مارال جان حرفاتو خوندم منم دلم گرفت
راستش نمی دونم چی بگم
بلد نیستم تو این جور مواقع خوب و قشنگ حرف بزنم
فقط ....... فقط دعا می کنم زودی برگرده و هر مشکلی براش پیش اومده که مجبور شده این طوری بگذاره بره زودی حل بشه و خودش بیاد از دلت در بیاره
موفق باشی
صبور باش
آه مارال جان اميد وارم كه اونم عاشقت باشه و دليلي خوبي براي رفتنش داشته باشه .
خدا هيچ كس رو دچار عشق يك طرفه نكنه كه فقط عذاب . عشق يك طرفه آدم رو داغون ميكنه ، نابود ميكنه . واي وحشتناكه![]()
وای مارال عزیزم نمیدونی چه قدر دلم میخواد یه کاری برات بکنم ولی نمیدونم چی.هیچی هم به ذهنم نمیرسه که بگم و ارومت کنم.تنها چیزی که به ذهنم میاد سکوته و ارزو کردن برای اینکه تصورت از اون اشتباه باشه.از اینکه اون عاشقت نبوده و...
امیدوارم حداقل هر چه زودتر علتشو بفهمی که چرا این کارو کرده.
دیگه هیچی نمیگم میترسم هر چی بیشتر بگم حالتو بدتر کنم.![]()
مطمئن بودم که عاشقمه ولی الان دیگه نیستم
مارال جان من چون خودم از همدردی توی حرف و اینها بدم میاد بلدم نیستم این کارو بکنم. فقط اینو بهت بگم که من معتقدم عشق اگر عشق باشه چیزیه که توی فیلم شبهای روشن شخصیت مردش می گفت. اگه دیده باشی وقتی دختره رفت به پسره گفت معذرت می خوام اونم در جواب گفت همین چند روزی که پیشم بودی لذتش به اندازه ی یه عمر بود پس معذرت نخواه چون چیزی که بهم دادی کم نبوده من به همین چند روزش تا آخر عمرم قانعم.
اگرم دوست داشتن باشه که دلت براش تنگ می شه و بعد یه مدت فراموشش می کنی. ولی هیچ جیز مسلما بدتر از ترک کردن بدون توضیح نیست....
امیدوارم مشکلاتت زود زود حل بشه حالا به هر نحوی که خودش صلاح می دونه....
![]()
رسا جون هر چه ميخواهد دل تنگت بگو به قول ياس دل همه ماها خون برادر ولي چه فايده بايد رفت جلو ........سلام بچه ها.
منم دلم خيلي گرفته.
خيلي
به نظر من عشق همیشه وجود داره و تا موقعی زنده هست که ارزش داشته باشه وقتی ارزش داره که با تصورات ما از عشق ایده المون یکی باشه.وقتی یکی نبود پس ارزش ما رو نداشته.اون موقع است که تازه عشق و میشناسی می فهمی که ایا این عشق واقعا عشق بوده؟پس امیدوار باش به خودت بگو که عشق وجود داره ولی این تو هستی که باید پیداش کنی.ممنون سارا جون
لطف داری.راستش من خودمم هنوز اینقدر گیجم نفهمیدم که عشق بوده یا دوستی یا چیز دیگه.
آره هیچی بدتر از زفتن بدون توضیح نیست
دل منم گرفته.میام بگم گرفتهانقدر دلم گرفته انقدر حالم خرابه انقدر بی حوصله شدم انقدر .......
چی بگم واقعا" کم آوردم خیلی خسته ام![]()
از چيو كي دلتون گرفته فكر ميكنين بقيه مشكلات ندارن نه اينطوريا نيست هركس به اندازه ظرفيتش مشكل داره اگه ميبينين خيلي مشكلاتتون بالاست بدونيد انسان پر ظرفيتي هستين
نبايد به زبون بياريم كه دلمون گرفته يا خسته ايم و... چون با اين كار ضمير ناخود اگاهتون رو خسته تر ميكنيد و نا اميدتر در كل تيشه به ريشه خودتون ميزنيد نميگم دردو دل بد نه بد نيست اما دردودل نه بيان حس كاذب
دلم خیلی گرفته!
کی دیگه دلش گرفته؟
من خودم عزراييلم تاحالا رو نكرده بودمتو با عزرائيل چه نسبتي داري كه ياده تو مي افتيم![]()
به كسي نگي بهت مياد.من خودم عزراييلم تاحالا رو نكرده بودم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
خیلی دلم گرفته بچه ها | گفتگوی آزاد | 48 | |
![]() |
دلم خیلی گرفته بیا اینجا... | گفتگوی آزاد | 38 | |
R | دلم برات خیلی تنگ میشه ... | گفتگوی آزاد | 41 | |
N | سلام :غم بزرگی روی دلم هست که خیلی من رو ترسونده | گفتگوی آزاد | 3 | |
![]() |
با اجازه شما غم دلم رو میگذارم..... | گفتگوی آزاد | 4 |