رفع اشکال | دروس تاریخ و مبانی نظری آزمون ارشد معماری

shematik

عضو جدید
اینجوری من به شخصه برام سخته جواب دادنش...آخه من خودم تستی میخونم...یعنی متونم تو تست جواب رو پیدا کنم اما اینجوری نمی تونم ج بدم...وقتی تستی نیست باید سئوالو یه جوری بدی ک کاملا واضح باشه و از خوندن سئوال چند جور موضوع رو یادت نیاره...
1-منظورت بناست؟؟؟فوروم نیست؟!!!
2-؟؟؟نمیدونم از چه نظر؟
3-فکر کنم کلیسای سن پیترو
4-هنوز نرسیدم بخونم

2-از نظر تحول فضا

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها من از امروز شروهع کردم تاریخ بخونم چند تا سوال دارم ممکنه خیلی پیش پا افتاده باشه براتون ولی ممنون میشم جواب بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تپه سیلک مال چه دوره ایه؟؟؟؟؟؟؟؟
استودان چیه؟؟؟
توی کتاب زارعی یک عکس دیدم نوشته مال مقبره کمبوجبه (زندان سلیمان)ولی توی عکس های جزوه نسیم جون نوشته کعبه زردشت؟؟؟؟؟؟این جریانش چیه ؟
ساتراپی چیه؟؟؟؟؟؟؟(توی این جمله بودش:تقسیم شدن سرزمین تحت سلطه سلوکیان از نظر اداری به تعدادی ساتراپی؟؟؟؟؟؟؟

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
2-از نظر تحول فضا

شاید روم باشه...آخه بناهای مصر جرمی بوده...بناهای یونان حجمی بوده...ولی بناهای رومی فضایی بوده...برخلاف مصر و یونان ک خیلی به داخل فضا نمی پرداختند تو روم بیشتر زوم شدن به فضاهای داخلی...و تاکیدشون فکر میکنم بیشتر بوده نسبت به فضاهای خارجی....درسته؟؟؟:razz:
اونها دیگه هم چی شد جوابش؟؟لطفا بزار ...ممنونم

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها من از امروز شروهع کردم تاریخ بخونم چند تا سوال دارم ممکنه خیلی پیش پا افتاده باشه براتون ولی ممنون میشم جواب بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
استودان چیه؟؟؟
توی کتاب زارعی یک عکس دیدم نوشته مال مقبره کمبوجبه (زندان سلیمان)ولی توی عکس های جزوه نسیم جون نوشته کعبه زردشت؟؟؟؟؟؟این جریانش چیه ؟
ساتراپی چیه؟؟؟؟؟؟؟(توی این جمله بودش:تقسیم شدن سرزمین تحت سلطه سلوکیان از نظر اداری به تعدادی ساتراپی؟؟؟؟؟؟؟
استودان ( استخوان دان) يه جايى بوده كه استخون مرده ها رو توش نگه مى داشتن، چون اعتقادشون اين بوده كه مرده ٤عنصر اصلى رو آلوده مى كنه، مرده هاشونو مى بردن روى يه برجايى مى ذاشتن، كه يه شبكه فلزى بوده ( فلزو جزو ٤عنصر نمى دونستن) مى بستن به شبكه هه، تا پرنده ها و اينا همه مواد فاسد شدنى رو ببرن، بعدش استخونا رو مى ذاشتن تو يه جعبه سنگى و مي ذاشتن تو استودان. :)
ساتراپى هم همون ايالته، يعنى مثلن به جاى ايالت فلان اسمش بوده ساتراپى فلان!
مقبره كمبوجيه تو پاسارگاده، و فقط يه دبواره طور نصفه نيمه مونده ازش، كعبه زرتشت تو نقش رستمه، عكساش تو سبك شناسى هست. ( راجع به اين دو تا مريم يه عااااااااالمه توضيح داده، اگه تاپيكو بخونى متوجه مى شى)
:)

