دلیل جواب ندادن من به شما، کم آوردن و بی سوادی من
در این زمینه نبود.من تا فردا صبح میتونم در این مورد( خشونت در اسلام باهات حرف بزنم اما دوستان ناراحت میشن) هرچند در چند پست قبلی واضح و با منبع و معرفی کردن کتابها برات توضیح دادم اما باز قبول نکردی، نمیدونم دوباره چرا بحث رو پیش کشیدی. شما قبل از بحث این آیه ها رو بخون بعد لطف کن ، منت سر بنده بذار بیا باهم بحث کنیم.
بسیار سپاسگذارم.
آیه 191 سوره البقره: هرکجا که مشرکین را یافتید، آنها را بکشید و از شهرهایشان آواره سازید.
آیه 89 سوره نساء: از منفقین که در راه خدا گام بر نمیدارند، دوست مگیرید و اگر مخالفت کردند، آنها را هر کجا که یافتید بقتل برسانید.
آیه 61 سوره احزاب: مردم پلید را هر کجا یافتید بقتل برسانیدو......
آیه 44 (فکر کنم )سوره محمد : وقتی با کافران( پیروان ادیان دیگر) روبرو می شوید، آنها را گردن بزنید . و ده ها آیه دیگه
از 31 سوره از 114 سوره کتاب آسمانی مسلمونها، از جنگ و خونریزی و غارت و قتل و کشتار سخن گفته.
حالا یا من دروغ میگم و همچین چیزهایی در قرآن نیست و جنابعالی و ویل دورانت درست میگید.
یا برعکس.. من وقتی میبینم شما به کتابها و منابعی که بنده معرفی میکنم اصلا اهمیت نمیدی خب دیگه چه بحثیه؟!!!
مشکل شما اینه که حرف زدن بلد نیستید
با اینکه بحث شما به تاپیک مربوط نمیشه و کاملا مشخصه که دنبال جنگ و دعوا با اسلام هستید و دنبال اثبات وجود خداوند نیستید ولی من جوابشو بهت میدم
شما برای اینکه بفهمید سوال و جوابتان چی هست باید حقوق عمومی و حقوق جزاء و جرم شناسی بلد باشید و گرنه بحث و جواب سوال شما در این زمینه به نتیجه نمیده و با اینکه میدانم شما اصلا معنی حقوق عمومی را نمیدانید لذا من خلاصه وار رد میشم تا اگر شبهه ای در ذهن بعضیها باشه به جوابشون برسن اما شما به جواب برسید یا نرسید مهم نیست چون شما اصلا وجود ندارید
ما در طبیعت قانونی داریم بنام هرس که درختان را باید زمستانها هرس کرد تا درخت بتواند میوه بهتری بدهد
در جامعه نیز باید انسانهای آلوده را از بین برد تا جامعه بتواند سالم باشد.
این قانون در همه جا هست و ربطی به اسلام ندارد
در قوانین آمریکا و اروپا و حتی سازمان ملل هم هست.
مردم برای زندگی باید امنیت و آرامش داشته باشند و هر کس این امنیت و آرامش را از مردم بگیرد باید اخلال گر در امنیت مردم دستگیر و نابود شود تا آرامش جامعه حفظ گردد.
شما الان در هر جای کره زمین هستید چه در داخل ایران چه در آمریکا اگر حقوق عمومی نبود امنیت تان تامین نمیشد و ممکن بود اشرار و ادمهائی که دلشان میخواهد مرتکب جرم و جنایت بشوند شما را میکشتند. یا محیط زندگی تان را با روشهای مختلف مانند آلودگی محیط زیست، یا تخریب اموال عمومی ، و غیره .... ضایع میکردند بنابر این یک مسئله بدیهی که هزاران سال قبل در تمدن اجتماعی بشر بود در اسلام حقوق عمومی تعریف شد و گسترش پیدا کرد و به صورت علم مدون شد.
و این حقوق عمومی در قرون وسطی به اروپا رفت و در آنجا به صورت شاخه تخصصی مورد استفاده قرار گرفت.
هم اکنون
طبق مصوبه های سازمان ملل اگر دولتی شرارت بیش از حد بکند شورای امنیت سازمان ملل ارتشی بسیج کرده و آن دولت را سرنگون و کل کشور را تصرف میکند.
کشور عراق و صدام توسط همین قانون و کشور افغانستان و جنگ خلیج فارس و حمله سازمان ملل به لیبی و تهدید سوریه طبق همین قانون انجام شد و این یک قانون کلی است
حالا اسلام آمده این را علنا و صریح گفته اتفاقا از خوبیهای اسلام است که دو روئی نمیکند و علنا قانون خود را بیان میکند تا همه به حسابشان برسند و سربه زیر زندگی کنند.
به مرور زمان این قانون وارد تمدن تمامی کشورها شده و تحت عنوان حقوق کیفری از ناموس و امنیت عموم مردم دفاع میکنه.
