دفتر مدیریت تالار گفتگوی آزاد [محلّ ارسال انتقادها و پيشنهادهای شما]

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
با عرض سلام خدمت همه دوستای خوبم
فرا رسیدن ماه مبارک رمضانو به همه شما تبریک عرض میکنم:w30:

از امروز در این تالار نیز در خدمت همه شما دوستای گلم هستم

و مثل قبل شنوای انتقادات و پیشنهادات و راهنمایی های همه شما
عزیزان هستم:gol:

امیدوارم در این تالار اوقات خوبی داشته باشید.
:)

درپناه حق:smile:

قوانین گفتگوی آزاد

mehrce

کاربر فعال مهندسی عمران ,
کاربر ممتاز
سلام.
بهتون تبریک میگم. امیدوارم موفق باشید و این تالار رو از وضعیت بدش در بیارید.
انتقادی که من نسبت به مدیریت تالار گفتگوی آزاد دارم ، اینه که جواب دوستان در همین قسمت مدیریت داده نمیشه. همین صفحه قبل رو نگاه کنید ، چند نفر از جمله خودم درخواست پاسخ داشتیم از مدیریت ولی هیچ پاسخی دریافت نشد. مدیریت فقط در زمینه حذف تاپیکها فعال بوده و در زمینه های دیگر هیچ. این که بعضی تاپیکها باید حذف بشه ، درسته ولی حداقل وقتی دلیلش رو خواستیم یه پاسخی داده بشه که حداقل متوجه اشتباه خود بشیم.
با تشکر ، به امید موفقیت همه دوستان.

*وارش*

کاربر فعال
با توجه به اینکه انواع مطالب طبق قانون این تالار حذف میشود. لطفا مدیران مربوطه بیان کنند که دقیقا در تالار گفتگوی آزاد چه مطلبی مجاز است؟

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
با توجه به اینکه انواع مطالب طبق قانون این تالار حذف میشود. لطفا مدیران مربوطه بیان کنند که دقیقا در تالار گفتگوی آزاد چه مطلبی مجاز است؟

سلام،
پست های 4 و 5 مطالعه شود.

mehrce

کاربر فعال مهندسی عمران ,
کاربر ممتاز
سلام،
پست های 4 و 5 مطالعه شود.

با سلام خدمت پیرجو عزیز
در مطلبی که شما آدرس دادید ، فقط مطالبی که نمیشه عنوان کرد ذکر شده است که اکثر اعضا این مطلبو دیدن ولی موضوع اینه که به عقیده دوستان مطلب آنها جزو آن موارد نبوده ولی حذف شده است.
وقتی دفتر مدیریت هیچ جوابی برای حذف ندهد ، چرا دفتر مدیریت قرار دادید؟ چرا اصلا گفتگوی آزاد قرار دادید؟
لطفا شما بگویید که چه مطالبی را میشه عنوان کرد؟

به نظر من بخش گفتگوی آزاد را تعطیل کنید بهتر است.

پیرجو

مدیر ارشد
مدیر کل سایت
مدیر ارشد
با سلام خدمت پیرجو عزیز
در مطلبی که شما آدرس دادید ، فقط مطالبی که نمیشه عنوان کرد ذکر شده است که اکثر اعضا این مطلبو دیدن ولی موضوع اینه که به عقیده دوستان مطلب آنها جزو آن موارد نبوده ولی حذف شده است.
وقتی دفتر مدیریت هیچ جوابی برای حذف ندهد ، چرا دفتر مدیریت قرار دادید؟ چرا اصلا گفتگوی آزاد قرار دادید؟
لطفا شما بگویید که چه مطالبی را میشه عنوان کرد؟

به نظر من بخش گفتگوی آزاد را تعطیل کنید بهتر است.

http://www.www.www.iran-eng.ir/show...لار-گفتگوی-ازاد/page192?p=6035557#post6035557

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم همین نظر رو دارم جناب پیرجو. تالار گفتگوی آزاد رو تعطیل کنید بهتر است.
فقط چندتا زیر تالار داشته باشه، همشهری ها، هم دانشگاهی ها، داستانهای مفید و آموزنده، و ....