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
استودان ( استخوان دان) يه جايى بوده كه استخون مرده ها رو توش نگه مى داشتن، چون اعتقادشون اين بوده كه مرده ٤عنصر اصلى رو آلوده مى كنه، مرده هاشونو مى بردن روى يه برجايى مى ذاشتن، كه يه شبكه فلزى بوده ( فلزو جزو ٤عنصر نمى دونستن) مى بستن به شبكه هه، تا پرنده ها و اينا همه مواد فاسد شدنى رو ببرن، بعدش استخونا رو مى ذاشتن تو يه جعبه سنگى و مي ذاشتن تو استودان. :)
ساتراپى هم همون ايالته، يعنى مثلن به جاى ايالت فلان اسمش بوده ساتراپى فلان!
مقبره كمبوجيه تو پاسارگاده، و فقط يه دبواره طور نصفه نيمه مونده ازش، كعبه زرتشت تو نقش رستمه، عكساش تو سبك شناسى هست. ( راجع به اين دو تا مريم يه عااااااااالمه توضيح داده، اگه تاپيكو بخونى متوجه مى شى)
:)
احسنت
تپه سیلک هم دوره ی مادهاست:smile:

arefeh

کاربر ممتاز
فکر میکنم برای مادها بوده و جز قدیمیترینها هم بوده....
استودان چیه؟؟؟
محل نگهداری استخوان های مرده رو میگن...فضایی بود ک حالا روی تپه و...استخوان مردگانشونو اونجا میزاشتن ....

1_sdgardgfasd.jpg222.jpgشکل اول کمبوجبه یا زندان سلیمانه توی پاسارگاده الان فقط یه دیوار از نمایش مونده...دومی کعبه زرتشت...(نزدیک نقش رستمه)الان تا حدوی کل بنا مونده...
ساتراپی یعنی شهر یا منطقه ای ک از نظر تاریخی در یه دوره شکل گرفته و مردم و فرهنگشان مشابه همند...

