راهنمایی , سوالات و مشکلات مرتبط با باشگاه رو اینجا مطرح کنید

مینامعمار

عضو جدید
سلام بچه ها میشه بگین چطوری میتونم مطالبی رو که دوست دارم دانلود یا کپی کنم؟آخه همش به صورت فوند لاتین و نامرتب سیو میشه.مرسی.

سلام بچه ها میشه بگین چطوری میتونم مطالبی رو که دوست دارم دانلود یا کپی کنم؟آخه همش به صورت فوند لاتین و نامرتب سیو میشه.مرسی.

:redface:
با عرض سلام خدمت کاربران گرامی باشگاه :gol:

هرگونه سوال ، ابهام و یا مشکلاتتون در رابطه با باشگاه رو در این تاپیک مطرح کنید !

منتها قبل از هر چیز تاپیک های زیر رو جهت آشنایی با قوانین و نحوه استفاده از باشگاه مطالعه بفرمائید :

TITQN

اخراجی موقت
سلام
چراغ پیج تا چند دقیقه بعد از رفتن کاربر روشن میمونه؟
چه زمانی بلافاصله بعد از رفتن چراغ خاموش میشه(باید سیگن اوت شد یا بستن مرورگر کافیه)؟
مرسی

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
چراغ پیج تا چند دقیقه بعد از رفتن کاربر روشن میمونه؟
چه زمانی بلافاصله بعد از رفتن چراغ خاموش میشه(باید سیگن اوت شد یا بستن مرورگر کافیه)؟
مرسی

سلام

اگر کاربری ساین ات کرد، در همون لحظه چراغش آف میشه.
در صورتی که تنها به بستن براوزر اکتفا کنه، تا 20 مین چراغش آن خواهد موند.

------------------------------------------------------------------------------------------------
:smile:

TITQN

اخراجی موقت

سلام

اگر کاربری ساین ات کرد، در همون لحظه چراغش آف میشه.
در صورتی که تنها به بستن براوزر اکتفا کنه، تا 20 مین چراغش آن خواهد موند.

------------------------------------------------------------------------------------------------
:smile:

مرسی:gol:

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
[h=2]سلام بچه ها میشه بگین چطوری میتونم مطالبی رو که دوست دارم دانلود یا کپی کنم؟آخه همش به صورت فوند لاتین و نامرتب سیو میشه.مرسی. [/h]:redface:

سلام :gol:

به باشگاه خوش اومدید

قبل از هر چیز تاپیک زیر رو مطالعه کنید :

[h=3]ویژه کاربران تازه وارد[/h]

اگر باز هم سوالی بود همینجا مطرح کنید

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام.ممكنه لينك چندتا مقاله رو بفرستم و برام آپلود كنيد و بفرستيد؟چون خودم به بانكهاي اطلاعاتي دسترسي سلام.ممكنه لينك چندتا مقاله رو بفرستم و برام آپلود كنيد و بفرستيد؟چون خودم به بانكهاي اطلاعاتي دسترسي ندارم

به باشگاه خوش اومدید

درخواستتون رو میتونید در تالار زیر مطرح کنید :

[h=2]مقالات علمی و پسوردهای دانشگاهی[/h]

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

sahar ahmadi68

عضو جدید
پایان نامه

پایان نامه

salam be shoma man mozoe payan namam khaneye salmandane kheyli search kardam ama natonestam banahaei ke memaran tarahi kardando peyda konam dar vaghe niaz be chand baba ba tahlil daram shoma mtonid komakam konid?

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
salam be shoma man mozoe payan namam khaneye salmandane kheyli search kardam ama natonestam banahaei ke memaran tarahi kardando peyda konam dar vaghe niaz be chand baba ba tahlil daram shoma mtonid komakam konid?

سلام ، به باشگاه خوش اومدید :gol:

درخواستتون رو متونید در تالار مربوطه مطرح کنید تا دوستان بهتون کمک کنن :

سوالات و درخواست های مهندسی معماری

ضمناً به منظور رعایت نظم تالارها ، لطفاً فارسی تایپ کنید

چنانچه با تایپ فارسی مشکل دارید ، اینجا رو ببینید

موفق باشید :gol:

saeedesadat

عضو جدید
کمک

کمک

سلام دوستان عزیز آیا کسی اطلاعاتی در زمینه غشای نانو*****اسیون و ترمودینامیک غشای اسمزمعکوس داره .باتشکر

