آقا قلی گفت موقع خداحافظی می گه چرا واسه خودشم سوم شخصه...شما حتما برو ورزش...
خدا حافظ همتون!
آقا قلی گفت موقع خداحافظی می گه چرا واسه خودشم سوم شخصه...شما حتما برو ورزش...
خدا حافظ همتون!
خاک بر سرم!خدا رحمت کنه کسی که بدونه از کجا اومده .. کجا قرار داره .. و به کجا رهسپار خواهد شد ..![]()
حرفای باحالی میزنی.ولی من هنوزم دلم گرفتس.خدا رحمت کنه کسی که بدونه از کجا اومده .. کجا قرار داره .. و به کجا رهسپار خواهد شد ..![]()
خاک بر سرم!
چه زود لو رفتم!
به دیگران نگو....
میرم شناآقا قلی بازم پیشنهاد میکنه بری ورزش!!!
میگه تضمین میکنه 1ماهه از این حالت در بیاین!!!
اخه چرا؟مگه چی شده؟خواست خدا بود که یه اتفاقی برام بیفته که حالا انقدر داغونم
دیگه باهاش مبارزه نمیکنم
تسلیمم
منتظر حکمتشم
حرفای باحالی میزنی.ولی من هنوزم دلم گرفتس.
کدوم امضا؟کاش همه آدمها بتونن امضاتون رو درک کنن ... عاشق دعای کمیلم ... واقعا آدم متحر میمونه آدم معصوم چطور داره با خدای خودش حرف میزنه![]()
کدوم امضا؟
این یا قبلیه؟
یه دستی خوردم؟
نظر خوبیه.اصلا عالیه.میرم شنا
اره هست.تو دلتنگیا خیلی چیزا به ادم ثابت میشه.نمیگم دل تنگ نباش .. چون بنظرم دلتنگ بودن یکی از معیارهایی هست که هر کسی نداره ...
میدونم دل تنگ بودن سخته ... ولی باور کن شیرینی هایی هم در این دلتنگی هست ..
بماند دوستماخه چرا؟مگه چی شده؟
واااای خوش به حالتون.کاش میشد منم برم.منم خیلی وقته از این احساس ها می یاد سراغم ولی اینم بگم که زمان بهترین راه حل رو به آدم می ده بعضی وقتها که نمی تونم یه مساله ای رو حل کنم فقط سکوت می کنم و منتظر می مونم چون خدا سریع جواب می ده و بهترین جواب هم مال اونه حتی بگم که یه چند وقتی هم هیچ دعایی نمی کردم فقط میگفتم خدا من تسلیم مصلحت تو شدم .امروز از زیارت امام رضا برگشتم خیلی سبک شدم گفتم شاید اینم راه حل خوبی باشه!!درک می کنم !!خیلی سخته که آدم هیچ انگیزه ای واسه ادامه زندگی نداشته باشه خودمم 1 هفته پیش با اینکه سالم بودم ولی 1 روز تمام رو تو تخت خواب گذروندم چون اصلا توان انجام ساده ترین کارهای زندگی رو نداشتم![]()
بیخیال رفیق تو این سن این قدر دل تنگ باشی دیگه هیچیا...من هر راهیو میرم نتیجه نداره....
فقط کلافه تر میشم همین
همش دلتنگی
چرا مگه بده؟بیخیال رفیق تو این سن این قدر دل تنگ باشی دیگه هیچیا...
باشه هرطوری خودت راحتی.بماند دوستم
چه عرض کنم بالاخره ما ام دلتنگ میشیم ولی خوب این قدرم شدید خوب نیس !چرا مگه بده؟
حالا که شده میگی چه کنم....بیخیال رفیق تو این سن این قدر دل تنگ باشی دیگه هیچیا...
همش دلتنگیم خوب نیستا.گاهی اوقات خوبهمن هر راهیو میرم نتیجه نداره....
فقط کلافه تر میشم همین
همش دلتنگی
خوب دوست خوبم شروع کن ریشه دلتنگیت رو خشک کنی یا شایدم بیشتر به خودت و فکرت بها بدی...حالا که شده میگی چه کنم....
خوب بکن این کار رو ولی حتما اول ببین تجهیزات لازم فراهمه...بیشتر از همه الان احتیاج به جایی دارم که تنهایی بشینمو انقدر گریه کنم تا خالی شم
نچ....خوب بکن این کار رو ولی حتما اول ببین تجهیزات لازم فراهمه...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تو اوج دلتنگی صدای کی آرومت می کنه؟ | گفتگوی آزاد | 92 | |
![]() |
سخنانی از جنس دلتنگی...... | گفتگوی آزاد | 17 | |
![]() |
روزهای منهای دلتنگی .... | گفتگوی آزاد | 20 | |
![]() |
زمزمه های دلتنگی من و دوستان | گفتگوی آزاد | 6 | |
![]() |
اتاق دلتنگی هام | گفتگوی آزاد | 6 |