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با کاربران شدیدا انتخابی برخورد میشه . بعنوان مثال تاپیکهای بسیارمعمولی وروتین من پاک میشه ولی تاپیکایی که به لحاظ محتوا اصلا ارزش خوندن رو ندارن ولی مربوط به نر چشمیها هستن پابرجا می مونه
به من نظر من خانوم پارمهر شلیستگی مدیریت این تالار رو ندارن. از وقتی ایشون مدیر تالار گفتگوهای آزاد شدن این تالار فوق العاده بی محتوا و خسته کننده شده. چند روز پیش به کرات تا پیکهای منو پاک کرد واین در حالی هست که تاپیکهای با موضوع مشابه و حتی بدتر از اون هنوز در تالار فعالیت دارن . من هیچ دفاعی از تاپیکام نمیکنم ولی اگه قرار به پیاده سازی قوانین هستش فکر میکنم درستش این هست که قوانین نسبت به تمام کاربر به یه اندازه اعمال بشه...
در کل به هیچ ععنوان از مدیریت تالار گفتگوی آزاد رضایت ندارم و تقاضا دارم هرچه سریعتر این عنوان به کاربر دیگه ای که تواناییشو داره محول بشه

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه امکانش هست تفاوت این تاپیکا رو با تاپیکای من حذف شد بیان کنید

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/599225-سایت-صیغه-ایرانیان
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/192115-╬♥╬-طالع-بینی-روزانه-╬♥╬

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/353631-به-نظرتون-عشق-چه-طعمی-داره؟؟؟؟

یا این تاپیک که حذف نشده؟؟؟ چه تفاوتی بین این تاپیک با تاپیک:برخورد با روزه خواری آری یا خیر هست؟

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/597401-داعش-،-محکوم-کنید-و-این-مطلب-را-منتشر-کنید

بزرگترین برخودی که با این تاپیک شد این بود که یه هفته بسته شد. نگید انتخابی برخورد نمیکنید

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اگه امکانش هست تفاوت این تاپیکا رو با تاپیکای من حذف شد بیان کنید

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/192115-╬♥╬-طالع-بینی-روزانه-╬♥╬

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/353631-به-نظرتون-عشق-چه-طعمی-داره؟؟؟؟

یا این تاپیک که حذف نشده؟؟؟ چه تفاوتی بین این تاپیک با تاپیک:برخورد با روزه خواری آری یا خیر هست؟

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/597401-داعش-،-محکوم-کنید-و-این-مطلب-را-منتشر-کنید

بزرگترین برخودی که با این تاپیک شد این بود که یه هفته بسته شد. نگید انتخابی برخورد نمیکنید

با کاربران شدیدا انتخابی برخورد میشه . بعنوان مثال تاپیکهای بسیارمعمولی وروتین من پاک میشه ولی تاپیکایی که به لحاظ محتوا اصلا ارزش خوندن رو ندارن ولی مربوط به نر چشمیها هستن پابرجا می مونه
به من نظر من خانوم پارمهر شلیستگی مدیریت این تالار رو ندارن. از وقتی ایشون مدیر تالار گفتگوهای آزاد شدن این تالار فوق العاده بی محتوا و خسته کننده شده. چند روز پیش به کرات تا پیکهای منو پاک کرد واین در حالی هست که تاپیکهای با موضوع مشابه و حتی بدتر از اون هنوز در تالار فعالیت دارن . من هیچ دفاعی از تاپیکام نمیکنم ولی اگه قرار به پیاده سازی قوانین هستش فکر میکنم درستش این هست که قوانین نسبت به تمام کاربر به یه اندازه اعمال بشه...
در کل به هیچ ععنوان از مدیریت تالار گفتگوی آزاد رضایت ندارم و تقاضا دارم هرچه سریعتر این عنوان به کاربر دیگه ای که تواناییشو داره محول بشه