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
ساتراپی یعنی شهر یا منطقه ای ک از نظر تاریخی در یه دوره شکل گرفته و مردم و فرهنگشان مشابه همند...
[SIZE=+3]ساتراپ و ساتراپی[/SIZE]
بخشهاي مختلف شاهنشاهي هخامنشي ساتراپي ناميده ميشد .ساتراپي مانند استان يا ايالت امروزي بود و هر ساتراپي يك مسئول داشت كه ساتراپ ناميده ميشد و از طرف شاه انتخاب ميشد. شاهان هخامنشي معمولا افراد محلی و شاه قبلی آن کشور را که به صورت ساتراپي در آمده بود ،به عنوان ساتراپ انتخاب می کردند.شاه به عنوان بازرس فردی را به ساتراپها می فرستاد که چشم شاه نامیده میشد.چند منبع مکتوب در مورد تعداد ساتراپهای هخامنشی وجود دارد از جمله سنگ نگاره بیستون نوشته های هرودوت در کتاب تواریخ سنگ نگاره نقش رستم داریوش کتیبه ای از خشیارشا و آرین نویسنده یونانی
[SIZE=-2]A satrap receiving a visitor.
Monument of the Nereids,[/SIZE]​
[h=3][SIZE=-1]فهرست ساتراپي ها بر اساس [/SIZE][SIZE=-1]دیواره بیستون دا ریوش 521 پ م[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]فهرست ساتراپي ها بر اساس [/SIZE][SIZE=-1]هرودوت تواریخ 3.90-94[/SIZE]
[SIZE=-1]لیست هدیه آورندگان[/SIZE]
[/h]
[h=3][SIZE=-1]فهرست ساتراپي ها بر اساس [/SIZE][SIZE=-1]نقش رستم داریوش [/SIZE]
[SIZE=-1]492 پ م[/SIZE]
[/h]
[h=3][SIZE=-1]فهرست ساتراپي ها بر اساس [/SIZE][SIZE=-1]هرودوت تواریخ 7.61-96 (لیست ارتشها)[/SIZE]
[SIZE=-1](480/481 BCE)[/SIZE]
[/h]
[h=3][SIZE=-1]فهرست ساتراپي ها بر اساس[/SIZE][SIZE=-1]خشیارشا, XPh[/SIZE]
[SIZE=-1](daiva سنگ نبشته )[/SIZE]
[/h]
[h=3][SIZE=-1]فهرست ساتراپي ها بر اساس [/SIZE][SIZE=-1]آریانAnabasis[/SIZE]
[SIZE=-1](describes fourth century BCE)[/SIZE]
[/h]
[h=3]پارس[/h][h=3][/h][h=3][/h][h=3][SIZE=-1]پارسی[/SIZE][/h][h=3][/h][h=3][SIZE=-1]پرسیس[/SIZE][/h]
[h=3][SIZE=-1]ایلام[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]شوش[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]ایلام[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]شوشی[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]ایلام[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]شوشی[/SIZE][/h]
[h=3][SIZE=-1]بابل وآشور[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]بابل وآشور[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]بابل وآشور[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]آشوری[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]بابل وآشور[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]بابل وآشور[/SIZE][/h]
[h=3][SIZE=-1]ماد[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]اکباتان و ماد[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]ماد[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]ماد[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]ماد[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]ماد[/SIZE][/h]
[h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]اورتوکوریبانتیها[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]سکاهای تیز خود[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]سکاهای تیز خود[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]سکایی[/SIZE][/h]
[h=3][/h][h=3][SIZE=-1]پامفیلا - جنوب ترکیه[/SIZE][/h][h=3][/h][h=3][SIZE=-1]پامفیلا[/SIZE][/h][h=3][/h][h=3][/h]
[h=3][SIZE=-1]یونیه[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]یونیه[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]یونیه[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]یونیه[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]یونیه[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]یونیه[/SIZE][/h]
[h=3][/h][h=3][/h][h=3][SIZE=-1]یونیه ای ها با کلاه آفتابی[/SIZE][/h][h=3][/h][h=3][/h][h=3][/h]
[h=3][/h][h=3][/h][h=3][/h][h=3][/h][h=3][SIZE=-1]یونیه ای های کنار دریا[/SIZE][/h][h=3][/h]
[h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]کرکا - نزدیک بدروم ترکیه[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]کرکا - نزدیک بدروم ترکیه[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]کرکا - نزدیک بدروم ترکیه[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]کرکا - نزدیک بدروم ترکیه[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]کرکا - نزدیک بدروم ترکیه[/SIZE][/h]
[h=3][SIZE=-1]سارد[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]لیدی[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]سارد[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]لیدی[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]سارد[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]لیدی[/SIZE][/h]
[h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]Saspires, Alarodians[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]Alarodians Saspires[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h]
[h=3][/h][h=3][SIZE=-1]Matienians[/SIZE][/h][h=3][/h][h=3][SIZE=-1]Matienians[/SIZE][/h][h=3][/h][h=3][/h]
[h=3][/h][h=3][SIZE=-1]Paphlagonians[/SIZE][/h][h=3][/h][h=3][SIZE=-1]Paphlagonians[/SIZE][/h][h=3][/h][h=3][/h]
[h=3][SIZE=-1]کشورهای کتار دریا[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]تراکیه ای های آسیایی[/SIZE][/h][h=3][/h][h=3][SIZE=-1]تراکیه ای های آسیایی[/SIZE][/h][h=3][/h][h=3][SIZE=-1]فریجیای بزرگتر[/SIZE][/h]
[h=3][SIZE=-1] کاپادوکیه[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]کاپادوکیه[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]کاپادوکیه[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]کاپادوکیه[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]کاپادوکیه[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]کاپادوکیه[/SIZE][/h]
[h=3][SIZE=-1]ارمنستان[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]ارمنستان[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]ارمنستان[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]ارمنستان[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]ارمنستان[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]ارمنستان[/SIZE][/h]
[h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]سیلیسیا[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]سیلیسیا[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]سیلیسیا[/SIZE][/h]
[h=3][SIZE=-1] بین النهرین[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]قبرس فلسطین فینقیه[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]قبرس فلسطین فینقیه[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]سوریه فلسطین[/SIZE][/h]
[h=3][SIZE=-1]مصر[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]مصر[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]مصر[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]مصر[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]مصر[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]مصر[/SIZE][/h]
