بلد نیستم سرچ میکنم میزارمبقیه شو واسم بنویس
عاشقشم....
بلد نیستم سرچ میکنم میزارمبقیه شو واسم بنویس
عاشقشم....
مرسی چقد به آدم روحیه میدیمثل قبلیا فوق العادست
این چند سالست
خوب اگه نمی گفتید ماله خودتونه من نمیفهمیدممرسی چقد به آدم روحیه میدی
این 1 سالشه سرودنشم علت داره![]()
نه نمی تونی بپرسیخوب اگه نمی گفتید ماله خودتونه من نمیفهمیدم
می تونم بپرسم علتش کیه؟
ممنون که جواب دادینه نمی تونی بپرسی
علتش یه شخص بود که دیگه نیست
الان دیگه نبودنش زیاد مهم نیست
فقط بودنش باعث شد که چند تا شعر بگم که خیلی دوسشون دارم![]()
نه جایی نبردم نشون بدم آخه تعدادشون کمهممنون که جواب دادی
خیلی خوبه که ادم بتونه احساساتشو از زبون خودش بیان کنه
قبلا هم پرسیدم جایی ندادی برای چاپ کردن .مثلا مجله ای چیزی
بیاین با هم دوست باشیمنبينم كسي رو داداشم اخم كنه؟
![]()
تو تاپیک خونریزی راه نیوفته بهتره
بیاین با هم دوست باشیم
تو تاپیک خونریزی راه نیوفته بهتره
باشه.........![]()
خیلی از مجله ها قسمتی دارن برای شاعرهای جوان و تازه کارنه جایی نبردم نشون بدم آخه تعدادشون کمه
فکر کنم 7 تا بیشتر نباشن
بعدشم فکر نمی کردم خوب باشن الان که شما گفتی خوبن
یه خورده اعتماد به نفسم بیشتر شد![]()
حالا که دوست شدیم یه مطلب قشنگ هم بزارباشه.........![]()
یادگاری تو این تاپیک
امضای خیلی قشنگی داری
بقیه شو واسم بنویس
عاشقشم....
خیلی ممنونبه دنبال کدامین قصه و افسانه میگردی
در این بیغوله رد پایی از یاران نمییابی
چراغ شیخ شد خاموش و این افسانه روشن شد
که در شهر ددان میراثی از انسان نمییابی”
در دو روز عمر کوته سخت جانی کردم
با همه نامهربانان مهربانی کردم
همدلی هم آشیانی هم زبانی کردم
بعد از این بر چرخ بازیگر امیدم نیست نیست
آن سرانجامی که بخشاید نویدم نیست نیست
هدیه از ایام جز موی سپیدم نیست نیست
من نه هرگز شکوهای از روزگاران کردهام
نه شکایت از دو رنگیهای یاران کردهام
گرچه شکوه بر زبانم میفشارد استخوانم
من که با این برگریزان روز و شب سرکردهام
صد گل امید را در سینه پرپر کردهام
دست تقدیر این زمانم کرده همرنگ خزانم
پشت سر پلها شکسته پیش رو نقش سرابی
هوشیار افتاده مستی در خرابات خرابی
مهربانی کیمیا شد مردمی دیریـست مرده
سرفرازی را چه داند سر به زیری سرسپرده
میروم دلمردگیها را ز سر بیرون کنم
گر فلک با من نسازد چرخ را وارون کنم
بر کلام ناهماهنگ جدایی خط کشم
در سرود آفرینش نغمهای موزون کنم
در دو روز عمر خود بسیار هرمان دیدهام
بس ملامتها کز این نامردمان بشنیدهام
سر دهد در گوش جانم موی همرنگ شبانم
من که عمر رفته بر خاکستر غم چیدهام
زین سبب گردی ز خاکستر به خود پاشیدهام
گر بمانم یا نمانم بنده پیر زمانم
گر بمانم یا نمانم بنده پیر زمانم
خیلی ممنون
من مانده ام با یک دل لبریز از دلواپسیکار منو راحت کردی
صد در صدم راسته ، شما باور کنید[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]یه دختر بود که هردوتا چشماش کور بود.هیچکس عاشق اون دختر نمیشد[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]وهمیشه دلش میخواست کسی باشه که باهمین چشمای کورش دوسش داشته باشه.[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]تا اینکه یه روز یه پسری اشتباهی شماره این دخترو میگیره و از صدای اون خوشش میاد[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]دختر از ترس اینکه پسر به خاطر چشماش رهاش کنه چیزی بهش نمیگه.[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]تا اینکه بعد از یه مدت صحبت کردن هردو حسابی بهم وابسته میشنو[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]تصمیم میگیرن همو ببینن.دختر مطمئن میشه که وقتی پسر ببیندش ولش [/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]میکنه اما بازم میره.