سلام دوست خوبم
اجازه بدید در ابتدا چند نکته رو برای همه دوستان توضیح بدم:)
اگر تاپیکی حذف میشه مطمئن باشید بررسی های زیادی برای پاکشدنش صورت گرفته
اگر کمی به قوانین دقت کنید به هیچ وجه از دست ما دلخور نخواهید شد
میدونم پاک شدن تاپیکتون ناراحتتون کرده اما اگر کمی خودتون جای مدیران میگذاشتید
که با دقت مطالبو میخونن و مطالبی که سیاسی نباشه، نامربوط نباشه، تکراری نباشه، توهین نباشه انتخاب کنن
تا حقی از کسی ضایع نشه زحمتی که دوستن کشیدن بی ثمر نشه قضاوتتون اینگونه نخواهد بود
:gol:
با روالی که شما تاپیک میزنید بیشتر باعث ایجاد آشفتگی در مطالب هستید هرکدام از تاپیک هایی که زدید براتون توضیح دادم مناسب برای کدام تالار بوده است
دوست خوبم امیدوارم از این پس با تاپیک های مفیدتری شمارو ببینیم در تالار گفتگوی آزاد

درپناه حق:gol:

• Like
واکنش ها: eb@d

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوست خوبم
اجازه بدید در ابتدا چند نکته رو برای همه دوستان توضیح بدم:)
اگر تاپیکی حذف میشه مطمئن باشید بررسی های زیادی برای پاکشدنش صورت گرفته
اگر کمی به قوانین دقت کنید به هیچ وجه از دست ما دلخور نخواهید شد
میدونم پاک شدن تاپیکتون ناراحتتون کرده اما اگر کمی خودتون جای مدیران میگذاشتید
که با دقت مطالبو میخونن و مطالبی که سیاسی نباشه، نامربوط نباشه، تکراری نباشه، توهین نباشه انتخاب کنن
تا حقی از کسی ضایع نشه زحمتی که دوستن کشیدن بی ثمر نشه قضاوتتون اینگونه نخواهد بود
با روالی که شما تاپیک میزنید بیشتر باعث ایجاد آشفتگی در مطالب هستید هرکدام از تاپیک هایی که زدید براتون توضیح دادم مناسب برای کدام تالار بوده است
دوست خوبم امیدوارم از این پس با تاپیک های مفیدتری شمارو ببینیم در تالار گفتگوی آزاد

درپناه حق:gol:
تفاوت دوتاپیک طالع بینی من با طالع بینی روزانه که مهمشم کردین چیه که مال منو حذف کردین ولی اونو مهم کردین؟لطفا موردی بیان کتید ( در مورد تک تک تاپیکام) من دوساله تو این فروم عضوم وهمه این حرفای شما رو بارها شنیدم . موردی بگین .
1- تاپیکای طالع بینی منو چرا حذف کردین؟پیرجو میگن باید توی زنگ تفریح ایجاد بشه . باشه قبول . پس چرا تاپیک طالع بینی روزانه به اونجا انتقال پیدا نمیکنه؟ چرا مهمش کردین؟

2- تاپیک برخورد با روزه خواری رو چرا حذف کردین ؟
3- تاپیکای دیگمو چرا حذف کردین

تو خصوصی جواب ندین لطفا شما اگه برا کارتون دلیل دارین همینجا بگین تا منم حرفمو بزنم

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
قبل از حذف تاپیک یا عملیات پرپر کردن آن توسط پارمهر هیچ توضیحی داده نمیشود و نشده به من ...این ... دروغ است
...خانوم پارمهر مدیریتت خیلی ضعیف است
...ازین واضح تر و ساده تر بدون تعارفات معمول و شاخ و برگ دادن های اضافه و اتلاف وقت بهت بگم ...اره عزیزم ...
من ازین خواهش و التماس ها بلد نیستم متاسفم ... از صفر تا 10 به مدیریت شما 1 تعلق میگیره ...

