ها شك داره و نمى تونه واسه خودش دو تا رو حذف كنه، چون خيلى وقتا هم آدم با حذف گزينه به جواب مى رسه ديگه، وگرنه نكته هات توى زارعى هستن از فضا هم كه نيومدن! ادامه بده گلم، فقط يه كم آسونش كن! :love:
راجع به اون شهر بهداشتى، به نظرم درست مى گى، الان مطمئن نيستم، يا تو زارعى يا تو بانى مسعود، گفته بود كه بهداشتى بودن اين شهر خيلى سطحش بالاتر از بهداشت شهراى هند و بين النهرين بوده و اونا پيش اين هيچن!
سوال ١٠ هم به نظر من نكته اى كه تو جواب گفتى مهم تره، بارها رو اون تاكيد كرده، و همين طور آشفتگى نقشه كاخ ها. اين نظر منه البته. ( الان كه تو اين تستا رو گذاشتى كلى برام مرور شد اين قسمتا!)
تمدناى آمريكا رو هم من سعى مى كنم يه خلاصه ازش درست كنم ، زود، ولى زمان نمى گم كه شرمنده ت نشم. :)

arefeh

کاربر ممتاز
عارفه جون بذار بازم از اين تستا، اينجا و الان نتونيم جواب بديم ولى به لطف تو ياد بگيريم، خيلى بهتر از اينه كه سر كنكور نتونيم جواب بديم! شايد بايد سطح تستا رو بيارى پايين، يعنى نكته هه باشه، ولى ديدى كه اكثرن توى هر تست يه گزينه كلن پرته! تو اين تستا آدم رو همه گزينه ها شك داره و نمى تونه واسه خودش دو تا رو حذف كنه، چون خيلى وقتا هم آدم با حذف گزينه به جواب مى رسه ديگه، وگرنه نكته هات توى زارعى هستن از فضا هم كه نيومدن! ادامه بده گلم، فقط يه كم آسونش كن! :love:
راجع به اون شهر بهداشتى، به نظرم درست مى گى، الان مطمئن نيستم، يا تو زارعى يا تو بانى مسعود، گفته بود كه بهداشتى بودن اين شهر خيلى سطحش بالاتر از بهداشت شهراى هند و بين النهرين بوده و اونا پيش اين هيچن!
سوال ١٠ هم به نظر من نكته اى كه تو جواب گفتى مهم تره، بارها رو اون تاكيد كرده، و همين طور آشفتگى نقشه كاخ ها. اين نظر منه البته. ( الان كه تو اين تستا رو گذاشتى كلى برام مرور شد اين قسمتا!)
تمدناى آمريكا رو هم من سعى مى كنم يه خلاصه ازش درست كنم ، زود، ولى زمان نمى گم كه شرمنده ت نشم. :)

مرسی عزیزم...چشم حتما از این بعد دو گزینه حذفی میزارم...آخه خودم میترسم اینجوری سئوال بدن واسه همین اینجوری مطرح کردم.....آخه هر چی باشه درسته اینها رو خودم در میارم ولی خودمم دارم مرورشون میکنم:redface:به قول بچه های اینجا خوب شد ک من طراح نشدم...آخه خودمم بعضی وقتها جوابهارو قاطی میکنم:confused::biggrin:مثل سازمان سنجش ک کلا قاطیه...
از بابت آمریکا هم ممنونت میشم واقعا یا تا حداکثر بتونی اواخر آذر دیگه بزاری خیلی خوبه چون از اون موقع به بعد اکثرا میرن برا مرور...و اینجوری فقط به درد من نخوره و بقیه دوستان هم استفاده کنن...