[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]روز قرار پسر با یه دسته گل گرون قیمت و یه تیپ عالی میره سر قرار.[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]وقتی دخترو میبینه جا میخوره.دختر میگه میدونم این آخرین باریه که[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]با هم حرف میزنیم.اما پسر جواب نمیده.دختر فکر میکنه پسر رفته.[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]یه لبخند تلخ میزنه و بلند میشه بره که یدفه پسر با صدای گرفته صداش میکنه(مریم)[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]دختر سرجاش خشک میشه.بر میگرده و میفهمه که پسر تمام مدت اونجا بوده و داشته گریه میکرده...[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]هردو به قدری بهم وابسته بودن که حتی یک ساعتم نمیتونستن از هم بیخبر باشن.[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]دختر روزی هزار بار قسم میخورد که دوست دارم.درسته که هیچوقت نمیتونم[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]ببینمت اما قلبم فقط و فقط مال تو.[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]هردو از عشق هم میسوختن...[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]تا اینکه...[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]تا اینکه یه روز پسر میگه من حاضرم چشمامو به تو بدم.[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]دختر گریه میکنه،میگه نه هیچوقت دلم نمیخواد تو به خاطر من...[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]اما پسر میگه تا امروز من دنیارو دیدم،از این به بعد حق تو که ببینی،[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]ولی قسم بخور که وقتی جامون عوض شد تا آخر عمرت پیشم بمونی...[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]دختر زانو میزنه و قسم میخوره تا وقتی نفس میکشم کنارت میمونم...[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]تا اینکه پسر در کمال سخاوت چشماشو به دختر هدیه میکنه وجاشون عوض میشه...[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]بعد از چند روز که پسر حالش خوب میشه قرار میذارن که همو ببینن...[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]روز قرار پسر عاشق تر از همیشه میره.وقتی همو میبینن[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]پسر میپرسه دنیا چه طوره؟قشنگه؟[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]دختر میگه آره خیلی خوبه ولی باید یه چیزی بهت بگم...[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]قلب پسر میلرزه.میگه چیه؟بهم بگو...[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]دختر میگه من وقتی دیدمت ازت خوشم نیومد.تو اونی که من میخواستم نیستی.[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]پسر گریش میگیره،میگه یعنی منو نمیخوای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]دختر میگه نه،عشق ما همینجا به پایان میرسه[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]دیگه هیچ دلیلی واسه با هم بودن نیست.من دوستت ندارم[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]و میره.پسر با صدای بلند میگه امیدوارم با چشمات[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]کسیو که دوسش داری پیدا کنی و خوشبخت بشی.[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]دختر میگه پیدا کردم.همین جاست نمیتونی ببینیش.[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]ممنون که چشماتو به من دادی...[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]ولی هیچوقت با چشم بسته عاشق کسی نشو...[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif] خداحافظ واسه همیشه.........
