artinbala999
عضو جدید
تنها چیزی که شرمنده بدم میاد و از خدا میخوام قسمتم نشه درس خوندن تو کتابخونس که قربونش برم ما رو تا حالا اجابت کردهآقا قلی عاشق کتابخونس!!!!
تنها چیزی که شرمنده بدم میاد و از خدا میخوام قسمتم نشه درس خوندن تو کتابخونس که قربونش برم ما رو تا حالا اجابت کردهآقا قلی عاشق کتابخونس!!!!
آقا قلی یه سال دیگه که لیسانسش تموم شد میخواد ارشد هوا و فضا بره!هاااااااا![]()
والا آقا قلی جلو اینهمه شاهد جواب نمی ده وای به حال خصوصی!شما لطفا اگه سوالی دارین پیام خصوصی کنین آقا قلی "حتما" جواب میده!!
آخه آقا قلی الان یکم سرش شلوغه!
آقا قلی میگه: پس شما کجا درس میخونین؟؟؟تنها چیزی که شرمنده بدم میاد و از خدا میخوام قسمتم نشه درس خوندن تو کتابخونس که قربونش برم ما رو تا حالا اجابت کرده
آقا قلی همچین جسارتی نمیکنه!!والا آقا قلی جلو اینهمه شاهد جواب نمی ده وای به حال خصوصی!
نه آقا قلی برو به سلامت
امیدوارم به زودی بیای و بگی جایی که می خواستی قبول شدی و دیگه دلتنگ نیستی
اون روز امیدوارم اول شخص باشی!
من نیستم جمعه
از الان بای
موفق باشین
جونم واسش بگه تو خونه یه بالشم میزارم زیره بغلم ده برو که رفتیم تا صبحآقا قلی میگه: پس شما کجا درس میخونین؟؟؟
پس واست ایول میدم در حده نیوکمپنه منم خوشم نمیاد....![]()
آقا قلی شبا دوس نداره بیدار بمونه!!!جونم واسش بگه تو خونه یه بالشم میزارم زیره بغلم ده برو که رفتیم تا صبح
نه بابا دلگیر نشدم.یه کل کل شبونه که این حرفا رو نداره....دییییییییییییینه خانوم دلگیر نباش مزاح شدیم دی:
هاااا خوفههههههههجونم واسش بگه تو خونه یه بالشم میزارم زیره بغلم ده برو که رفتیم تا صبح
به به نشنیدی میگن تا سحر اللیالی نباشه موفق نمیشی البت هر کسه یه طبعی داره دیگه !!آقا قلی شبا دوس نداره بیدار بمونه!!!
اویول روفیقنه بابا دلگیر نشدم.یه کل کل شبونه که این حرفا رو نداره....دییییییییییییی
تشکر رو داشتی؟هاااا خوفهههههههه![]()
سمیه خانم همین معماری معماریو دوس داره واسه ارشد...همینطور طراحی داخلیآقا قلی یه سال دیگه که لیسانسش تموم شد میخواد ارشد هوا و فضا بره!
بانو سمیه خوب کاری می کنه ولی ما که از طراحی برنامه حالمون به هم میخورهسمیه خانم همین معماری معماریو دوس داره واسه ارشد...همینطور طراحی داخلی![]()
تشکر رو داشتی؟[/QU
هاااااااااا مرسییییییییییییی![]()
طراحی برنامه نگفتم که....طراحی داخلیبانو سمیه خوب کاری می کنه ولی ما که از طراحی برنامه حالمون به هم میخوره
منظورم کلا هر برنامه ای بود که به طراحی مربوط میشه و یه جوری کشیدنیه دی:طراحی برنامه نگفتم که....طراحی داخلی
حالا خوبه خودت نقشه برداریمنظورم کلا هر برنامه ای بود که به طراحی مربوط میشه و یه جوری کشیدنیه دی:
هر جا باشیم حواسمون به خطای قدیممون هست.....دیییییییییمثله این که کیمیا خانوم زده تو خطه دیگه اینجا پیداش نیس؟
کدوم روزا؟؟وای که خدا از سره تقصیراته همتون بگذره دلم تنگه اون روزا شد
آره نقشه بردارم ولی خدا رو شکر ما اصلن یه واحدم رسم و کارایی که به طراحی مربوطه نداریمحالا خوبه خودت نقشه برداری
من 3واحد نقشه برداری پاس کردم کشیدنی داشت....نوشیدنی اینا .... نداشت![]()
خوشم میاد خاطره بازم هسیهر جا باشیم حواسمون به خطای قدیممون هست.....دییییییییی
فکره بد به سرت نزنه احیانا اون روزا که تا سه چهار صبح کتابام رو میخوندم تا برگ صاف نداشته باشه اوکی؟کدوم روزا؟؟
اووووف اینا همش مال 5 دقیقمه..دیخوشم میاد خاطره بازم هسی
ولی خوب میبینم که شدید از دقایقت استفاده میکنیاووووف اینا همش مال 5 دقیقمه..دی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تو اوج دلتنگی صدای کی آرومت می کنه؟ | گفتگوی آزاد | 92 | |
![]() |
سخنانی از جنس دلتنگی...... | گفتگوی آزاد | 17 | |
![]() |
روزهای منهای دلتنگی .... | گفتگوی آزاد | 20 | |
![]() |
زمزمه های دلتنگی من و دوستان | گفتگوی آزاد | 6 | |