دومین دوره مسابقات شطرنج باشگاه مهندسان ایران

وضعیت
موضوع بسته شده است.

M.Ghane

متخصص شطرنج باشگاه ورزشی
کاربر ممتاز
الآن کدوم تیم استراحته؟؟؟ تیم ما؟؟؟؟
draw ‌چیه؟؟
چرا من رنگی ندارم پس؟؟؟

متعصفانه تیم شما استراحت خورده :) یک و نیم امتیاز بهتون رسیده از دور دوم یعنی هفته بعد شما بازی میکنید

reza119

عضو جدید
سلام

لطفا نام تیم ما را از : شیاطن سرخ : به نام : شطرنج دوستی : تغییر بدهید .
این دوست هم تیمی ما نام عجیبی را انتحاب کرده است

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
خوبي؟ اگه اينطوريه فكرنكنم اكانتتون باز بشه ديگه... البته اگه دليلش يه مورد خاص باشه مطمينم كه همينطوريه

دلیلش این بوده می خواستم لینک سایتی رو برای یکی از اساتید بفرستم ... بی خبر از همه جا یکهو اکانتم بسته شد!!!

reza119

عضو جدید
با سلام . خوب دیگه رسیدیم به زمان شروع مسابقات . خداروشکر استقبال خوبی از مسابقات شده . باید به چند نکته اشاره کنم
1- زمان بازی مثل دور قبل 30 دقیقه هستش که میتونید تو 2 سایت گفته انجام بدین و حتما لینک بازیتون رو بفرستین وظیفه گفتن نتیجه بازی به عهده بازیکن برنده هستش حالا بازیکن بازنده هم گفت دمش گرم :)
2- نتیجه 3 بازیکن جمع میشه و امتیاز تیم رو شامل میشه رنگ هر بازیکن هم بغل اسمش مشخصه . از اونجایی که جدول فرد هستش . متعصفانه هر دور یه تیم استراخت میخوره اما استراحت در مسابقات تیمی بدین صورت هستش که تمام بازیکن های تیمی که استراحت خورده مساوی در نظر گرفته میشه و نصف امتیاز کل به تیم اختصاص داده میشه همیشه تیمی که امتیازش از همه تیم ها پایین تره استراحت میخوره دور اول به طبق قرعه یک تیم انتخاب میشه که در جدول ما نیز مشخص شده
3-مسابقات در 5 دور برگزار میشه که طبق گفته ما 5 هفته طول میکشه چون هر هفته جمعه ها قرعه کشی میشه . شما تا ساعت 12 شب روز پنج شنبه وقت بازی دارین بعد از اون به هیچ وجه قابل قبول نیست مثل دور قبل اگه بازیکنی بازی نکنهه به حریفش برد مییخوره و به ایشون باخت . امااااااا اما ما هیچ بازیکنیو از جدول حذف نمیکنیم حتی اگه هیچ بازیو شرکت نکنههه این به عهده کاپیتان تیم هستش که در صورت اینکه بازیکنی از تیمش بازی نکرد یه بازیکن جایگزین برای دورهای بعد پیدا کنه . البته خود بنده هم کمکش میکنم .امیدوارم که همه بازیکنن تا به این مشکلات نخوریم
باز هم تاکید میکنم تا پنج شنبه وقت بازی دارین در غیر این صورت اگه یکی از بازیکن ها غیر فعال باشه به حریف برد میخوره اگه هر دو غیر فعال باشن به هر دو باخت میخوره . بهترین کار اینه که حالا که حریفتون رو میبینید سریعا بهش پیام بدین و یک روز هفته رو مشخص کنید و بازی کنید .
ممنون باز هم سوالی بود در خدمتیم :)

30 دقیقه بدون وقت اضافی یعنی فیشر نیست ؟

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام

لطفا نام تیم ما را از : شیاطن سرخ : به نام : شطرنج دوستی : تغییر بدهید .
این دوست هم تیمی ما نام عجیبی را انتحاب کرده است
سلام
اصلاح شد
:gol:

من در www.fa.lichess.org ثبت نام کردم اسمم
MINA_B2012

بلد نیستم لینک بفرستم دیگه زحمتشو بکشید :D

اضافه شد:gol:

M.Ghane

متخصص شطرنج باشگاه ورزشی
کاربر ممتاز
ببخشید فیشر چیه؟:redface:

یه نوع زمان بازی هستش که به ازای هر حرکتی که انجام میدی ثانیه مشخصی به وقتت اضافه میشه که معمولا 30 ثانیه هستش یعنی هر حرکتی که انجام دادی 30 ثانیه هم به وقتت اضافه میشه . ابداع این نوع زمان شطرنج توسط قهرمان اسطوره ای جهان رابرت جیمز بابی فیشر بود .سر همین بهش میگن ساعت فیشر !

M.Ghane

متخصص شطرنج باشگاه ورزشی
کاربر ممتاز
خب این الان ینی چی باید چیکار کنیم؟:redface:

توضیحات کامل در قرعه کشی داده شده!!! با حریف هماهنگ شید در طول این هفته یک زمانی رو مشخص کرده و با هم بازی کنید و نتیجه رو اعلام کنید

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
توضیحات کامل در قرعه کشی داده شده!!! با حریف هماهنگ شید در طول این هفته یک زمانی رو مشخص کرده و با هم بازی کنید و نتیجه رو اعلام کنید

حریف هر کسی میتونه باشه؟
من همش میبازم!:(

وضعیت
موضوع بسته شده است.