[h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]لیبی[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]لیبی[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]لیبی[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]لیبی[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h]
[h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]هندو[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]هند[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]هندو[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]هند[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]تاکسیلا[/SIZE][/h]
[h=3][SIZE=-1]گندارا دره کابل[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]گندارا دره کابل[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]گندارا دره کابل[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]گندارا دره کابل[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]گندارا دره کابل[/SIZE][/h][h=3][/h]
[h=3][SIZE=-1]داتاگوس کشور صد گاو[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]داتاگوس کشور صد گاو[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]داتاگوس کشور صد گاو[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]داتاگوس کشور صد گاو[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h]
[h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]پاریکانیایی[/SIZE] [SIZE=-1]آسیایی[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]پاریکانیایی[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]Oreitians, Ichthyophagi[/SIZE][/h]
[h=3][/h][h=3][/h][h=3][/h][h=3][/h][h=3][/h][h=3][SIZE=-1]گدروسیا - بلوچستان[/SIZE][/h]
[h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]Caspians, Pausicae, Pantimathi, Daritae[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]هیرکانیان[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]مردان آکایوفاسیا[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1] [/SIZE][SIZE=-1]هیرکانیان[/SIZE][/h]
[h=3][SIZE=-1]مکه[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]مکه[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]مکه[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]مکه[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]مکه[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h]
[h=3][SIZE=-1]زرنگیهای سیستان[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]اسگردیان[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]زرنگیهای سیستان[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]اسگردیان[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]زرنگیهای سیستان[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]زرنگیهای سیستان[/SIZE][/h]
[h=3][SIZE=-1]هارایوواتیس - قندهار[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]هارایوواتیس - قندهار[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]هارایوواتیس - قندهار[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]هارایوواتیس - قندهار[/SIZE][/h]
[h=3][SIZE=-1]باختری ها[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]باختری ها[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]باختری ها[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]باختری ها[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]باختری ها[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]باختری ها[/SIZE][/h]
[h=3][SIZE=-1]سکاها[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]سکاها[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]سکاها[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]سکاها[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]سکاها[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h]
[h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]دایی یا دها-جنوب قزاقستان[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]دایی یا دها-جنوب قزاقستان[/SIZE][/h]
[h=3][SIZE=-1]پارت[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]پارت[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]پارت[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]پارت[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]پارت[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]پارت[/SIZE][/h]
[h=3][SIZE=-1]رخجیان[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]رخجیان[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]رخجیان[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]رخجیان[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]رخجیان[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]رخجیان[/SIZE][/h]
[h=3][SIZE=-1]ازبکها[/SIZE] - کوراسمیان[/h][h=3][SIZE=-1]ازبکها[/SIZE] - کوراسمیان[/h][h=3][SIZE=-1]ازبکها[/SIZE] - کوراسمیان[/h][h=3][SIZE=-1]ازبکها[/SIZE] - کوراسمیان[/h][h=3][SIZE=-1]ازبکها[/SIZE] - کوراسمیان[/h][h=3][SIZE=-1]ازبکها[/SIZE] - کوراسمیان[/h]
[h=3][SIZE=-1]سغدیان[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]سغدیان[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]سغدیان[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]سغدیان[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]سغدیان[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]سغدیان[/SIZE][/h]
[h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]Moschi, Tibareni, Macrones, Mosynoeci, Mares[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]Moschi, Tibareni, Macrones, Mossynoeci, Mares [/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h]
[h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]Colchians and the tribes of the Caucasus[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]Colchians[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h]
[h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]اتیوپی[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]Nubia[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]اتیوپی[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]Nubia[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h]
[h=3][SIZE=-1]اعراب[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]اعراب[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]اعراب[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]اعراب[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]اعراب[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]اعراب[/SIZE][/h]
[h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]سکاهای اروپایی[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h]
[h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]تراکیه[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1]تراکیه[/SIZE][/h][h=3][SIZE=-1] [/SIZE][/h]