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها به خدا اگه قراره نا امید بشید من دیگه اینها رو نزارم؟؟!!!ببینید این نکات ریز ترین نکاتی ک اگه بخوان کنکور رو بپیچونند شاید بیاد...من ک نگفتم اینها میاد...ولی از طرفی هم نمیخوام نا امید بشید...پس اگه این سئوالهای من رو شما میخواد تاثیر منفی بزاره...لطفا بگید....منم دیگه نمیزارم...اینجوری خیلی ناراحت میشم ک من دارم باعث ناامیدیتون میشم....:cry:

نه عزيز دلم اين چه حرفيه اتفاقا خيلي هم خوبه مجبور ميشي بگردي دنبال جواب . من كه همش تقلبي كردم :biggrin: اينجوري چون مجبورم دنبال جواب بگردم خيلي خوب توي ذهنم جواب سؤالات ميمونه :cool: پس لطف كن بازم بزار عزيزمممم ;)

arefeh

کاربر ممتاز
سئوال سری 3

سئوال سری 3

بخش 3 سئوالها ک سعی کردم خیلی راحتترش کنم...اما 50% سئوالات چون خیلی نخواستم آب دوغ خیاری کنمشون:D
سئوالهای آب دوغ خیاری:D
سئوالهای آسون;)
سئوالهای متوسط:smile:
سئولهای سخت:cry::confused:
اینم واسه اینه ک بدون چقدر سئوالها رو تو 4 جوابیها آسون گرفتم

1) علت عدم استفاده یونانیان از ملات دربنای باسیلیکا پستئوم چه بوده است ؟
1-آن را خلاف مذاهب خود میدانستند
2-ملاتی ک مقاوم باشد را کشف نکردند
3-آن را به عنوان ساختمان نمیشناختند.
4-معتقد بودند ک باید بناهایشان یکدست ساخته شود.
سطح سادگی;)

2)تناسبات هارمونیک و رعایت هندسه تندیس گرایی از ویژگی های چه معماری است؟
1-ایران
2-روم
3-یونان
4-رنسانس
;)

3)اجزای تشکیل دهنده ساختمانهای یونانی
1-اسپر
2-ستون
3-سکو
4-هر 3 مورد
:D

4)خدایان یونان از چه لحاظ شبیه انسان بودند؟
1-میرا بودن انسان
2-خدایان یونانیان از هیچ لحاظی شبیه انسان نبودند
3-نامیرا بودن خدایان
4-گزینه 1و 3

5)از بناهای یونان ک از کاریاتیدهای معماری مصر تاثیر گرفته کدام است؟
1-معبد هرا
2-گنج خانه سیفونسیها
3-معبد آرتمیس
4-هیچکدام
:smile:

6)نام گذرگاه گنج خانه آترئوس چیست؟
1-تولوس
2-دوموس
3-دوریس
4-هیچکدام

7)از معابدی ک از فرمول تعداد ستونهای طولی عرضی یونان پیروی نمیکند کدام بناست؟
1-معبد زئوس
2-معبد پارتنون
3-معبد آرتمیس
4-معبد آپولون

8)معابدی ک در ساختشان از ستگ مرمر سفید استفاده شده است؟
1-معبد پارتنون
2-معبد هرا
3-معبد پروپالایا
4- گزینه 1و 3

9)علت ضخیم شدن ستونهای گوشه ای بنای پارتنون؟
1- جنبه زیبایی داشته
2-برای تحمل کردن بار ستون های کناری با سنگین کردنشان
3-جهت جلوگیری از خطای دید
4)گزینه 2 و 3

10)معادله محاسبه تعداد ستون ها در طول و عرض بناهای یونانی چیست؟
1-دوبرابر کردن ستون های عرض=ستون های طولی
2-دوبرابر کردن ستون های عرض+1=ستون های طولی
3-دوبرابر کردن ستون های عرض-1=ستون های طولی
4-براساس تناسب نسبت طول به عرض معبد
:cry:

11)ستونهای معبد پارتنون از چه نوعی است؟
1-دوریک
2-ایونیک
3-کورنتی
4-گزینه 1و2

12)نخستین تالار نقاشی در کدام بنای یونانی بوده است؟
1-معبد آتنا
2-معبد ارختئوم
3-دروازه پروپالیا
4-گنج خانه سیفونسی ها

همینهارو تا الان ج بدید تا باقیشو یا شب بزارم یا فردا;)

آخرین ویرایش:

arefeh

کاربر ممتاز
بچه ها یه سئوال...ما دو تا معبد آرتمیس داریم؟؟؟یا من اشتباه میکنم میشه یه توضیحی بدین....

