راهنمایی , سوالات و مشکلات مرتبط با باشگاه رو اینجا مطرح کنید

far75

عضو جدید
مخواستم از دیگران درخواست عگس در باره پله کنم چگونه در خواست کنم

akrambalaei

عضو جدید
کمک

کمک

سلام دوستای عزیز ! من یه مقاله معتبر انگلیسی میخوام با ترجمه فارسی . برای گرایش ارشد راه و ترابری . هرچی باشه : ترافیک ، طرح هندسی راه ، روسازی و ...
خیلی لازمش دارم . لطفا کمکم کنید.

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام دوستای عزیز ! من یه مقاله معتبر انگلیسی میخوام با ترجمه فارسی . برای گرایش ارشد راه و ترابری . هرچی باشه : ترافیک ، طرح هندسی راه ، روسازی و ...
خیلی لازمش دارم . لطفا کمکم کنید.

سلام ؛ به باشگاه خوش اومدید :gol:

درخواستتون رو میتونید اینجا مطرح کنید

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام خدمت جناب مدیر زحمت کش باشگاه

میشه بگی چرا بین لغاتم فاصله می افته تو پستام
همه اصول رو هم رعایت میکنم لطفا نفرمایین دیلیت رو بزن فاصله حذف شه :|
اول همه چی اکی هست و وقتی ارسال پست رو میزنم اینطوری میشه و درست هم نمیشه
کلیک

قبلا از همکاری شما سپاسگزارم
;)

پس چرا بین لغات ما فاصله نمی افته ؟ :D

پستت رو میتونی همیجا هم تکرار کنی ؟

سلام چه جوری میتونم مطلبی رو وردارم

سلام :gol:

منظورتونه چه جور مطلبیه ؟ این اولین پست شماست

مخواستم از دیگران درخواست عگس در باره پله کنم چگونه در خواست کنم

[h=3]ویژه کاربران تازه وارد[/h]

همراهی

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
آخرین ویرایش:

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام خسته نباشید

کاربر
زهر ا​
(لینک پایین) در ورود به سایت دچار مشکل و رمزشون وارد نمیشه ؛ یوزر دیگه ای ساختن ظاهرا با اون هم نمیتونن فعالیت کنن لطفا راهنماییشون کنید که با یوزر اصلیشون بتونن وارد شوند.​

با تشکر:gol:

http://www.www.www.iran-eng.ir/member.php/688492-%D8%B2%D9%87%D8%B1-%D8%A7

http://www.www.www.iran-eng.ir/member.php/717230-زهرا

سلام :gol:

ایشون رو در پیام خصوصی راهنمایی کردم ؛ چنانچه نتونستن مجدداً وارد بشن ، تاپیک زیر رو بهشون معرفی کنید :

[h=3]راهنمای بازیابی پسورد فراموش شده[/h]

Sima

مدیر تالار مهندسی هسته ای همکار مدیر تالار زبان
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام
گفتم بهتره اون یکی سوالم اینجا مطرح کنم:smile:
من هرجور فایلی از 200-300کیلو بایت تا چند مگابایت هم که باشه رو نمیتونم ضمیمه کنم

error میده

naiere

عضو جدید
سلام من تازه عضو سایت شما شدم نمی دونم کجا کد فعال سازی را وارد کنم و هرجی نام کاربری و پسوردم را وارد می کنم واردش نمیشم ممنون میشم راهنماییم کنین.

ZAHRA9211

عضو جدید
نرم افزار طراحی

نرم افزار طراحی

باسلام من میخواستم بدونم تو سایت نرم افزارهای طراحی برا دانلود هست؟؟؟ ممنون میشم جواب بدید:smile:

Sima

مدیر تالار مهندسی هسته ای همکار مدیر تالار زبان
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام من تازه عضو سایت شما شدم نمی دونم کجا کد فعال سازی را وارد کنم و هرجی نام کاربری و پسوردم را وارد می کنم واردش نمیشم ممنون میشم راهنماییم کنین.

شما که نمیتونین با اکانتتون وارد شین چجوری این پست رو گذاشتین؟؟؟؟:D

عزيز خشمان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باسلام من میخواستم بدونم تو سایت نرم افزارهای طراحی برا دانلود هست؟؟؟ ممنون میشم جواب بدید:smile:

سلام دوست عزيز خوش آمديد به باشگا مهندسان

در مورد نرم افزار داخل اين سايت بله هست.. لاكن دوست من شما با مراجعه با تالار هاي مربوطه زودتر ميتوانيد نرم افزار مد نظر خودتون رو پيدا كنيد.. تو بخش تالار هاي فني و مهندسي و داخل هر تالار يك بخشي به نرم افزار اختصاص داده شده شما ميتوانيد با مراجعه به تالار هاي كه احتمال وجود نرم افزار مد نظر خودتون هست رفته و آنجا ميتوانيد پيدا كرده و دانلود كنيد و يا در همان بخش ميتوانيد درخواست دهيد تا توسط ساير دوستان رسيدگي و شما رو راهنمايي كنند..

آخرین ویرایش:

saleh56

عضو جدید
برنامه نویسی با مطلب

برنامه نویسی با مطلب

من می خواهم برنامه با مطلب بنویسم که یک سیگنال را بگیرد وفرکانس نمونه برداری را تشخیص داده وبا فرکانس ما به او می دهیم دوباره نمونه برداری کند

nazliii

مدیر مهندسی برق مخابرات - متخصص نیمه هادی

ALI.RR

عضو جدید
تالار گفتگوی عمومی ؟

تالار گفتگوی عمومی ؟

با سلام و تشکر ، آیا یاشگاه ، تالار گفتگوهای عمومی وجود دارد ( چت )
نحوه وارد شدن و استفاده از آن چگونه است ؟
ممنون

adamak25

عضو جدید
سلام روزتون بخیر
من یکی از درایو های هاردمو فرمت کردم .... حدود 100 گیگه......
موقع فرمت کردن تیک گزینه ی .... .... رو برداشتم.... و حدود یه ربع فرمت کردنش طول کشید............ 4 روزه این اتفاق افتاده.... و جاش هیچی نریختم........ و تا حالا حدوده 7 -8 تا ریکاوری نصب کردم که هیچکدو حتی یه فایلم ریکاوری نکردن میشه کمکم کنید؟

Shahab

مدیر تالار عکس
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام روزتون بخیر
من یکی از درایو های هاردمو فرمت کردم .... حدود 100 گیگه......
موقع فرمت کردن تیک گزینه ی .... .... رو برداشتم.... و حدود یه ربع فرمت کردنش طول کشید............ 4 روزه این اتفاق افتاده.... و جاش هیچی نریختم........ و تا حالا حدوده 7 -8 تا ریکاوری نصب کردم که هیچکدو حتی یه فایلم ریکاوری نکردن میشه کمکم کنید؟

سلام
مشکلتون رو میتونید در تاپیک زیر مطرح کنید تا دوستان کمکتون کنند.

سوالات و مشکلات کامپیوتری خود را در اینجا مطرح کنید!

D I S A

عضو جدید
سلام - اگر منظور شما از تالار گفتگو چت روم است (که صد البته در سایت های دیگر صرفا برای بحث های فنی -مهندسی - علمی (!) از آن استفاده میکنند) ؛ خیر ؛ یافت می نشود .
اما تالار عمومی و تفریحی برای گذران اوقات فراغت بعد از فعالیت های علمی مفید در نظر گرفته شده که جهت دیدن آن
کلیک کنید .

soheila_ea

عضو جدید
لطفاٌ
می خوام نام کاربری ام را عوض کنم
چکار کنم ؟
تاپیکش که قفل شده
ولی من شرایطش را دارم

گل خانمی

عضو جدید
سلام
من یه حساب کاربری قبلی تو اینجا داشتم حالا به دلایلی می خوام حذفش کنم چکار کنم؟

firouzifar

عضو جدید
سلام.من یک تازه واردم.میخوام بدونم چطوری دوستان مطلب میذارن صفحه من نه ایکون بلاگ داره نه ارسال تاپیک تنها کاری که میتونم بکنم ارسال پیامه؟!ویا نظر دادن راجب تاپیکها...صفحه امو زیرو رو کردم ولی چیزی پیدا نشد.توی راهنما نوشتید بالای صفحه سمت راست ایکون ارسال مقاله هست ولی من که چیزی ندیدم...لطفا راهنمایی کنید مرسی

kazhalbonita

عضو جدید
سلام مدیر محترم ... من اخیراً در دانشگاه مجازی در رشته معماری در قسمت طراحی مقدماتی 1 و 2 از نظر فکری کمک خواستم اما هیچ جوابی نگرفتم . آیا دیگر کسی در آن تالار فعالیتی نمی کند ؟ چون الان در تعطیلات امتحانات هستیم دسترسی به استادم جهت رفع مشکلم ندارم . لطفاً کمکم کنید . سپاسگزار مهرتان

بالا