ده ها جلد قرآن در آمریکا به آتش کشیده شد ...

ssara2025

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما یه نمونه مثال بزن که جرات داشته باشه تو رسانه هاتون اعلام کنه من با سیاست های شما ( که مبنی بر دینه ) مخالفم و تو زندان نباشه!! پس زندانی سیاسی کیه؟ سیاست شما مگه همون دین اسلام نیس؟
رسانه هاتون !!!!!
خوب خیلی ها هم دارن از رسانه هاشون (مثل همین فروم) هر چی می خوان می گن و تو زندان هم نیستن :D
تو مگه می دونی اگه پیامبر بود الان چی کار می کرد؟:redface: فقط اینو بگو پیامبر طبق شرایط تصمیم می گرفت یا می گفت چون از ابتدا بوده همینه که هس!
پستت یه جوری بود که من فکر کردم تو خبر داری پیامبر چی کار می کنه !!! واسه همین اون جوری جواب دادم.

آره قبول دارم که دینی کامله که همه جنبه ها رو ... الان ما در ارتباط با بسیاری از کشورها هستیم که دینشون این نیس نمیشه بکشیمشون که بتونیم همه دینمونو اجرا کنیم!!
بکشیمشون ؟؟؟؟:eek::eek::eek:
واسه چی ؟؟؟؟
تو دین ما متاسفانه امر به معروف و نهی از منکر هست که من با این قسمتش مشکل دارم!! ما حق نداریم به دیگران کار داشته باشیم!! آیا اگه کسی با قسمت هایی از یک دین مشکل داشته باشه کلا باید خارج شه؟ من بسیاری از قسمت های اخلاقی دین رو می پذیریم ولی قسمت هاییش الان از نظر من پذیرفته نیس!
روک و راست بگم عقل رو به دین ترجیح می دم!
اگه با امر به معروف و نهی از منکر مشکل داری پس چطوری حرفهای افرادی که به سیاستهای این دولت اعتراض دارن رو قبول داری ؟:eek::eek:چرا ازشون حمایت می کنی ؟ کار اونا هم امر به معروف و نهی از منکره (از نظر خودشون )، درسته ؟

mammad_1313

عضو جدید
کاربر ممتاز
مدرسه که میرفتیم تو کتاب ادبیات یه شعر بود در مورد پرواز پر از تکبر یه عقاب
یه بیت معروف داشت دقیق یادم نیست خلاصه همون...
دوستان موفق باشین

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببين الهه جون عصباني نشو
يك حديث از باقرالعلوم (ع) هست كه ميگه: هر جا سخني از ما شنيديد كه با عقل همخاني نداشت ان سخن از ما نيست
ببين عقل عين دينه و دين عين عقله اما كودوم دين و كودوم عقل؟؟
نه اون ديني كه حكومت ها رائه مي دهند و نه ان عقلي كه با تعصب ها پوشانده شده باشد
بقول ابو علي شينا هر چه هست از مسلماني ماست نه از اسلام

ببین مهدی جونم بذار حالتمو واست شرح بدم رو صندلیم لم دادم و گاها با تفکر تایپ می کنم اونم با کمال آرامش!
حدیثو خوب اومدی!
حالا تکلیف من چیه ؟؟؟با این عقل و با این امر به معروف و نهی از منکر دین اسلام و بسیاری از قسمتهای دیگش مثه سنگسار و جنگ و مسائلی که به امور دیگران دخالت می کنه اینا... چون عقلم می گه با زمونه تطبیق نداره!!