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بخش 3 سئوالها ک سعی کردم خیلی راحتترش کنم...اما 50% سئوالات چون خیلی نخواستم آب دوغ خیاری کنمشون:D
سئوالهای آسون;)

سطح سادگی;)

٢

1-ایران
2-روم
3-یونان
4-رنسانس
;)

٣

1-اسپر
2-ستون
3-سکو
4-هر 3 مورد

٤

1-میرا بودن انسان
3-نامیرا بودن خدایان
4-گزینه 1و 3

١- ؟؟؟

1-معبد هرا
2-گنج خانه سیفونسیها
3-معبد آرتمیس
4-هیچکدام

؟؟؟؟

1-تولوس
2-دوموس
3-دوریس
4-هیچکدام

١؟؟

1-معبد زئوس
2-معبد پارتنون
3-معبد آرتمیس
4-معبد آپولون

٣

1-معبد پارتنون
2-معبد هرا
3-معبد پروپالایا
4- گزینه 1و 3
؟؟؟؟

1- جنبه زیبایی داشته
4)گزینه 2 و 3

٤

٢

1-دوریک
2-ایونیک
3-کورنتی
4-گزینه 1و2

؟؟؟

1-معبد آتنا
2-معبد ارختئوم
3-دروازه پروپالیا
4-گنج خانه سیفونسی ها

٤

٢ تا داريم فك كنم، ولى الان يادم نيست جزيياتشو، تو بانى مسعود نوشته.

shima jo0on

عضو جدید
سئوالهای آسون;)

سطح سادگی;)

1-ایران
2-روم
3-یونان
4-رنسانس
;)

1-اسپر
2-ستون
3-سکو
4-هر 3 مورد

1-میرا بودن انسان
3-نامیرا بودن خدایان
4-گزینه 1و 3

1-معبد هرا
2-گنج خانه سیفونسیها
3-معبد آرتمیس
4-هیچکدام

1-تولوس
2-دوموس
3-دوریس
4-هیچکدام

1-معبد زئوس
2-معبد پارتنون
3-معبد آرتمیس
4-معبد آپولون

1-معبد پارتنون
2-معبد هرا
3-معبد پروپالایا
4- گزینه 1و 3

1- جنبه زیبایی داشته
4)گزینه 2 و 3

1-دوریک
2-ایونیک
3-کورنتی
4-گزینه 1و2

1-معبد آتنا
2-معبد ارختئوم
3-دروازه پروپالیا
4-گنج خانه سیفونسی ها

اوا کار بگم من تاریخمتازه اول راهم هنوز خیلی مونده فقط جهت دست گرمی اینارو میرم
4
3
4
4
2
؟
؟
4
2
4
4
4

arefeh

کاربر ممتاز

بخش 3 سئوالها ک سعی کردم خیلی راحتترش کنم...اما 50% سئوالات چون خیلی نخواستم آب دوغ خیاری کنمشون:d
سئوالهای آب دوغ خیاری:d
سئوالهای آسون;)

سطح سادگی;)
یونانیان باسیلیکا رو به عنوان ساختمان نمی شناختند برای همین در اون از ملات استفاده نکردند...فکر کنم منبعش کتاب راهیان ارشد باشه...

1-ایران
2-روم
3-یونان
4-رنسانس
;)
زارعی ص 276

1-اسپر
2-ستون
3-سکو
4-هر 3 مورد
:d

1-میرا بودن انسان
3-نامیرا بودن خدایان
4-گزینه 1و 3

1-معبد هرا
2-گنج خانه سیفونسیها
3-معبد آرتمیس
4-هیچکدام
کاریاتیدها همون ستون پیکره ها هست ک در معماری مصر رواح داشت...مثل رامسس...و فکر میکنم به غیر این گنج خانه ...باسیلیکای ارختئوم رو هم بتونیم به این موضوع ربط بدیم چون نمای جنوبی اونم از ستون پیکره استفاده کرده است.

