geloriya_2007
عضو جدید
سلام.دوستان فکر کنم دچار احساس پوچی زندگی شدم،لطفا من و کمک کنید که چکار کنم تا از این حالت خارج شم

؟

خب بستگی داره چ اتفاقی افتاده که این حسو پیدا کردیدوست عزیز مشکل اینجاست که نمی تونم از این حس خارج بشم.و واقعا حس می کنم زندگی پوچ و بی معنیه.
سلام.دوستان فکر کنم دچار احساس پوچی زندگی شدم،لطفا من و کمک کنید که چکار کنم تا از این حالت خارج شم؟
خودکشی کن .همینسلام.دوستان فکر کنم دچار احساس پوچی زندگی شدم،لطفا من و کمک کنید که چکار کنم تا از این حالت خارج شم؟
خوب زندگی پوچه دیگهسلام.دوستان فکر کنم دچار احساس پوچی زندگی شدم،لطفا من و کمک کنید که چکار کنم تا از این حالت خارج شم؟
من یک روح آزادم....
یا از زمین مرا تحسین کن...
یا با من به پرواز بیا....
ولی هرگز در قفس محبوسم نکن...
خودمون رو با حرفهای به ظاهر قشنگ ولی فریبنده و دورغ گول نزنیم
تمامی ساختار خلقت چه دینی چه غیر دینی مسخره و پوچ هستش :
دینی : در نهایت بعد از سختی و مشکلات میری بهشت که چی؟ واقعا که چی میری بهشت ، که لذت ببری که چی! مسخره بازیی بیش نیست مخلوق و خالق مثل یه بازی کودکانس در نهایت که چی خوب من خوب تو بد آخرش اگه علاقه ای نداشته باشی و واست بی ارزش باشه چی؟ کی پاسخگو هست
غیر دینی : بهشت و جهنمی وجود نداره و ... باز هم که چی بی ارزشتر از زندگی انسان چی وجود داره؟ ۶۰-۷۰ سال زندگی میکنی با کرده و نکردت میری زیر خاک و تمام
واقعا تمامیه مواردی که تا الان تو این عمرم دیدم واقعا همه به نحوی مسخره اند دین بی دینی مقام و سیاست و ............................................................................
یکی بیاد منو توجیه کنه
سلامخودمون رو با حرفهای به ظاهر قشنگ ولی فریبنده و دورغ گول نزنیم
تمامی ساختار خلقت چه دینی چه غیر دینی مسخره و پوچ هستش :
دینی : در نهایت بعد از سختی و مشکلات میری بهشت که چی؟ واقعا که چی میری بهشت ، که لذت ببری که چی! مسخره بازیی بیش نیست مخلوق و خالق مثل یه بازی کودکانس در نهایت که چی خوب من خوب تو بد آخرش اگه علاقه ای نداشته باشی و واست بی ارزش باشه چی؟ کی پاسخگو هست
غیر دینی : بهشت و جهنمی وجود نداره و ... باز هم که چی بی ارزشتر از زندگی انسان چی وجود داره؟ ۶۰-۷۰ سال زندگی میکنی با کرده و نکردت میری زیر خاک و تمام
واقعا تمامیه مواردی که تا الان تو این عمرم دیدم واقعا همه به نحوی مسخره اند دین بی دینی مقام و سیاست و ............................................................................
یکی بیاد منو توجیه کنه
احتمالا دچار افسردگی شدین. بسته به مدتی که دچار این حس شدید می تونه زود گذر باشه یا اینکه کاملا جدی باشه و نیاز به مشاوره داشته باشین.دوست عزیز مشکل اینجاست که نمی تونم از این حس خارج بشم.و واقعا حس می کنم زندگی پوچ و بی معنیه.