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر کسی مسلمون باشه و پیغمبرو علی و امام زمان رو قبول داشته باشه باید نسبت به بهائیت واکنش نشون بده
ولی از لحاظ انسانی توهین به هم نوعان خود و آزار اذیت کردن آنها کاری درستی نیست
چه خوب است تاریخ خودمون رو بیشتر بخونیم

من هم حرف شما را قبول دارم و نگفتم کارشون درست هست و اون کار را محکوم میکنم.ولی شما روشنفکر هستید ولی در اینجا کسانی بود مثل همین حکومت که خیلی ظلم ها به همین بهایی کرده و وقتی جلوی 500 نفر از اقای x میپرسند که چرا به بهایی ظلم میکنی و طرف جواب میده که بهایی اصلا کیه.پیامبرش کیه؟
این یعنی توهین به یک بهایی .
یعنی به یک مسیحی بگند چرا مسلمان ها را قبول نداری.
اون جواب بده که پیامبر یهودیت موسی هست
پیامبر مسیحیت مسیح هست.
پیامبر اسلام کیه؟؟
یعنی پیامبرش را انکار کند.
مطمئن باش هیچ اخوندی از اینکه کتاب بهایی را اتیش بزنند ابایی نداره و کار بدی نمیدونه.
اقای x هم که همه میشناسیم و میگند رئیس جمهور یکی از کشور های اسلامی هست.
جالا شما که مسلمان تشریف دارید و اینکار را نمیکنید .بحثش جدا هست.
خودمون میدونیم که تندرو تو اسلام بیشتر از دین های دیگه هست در حال حاظر.
ولی بالاخره مسیحیت هم تندرو داره.
حالا چند نفر کردند که دلیل بر کل جامعه نمیشه
ایا کل مردم امریکا با اینکار موافق هستند.
بالاخره 4 تا متعصب تو امریکا پیدا میشه.
درسته؟

mammad_1313

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هم حرف شما را قبول دارم و نگفتم کارشون درست هست و اون کار را محکوم میکنم.ولی شما روشنفکر هستید ولی در اینجا کسانی بود مثل همین حکومت که خیلی ظلم ها به همین بهایی کرده و وقتی جلوی 500 نفر از اقای x میپرسند که چرا به بهایی ظلم میکنی و طرف جواب میده که بهایی اصلا کیه.پیامبرش کیه؟
این یعنی توهین به یک بهایی .
یعنی به یک مسیحی بگند چرا مسلمان ها را قبول نداری.
اون جواب بده که پیامبر یهودیت موسی هست
پیامبر مسیحیت مسیح هست.
پیامبر اسلام کیه؟؟
یعنی پیامبرش را انکار کند.
مطمئن باش هیچ اخوندی از اینکه کتاب بهایی را اتیش بزنند ابایی نداره و کار بدی نمیدونه.
اقای x هم که همه میشناسیم و میگند رئیس جمهور یکی از کشور های اسلامی هست.
جالا شما که مسلمان تشریف دارید و اینکار را نمیکنید .بحثش جدا هست.
خودمون میدونیم که تندرو تو اسلام بیشتر از دین های دیگه هست در حال حاظر.
ولی بالاخره مسیحیت هم تندرو داره.
حالا چند نفر کردند که دلیل بر کل جامعه نمیشه
ایا کل مردم امریکا با اینکار موافق هستند.
بالاخره 4 تا متعصب تو امریکا پیدا میشه.
درسته؟

مدرسه که میرفتیم تو کتاب ادبیات یه شعر بود در مورد پرواز پر از تکبر یه عقاب
یه بیت معروف داشت دقیق یادم نیست خلاصه همون...
دوستان موفق باشین

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
بهائيت دين نيست فرقه هست
و كلي هم حرفاي متناقض داره
ميگي نه و مدرك و دليل ميخاي؟؟؟؟
دليلي بهتر از سازمان جاسوسي اينگليس قبول داري؟؟
كتاب حاطزات مستر همفر رو از رو سايت ها لاتين دانلود كن ترجمه كن بعد بخون