1-تولوس
2-دوموس
3-دوریس
4-هیچکدام
منیع زارعی ص261...
تولوس مقابر دایره ای بوده...
دوموس گدرگاه طولانی هست برای ورود به گنج خانه آترئوس...پلانشم ضفحه 262 زارعی
توروس : به سنگ حجاری ک توی پایه ستونهای دوره ایونیک هست میگن ک روی یه لوحه سنگیه مربعی قرار داره
دوریس : دوریس یا دوریسی هم ک نام دیگه شیوه دوریک در ستونهای یونانی
سخت بود؟

1-معبد زئوس
2-معبد پارتنون
3-معبد آرتمیس
4-معبد آپولون
تنها معبدی است ک از فرمول ستونهای طولی عرضی یونان پیروی نمیکنه...این معبد در عرض دارای 7 ستون و در طول دارای 14 ستون است...منبع :زارعی ص 287
اگر اشتباه نکنم اکثر معابد یونان تعداد ستونهای عرضیشون زوج در نظر میگرفتند علتشم از لحاظ تقارن هندسی (فکر میکنم)یعنی وسط عرض ساختمان نباید ستون قرار بگیره...(اینو پارسال خوندم یادم نیست کدوم منبع اگه پیداش کردم میزارم)و یه نکته دیگه اینکه علاوه بر زوج بودن ستونها اکثر معابد یونانی 6 ستونی بودند...البته به غیر از پارتنون و آرتمیس در افسوس ک هشت ستونی هستند.

1-معبد پارتنون
2-معبد هرا
3-معبد پروپالایا
4- گزینه 1و 3
اینم ک مشخصه...علت اینکه معبد پروپالایا ناتمام موند به خاطر همون موضوع بوده ک هزینه اش سرسام آور شد...منبع: زارعی ص 289-

1- جنبه زیبایی داشته
4)گزینه 2 و 3
منبع زارعی 289 پاراگراف آخر-البته گزینه 3 مهمتر است.

منبع زارعی 287

1-دوریک
2-ایونیک
3-کورنتی
4-گزینه 1و2
پارتنون داخلش بنا از دو بخش تشکیل شده یکی مقصوره ک ستونهاش دوریکه به صورت دوتایی روی هم قرار گرفته(اینجا فکر کنم منظورش دوطبقه بودنه)...بخش بعدی اتاق باکره هست ک ایونیک...
اما کلا بیشتر تاثیرات دوریک رو گرفته...فکر کننم اگه گزینه مثل 4 نبود اونوقت اولویت با 1 است...اینو اگه اشتباه میگم دوستان کمک کنند

1-معبد آتنا
2-معبد ارختئوم
3-دروازه پروپالیا
4-گنج خانه سیفونسی ها
منبع زارعی ص 290

امیدوارم مفید بوده باشه;)

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
امیدوارم مفید بوده باشه;)
راستی، معبد اول هرا هم تعداد ستون های عرضیش فرده (۹ تا) ، و معبد آرتمیس در افسوس هم ستون های یکی از عرضاش زوجه و اون یکی فرد. اونی که ازش وارد می شن زوجه. :) منبع بانی مسعود،

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز

1-دوریک
2-ایونیک
3-کورنتی
4-گزینه 1و2
پارتنون داخلش بنا از دو بخش تشکیل شده یکی مقصوره ک ستونهاش دوریکه به صورت دوتایی روی هم قرار گرفته(اینجا فکر کنم منظورش دوطبقه بودنه)...بخش بعدی اتاق باکره هست ک ایونیک...
اما کلا بیشتر تاثیرات دوریک رو گرفته...فکر کننم اگه گزینه مثل 4 نبود اونوقت اولویت با 1 است...اینو اگه اشتباه میگم دوستان کمک کنند