در عرصه بین المللی دیوان بین المللی دادگستری داریم و همچنین دیوان بین المللی کیفری داریم:
http://fa.wikipedia.org/wiki/دیوان_بینالمللی_کیفری
این دیوان رای صادر میکنه که مثلا فلاحیان وزیر سابق اطلاعات ایران (مثال عرض میکنم و با مجرم یا غیر مجرم بودن کاری ندارم و نمیخواهم علیه یا به نفع ایشان نظری بدهم) یا مثلا صدام حسین یا مثلا قذافی رهبر قبلی لیبی و غیره ... باید دستگیر بشه و آن وقت پلیس بین الملل مامور میشه که ایشان را دستگیر کنه حالا طبق استدلال شما باید بیایم و بگیم که سازمان ملل خشونت و قتل و آدم کشی میکنه؟
طبق علم حقوق هر جا جرم اتفاق بیافته باید مجرم دستگیر و مجازات بشه. و نمیتوان روی کره زمین هر کسی هر کاری خواست انجام بده. و نمیتوان سکوت کرد تا هر کسی هر کاری خواست در جامعه انجام بده و امنیت جامعه را زیر سوال ببره
منتهی تشخیص جرم و جنایت طبق قران اگر بخواهیم احکام تحریف نشده قران را بررسی کنیم باید توسط امام معصوم انجام شود تا اشتباهی رخ ندهد
ولی امروزه مد شده که هر کسی از جایش بلند میشه جرم شناس شده و تشخیص میدهد جرمم چیست و حکم صادر میکند و چون همه امروزه قدرت دارند طبق قدرتشان
حکم صادر شده را اجراء میکنند.
در دانشگاه کارشناسان حقوق در گرایشی از حقوق عمومی و در مقطع کارشناسی ارشد حقوق رشته حقوق جزاء و جرم شناسی میخوانند و در این زمینه میتوانند قاضی و وکیل بشوند.
در مذهب شیعه علمائی که در زمینه حقوق جزاء صاحب نظر هستند دو گروهند:
1- عده ای مانند آیت الله سیستانی و آیت الله وحید خراسانی و ایت الله اسحاق الفیاض و مرحوم آیت الله بروجردی و آیت الله شیرازی معتقد هستند که اجرای حدود و تشخیص جزاء و جرم شناسی در زمان غیبت امام زمان لازم نیست و باید مردم را به حال خودشان رها کرد تا هر کاری میخواهند بکنند.
2- عده ای مانند امام خمینی و مقام رهبری ایران و ایت الله مصباح و تمامی طرفداران جمهوری اسلامی از علمای قم معتقد هستند که در زمان غیبت امام زمان باید حکومتی اسلامی باشد تا بتواند طبق نظریه ولایت فقیه حقوق عمومی و امنیت را در جامعه پیاده کند. و حدود اسلامی و حقوق عمومی و حتی خصوصی را در جامعه با قدرتی که از بابت حکومت دارد اجراء نماید.
فعلا من بحث نمیکنم که خودم طرفدار کدام یکی هستم و اینکه طرفدار گروه اولی هستم یا دومی در حالت کلی میخواهم شما را به راه اسلام هدایت کنم

که اسلام آنقدر که شما میخواهید بی در و پیکر باشد و هر کاری هر کسی دلش خواست بکند نیست و این آیاتی که شما ایراد میدانید از مزایا و نشانه کامل بودن دین اسلام است که
بر خلاف ادیان دیگر مانند مسیحیت و یهود و بودائی و غیره که بسیار ناقص هستند. اسلام در تمامی زمینه ها دین کاملی است و در همه زمینه ها حرف برای گفتن دارد.
و اگر درست اجراء بشود تضمین کننده امنیت و آرامش و آسایش زندگی مردم است.
بنابر این
سوال شما اوج نادانی شما به حق و حقوق را میرساند که یک ذره در این باره نه سواد دارید و نه لیاقت حرف زدن زیرا که با این کم سوادی اگر جامعه را به دست شما بدهند
و شما حقوق کیفری را در جامعه تان اجراء نکنید یک ذره نمیتوانید در جامعه ایجاد امنیت بکنید.
شما اگر چنین احکامی در حکومت خودتان نداشته باشید مردم بلافاصله شما را دور می اندازند و شما را فردی بی مصرف میدانند.
پیشنهاد میکنم برای اطلاعات بیشتر برای دیوان بین المللی کیفری:
http://fa.wikipedia.org/wiki/دیوان_بینالمللی_کیفری
حقوق کیفری:
http://fa.wikipedia.org/wiki/حقوق_کیفری
جرم شناسی:
http://fa.wikipedia.org/wiki/جرمشناسی
آشنائی با حقوق عمومی:
http://fa.wikipedia.org/wiki/حقوق_عمومی
آشنائی با علم حقوق:
http://fa.wikipedia.org/wiki/حقوق
مطالعه کافی بکنید بعد بیائید شبهه افکنی بکنید.