بچه ها اینا همش دروغه باور نکنین چون قصه جالبی بود نوشتمش
[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]یه دختر بود که هردوتا چشماش کور بود.هیچکس عاشق اون دختر نمیشد[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]وهمیشه دلش میخواست کسی باشه که باهمین چشمای کورش دوسش داشته باشه.[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]تا اینکه یه روز یه پسری اشتباهی شماره این دخترو میگیره و از صدای اون خوشش میاد[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]دختر از ترس اینکه پسر به خاطر چشماش رهاش کنه چیزی بهش نمیگه.[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]تا اینکه بعد از یه مدت صحبت کردن هردو حسابی بهم وابسته میشنو[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]تصمیم میگیرن همو ببینن.دختر مطمئن میشه که وقتی پسر ببیندش ولش [/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]میکنه اما بازم میره.[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]روز قرار پسر با یه دسته گل گرون قیمت و یه تیپ عالی میره سر قرار.[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]وقتی دخترو میبینه جا میخوره.دختر میگه میدونم این آخرین باریه که[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]با هم حرف میزنیم.اما پسر جواب نمیده.دختر فکر میکنه پسر رفته.[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]یه لبخند تلخ میزنه و بلند میشه بره که یدفه پسر با صدای گرفته صداش میکنه(مریم)[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]دختر سرجاش خشک میشه.بر میگرده و میفهمه که پسر تمام مدت اونجا بوده و داشته گریه میکرده...[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]هردو به قدری بهم وابسته بودن که حتی یک ساعتم نمیتونستن از هم بیخبر باشن.[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]دختر روزی هزار بار قسم میخورد که دوست دارم.درسته که هیچوقت نمیتونم[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]ببینمت اما قلبم فقط و فقط مال تو.[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]هردو از عشق هم میسوختن...[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]تا اینکه...[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]تا اینکه یه روز پسر میگه من حاضرم چشمامو به تو بدم.[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]دختر گریه میکنه،میگه نه هیچوقت دلم نمیخواد تو به خاطر من...[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]اما پسر میگه تا امروز من دنیارو دیدم،از این به بعد حق تو که ببینی،[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]ولی قسم بخور که وقتی جامون عوض شد تا آخر عمرت پیشم بمونی...[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]دختر زانو میزنه و قسم میخوره تا وقتی نفس میکشم کنارت میمونم...[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]تا اینکه پسر در کمال سخاوت چشماشو به دختر هدیه میکنه وجاشون عوض میشه...[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]بعد از چند روز که پسر حالش خوب میشه قرار میذارن که همو ببینن...[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]روز قرار پسر عاشق تر از همیشه میره.وقتی همو میبینن[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]پسر میپرسه دنیا چه طوره؟قشنگه؟[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]دختر میگه آره خیلی خوبه ولی باید یه چیزی بهت بگم...[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]قلب پسر میلرزه.میگه چیه؟بهم بگو...[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]دختر میگه من وقتی دیدمت ازت خوشم نیومد.تو اونی که من میخواستم نیستی.[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]پسر گریش میگیره،میگه یعنی منو نمیخوای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]دختر میگه نه،عشق ما همینجا به پایان میرسه[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]دیگه هیچ دلیلی واسه با هم بودن نیست.من دوستت ندارم[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]و میره.پسر با صدای بلند میگه امیدوارم با چشمات[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]کسیو که دوسش داری پیدا کنی و خوشبخت بشی.[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]دختر میگه پیدا کردم.همین جاست نمیتونی ببینیش.[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]ممنون که چشماتو به من دادی...[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]ولی هیچوقت با چشم بسته عاشق کسی نشو...[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]خداحافظ واسه همیشه.........[/FONT]
[FONT=Georgia, Times New Roman, Times, Serif]بچه ها اینا همش دروغه باور نکنین چون قصه جالبی بود نوشتمش [/FONT]
خیلی ممنون
کار منو راحت کردی
خیلی ممنون
کار منو راحت کردی
به دنبال کدامین قصه و افسانه میگردی
در این بیغوله رد پایی از یاران نمییابی
چراغ شیخ شد خاموش و این افسانه روشن شد
که در شهر ددان میراثی از انسان نمییابی”
در دو روز عمر کوته سخت جانی کردم
با همه نامهربانان مهربانی کردم
همدلی هم آشیانی هم زبانی کردم
بعد از این بر چرخ بازیگر امیدم نیست نیست