اول تشکر میکنم از این دوست خوبمون عارفه جان که وقت میزارند وهمچین مطلب مفیدی میزارند من خودم بشخصه استفاده میکنم با اینکه همه اینارو خوندم البته پارسال ولی یاداوری خیلی خوبی شده واسه من سپاسگذارم از این بابت

واما یه مطلب شاید خالی از لطف نباشه در مورد سوال فوق که معبد پارتنون در دوران شیوه یونیک به سبک دوریک ساخته شد

arefeh

کاربر ممتاز
راستی، معبد اول هرا هم تعداد ستون های عرضیش فرده (۹ تا) ، و معبد آرتمیس در افسوس هم ستون های یکی از عرضاش زوجه و اون یکی فرد. اونی که ازش وارد می شن زوجه. :) منبع بانی مسعود،

مگه چند تا هرا داریم؟؟اگه معبد هرا در الیمپ رو میگی اون ک 6 تا ستون داره بخش عرضیش؟؟:razz:بله الان اونو دیدم...درسته...خوب من هنوز به بانی مسعود سر نزدم..امروز یه بخشیش رو خوندم و دیدم اینم مطالب و نکات خوبی داره واسه گذاشتن;)
اگه شما دوستان هم نکات رو میتونید به صورت تستی بزارید ممکنه من دقت نکرده باشم....پس کمکم کنید:)

1-دوریک
2-ایونیک
3-کورنتی
4-گزینه 1و2

اول تشکر میکنم از این دوست خوبمون عارفه جان که وقت میزارند وهمچین مطلب مفیدی میزارند من خودم بشخصه استفاده میکنم با اینکه همه اینارو خوندم البته پارسال ولی یاداوری خیلی خوبی شده واسه من سپاسگذارم از این بابت

واما یه مطلب شاید خالی از لطف نباشه در مورد سوال فوق که معبد پارتنون در دوران شیوه یونیک به سبک دوریک ساخته شد

یله منم گفتم اولویت با دوریکه اما اگه گزینه ای مثل 4 داشته باشیم به نظر شما کدوم پاسخ صحیح میشه؟؟لطفا راهنمایی کنید.و...ممنون
درضمن من ک کاری نمیکنم...خوشحال میشم منی ک قبول نمیشم به شما کمکی کنه تا رتبه عالی بیارید...:smile:

shima jo0on

عضو جدید
دوستان سوال؟:
طاقچه کور چیه؟؟
4 جهت اربعه با 4 جهت اصلی فرق داره؟
:redface:

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
دوستان سوال؟:
طاقچه کور چیه؟؟
4 جهت اربعه با 4 جهت اصلی فرق داره؟
:redface:

طاقچه کور اسمش روشه، طاقچه ای که کوره یعنی بازشو به داخل یا پنجره نیست :)
چهار جهت اربعه میشه شمال، جنوب، شرق، غرب . نه به نظرم همونه یادم نیومد کجای جزوه بود!

shematik

عضو جدید
چندتا سوال میذارم البته 4گزینه ای نیست.ولی یه کلمه ایه ;)
1-جزء جدا نشدنی از مرکز شهر رومی...........................؟
2-در کدام تمدن تفاوت عمده ای بین فضای داخل و خارج وجود داشت؟
3- شروع شکل گیری سیر تحول باسیلیکا به کلیسای صدر مسیحیت، کدام کلیسا است؟
4-سبک نرماندی بعدها تبدیل به اصلی ترین منبع کلیساهای چه سبکی شد؟