همفر و دوستاش اينا رو در اوردن

اولا بهایی ها بها الله را پیامبر میدونند.
این از نظر شما دین نیست و فرقه هست.
من مگه بهاییت را قبول دارم.اینجا بحث درست بودن و غلط بودن بهاییت نیست.یک سری دلایل که شما برای دروغی بودن بهاییت دارید.مسیحیان هم برای خودشون دارند
از نظر شما حرف متناقض وجود داره.
چه ربطی داره؟؟
فکر کنی مسیحیان اسلام را دین میدونند؟؟؟؟
فکر میکنی مسیحیان محمد را پیامبر خدا میدونند

elahe66

عضو جدید
کاربر ممتاز
رسانه هاتون !!!!!
خوب خیلی ها هم دارن از رسانه هاشون (مثل همین فروم) هر چی می خوان می گن و تو زندان هم نیستن :D

پستت یه جوری بود که من فکر کردم تو خبر داری پیامبر چی کار می کنه !!! واسه همین اون جوری جواب دادم.

بکشیمشون ؟؟؟؟:eek::eek::eek:
واسه چی ؟؟؟؟

اگه با امر به معروف و نهی از منکر مشکل داری پس چطوری حرفهای افرادی که به سیاستهای این دولت اعتراض دارن رو قبول داری ؟:eek::eek:چرا ازشون حمایت می کنی ؟ کار اونا هم امر به معروف و نهی از منکره (از نظر خودشون )، درسته ؟

رسانه ای که من قبول ندارم و شما قبول داری مال خودتون!اگه توام قبول نداری مال خودشون! رسانه هاشون خوبه؟

آهان اینو یادم رفت جواب بدم منو که می بینی گاهی میام اینجا بحث می کنم گاهی یه لحظه واقعا می ترسم می گم ولش کن پس فردا واسم مشکلی پیش میاد بعد نگاه می کنم می بینم تو اینترنت این همه آدم چطور می خوان این کارو کنن! تازه من که چیزی نمی گم خدایی خیلی صادقانه حرفامو میزنوم و واقعا اگه کسی مخالفت کرد و حرف اون منطقی تر بود قبول می کنم!

نه اشتباه فکر کردی! حالا فقط سوالمو جواب بده!"طبق شرایط" یا" از ابتدا"؟

این حکومت میگه مرگ بر ضد ولایت فقیه!حکومت مگه اسلامی نیس پس اسلام میگه بکشیمشون!

نه عزیزم درست نیست!با عقلم قبول می کنم یا نمی کنم! نه با امر به معروف نهی از منکر.

آخرین ویرایش:

hanie eng

عضو جدید
واقعا رفتاره بی شرمانه ای بوده!!!
متاسفم واقعا!!
واقعا ادم دلش واسه غریبیه خدا میسوزه!!

مهسا 1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا متاسفم.
آخه این چه مدلشه؟؟؟
مگه مسلمونا به ادیان و اعتقادات اونا توهین میکنن که اینا اینطوری میکنن...
خدا خودش ناظره ...

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
كاپلو جان
پرچم و 30 ساله كه اتيش ميزنيم قبلش هم مسلمون بوديم هم شيعه ايا اتش ميزديم؟؟
پس سيسات اتش ميزند نه دين و ايين
بدون كه فرق سياست و ايين در بعضي چيز ها هست
بابا نميشه كه همه چيزو گفت

باز هم میگم من نمیخوام این کار را توجیه کنم.
دارم میگم چرا این اتفاق میوفته.
وقتی شما میگی مرگ بر امریکا.
مثل این میمونه که یک انسان بگه مرگ بر ایران.
وقتی مثلا مردم امریکا سالی 10 بار بیان تو خیابون بگویند مرگ بر ایران.
بنده شخصا نفرت بسیار بزرگی نسبت به این ادم ها پیدا میکنم.
یعنی اگر در همون لحظه که دارند تظاهرات میکنند .همون لحظه قدرت داشته باشم.حاظرم همه شون با هم بمیرم.همین الان که تصور کردم این لحظه.خشم در من بوجود امد.
طرف میبینه طرف چیه.مسلمان هست.
یک روز میبینه با 2 تا مشوک میزنند 3000 نفر را میکشند.
باز میپرسه کی بودند.میگند مسلمون بود.
این نفرتی که در قلب این افراد بوجود میاد.
قبول کن دیگه مثل یک بنزین میمونه که فقط احتیاج به یک کبریت داره که منفجر بشند.
از جمعیت n ملیونی امریکا این یک چیز طبیعی میتونه باشه.
که وقتی اون کشیش امریکا کبریت را داد دستشون.بالاخره 10 نفر پیدا میشند که اینکار را بکنند.

mehdix622

عضو جدید
کاربر ممتاز
اولا بهایی ها بها الله را پیامبر میدونند.
این از نظر شما دین نیست و فرقه هست.
من مگه بهاییت را قبول دارم.اینجا بحث درست بودن و غلط بودن بهاییت نیست.یک سری دلایل که شما برای دروغی بودن بهاییت دارید.مسیحیان هم برای خودشون دارند
از نظر شما حرف متناقض وجود داره.
چه ربطی داره؟؟
فکر کنی مسیحیان اسلام را دین میدونند؟؟؟؟
فکر میکنی مسیحیان محمد را پیامبر خدا میدونند

اگر اسلام را دين الهيي و محمد(ص) را پيغمبر نميدانند چرا اوباما براي مسلمانان رمضان را تبريك ميگويد؟؟
چرا پاپ با علماي اسلام ديدار ميكند؟؟
چرا پاپ ژان پل دوم هنگامي كه خاتمي فيلم مريم رو بهش هديه داد گفت نكات مشترك بسياري بين دين اسلام و مسيحيت وجود دارد

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
باز هم میگم من نمیخوام این کار را توجیه کنم.
دارم میگم چرا این اتفاق میوفته.
وقتی شما میگی مرگ بر امریکا.
مثل این میمونه که یک انسان بگه مرگ بر ایران.
وقتی مثلا مردم امریکا سالی 10 بار بیان تو خیابون بگویند مرگ بر ایران.
بنده شخصا نفرت بسیار بزرگی نسبت به این ادم ها پیدا میکنم.
یعنی اگر در همون لحظه که دارند تظاهرات میکنند .همون لحظه قدرت داشته باشم.حاظرم همه شون با هم بمیرم.همین الان که تصور کردم این لحظه.خشم در من بوجود امد.
طرف میبینه طرف چیه.مسلمان هست.
یک روز میبینه با 2 تا مشوک میزنند 3000 نفر را میکشند.
باز میپرسه کی بودند.میگند مسلمون بود.
این نفرتی که در قلب این افراد بوجود میاد.
قبول کن دیگه مثل یک بنزین میمونه که فقط احتیاج به یک کبریت داره که منفجر بشند.
از جمعیت n ملیونی امریکا این یک چیز طبیعی میتونه باشه.
که وقتی اون کشیش امریکا کبریت را داد دستشون.بالاخره 10 نفر پیدا میشند که اینکار را بکنند.

اولا قران مگه فقط مال ایرانیهاست؟

ثانیا دختر خودش گفته بابام دیوونه شده. مسیحیا خودشون این حرکت رو محکوم کردند انوقت شماها میگین به خاطر پرچم اتش زدن بوده. ما که هیچ جا ندیدیم خودشون بگن بخاطر این بوده . منبع این حرفتون کو؟
تحلیل خودتونه؟

خیلی جالبه دیروز تو تاپیک نماز عید فطر سنیها نظرات دیگه ای میدادید. ازادی عقاید احترام ...تاریخ مصرفش تموم شد؟

ما باید به همه احترام بگذاریم حتی به قاتلهای بچه هامون و اونا حتی به کتاب ما هم نه؟
هنوز شهدای زنده شیمیایی بین ما هستند. چقدر مردم کم حافظه شدن!!!

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز

ثانیا دختر خودش گفته بابام دیوونه شده. مسیحیا خودشون این حرکت رو محکوم کردند انوقت شماها میگین به خاطر پرچم اتش زدن بوده. ما که هیچ جا ندیدیم خودشون بگن بخاطر این بوده . منبع این حرفتون کو؟
تحلیل خودتونه؟

خیلی جالبه دیروز تو تاپیک نماز عید فطر سنیها نظرات دیگه ای میدادید. ازادی عقاید احترام ...تاریخ مصرفش تموم شد؟

ما باید به همه احترام بگذاریم حتی به قاتلهای بچه هامون و اونا حتی به کتاب ما هم نه؟

چرا نمیگیری من چی میگم.
من میگم که این کار واقعا غلط و شرم اور بود.
من هم میگم طرف دیوونه هست.
یعنی شما در پست من دیدید که از این حمایت بکنم؟؟؟؟
من داشتم میگفتم که چرا این اتفاق افتاده.
من میگم که اگر 11 سمپتابر نبود.اگر مرگ بر امریکا گفتند نبود.اون 5 تا دیوونه هم پیدا نمیشدند این کار را بکنند.
باز هم میگم که اینکار واقعا زشت و غیر عقلانی بود.که توسط 10 تا ادم متعصب انجام شد.

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر اسلام را دين الهيي و محمد(ص) را پيغمبر نميدانند چرا اوباما براي مسلمانان رمضان را تبريك ميگويد؟؟
چرا پاپ با علماي اسلام ديدار ميكند؟؟
چرا پاپ ژان پل دوم هنگامي كه خاتمي فيلم مريم رو بهش هديه داد گفت نكات مشترك بسياري بين دين اسلام و مسيحيت وجود دارد

دلیلش تعداد زیاد مسلمانان و احتارم گذاشتند به عقاید یک فرد هست.
شما برو از هر کی میخوای بپرس
اعتقاد یک مسیحی:عیسی اخرین پیامبر خدا هست و هیچ دینی بعد از ان نیست و محمد پیامبر خدا نیست.
برو این را از هر مسیحی بپرس.همین را بهت میگه.
این را که قبول داری؟؟؟
نکنه فکر میکنی که مسیحیان محمد را پیامبر خدا میدونند؟؟؟؟!!!!

devil may cry

عضو جدید

تحلیل خودتونه؟

اولا مگه پرچم و .... مگه فقط مال جرج بوش و اوباماست;اگر بهشون احترارم میزاشتیم میتونستیم انتظار احترام متقابل داشته باشیم;وقتی احترامشون رو حفظ نکردیم باید منتظر عوابقش بودیم;دخترش فکر اعتبار خودش بوده از پدرش مایه گذاشته;هر کس بیاد بگه پدرش عقل نداره به صرف حرف فرزندش شما قبول میکنید حتی اگر اون ادم ر... باشه;در مورد مسولین و .... کشور خودشون کار خیلی خوبی کردند محکوم کردن ولی طبق قوانین کشورشون اتیش زدن پرچم و ... جرم نیست

farnaz*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
من نمی دونم چرا مردم دایه مهربان تر از مادر شدن واسه پرچم کشورهای دیگه :surprised::surprised:
آمرکایی ها و اروپایی ها (علی الخصوص انگلیسی ها و پرتقالی ها ) اونقدر بلا سر این مردم بیچاره آوردن و استثمارشون کردن که این مردم به هر نحوی تنفرشون رو نسبت به اونا اعلام کنن حقشونه .
میشه بگید چرا عراق رو جزو این کشورها به شمار نمیارید!!!؟
چرا هیچ وقت نگفتند مرگ بر عراق؟چرا پرچم عراق رو هیچ وقت نسوزوندند؟
عراق که به کشورمون حمله کرد مردممون و کشت.شیمیایی کرد .....

روياي ماه

عضو جدید
خدا با اونا کار نداره تازه داره شیطان بازیشون میده چون اونا جز مردمان ترد شده هستند....

اميد وزيني

عضو جدید
دخترش فکر اعتبار خودش بوده از پدرش مایه گذاشته

خب همين نوشته ي شما نشون دهنده ي گناهكار بودنه پدر هست
به قول خودتون دختر به فكر اعتبار خودش بوده كه نكنه دختر رو هم به چوب پدر بزنن
يا اينكه فكر بكنن كه دختر هم مثل پدر گناهكاره براي همين خواسته پدرش رو تبرئه بكنه
و در نهايت اگر نتونست پدر رو تبرئه كنه " لااقل خودش رو بي ربط با تصميم گيري پدر نشون بده
چون تا جايي كه من اطلاع دارم پدر آنچنان موقعيت و محبوبيتي نداشته كه دختر بخواد از اون استفاده بكنه و بواسطه ي چسباندن نام خودش در كنار نام پدر " اون هم محبوبيتي كسب بكنه.
در هر صورت كاري كه نبايد صورت گرفت و امريكا بايد منتظر عواقب سنگينش حتي از طرف مسيحيت باشه و اين چيزي نيست كه با هيچ منطق و استدلالي بشه اون رو رد كرد ...!

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا نمیگیری من چی میگم.
من میگم که این کار واقعا غلط و شرم اور بود.
من هم میگم طرف دیوونه هست.
یعنی شما در پست من دیدید که از این حمایت بکنم؟؟؟؟
من داشتم میگفتم که چرا این اتفاق افتاده.
من میگم که اگر 11 سمپتابر نبود.اگر مرگ بر امریکا گفتند نبود.اون 5 تا دیوونه هم پیدا نمیشدند این کار را بکنند.
باز هم میگم که اینکار واقعا زشت و غیر عقلانی بود.که توسط 10 تا ادم متعصب انجام شد.
چرا نمیگیری . 11 سپتامبر کار خودشون بود:w02:
یعنی هنوز اینو نمیدونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کاپلو

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا نمیگیری . 11 سپتامبر کار خودشون بود:w02:
یعنی هنوز اینو نمیدونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

از قدیم گفتند یک دروغ را اینقدر تکرار کن که دیگه برای همه طبیعی بشه.
همه مردم دنیا میدونند 11 سپتامبر کار طالبان بود.

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست من!
طالبان رو چه کسی ایجاد کرد؟!
به طالبان چه کسی اسلحه و پول داد؟!
چه کسی الان از وجود طالبان نفع و سود میبره؟!
اگر یه خرده منطقی باشید متوجه میشید چی میگم!!!
اما اگر فیلمهای هالیوودی زیاد دیده باشین باز هم حرف خودتون رو تکرار میکنین!

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز

11 سپتامبر بهانه ای بود برای حمله به عراق و افغانستان.
فیلمهای مستندی توسط خود امریکاییها ساخته شده که نشان میدهد این نوعی مراسم قربانی مربوط به شیطان پرستان بوده.مدارک و علایم زیادی هم دارند. لینکش را بعدا برایتان میگذارم.

ooraman

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست من!
طالبان رو چه کسی ایجاد کرد؟!
به طالبان چه کسی اسلحه و پول داد؟!
چه کسی الان از وجود طالبان نفع و سود میبره؟!
اگر یه خرده منطقی باشید متوجه میشید چی میگم!!!
اما اگر فیلمهای هالیوودی زیاد دیده باشین باز هم حرف خودتون رو تکرار میکنین!
خیبر جان یه چیزی رو واسه من توضیح بده....الان طالبان و کی داره ساپورت میکنه؟!!!کی بهش پول و اسلحه میده؟
مسلما طالبان به تنهاییی انقد قوی نیست که بتونه با ایالات متحده مقابله کنه ...!!!

خيبر

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیبر جان یه چیزی رو واسه من توضیح بده....الان طالبان و کی داره ساپورت میکنه؟!!!کی بهش پول و اسلحه میده؟
مسلما طالبان به تنهاییی انقد قوی نیست که بتونه با ایالات متحده مقابله کنه ...!!!
واضح میگم
من نمیدونم چه کسی یا چه کشوری طالبان رو ساپورت میکنه
اما یه چیزایی رو میدونم که بهتره بدونید
سیستم های اطلاعاتی پاکستان به طالبان کمک میکنن
ینی هر جور کمکی که بخواین
جالبه که سیستم های اطلاعاتی پاکستان زیر نظر مستقیم cia کار میکنن و ساپورت میشن.
همین چند وقت پیش هم بود که امریکا یه کمک 400 میلیون دلاری رو به پایکستان داد!
حالا فارغ از این مسائل
همگی میدونیم سازمان های اطلاعاتی و ضد تروریستی امریکا شبانه روز دارن روی طالبان کار میکنن.
با وجود اون همه ماهواره ی جاسوسی و هواپیماهای بدون سرنشین (که دائم دارن رو پاکستان میچرخن) و اونهمه جاسوس و خود فروخته با اونهمه سازمان جاسوسی که اطلاعات همشون بصورت شیرینگ در اختیارشونه (اعراب-اروپا-امریکا) چطور نمیتونن پایگاه های طالبان رو پیدا کنن؟!
چطور نمیونن سران طالبان رو پیدا کنن؟!
این مشکوک نیست که دلیل حضور امریکا در منطقه تروریسمیه که خودش ایجادش کرد؟!!

am.roostam

عضو جدید
به نظر من طالبان و این چیزا همش کشکه
بابا طالبان کجا بود
تازه هنوز بعد از 8،9 سال باز هم دنبال طالبان میگردن
بابا همش دروغه
فقط می خواستن به این بهانه به اون کشورهای بدبخت حمله کنن

devil may cry

عضو جدید
خب همين نوشته ي شما نشون دهنده ي گناهكار بودنه پدر هست
به قول خودتون دختر به فكر اعتبار خودش بوده كه نكنه دختر رو هم به چوب پدر بزنن
يا اينكه فكر بكنن كه دختر هم مثل پدر گناهكاره براي همين خواسته پدرش رو تبرئه بكنه
و در نهايت اگر نتونست پدر رو تبرئه كنه " لااقل خودش رو بي ربط با تصميم گيري پدر نشون بده
چون تا جايي كه من اطلاع دارم پدر آنچنان موقعيت و محبوبيتي نداشته كه دختر بخواد از اون استفاده بكنه و بواسطه ي چسباندن نام خودش در كنار نام پدر " اون هم محبوبيتي كسب بكنه.
در هر صورت كاري كه نبايد صورت گرفت و امريكا بايد منتظر عواقب سنگينش حتي از طرف مسيحيت باشه و اين چيزي نيست كه با هيچ منطق و استدلالي بشه اون رو رد كرد ...!

دخترش با شنیدن سرونوشت ادمهایی که به مسلمونها حرفی زدند و گفتند اگر داخل خیابون دیدنشون خونشون رو بریزید ترسیده بیچاره;ترس این دختر مثل ترس از ارازل و اوباشه

آخرین ویرایش:

آتشگاه

عضو جدید
عزيزم من كه علاقه اي به درستيه اين قضيه ندارم . از خدامه كه تكذيب شه . الانم دارم مي گردم ببينم چيزي پيدا ميشه يانه . بعدشم خبر گزاري فارس كاملا معتبره .
عزیزم از نظرمن خبرگزاری فارس کاملا دروغگو هستش
تمام اخبراش و تفسیراش تماما دروغ هست
تمام دنیا و مردم ایران می گن البته نظر شما هم محترم هست ;)

بالا