artinbala999
عضو جدید
اوه اوه ببخشید مهندس جان تصحیح میشه ماتالا استعاره از ماشاءالله در زبان پسری است که خوشحال می شود دی:ماتالا دیگه چه جورشه؟
اوه اوه ببخشید مهندس جان تصحیح میشه ماتالا استعاره از ماشاءالله در زبان پسری است که خوشحال می شود دی:ماتالا دیگه چه جورشه؟
به شرطی که دسته خودت باشه راهش...افرین.پس همه چی راه داره.
اخه یه خورده دلم تنگه.چرااااااااااا؟
فکر کردم ناراحت شدین خواستم همدردی بشم دیگهشما چتون شد؟
بله توضیحتون کامل بود نمره ی کامل میگیرید.اوه اوه ببخشید مهندس جان تصحیح میشه ماتالا استعاره از ماشاءالله در زبان پسری است که خوشحال می شود دی:
او گرفتم این و که معمولا همه تو یه دورانی از زندگی دارن و چاره ای جز شکیبایی نیس جسارتا برو تو خط تفریح و گشت و گذار و اینا البته از نوع انسان دوستانه و سالمخواهش...ولی یه جور دلتنگی هم هست که درمونش دسته خودت نیس...فقط صبر
ولی کو صبر!!
حالا مگه چی شده؟به شرطی که دسته خودت باشه راهش...
اهان.ممنون.فکر کردم ناراحت شدین خواستم همدردی بشم دیگه
اختیار دارین ما همیشه نمره کامل میگیریم به لطفه دوستانبله توضیحتون کامل بود نمره ی کامل میگیرید.
بله بله.سااااااااااااااااالم.او گرفتم این و که معمولا همه تو یه دورانی از زندگی دارن و چاره ای جز شکیبایی نیس جسارتا برو تو خط تفریح و گشت و گذار و اینا البته از نوع انسان دوستانه و سالم
اهان.ممنون.
اخه یه خورده دلم تنگه.
.............اختیار دارین ما همیشه نمره کامل میگیریم به لطفه دوستان
ببخشید چییو گرفتی؟او گرفتم این و که معمولا همه تو یه دورانی از زندگی دارن و چاره ای جز شکیبایی نیس جسارتا برو تو خط تفریح و گشت و گذار و اینا البته از نوع انسان دوستانه و سالم
بله.خدارو صد هزار مرتبه شکر که این دلتنگی منم خیلی قشنگه و حتی گاهی خوشحالم میکنه.درست میشه توکل به خدا
اکثر جوونهای الان مشکل دلتنگی دارن . خوب دیگه چاره ای نیست پس:
دایم شکر گذار باشیم که شاید بدترین شرایط زندگی ما واسه یکی دیگه ارزو باشه
وللشششششششششششش عزیزممحالا مگه چی شده؟
این یکی که همدردی نیست؟نه؟
نگو.اینطوری که بده.وللشششششششششششش عزیزمم
امضات ماله لهراسبیه؟وللشششششششششششش عزیزمم
خدا ببخشه هیچی دیگه گرفتم که چه قدر ناراحتی میخوای ولش کنم ها؟ببخشید چییو گرفتی؟
ایول خوشم میاد باهوشی درسته این یعنی از چی ناراحتی دی:این یکی که همدردی نیست؟نه؟
آقا قلی دوباره سلام میکنه!آقا قلی گفت موقع خداحافظی می گه چرا واسه خودشم سوم شخصه...
عجب بالا و پایین داره دنیا..................ای دنیا..........
آقا قلی از این جملتون تشکر میکنه!جای خالیت پر نمی شود دیگر حتی...... با خودت!!!!
بله بسی تامل.....جای خالیت پر نمی شود دیگر حتی...... با خودت!!!!
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟امضات ماله لهراسبیه؟
وای اگه بدونی کنسرت امسالش افتضاح بود....
آقا قلی دوباره سلام میکنه!
آقا قلی قراره جمعه کلا از این باشگاه بره!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تو اوج دلتنگی صدای کی آرومت می کنه؟ | گفتگوی آزاد | 92 | |
![]() |
سخنانی از جنس دلتنگی...... | گفتگوی آزاد | 17 | |
![]() |
روزهای منهای دلتنگی .... | گفتگوی آزاد | 20 | |
![]() |
زمزمه های دلتنگی من و دوستان | گفتگوی آزاد | 6 | |
![]() |
اتاق دلتنگی هام | گفتگوی آزاد | 6 |