سلام، من میتونم تاپیکی رو که ایجاد کردم، حذف کنم؟ اگه میتونم چطور این کارو کنم؟
سلامسوال منم بود اما فکر نکنم بشه
فقط مدیر ها این امکان رو دارن
سلام چطور میتوانم مطالبی راکه در هر بخش مهندسی گذاشتید دانلود کنم؟ ممنون![]()
سلامسلام
یه سوالی داشتم
وقتی برای یکی از تالارها مشترک میشیم و اون تالار چند تا تاپیک رو بهروز میکنه فقط تاپیکی که از نظر زمانی دیرتر بهروز شده توی کنترل پنل دیده میشه
تنظیماتی هست که بشه همه تاپیکهای تازه رو دید؟ یا کلا نمیشه؟!
سلام دوستان.مشکل من حل نشددددددددددددد!!!تو مورد 3 که میخوایم یه عکسی رو از کامپیوتر خودمون بذاریم تو ادیتور،مشکل دارم.وقتی پنجره اینزرت ایمیج و باز میکنم اصلا چیزی به اسم فرام کامپیوتر دیده نمیشه که من بخوام روش کلیک کنم!!!!(البته ببخشید که فارسی نوشتم همه چی رو) ولی به هر حال این مشکل منه دیگه.من فکر میکنم مشکل از خود سایته که چنین صفحه ای که شما میگید واسه من باز نمیشه...چی کار کنم؟!!!!![]()
http://www.www.www.iran-eng.ir/profile.php?do=editprofileسلام. برای تکمیل و ویرایش اطلاعت پروفایل شخصی باید از کجا اقدام کرد. ممنون.
سلام من میخوام یه فیلم آموزشی نرم افزار رو بذارم که بقیه بتونن ازش استفاده کنن چیکار کنم؟
سلام
بستگی به موضوع فیلم اموزشی شما داره که مربوط به کدوم تالاره
بعد بااستفاده از جستجوگر اون بخش سرچ کنین تا تاپیکی که ایجاد میکنید یا فایلی که میخواین قرار بدین تکراری نباشه
چون هیچ کدوم از بچه های دانشگاه آزاد گرگان اونجا تاپیک ایجاد نکردن. اگر شما مایلین میتونین تاپیکی با نام دانشگاه آزاد گرگان ایجاد کنینبخشید چرا تو بخش دانشگاه ها دانشگاه آزاد گرگان نی؟؟؟![]()
میتونی کلاً غیرفعالش کنی و ببندی (به طوریکه فقط Admin و اینا بتونن بهت پیام بدن!)دوستان..............من میخام پیام بازدیدکنندگان صفحه مو کلا بردارم آیا امکان داره؟؟؟
میتونی کلاً غیرفعالش کنی و ببندی (به طوریکه فقط Admin و اینا بتونن بهت پیام بدن!)
ولی اینکه برداری لیست دوستات رو یهو خالی کنی کار جالبی نیست
سلامسلام دوستان
محبت کنید بفرمایید که چرا من هرکاری میکنم عکس نمیتونم برا پروفایلم بزارم
همش از عکس ایراد میگیره
هیچ جا هم خصوصیاتی ننوشته
[h=3]پروژهها و گزارشهای کارآموزی مهندسان شیمی[/h]سلام دوستان-اگه کسی گزارش کاری درباره ی تولید مواد شیمیایی داره ممنون میشم در اختیار من بذاره