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
استودان چیه؟؟؟

http://www.www.www.iran-eng.ir/show...-ارشد-معماری?p=6988879&viewfull=1#post6988879
http://www.www.www.iran-eng.ir/show...-ارشد-معماری?p=7017281&viewfull=1#post7017281

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چند تا سوال تاریخ ردیف کردم از خودم ولی خدایی 4 گزینه ای کردنش سخته .........به درد دنیا و آخرتتون میخوره............ ا-مسجد جامع گلپایگان چند ایوانی است؟1-1 2-2 3-3 4-4 2-کاخ سروستان چند ایوانی است ؟1 2 3 4 3- کدام یک از نساجد زیر گنبد خانه ندارد 1- جامع همدان 2- ورامین 3- قزوین 4- کرمان

arefeh

کاربر ممتاز
چند تا سوال تاریخ ردیف کردم از خودم ولی خدایی 4 گزینه ای کردنش سخته .........به درد دنیا و آخرتتون میخوره............ ا-مسجد جامع گلپایگان چند ایوانی است؟1-1 2-2 3-3 4-4 2-کاخ سروستان چند ایوانی است ؟1 2 3 4 3- کدام یک از نساجد زیر گنبد خانه ندارد 1- جامع همدان 2- ورامین 3- قزوین 4- کرمان

من ک معماری ایرانی رو نخوندم...ایشالله از آخر این هفته میرم سرش...اما کاخ سروستان فکر میکنم 1 دونه ایوان اصلی داره....چند تا هم فزعی:razz:

آخرین ویرایش:

shematik

عضو جدید
چندتا سوال میذارم البته 4گذینه ای نیست.ولی یه کلمه ایه
1-جزء جدا نشدنی از مرکز شهر رومی...........................؟ باسیلیکا
2-در کدام تمدن تفاوت عمده ای بین فضای داخل و خارج وجود داشت؟ یونان
3- شروع شکل گیری سیر تحول باسیلیکا به کلیسای صدر مسیحیت، کدام کلیسا است؟ کلیسای سنت جیوانی
4-سبک نرماندی بعدها تبدیل به اصلی ترین منبع کلیساهای چه سبکی شد؟ گوتیک

منبع: کتاب از عهد باستان تا مکتب شیکاگو(بانی)

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز

1 : 4
2 : نمی دونم 1 یا 4
3 : 4 کرمان

shematik

عضو جدید

1 - 1ایوانی
2- سروستان3 ایوانی
3- نمیدونم کرمان یا قزوین

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اما جوابا...........1-3.........اینم عکس نکته اینکه 1 از این 4 تا ایوان نیست و مهتابی میباشد ولی در پلان به نظر ایوان میرسد ......11111.png22222.png
2-من میگم 1 ایوانی ولی باید تحلیل بشه ..............اینم پلانش..............3- کرمان

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز

1-مسجد جامع گلپایگان 2 ایوانی

2-کاخ سروستان 3 ایوانی

3-مسجد کرمان گنبد نداره

arefeh

کاربر ممتاز
اما جوابا...........1-3.........اینم عکس نکته اینکه 1 از این 4 تا ایوان نیست و مهتابی میباشد ولی در پلان به نظر ایوان میرسد ......مشاهده پیوست 181323مشاهده پیوست 181324
2-من میگم 1 ایوانی ولی باید تحلیل بشه ..............اینم پلانش..............3- کرمان

از با شکوه‌ترین کاخ‌های عهد ساسانی است و شامل یک ایوان ورودی و گنبدی در مرکز و حیاط است. در این کاخ نسبت به بناهای دیگر این دوره از معماری و پلان پیچیده و کامل‌تری استفاده شده‌است.
معماری نمای اصلی بنا در ضلع شرقی قرار دارد که شامل یک ایوان مرکزی و دو ایوان کوچکتر در دو طرف است. ایوان مرکزی به تالار اصلی و پس از آن به چهار حیاط متصل می‌شود و دیوار جنوبی تالار مرکزی به یک ایوان جانبی خارجی راه می‌یابد. ایوانی که در سمت شمال کاخ واقع است بوسیله چند پله به محوطه بیرون کاخ مربوط می‌شود اما ایوان بزرگ شرقی به تالار مرکزی و قسمت‌های دیگر بنا ارتباط دارد و در دو طرف این بنا دو اتاق باریک با طاق گهواره‌ای قرار دارد که مقابل هم قرار نگرفته‌اند. استفاده از فیلپوش برای قرار گرفتن گنبدها روی بنا به وضوح دیده می‌شود.
حالا چی میگید ؟؟؟اینقدر ایوان تو ایوان داره ک معلوم نیست دقیقا چند تا ایوان داره...؟؟!!!!:confused:اگه کسی با استادی در ارتباط هست اینو حتما ازش بپرسه...تکلیف مشخص شه....نسیم عسگری خاله یا عمه کسی نی/؟؟؟؟کممممک بگیرید ازش...خدا عمرتون بده

