رسانه هاتون !!!!!شما یه نمونه مثال بزن که جرات داشته باشه تو رسانه هاتون اعلام کنه من با سیاست های شما ( که مبنی بر دینه ) مخالفم و تو زندان نباشه!! پس زندانی سیاسی کیه؟ سیاست شما مگه همون دین اسلام نیس؟
خوب خیلی ها هم دارن از رسانه هاشون (مثل همین فروم) هر چی می خوان می گن و تو زندان هم نیستن

پستت یه جوری بود که من فکر کردم تو خبر داری پیامبر چی کار می کنه !!! واسه همین اون جوری جواب دادم.تو مگه می دونی اگه پیامبر بود الان چی کار می کرد؟فقط اینو بگو پیامبر طبق شرایط تصمیم می گرفت یا می گفت چون از ابتدا بوده همینه که هس!
بکشیمشون ؟؟؟؟آره قبول دارم که دینی کامله که همه جنبه ها رو ... الان ما در ارتباط با بسیاری از کشورها هستیم که دینشون این نیس نمیشه بکشیمشون که بتونیم همه دینمونو اجرا کنیم!!

واسه چی ؟؟؟؟
اگه با امر به معروف و نهی از منکر مشکل داری پس چطوری حرفهای افرادی که به سیاستهای این دولت اعتراض دارن رو قبول داری ؟تو دین ما متاسفانه امر به معروف و نهی از منکر هست که من با این قسمتش مشکل دارم!! ما حق نداریم به دیگران کار داشته باشیم!! آیا اگه کسی با قسمت هایی از یک دین مشکل داشته باشه کلا باید خارج شه؟ من بسیاری از قسمت های اخلاقی دین رو می پذیریم ولی قسمت هاییش الان از نظر من پذیرفته نیس!
روک و راست بگم عقل رو به دین ترجیح می دم!