راهنمایی , سوالات و مشکلات مرتبط با باشگاه رو اینجا مطرح کنید

mehdi.chem

مدیر تالار شیمی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام، من میتونم تاپیکی رو که ایجاد کردم، حذف کنم؟ اگه میتونم چطور این کارو کنم؟

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
سلام، من میتونم تاپیکی رو که ایجاد کردم، حذف کنم؟ اگه میتونم چطور این کارو کنم؟

سوال منم بود اما فکر نکنم بشه
فقط مدیر ها این امکان رو دارن
سلام
بله .. کاربران سایت تنها می توانند پست های خود را پاک کنند .. و اگر تاپیک جدیدی ایجاد کنند دیگر نمی توانند پاکش کنند .. ولی تا 24 ساعت قابلیت ادیت و ویرایش آن را خواهید داشت!!
حذف تاپیک تا تنها توسط مدیر آن تالار صورت می گیرد.

عزيز خشمان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام چطور میتوانم مطالبی راکه در هر بخش مهندسی گذاشتید دانلود کنم؟ ممنون:(

ســـــلام دوست من

تو هر بخشي از تالار هاي فني و مهندسي كه تاپيكي ارسال شده باشه و اينكه اون
تاپيك حدالمكان موضوعي باشه كه ارسال كننده داخلش لينك دانلود گذاشته باشه شما
ميتونيد به راحتي و بدون هيچ محدوديتي دانلود كنيد..و اما شايد لينك دانلود تاريخ گذشته
باشه و امكان خرابيش زياد باشه شما ميتونيد با مراجعه دفتر مديريت اون تالار و يا درخواست
راهنمايي از دوستان اون تالار رو بكنيد تا مشكلتون رو حل بكنند..

.:Shila:.

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
یه سوالی داشتم
وقتی برای یکی از تالارها مشترک میشیم و اون تالار چند تا تاپیک رو به‌روز میکنه فقط تاپیکی که از نظر زمانی دیرتر به‌روز شده توی کنترل پنل دیده میشه
تنظیماتی هست که بشه همه تاپیکهای تازه رو دید؟ یا کلا نمیشه؟!

m roz

عضو جدید
سلام ، اگر به عنوان استارتر بخوام تاپیکی رو حذف کنم ، امکانش هست ؟؟؟

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام
یه سوالی داشتم
وقتی برای یکی از تالارها مشترک میشیم و اون تالار چند تا تاپیک رو به‌روز میکنه فقط تاپیکی که از نظر زمانی دیرتر به‌روز شده توی کنترل پنل دیده میشه
تنظیماتی هست که بشه همه تاپیکهای تازه رو دید؟ یا کلا نمیشه؟!
سلام
شما میتونید بخش بندی هارو به صورت جداگانه مشترک بشید تا از بروز شدن هر زیر تالار با خبر بشید
فکر کنم اگه بخواید به این شکلی که مد نظرتونه تاپیک های بروز شده در هر زیر تالار نمایش داده بشه تنها راهش همینه که برای هر زیر تالار اشتراک جداگانه بزنید

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس اونموقع اشتراک تالار به چه دردی میخوره
غیرفعال باشه بهتره که
کاش یه جوری بود که وقتی یه تالار رو مشترک میشم همه تاپیکهای تازه رو نشون میداد!:cool:

شیمیست عکاس

عضو جدید
سلام دوستان.مشکل من حل نشددددددددددددد!!!تو مورد 3 که میخوایم یه عکسی رو از کامپیوتر خودمون بذاریم تو ادیتور،مشکل دارم.وقتی پنجره اینزرت ایمیج و باز میکنم اصلا چیزی به اسم فرام کامپیوتر دیده نمیشه که من بخوام روش کلیک کنم!!!!(البته ببخشید که فارسی نوشتم همه چی رو) ولی به هر حال این مشکل منه دیگه.من فکر میکنم مشکل از خود سایته که چنین صفحه ای که شما میگید واسه من باز نمیشه...چی کار کنم؟!!!!:wallbash:

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان.مشکل من حل نشددددددددددددد!!!تو مورد 3 که میخوایم یه عکسی رو از کامپیوتر خودمون بذاریم تو ادیتور،مشکل دارم.وقتی پنجره اینزرت ایمیج و باز میکنم اصلا چیزی به اسم فرام کامپیوتر دیده نمیشه که من بخوام روش کلیک کنم!!!!(البته ببخشید که فارسی نوشتم همه چی رو) ولی به هر حال این مشکل منه دیگه.من فکر میکنم مشکل از خود سایته که چنین صفحه ای که شما میگید واسه من باز نمیشه...چی کار کنم؟!!!!:wallbash:

این قابلیت تا اونجایی که من تجربه کردم توی تاپیکها فقط فعاله و وقتی میخواییم توی صفحه دوستان ازش استفاده بکنیم و عکس بذاریم باید رو یه سایتی آپلود کنیم و لینکشو بذاریم
همینجا شما اگه امتحان کنین میبینین که میاره و البته select file متاسفانه کار نمیکنه:redface:
خودم این عکس رو توی سایت دیگه ای آپلود کردم:D

*جیگر طلا*

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام افشین خان خسته نباشید
یه سوال داشتم
میشه از این تاپیکای تولد که درست کردیمو را واسه یه نفر ایمیل کنیم
ولی اونم مثل همینجا قشنگ همه را ببینه مثلا تصویر متحرکارو متحرک ببینه و ..................
ممنونم

ainam

عضو جدید
با هر زبان برنامه نویسی که باشه

با هر زبان برنامه نویسی که باشه

با سلام
برنامه ای بنویسید که یک عبارت منظم را دریافت کند و DFA و Nfa آن را طراحی کنید.
لطفا کسی که بلده یا همچین برنامه ای رو داره برام ایمیل کنه وقتم خیلی محدوده تا یکشنبه فرصت دارم
با تشکر

آخرین ویرایش توسط مدیر:

شیمیست عکاس

عضو جدید
سلام دوست خوبم.مرسی از راهنماییت.حق با شماست.منم امروز بعد از کلی تلاش آخرش به همین نتیجه شما رسیدم.ولی خیلی حیفه!به جای اینکه بتونم واسه کسی عکس بفرستم،مجبورم فقط لینکش و بذارم!باز از هیچی بهتره![:biggrin:QUOTE=.:Shila:.;7222234]این قابلیت تا اونجایی که من تجربه کردم توی تاپیکها فقط فعاله و وقتی میخواییم توی صفحه دوستان ازش استفاده بکنیم و عکس بذاریم باید رو یه سایتی آپلود کنیم و لینکشو بذاریم
همینجا شما اگه امتحان کنین میبینین که میاره و البته select file متاسفانه کار نمیکنه:redface:
خودم این عکس رو توی سایت دیگه ای آپلود کردم:D
[/QUOTE]

so-ahmadi

عضو جدید
سلام. برای تکمیل و ویرایش اطلاعت پروفایل شخصی باید از کجا اقدام کرد. ممنون.

P a N a H

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من میخوام یه فیلم آموزشی نرم افزار رو بذارم که بقیه بتونن ازش استفاده کنن چیکار کنم؟

Sima

مدیر تالار مهندسی هسته ای همکار مدیر تالار زبان
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام من میخوام یه فیلم آموزشی نرم افزار رو بذارم که بقیه بتونن ازش استفاده کنن چیکار کنم؟

سلام
بستگی به موضوع فیلم اموزشی شما داره که مربوط به کدوم تالاره
بعد بااستفاده از جستجوگر اون بخش سرچ کنین تا تاپیکی که ایجاد میکنید یا فایلی که میخواین قرار بدین تکراری نباشه

P a N a H

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
بستگی به موضوع فیلم اموزشی شما داره که مربوط به کدوم تالاره
بعد بااستفاده از جستجوگر اون بخش سرچ کنین تا تاپیکی که ایجاد میکنید یا فایلی که میخواین قرار بدین تکراری نباشه

من تو تالار جسابداری عضوم حالا میخوام فیلم آموزشی رو واسه یکی از بچه ها بذارم لطفا بیشتر راهنماییم کنید.مرسی.

Dr mosaddegh

عضو جدید
دانشگاه آزاد

دانشگاه آزاد

بخشید چرا تو بخش دانشگاه ها دانشگاه آزاد گرگان نی؟؟؟:que:

nazliii

مدیر مهندسی برق مخابرات - متخصص نیمه هادی
بخشید چرا تو بخش دانشگاه ها دانشگاه آزاد گرگان نی؟؟؟:que:
چون هیچ کدوم از بچه های دانشگاه آزاد گرگان اونجا تاپیک ایجاد نکردن. اگر شما مایلین میتونین تاپیکی با نام دانشگاه آزاد گرگان ایجاد کنین

Farez 132

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گزارش کاراموزی برای تولید مواد شیمیایی

گزارش کاراموزی برای تولید مواد شیمیایی

سلام دوستان-اگه کسی گزارش کاری درباره ی تولید مواد شیمیایی داره ممنون میشم در اختیار من بذاره

yaldayi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان..............من میخام پیام بازدیدکنندگان صفحه مو کلا بردارم آیا امکان داره؟؟؟

Coraline

مدیر تالار پزشکی
مدیر تالار
کاربر ممتاز
دوستان..............من میخام پیام بازدیدکنندگان صفحه مو کلا بردارم آیا امکان داره؟؟؟
میتونی کلاً غیرفعالش کنی و ببندی (به طوریکه فقط Admin و اینا بتونن بهت پیام بدن!)
ولی اینکه برداری لیست دوستات رو یهو خالی کنی کار جالبی نیست

yaldayi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میتونی کلاً غیرفعالش کنی و ببندی (به طوریکه فقط Admin و اینا بتونن بهت پیام بدن!)
ولی اینکه برداری لیست دوستات رو یهو خالی کنی کار جالبی نیست

سو تفاهم نباید بشه مشکلی هست که اینکارو میکنم.
چطور میشه غیر فعالش کنم؟

DPO inspection

عضو جدید
سلام دوستان
محبت کنید بفرمایید که چرا من هرکاری میکنم عکس نمیتونم برا پروفایلم بزارم
همش از عکس ایراد میگیره
هیچ جا هم خصوصیاتی ننوشته

بالا