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
اما جوابا...........1-3.........اینم عکس نکته اینکه 1 از این 4 تا ایوان نیست و مهتابی میباشد ولی در پلان به نظر ایوان میرسد ......مشاهده پیوست 181323مشاهده پیوست 181324

منبع جواب سوال 1 رو میگی؟ چون معماری ایران معماریان که یه چیز دیگه نوشته :eek:
بعد من فکر می کردم مهتابی تعریفش یه چیز دیگست ! :surprised:

arefeh

کاربر ممتاز
بچه ها یکی منو توجیح کنه ک من دارم اشتباه میکنم یا اینجا یه چی جور در نمیاد...پلانهای معبد آرتمیس در معماری یونان رو از کتاب زارعی و بانی مسعود رو ببینید...؟؟!!!یکی گفته مقصوره ستون نداره یکی گفته داره...یگی گفته ستونهای عرضی دو طرف برابر نی...اون یکی دیگه نه یکیه...ولی هر دوش مال شهر افسوسه....من الان قاطی کردم کهههههه

arefeh

کاربر ممتاز
کاخ سروستان و مسجد گلپایگان

کاخ سروستان و مسجد گلپایگان

صفحه 123 کتاب سبک شناسی رو حتما ببینید...اونجا توی معرفی فضاهای پلان فقط یه ایوان رو ذکر کرده در نتیجه این کاخ دیگه 1 ایوانیه...اولویت با این منبعه ...اگر حتی اشتباه باشه...

برای مسجد گلپایگان هم من تو خلاصه های پارسالم نوشتم دو ایوانی.....
الان منبع رو پیدا کردم درسنامه مرکز معماری
ولی تو ویکیپدیا گفته 1 ایوانی...البته گفته تنها ایوان فعلی.....

آخرین ویرایش:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یکی منو توجیح کنه ک من دارم اشتباه میکنم یا اینجا یه چی جور در نمیاد...پلانهای معبد آرتمیس در معماری یونان رو از کتاب زارعی و بانی مسعود رو ببینید...؟؟!!!یکی گفته مقصوره ستون نداره یکی گفته داره...یگی گفته ستونهای عرضی دو طرف برابر نی...اون یکی دیگه نه یکیه...ولی هر دوش مال شهر افسوسه....من الان قاطی کردم کهههههه
صفحه شو بگو.

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بانی مسعودش ص 50
زارعی ص 270
رسمن دو تا نقشه متفاوته! اونى كه نما رو نشون داده مشتركه، ولى پلانا فرق داره!!!! تو نت هم هر دو مدل نقشه هست، ولى مدل بانى مسعود بيشتر هست. آخه معبدش خراب شده، احتمالن يه كم دقيق نيست اين چيزاش، ولى نقشه هاى بانى مسعود آپديت تر و تر تميز ترن، هوممم؟؟
واقعن كه!!!!!!!!!:w19::w06:

arefeh

کاربر ممتاز
رسمن دو تا نقشه متفاوته! اونى كه نما رو نشون داده مشتركه، ولى پلانا فرق داره!!!! تو نت هم هر دو مدل نقشه هست، ولى مدل بانى مسعود بيشتر هست. آخه معبدش خراب شده، احتمالن يه كم دقيق نيست اين چيزاش، ولى نقشه هاى بانى مسعود آپديت تر و تر تميز ترن، هوممم؟؟
واقعن كه!!!!!!!!!:w19::w06:

دیگه شورشو در اوردن با این همه تضاد...یعنی چی آخه...؟؟!!!دیدی گلپایگان هم نسیم یه چی گفته معماریان یه چی درسنامه مرکز ی چی...همینطور کاخ سروستان...من ک دیگه درام کم کم روانی میشم:mad: