هاااااااااااااآره نقشه بردارم ولی خدا رو شکر ما اصلن یه واحدم رسم و کارایی که به طراحی مربوطه نداریم
اونی که معماریا پاس میکنن نمایی از نقشه برداریه که نوشه جونتون!

هاااااااااااااآره نقشه بردارم ولی خدا رو شکر ما اصلن یه واحدم رسم و کارایی که به طراحی مربوطه نداریم
اونی که معماریا پاس میکنن نمایی از نقشه برداریه که نوشه جونتون!
مگه چه فکر بدی میشه کرد؟فکره بد به سرت نزنه احیانا اون روزا که تا سه چهار صبح کتابام رو میخوندم تا برگ صاف نداشته باشه اوکی؟
هیچی خانوم اون روزایی که شما فکرشو میکردی که ما الان فکرش رو نمیکنیم ما ام داشتیم که بره برنگرده دی:مگه چه فکر بدی میشه کرد؟اوکی
چاکریم.......دیولی خوب میبینم که شدید از دقایقت استفاده میکنی
هااااااااااااا![]()
غمت نباشه مرد...هیچی خانوم اون روزایی که شما فکرشو میکردی که ما الان فکرش رو نمیکنیم ما ام داشتیم که بره برنگرده دی:
جانمممممممممم کدوم روزا؟؟ واضح تر بگین مام بدونیم...........هیچی خانوم اون روزایی که شما فکرشو میکردی که ما الان فکرش رو نمیکنیم ما ام داشتیم که بره برنگرده دی:
همینه که زندم چون باکم نیس دی:غمت نباشه مرد...
افتخاره خوب واسه ما که اصلن نداره خوشحالی داره اوکی؟زور بازوووووووووئه الان که ما 3واحدمون کشیدنی داشت!!!![]()
گفتم که دیگه فکرش رو نمیکنیم اون روزا که خیلی زود شب می شد دی:جانمممممممممم کدوم روزا؟؟ واضح تر بگین مام بدونیم...........
اوهکیییییییییییییافتخاره خوب واسه ما که اصلن نداره خوشحالی داره اوکی؟
خب اومدیم 4 کلوم اختلاط کنیم دلمون واشه دیگهرفقا اصن حواسم نیس این تاپیک رو کردیم اسپم کده بعدا فوشمون میدن بریم یه جا دیگه تا صاحابش نیومده ها؟
آخه باشه عیب نداره دیگه شمایی نه نمیاریم فردا شما جوابش رو میدی خوب پس بگو از روزایی که زود شب میشه ؟خب اومدیم 4 کلوم اختلاط کنیم دلمون واشه دیگه
ای ول دو گانه سوزی... باکتو بستی.....دیییییییییییهمینه که زندم چون باکم نیس دی:
ها باشه پا من.....اگه بودم البتهآخه باشه عیب نداره دیگه شمایی نه نمیاریم فردا شما جوابش رو میدی خوب پس بگو از روزایی که زود شب میشه ؟
به به رفیق خودت به ما بنماای ول دو گانه سوزی... باکتو بستی.....دییییییییییی![]()
اون روزای امتحانه که زود شب میشه بدبخت میشیم نه پس شوما تجربه نداشتی دی:ها باشه پا من.....اگه بودم البته
شبا امتحانننننننننننن
اقققققققق![]()
من تازه شب امتحان یادم میومد امتحان دارماون روزای امتحانه که زود شب میشه بدبخت میشیم نه پس شوما تجربه نداشتی دی:
من خوافممممممم نییییییاددددددددددبرین بخوابین می خوام بخوابم.. خوابم میاد....![]()
نه دخملم این شیطونه که بهت میگه اینجا بمون برو بگیر بخواب.... خبری نیست اینجا .... ببین همه رفتن..من خوافممممممم نییییییادددددددددد![]()
نه دخملم این شیطونه که بهت میگه اینجا بمون برو بگیر بخواب.... خبری نیست اینجا .... ببین همه رفتن..![]()
باشه بمون الان که چراغارو خاموش کردن تنها شدی و ترسیدی اونوقت میری میخوابینیییییخوامممممممممممممممم
باشه بمون الان که چراغارو خاموش کردن تنها شدی و ترسیدی اونوقت میری میخوابی![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تو اوج دلتنگی صدای کی آرومت می کنه؟ | گفتگوی آزاد | 92 | |
![]() |
سخنانی از جنس دلتنگی...... | گفتگوی آزاد | 17 | |
![]() |
روزهای منهای دلتنگی .... | گفتگوی آزاد | 20 | |
![]() |
زمزمه های دلتنگی من و دوستان | گفتگوی آزاد | 6 | |
![]() |
اتاق دلتنگی هام | گفتگوی آزاد | 6 |