تو پيرنيام گفته خراسانى.بچه ها دوره سامانی تو خراسانیه یا رازی؟؟؟؟عسگری گفته تو خراسانی و نسیم میگه تو رازی
یه سوال درکی ربط به تاریخ :مقیره ها درونگرا یا برونگرا؟؟؟؟؟
یه نکتم بگم اینجا تنها مسجدی که مرکزگراست مسجدالحرامه مابقی محوری ان![]()
چقد این سوال مقبره آشناسبچه ها دوره سامانی تو خراسانیه یا رازی؟؟؟؟عسگری گفته تو خراسانی و نسیم میگه تو رازی
کلی کیف کردم و یافتم یافتم گویان پریدم بیرون که یافتم........خب ما مبتدیم دیگه خانوم مهندس از ما نگیر کلا مجموعه فک کنم درونگرا باشه اینجوری؟؟؟؟؟؟؟؟ولی خب مثلا باغهای ایرانی درونگران ولی کوشک وسطشون برونگرا برای مقبرم در رابطه با مجموعه ای که توش قرار دارن اینجوریه؟تو پيرنيام گفته خراسانى.
مقبره ها به نظرم برونگران با توجه به اينكه داخلشون كسى نمى رفته و شكل بيرونيشون مهم بوده و اينا، البته مقبره هاى مثل امامزاده و اينا شايد قضيه ش فرق كنه، ولى مثلن هم نقش رستم برون گرا به نظر مياد، هم مثلن گنبد كاووس اينا... ولى خب شاه نعمت اله ولى يا شيخ صفى برونگرا نيستن. هممممم.......
مرسى از نكته! ولى قابل دركه ديگه ! كعبه مركزشه، بقيه بايد با يه محورى رو به كعبه باشن!
سمانه جون فکر میکنم درست گفتم جواب من حداقل مثل ایشونهتو پيرنيام گفته خراسانى.
مقبره ها به نظرم برونگران با توجه به اينكه داخلشون كسى نمى رفته و شكل بيرونيشون مهم بوده و اينا، البته مقبره هاى مثل امامزاده و اينا شايد قضيه ش فرق كنه، ولى مثلن هم نقش رستم برون گرا به نظر مياد، هم مثلن گنبد كاووس اينا... ولى خب شاه نعمت اله ولى يا شيخ صفى برونگرا نيستن. هممممم.......
مرسى از نكته! ولى قابل دركه ديگه ! كعبه مركزشه، بقيه بايد با يه محورى رو به كعبه باشن!
کلی کیف کردم و یافتم یافتم گویان پریدم بیرون که یافتم........خب ما مبتدیم دیگه خانوم مهندس از ما نگیر کلا مجموعه فک کنم درونگرا باشه اینجوری؟؟؟؟؟؟؟؟ولی خب مثلا باغهای ایرانی درونگران ولی کوشک وسطشون برونگرا برای مقبرم در رابطه با مجموعه ای که توش قرار دارن اینجوریه؟
هان؟ !سمانه جون فکر میکنم درست گفتم جواب من حداقل مثل ایشونه
اینکه سامانی تو خراسانیه و مقبره برونگرا...میگم منم با شما هم نظرم) نمى دونم والا! آخه مثلن كل مجموعه نقش رستم يا گنبد كاووس هم درونگرا نيستن، فكر كنم به عملكردشونم بستگى داره، چون اونا زيارتى نيستن ولى شيخ صفى اينا حالت زيارتى هم دارن و بار مذهبيشون فرق داره و احتياج به فضا دارن علاوه بر مونومان. استاد تاريخمون كجاس به دادمون برسه!
هان؟ !
بچه ها دوره سامانی تو خراسانیه یا رازی؟؟؟؟عسگری گفته تو خراسانی و نسیم میگه تو رازی
پس با این حساب مثلا مقبره بوعلی میشه برونگرا و مقبره امیراسماعیل سامانی و گنبد قابوس درون گراطبق جزوه متدین ، مقبره هم میتونه درونگرا باشه هم برونگرا
مثل مقبره حافظ که برونگراست و مقبره سعدی که درونگراست
سامانی مربوط به خراسانیه اما اواخرش ویژگی های رازی رو داره مثل مقبره امیر اسماعیل سامانی که هم سامانیه و هم رازی
و گنبد قابوس
بچه ها دوره سامانی تو خراسانیه یا رازی؟؟؟؟عسگری گفته تو خراسانی و نسیم میگه تو رازی
خب مقبره شاه نعمت اله ولى چيه؟ اونم برونگراس؟ییخشد دیر جواب جواب دادمماشاالله شما چقدر فعالین دو دقیقه خوابیدم این همه پست اضافه شده
سامانی میشه هر دو تقریبا، بیشتر خراسانی چون قرن این سلسله به رازی نمی رسه ولی خیلیا رازی رو به سامانی هم نسبت می دن، میگن شروعش از این سلسله بوده، حالا شما هر دو رو در نظر بگیر
مقابر هم برون گران (متدین گفته هم برون گرا هم درون گرا، من قبول ندارم خود دانید)
سلام استاد تازگیا خیلی دیر میاین ها؟؟؟؟؟ییخشد دیر جواب جواب دادمماشاالله شما چقدر فعالین دو دقیقه خوابیدم این همه پست اضافه شده
سامانی میشه هر دو تقریبا، بیشتر خراسانی چون قرن این سلسله به رازی نمی رسه ولی خیلیا رازی رو به سامانی هم نسبت می دن، میگن شروعش از این سلسله بوده، حالا شما هر دو رو در نظر بگیر
مقابر هم برون گران (متدین گفته هم برون گرا هم درون گرا، من قبول ندارم خود دانید)
گزينه ٣سئوالات مثلا تستی:
1-زیگورات جغازنبیل چه نوع بنایی؟؟ مهمترین دروازه اش کدام است...همچنین تنها درواره اش ک به صورت مستقیم است کدام است؟
1)معبد-7-3
2)مقبره-4-3
3)معبد-4-7
4)مقبره-7-7
خب معبده پس مقبره ها حذف میشه دروازه شاهش فکنم 4 بود پس با این حساب میشه 3 اگه اشتباه نکنمسئوالات مثلا تستی:
1-زیگورات جغازنبیل چه نوع بنایی؟؟ مهمترین دروازه اش کدام است...همچنین تنها درواره اش ک به صورت مستقیم است کدام است؟
1)معبد-7-3
2)مقبره-4-3
3)معبد-4-7
4)مقبره-7-7
سئوالات مثلا تستی:
1)معبد-7-3
2)مقبره-4-3
3)معبد-4-7
4)مقبره-7-7
خب معبده پس مقبره ها حذف میشه دروازه شاهش فکنم 4 بود پس با این حساب میشه 3 اگه اشتباه نکنم
یعنی مهمترینش همونه که الهه هومبان اونجا پرسه میزده؟؟؟؟؟؟؟دروازه هفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینو میگن طراح...هر دو اشتباه گفتید...گزینه 1 درسته...تنها دروازه زیگورات ک مستقیمه دروازه 3 ک مال ورود و خروج گاریهاست...میدونید علتشو ک چرا مورب باید باشند دیگه؟!!!
بزرگترین دروازه 4 یا شاه زیگورات و مهمترین دروزاه دروازه 7 ک دارای 2 ردیف قربانگاه هست...
یعنی مهمترینش همونه که الهه هومبان اونجا پرسه میزده؟؟؟؟؟؟؟دروازه هفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاسارگاد ...........سئوال 2)آغاز ساخت کاخها در دوره هخامنشیان با ساخت چه ساختمانی بوده است؟ 1)پاسارگاد 2)تخت جمشید 3)مسجد سلیمان 4)آرامگاه کوروش
سئوال 2)آغاز ساخت کاخها در دوره هخامنشیان با ساخت چه ساختمانی بوده است؟
1)پاسارگاد
2)تخت جمشید
3)مسجد سلیمان
4)آرامگاه کوروش
گزینه 1؟؟
متاسفانه ج غلطه گزینه 3 درسته...
آغاز ساختمان کاخها به اواسط قرن 6 بر میگرده آنچنان که ار آثار این دوره بر می آید آغاز آن از مسجد سلیمان و بعدا در پاسارگاد و تخت جمشید بوده است...منبع زارعی![]()
معبد کارناک در کجاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی خوبه سوالات فک میکنم تسلطتت زیاده بازم بذار سوال خوبه یرا مرور ک دقتو زیاد میکنه
خب مقبره شاه نعمت اله ولى چيه؟ اونم برونگراس؟
سلام استاد تازگیا خیلی دیر میاین ها؟؟؟؟؟منم مث شما پاک گیج شدم حتما بعد آزمون یه مقاله با هم مینویسم در این رابطه.ولی خب علف باید به دهن بزی شیرین بیاد.میشه بگی تو کدوم جزوه استاد متدین نوشته؟؟؟؟؟
خلاصه هاتو از ما دريغ نكن!اینها خلاصه هایی هست ک پارسال دراوردم از همه کتابهایی ک دم دسن داشتم ولی نرسیدم به مرور...امسالم ک کتایهارو دارم میخونم به این نتیجه رسیدم ک خلاصه های خودم کاملترین خلاصه است...چه بسا ک اگه وقت نکنم تاریخ رو فقط خلاصه خودمو بخونم
فهميدم.ببین باید خود گنبد خونه رو در نظر بگیری (مقابر اولیه یا چهارطاقی بودن یعنی گتبد داشتن یا مرتفع بودن مثل میل مثل گنبد قابوس)
در مورد شاه نعمت الله ولی به این جور بناها میگیم باغ مزار مثل حرم معصومه (س). یعنی زیر مجموعه یه بخش دیگه میشن (باغ ها) نمی تونیم ازشون به عنوان مقبره یاد کنیم یعنی آرامگاه هستن ولی زیر مجموعه شکل اصلی مقابر نیستن حالا نمی دونم تونستم منظورمو بگم یا نه!
بازم میگم متدین این کار رو می کنه ها اما از نظر من درست
این ترم هم طراحی فنی هم پایان نامه هم مقاله
نمی دونم والا، بچه ها توی تاپیک ارشد 92 از جزوه ی متدین نقل قول کرده بودن
خلاصه هاتو از ما دريغ نكن!![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال | دروس فنی ساختمان آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 1989 | |
![]() |
رفع اشکال | درک عمومی و منظر آزمون ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 663 | |
![]() |
رفع اشکال | زبان عمومی و تخصصی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 438 | |
![]() |
تحصیلات تکمیلی | دروس تخصصی دانشجویان کارشناسی ارشد معماری | کارشناسی ارشد | 138 | |
8 | دروس فنی کنکور ارشد | کارشناسی ارشد | 23 |