arefeh

کاربر ممتاز
چندتا سوال میذارم البته 4گزینه ای نیست.ولی یه کلمه ایه ;)
1-جزء جدا نشدنی از مرکز شهر رومی...........................؟
2-در کدام تمدن تفاوت عمده ای بین فضای داخل و خارج وجود داشت؟
3- شروع شکل گیری سیر تحول باسیلیکا به کلیسای صدر مسیحیت، کدام کلیسا است؟
4-سبک نرماندی بعدها تبدیل به اصلی ترین منبع کلیساهای چه سبکی شد؟
اینجوری من به شخصه برام سخته جواب دادنش...آخه من خودم تستی میخونم...یعنی متونم تو تست جواب رو پیدا کنم اما اینجوری نمی تونم ج بدم...وقتی تستی نیست باید سئوالو یه جوری بدی ک کاملا واضح باشه و از خوندن سئوال چند جور موضوع رو یادت نیاره...
1-منظورت بناست؟؟؟فوروم نیست؟!!!
2-؟؟؟نمیدونم از چه نظر؟
3-فکر کنم کلیسای سن پیترو
4-هنوز نرسیدم بخونم

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه چند تا هرا داریم؟؟اگه معبد هرا در الیمپ رو میگی اون ک 6 تا ستون داره بخش عرضیش؟؟:razz:بله الان اونو دیدم...درسته...خوب من هنوز به بانی مسعود سر نزدم..امروز یه بخشیش رو خوندم و دیدم اینم مطالب و نکات خوبی داره واسه گذاشتن;)
اگه شما دوستان هم نکات رو میتونید به صورت تستی بزارید ممکنه من دقت نکرده باشم....پس کمکم کنید:)

یله منم گفتم اولویت با دوریکه اما اگه گزینه ای مثل 4 داشته باشیم به نظر شما کدوم پاسخ صحیح میشه؟؟لطفا راهنمایی کنید.و...ممنون
درضمن من ک کاری نمیکنم...خوشحال میشم منی ک قبول نمیشم به شما کمکی کنه تا رتبه عالی بیارید...:smile:
معبد باسيليكا يا معبد اول هرا در پستئوم، كه ٩در ١٨ ستون داره و توى مقصوره ش هم يك رديف ستون وسطشه عوض دو رديف كنارش، كلن معبد خر و اسكليه! معبد پوزيدون يا معبد دوم هرا در پستئوم، كه عرضش ٦ ستونه اس، و ستوناى مقصوره دوطبقه ان. :)

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها واس جمع بندی تاریخ کتابای عصر کنکاش رو بگیرم خوبه؟
اشتباه تایپی و... نداره؟
کدومو بگیرم؟
ایرا؟
جهان؟
معاصر؟
یا هر سه کامله واسه جمع بندی نهایی؟
ممنون

shima jo0on

عضو جدید
طاقچه کور اسمش روشه، طاقچه ای که کوره یعنی بازشو به داخل یا پنجره نیست :)
چهار جهت اربعه میشه شمال، جنوب، شرق، غرب . نه به نظرم همونه یادم نیومد کجای جزوه بود!
اخه تو جزوه نسیم عسکری که خام نیست گفته کعبه زرتشت در 4 جهت اربعه نیست و کمی چرخیده بعد کنار عکسش دست نویس نوشته در 4 جهت اصلی!!!برا این گفتم شاید تفاوت داره

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
اخه تو جزوه نسیم عسکری که خام نیست گفته کعبه زرتشت در 4 جهت اربعه نیست و کمی چرخیده بعد کنار عکسش دست نویس نوشته در 4 جهت اصلی!!!برا این گفتم شاید تفاوت داره

والا من این جزوه ی شما رو ندارم من یه حزوه ازش دارم این توش نیست
عکس هایی هم که گذاشته به جز پرسپکتیوی که با دوربین گرفته شده بقیه ی تصاویر که با کامپیوتر کشیده شده ، زندان سلیمانه (مقبره کمبوجیه )
نمی دونم منظورش چی بوده، شاید می خواسته بگه چهار جهت اصلی بنا، یعنی چهار تا ضلعش به سمت چهار جهت اربعه نیست :w05::w20:

آخرین ویرایش: