راهنمایی , سوالات و مشکلات مرتبط با باشگاه رو اینجا مطرح کنید

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام مدیر محترم ... من اخیراً در دانشگاه مجازی در رشته معماری در قسمت طراحی مقدماتی 1 و 2 از نظر فکری کمک خواستم اما هیچ جوابی نگرفتم . آیا دیگر کسی در آن تالار فعالیتی نمی کند ؟ چون الان در تعطیلات امتحانات هستیم دسترسی به استادم جهت رفع مشکلم ندارم . لطفاً کمکم کنید . سپاسگزار مهرتان
سلام دوست عزیز
تالار معماری یکی از فعالترین تالارهای باشگاه مهندسان هستش که واقعا" مثل یه دانشگاه اطلاعات مفیدی رو در اختیار کاربران میذاره
و اینکه بهتره سوالتون رو در بخش مدیریت تالار معماری مطرح کنید تا زودتر به جواب برسید
[h=3]دفتر مدیریت تالار معماری ( پیشنهادها و انتقادها )[/h]

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام.من یک تازه واردم.میخوام بدونم چطوری دوستان مطلب میذارن صفحه من نه ایکون بلاگ داره نه ارسال تاپیک تنها کاری که میتونم بکنم ارسال پیامه؟!ویا نظر دادن راجب تاپیکها...صفحه امو زیرو رو کردم ولی چیزی پیدا نشد.توی راهنما نوشتید بالای صفحه سمت راست ایکون ارسال مقاله هست ولی من که چیزی ندیدم...لطفا راهنمایی کنید مرسی

سلام
چرا من نمی توانم وارد تالار ان لاین یشوم
درود
دوستان عزیز برای استفاده ی بهتر از امکانات سایت به لینک های زیر مراجعه کنید
[h=1]راهنمای کلی استفاده از سایت[/h][h=3]راهنمای درج عکس در پست ها[/h][h=3]ویژه کاربران تازه وارد[/h][h=3]قوانین و اساسنامه باشگاه مهندسان ایران[/h]

yaldayi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام...من چند دقیقه است که هر تاییک رو که باز میکنم صفحه ی نخستش آخرین ارسالی رو داره و صفحه ی آخرینش اولین ارسالی....چجوری درستش کنم؟

Y..or..Z

همکار مدیر مهندسی مکانیک
کاربر ممتاز
سلام...من چند دقیقه است که هر تاییک رو که باز میکنم صفحه ی نخستش آخرین ارسالی رو داره و صفحه ی آخرینش اولین ارسالی....چجوری درستش کنم؟
درود
خیلی راحت میتونی درستش کنی
اگه پایین هر تالار بری میتونی نحوه ی نمایش تاپیک هارو به صورت نضولی صعودی و یا از قدیمی به جدید ببینی مثل این شکل
rahnama2.jpg

و یا اگه در صفحه ی کنترل پنلتون از قسمت حساب کاربری من وارد قسمتتنظیمات شخصی بشید میتونید از قسمت تنظیمات نمایش تاپیک ها به صورت قدیمی تر انتخاب کنید مثل شکل زیر
rahnama.jpg
امیدوارم جوابتونو گرفته باشید

avid.s

عضو
سلام
اشتباهی تنظیم صفحه تالار رو روی vbulletin گذاشتم .نمیدونم چطوری به حالت قبل برگردونمش.
اصلا گزینه کنترل پنل اعضا وجود نداره

yaldayi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درود
خیلی راحت میتونی درستش کنی
اگه پایین هر تالار بری میتونی نحوه ی نمایش تاپیک هارو به صورت نضولی صعودی و یا از قدیمی به جدید ببینی مثل این شکل
مشاهده پیوست 187572

و یا اگه در صفحه ی کنترل پنلتون از قسمت حساب کاربری من وارد قسمتتنظیمات شخصی بشید میتونید از قسمت تنظیمات نمایش تاپیک ها به صورت قدیمی تر انتخاب کنید مثل شکل زیر
مشاهده پیوست 187573
امیدوارم جوابتونو گرفته باشید
بله مرسی همون لحظه درست شد.

yaldayi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه مشکل دیگه درست شده...اونم اینکه هر تاپیکی که سر میزنم تگه کسی پست بذاره ایمیلش واسم میاد.... ایمیلم 100 تا ایمیل از این چیزا داره.....

P O U R I A

مدیر مهندسی شیمی مدیر تالار گفتگوی آزاد
مدیر تالار
یه مشکل دیگه درست شده...اونم اینکه هر تاپیکی که سر میزنم تگه کسی پست بذاره ایمیلش واسم میاد.... ایمیلم 100 تا ایمیل از این چیزا داره.....
سلام
از قسمت "کنترل پنل اعضا" در کادر "تنظیمات من" وارد "تنظیمات شخصی" شوید و حالت پیشفرض برای اشتراک تاپیک های تالارها را روی حالت دلخواهتان قرار دهید : بدون اطلاع رسانی توسط ایمیل !!

yaldayi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
از قسمت "کنترل پنل اعضا" در کادر "تنظیمات من" وارد "تنظیمات شخصی" شوید و حالت پیشفرض برای اشتراک تاپیک های تالارها را روی حالت دلخواهتان قرار دهید : بدون اطلاع رسانی توسط ایمیل !!

روی همون قسمته....ولی باز ایمیل میاد
:(

P O U R I A

مدیر تالار

روی همون قسمته....ولی باز ایمیل میاد
:(
برای من هم قبلا این مشکل وجود داشت .. فکر کنم یک بار گزینه ها رو تغییر دادم و بعد از ثبت تغییرات دوباره روی همین گزینه گذاشتم که درست شد ... این کار را انجام دهید .. اگر جواب نداد صبر کنید تا افشین جان مدیر راهنمای سایت راهنماییتون کنند.

yaldayi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برای من هم قبلا این مشکل وجود داشت .. فکر کنم یک بار گزینه ها رو تغییر دادم و بعد از ثبت تغییرات دوباره روی همین گزینه گذاشتم که درست شد ... این کار را انجام دهید .. اگر جواب نداد صبر کنید تا افشین جان مدیر راهنمای سایت راهنماییتون کنند.
نه اینکارم کردم ...... نشد.مرسی باز از لطفت

Shahab

مدیر تالار عکس
مدیر تالار
کاربر ممتاز
نه اینکارم کردم ...... نشد.مرسی باز از لطفت

اون کاری ک دوستمون گفتن برا تاپیکایی هست ک از این ب بعد توی اونا اشتراک پیدا میکنید و دیگه ایمیلش براتون نمیاد...ولی تاپیکای قبلی سر جاشه همچنان و در صورت ب روز شدن ایمیلش میاد برای رفع این کار باید ب تک تک همون تاپیکا برید و از نوارابزار بالای تاپیک باید مسیر :
" ابزارهای تاپیک >>> اشتراک این تاپیک >>> نوع اطلاع رسانی : بدون اطلاع رسانی ب ایمیل "
رو طی کنید و انجام بدید مشکلتون حل میشه.

موفق باشید.

yaldayi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اون کاری ک دوستمون گفتن برا تاپیکایی هست ک از این ب بعد توی اونا اشتراک پیدا میکنید و دیگه ایمیلش براتون نمیاد...ولی تاپیکای قبلی سر جاشه همچنان و در صورت ب روز شدن ایمیلش میاد برای رفع این کار باید ب تک تک همون تاپیکا برید و از نوارابزار بالای تاپیک باید مسیر :
" ابزارهای تاپیک >>> اشتراک این تاپیک >>> نوع اطلاع رسانی : بدون اطلاع رسانی ب ایمیل "
رو طی کنید و انجام بدید مشکلتون حل میشه.

موفق باشید.
واقعا لطف کردید متشکرم.

گل خانمی

عضو جدید
سلام
من یه حساب کاربری قبلی اینجا داشتم حالا می خوام حذفش کنم
کسی هست منو راهنمایی کنه؟؟؟

Sima

مدیر تالار مهندسی هسته ای همکار مدیر تالار زبان
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام
من یه حساب کاربری قبلی اینجا داشتم حالا می خوام حذفش کنم
کسی هست منو راهنمایی کنه؟؟؟

سلام
تو صفحه قبل جواب همین سوال شما داده شده که
امکان حذف اکانت وجود نداره

رکساناجون

عضو جدید
سلام من تازه وارده ترم یکم مکانیکم دنبال یه کتاب زبان تخصصی مکانیک در حد پایه میگردم نمی دونم باید چه کار کنم لطفا کمکم کنید!!!

M I N A

دستیار مدیر مهندسی معماری
کاربر ممتاز
سلام من تازه وارده ترم یکم مکانیکم دنبال یه کتاب زبان تخصصی مکانیک در حد پایه میگردم نمی دونم باید چه کار کنم لطفا کمکم کنید!!!

سلام دوست خوبم،به باشگاه خوش اومدید:gol:
شما باید سوالتون رو در تالار مهندسی مکانیک و در بخش درخواست ، پرسش و پاسخ مطرح کنیدتا زودتر به جواب برسید

eghbali66

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام
برای من زده 20 تا پست زدی تو زیرزمین!!!!!!!!!!!!!!!!
جناب آقای پیرجو رسیدگی میکنین؟

P O U R I A

مدیر تالار
سلام
برای من زده 20 تا پست زدی تو زیرزمین!!!!!!!!!!!!!!!!
جناب آقای پیرجو رسیدگی میکنین؟
سلام
مشکلی نیست دوست من. ..
در تالار مهندسی شیمی پست هایی که در تاپیک های غیر مرتبط ارسال می شوند توسط مدیریت حذف نمی شوند .. بلکه به تالار زیر زمین انتقال داده می شوند و برای مدتی در انجا می مانند تا اگر نیاز به بازگردانی پست ها بود امکان آن باشد.
مدیریت تنها می تواند در تالار زیر زمین وارد شود.

mo.ava

عضو جدید
سلام ببخشید چطوره میشه
تو کنترل پنل اعضا مطلب پیام گذاشت؟

Shahab

مدیر تالار عکس
مدیر تالار
کاربر ممتاز
سلام ببخشید چطوره میشه

سلام
منظورتون از پیام گذاشتن تو کنترل پنل اعضا چیه؟! این عنوان کنترل پنل اعضا ک نوشته بالای سایت مخصوص خودتونه و میتونید ویرایش کنید و تنظیمات از جمله قرار دادن امضا و... داخل اون قرار داره
اگه منظورتون پروفایل دوستان هست ک خب روی اسمشون کلیک میکنید و میرید تو صفحشون( اگه باز باشه ) و پیام خودتون رو در کادر منظور شده مینویسید و کلیک میکنید تا ارسال بشه

اگه منظور دیگه ای هم دارید واضح تر بپرسید تا من و بقیه دوستان کمکتون کنیم :gol:

مصومه

عضو جدید
سلام من میخواستم تو بخش مهندسی معماری سه تاپیک بذارم به نام "بهترین ها!کدام دانشگاه؟ کدام استاد؟" برای کسایی که میخوان انتخاب واحد کنن نظر بچه هارو درباره استادا بدونن و باهاشون آشنا بشن حالا یه مشورت ازتون میخواستم به نظر شما امکان داره این کار باعث ناراحتی اساتیدی که تو این سایت هستن بشه؟ دوست ندارم بهشون بی احترامی بشه

ثریا قدوسی

عضو جدید
سلام
در تالار" اخبار فناوری" چطور می شه تاپیک ایجاد کرد؟آیا باید خبر و اطلاعات رو در اختیار مدیر خاصی قرار داد؟
سپاسگزارم:gol:

P O U R I A

مدیر تالار
سلام
در تالار" اخبار فناوری" چطور می شه تاپیک ایجاد کرد؟آیا باید خبر و اطلاعات رو در اختیار مدیر خاصی قرار داد؟
سپاسگزارم:gol:
سلام
شما در اون تاپیک و بسیاری تاپیک های دیگر می توانید تاپیکی جدید بگذارید .. ولی ابتدا باید مدیر اون تالار تاپیک شما را تایید کند که یکی دو سه روزی ممکنه طول بکشه ... ولی متاسفانه سیستمی برای اطلاع شما از تایید و یا عدم تایید توسط مدیر مربوطه وجود ندارد .. اگر بعد از مدتی تاپیک شما ایجاد نشد می توانید از مدیر مربوطه قضیه رو جویا شوید.

ثریا قدوسی

عضو جدید
سلام مجدد و سپاس از توضیحاتتون ... ولی من هر چه نام مدیر تالار رو در پایین صفحه تالار مربوطه و فوق تالار گشتم نام مدیر تالار اخبار فناوری رو پیدا نکردم ... در ضمن در پایین اون صفحه به من اعلام شده که "شما نمی توانید یک تاپیک جدید ایجاد کنید...."می شه خواهش کنم بفرمایید مدیر اون تالار چه شخصی یا کسانی هستند ؟ سپاسگزارم:gol:

P O U R I A

مدیر تالار
سلام مجدد و سپاس از توضیحاتتون ... ولی من هر چه نام مدیر تالار رو در پایین صفحه تالار مربوطه و فوق تالار گشتم نام مدیر تالار اخبار فناوری رو پیدا نکردم ... در ضمن در پایین اون صفحه به من اعلام شده که "شما نمی توانید یک تاپیک جدید ایجاد کنید...."می شه خواهش کنم بفرمایید مدیر اون تالار چه شخصی یا کسانی هستند ؟ سپاسگزارم:gol:
برای تالارهایی که مدیر خاصی برایشان تعیین نشده مدیران ارشد و مدیر سایت آقای پیرجو دسترسی دارند !!

Honey.ChEng

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ببخشید چطوره میشه

فکر کنم منظورتون امتیاز دهی باشه
شما پایین هر پست سمت راست یه علامت ستاره می بینید با کلیک کردن روش میتونید به پست هم امتیاز بدین هم نظرتونو بگید که نوشته شما در قسمت کنترل پنل کاربری که اون پست رو زده نشون داده میشه
البته تعداد امتیاز هایی که به این صورت میتونید بدید در 24 ساعت محدوده

Mʀ Yᴀsɪɴ

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام ببخشید چطوره میشه
این لینک میتونه به شما کمک کنه و پاسخگوی سوال هایی من باب عملکرد باشگاه باشه
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/56051-راهنمای-کلی-استفاده-از-سایت

مصومه

عضو جدید
سلام من میخواستم تو بخش مهندسی معماری سه تاپیک بذارم به نام "بهترین ها!کدام دانشگاه؟ کدام استاد؟" برای کسایی که میخوان انتخاب واحد کنن نظر بچه هارو درباره استادا بدونن و باهاشون آشنا بشن حالا یه مشورت ازتون میخواستم به نظر شما امکان داره این کار باعث ناراحتی اساتیدی که تو این سایت هستن بشه؟ دوست ندارم بهشون بی احترامی بشه
میشه جواب منو بدید ممنون میشم

عزيز خشمان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بالا