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

ihih_jimbo

عضو جدید
سلام
یه تاپیک زدم.......میخواستم آدرسش و به همه دوستام بفرستم تا بیان نظر بدن....اگه میشه راهنمایی کنید;)

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

designchem

متخصص طراحی دستگاههای تبادل حرارت
کاربر ممتاز
سلام.
صفحه باشگاه تو کامپیوتر من از چپ بع راست شده(در واقع انگار انگلیسی شده)چه کارش کنم به حالت فارسی برگرده

mehrdad013

عضو جدید
سلام. میخام یه مقاله فارسی درخواست بدم. پیامم رو کجا تایپ کنم. رو لینک پاسخ کیلیک کردم و تایپ کردم گفتن اشتباهه

Mute

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام. میخام یه مقاله فارسی درخواست بدم. پیامم رو کجا تایپ کنم. رو لینک پاسخ کیلیک کردم و تایپ کردم گفتن اشتباهه

سلام.

به این قسمت مراجعه کنید:

مقالات درخواستی فارسی

سلام.
صفحه باشگاه تو کامپیوتر من از چپ بع راست شده(در واقع انگار انگلیسی شده)چه کارش کنم به حالت فارسی برگرده

سلام.

پایین صفحه گوشه سمت راست،یه قسمتی هست نوشته English ،اونو به فارسی تغییر بدین.

fbaran

عضو جدید
چرا فایلای دانلود ناخوانا هستن کسی جز من ه این مشکل برخورده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

ناییریکا

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام............چرا نمی تونم برای بعضی از دوستام پیام بزارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام............چرا نمی تونم برای بعضی از دوستام پیام بزارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

شما برای کاربرانی که صفحه پیامشونو بستن و یا صفحه شون رو به لیست دوستانشون محدود کردن و شما جزء دوستانشون نیستید ، نمی تونید پیام بذارید !

• Like
واکنش ها: Mute

ناییریکا

عضو جدید
کاربر ممتاز

شما برای کاربرانی که صفحه پیامشونو بستن و یا صفحه شون رو به لیست دوستانشون محدود کردن و شما جزء دوستانشون نیستید ، نمی تونید پیام بذارید !

آخه عضو دوستامن...............حتی با هم گفت و گو هم داشتیم.............

haji71

عضو جدید
من تازه واردم لیست دوستان من خالیه چجوری باید به لیست دوستان اضافه کنم.:confused:

Shahab

مدیر تالار عکس
مدیر تالار
کاربر ممتاز
من تازه واردم لیست دوستان من خالیه چجوری باید به لیست دوستان اضافه کنم.:confused:
سلام دوست گلم خوش اومدی به جمع بچه های باشگاه;)
ببین دوستم برا اینکه کسی رو به لیست دوستات اضافه کنی کافیه رو اسم کاربریش کلیک کنی 5 گزینه میاد که اخرین گزینش اضافه کردن به لیست دوستان هستش شما روی اون کلیک کن بعد یه صفحه باز میشه که یه گزینه داره شما باید اون گزینه رو تیک دار کنی و بله رو بزنی تا تایید بشه اینطوری شما به طرفتون درخواست دوستی دادین و اگر اون طرف هم تایید کنه اون وقت شما یکی به لیست دوستات اضافه کردی;)
سوالی هست باز بپرسید درخدمتیم

MehranVB

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
یه مشکلی من دارم، پیام خصوصی های که میفرستم رو نمیتونم ببینم. فقط اونایی که میفرستم در دسترس هستند و وقتی به صندق پیام میرم، قسمت فرستاده ها کلاً خالیه!!!

sariii

کاربر بیش فعال
من میخوام عکس زمینه صفحمو عوض کنم اما یادم نمیاد چجوری بود!!!کسی میدونه عایا؟؟؟ :surprised:

افشـین

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
یه مشکلی من دارم، پیام خصوصی های که میفرستم رو نمیتونم ببینم. فقط اونایی که میفرستم در دسترس هستند و وقتی به صندق پیام میرم، قسمت فرستاده ها کلاً خالیه!!!

به کنترل پنلتون برید و از منوی تنظیمات شخصی ، قسمت پیام خصوصی ، چک کنید که آیتم Sent Private Message بر روی Save a copy of sent messages in my Sent Items folder by default تنظیم شده باشه !

من میخوام عکس زمینه صفحمو عوض کنم اما یادم نمیاد چجوری بود!!!کسی میدونه عایا؟؟؟ :surprised:

راهنمای درج بک پراند در صفحه پروفایل

بالا