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
تفاوت دوتاپیک طالع بینی من با طالع بینی روزانه که مهمشم کردین چیه که مال منو حذف کردین ولی اونو مهم کردین؟لطفا موردی بیان کتید ( در مورد تک تک تاپیکام) من دوساله تو این فروم عضوم وهمه این حرفای شما رو بارها شنیدم . موردی بگین .
1- تاپیکای طالع بینی منو چرا حذف کردین؟پیرجو میگن باید توی زنگ تفریح ایجاد بشه . باشه قبول . پس چرا تاپیک طالع بینی روزانه به اونجا انتقال پیدا نمیکنه؟ چرا مهمش کردین؟

2- تاپیک برخورد با روزه خواری رو چرا حذف کردین ؟
3- تاپیکای دیگمو چرا حذف کردین

تو خصوصی جواب ندین لطفا شما اگه برا کارتون دلیل دارین همینجا بگین تا منم حرفمو بزنم

با صلاحدید مدیریت تاپیک ╬♥╬ طالع بینی روزانه ╬♥╬ از تالار نجوم به تالار گفتگوی آزاد منتقل شده
و همانطور که میبینید بدون هیچ گونه اسپمی در طول این مدت به فعالیت پرداخته
طبق قانون هر تاپیکی که بدون اسپم بالای 2000پست مفید داشته باشد و بازدید کنندگان و علاقه مندان به آن بالا باشد میتواند به عنوان تاپیک مورد علاقه مهم گردد
برای گفتگوی آزاد یک طالع بینی روزانه نیاز بود که ایجاد شده است و علاقه مندان خود را دارد و شما نیز میتوانید در آن فعالیت کنید
اینکه شما دوست خوبم 10تاپیک طالع بینی میزنید جهت تفریح و علاقه شخصی خودتان باید بدانید مکان ایجاد این گونه تاپیک های تفریحی، در تالار زنگ تفریح میباشد
همینطور مسائل مربوط به دین هم تاپیک مخصوص خود را دارد، همین طور سایر تالار ها
اگر کمی توجه کنید به قوانین و در ابتدا تاپیک خود را در تالار گفتگوی آزاد نزنید تاپیک های شما در جای خود قرار خواهد گرفت.
موفق باشید

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با صلاحدید مدیریت تاپیک ╬♥╬ طالع بینی روزانه ╬♥╬ از تالار نجوم به تالار گفتگوی آزاد منتقل شده
طبق قانون هر تاپیکی که بدون اسپم بالای 2000پست مفید داشته باشد و بازدید کنندگان و علاقه مندان به آن بالا باشد میتواند به عنوان تاپیک مورد علاقه مهم گردد
برای گفتگوی آزاد یک طالع بینی روزانه نیاز بود که ایجاد شده است و علاقه مندان خود را دارد و شما نیز میتوانید در آن فعالیت کنید
اینکه شما دوست خوبم 10تاپیک طالع بینی میزنید جهت تفریح و علاقه شخصی خودتان باید بدانید مکان ایجاد این گونه تاپیک های تفریحی، در تالار زنگ تفریح میباشد
اگر کمی توجه کنید به قوانین و در ابتدا تاپیک خود را در تالار گفتگوی آزاد نزنید تاپیک های شما در جای خود قرار خواهد گرفت.
موفق باشید
شما که میگی تاپیکای دینی باید جای دیگه زده بشه. این تاپیک مگه دینی نیست؟

یا این
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/599300-دختر-مسلمان
یا این
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/516066-درد-و-دل-چادر
یا این
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/280394-دیندار-یا-بی-دین-فرقی-نمی-کند
دلایلتون اصلا قابل قبول نیست خانوم پارمهر .
اون تاپیک طالع بینی رو من مخصوصا برا این زدم که ببینم شما با موضوع خاصی مشکل دارین ویا اینکه فقط تعداد خاصی از دوستان از ما بهتران میتونن تاپیک ایجاد کنن . وقتی تاتاپیکامو از هر نوع و سنخی که بود پاک کردین شکم در مورد دوم به یقین تبدیل شد
من وقتی میگم عملکرد شما سلیقه ای هستش بی دلیل نمیگم
شما میگی تو تاپیک روزه خواری اسپم و توهین اتفاق افتاده . اگه اینطوره شما یه مورد بیارین من تمام حرفای شمارو قبول میکنم

آخرین ویرایش:

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
موفق باشید

کل مطلب شما در توجیه خلاصه شده ... توجیه حذفهای بی مورد و تکرار مکررات و توضیح واضحات قوانینی که قبلاگ نوشته شده ...
مطلب دیگری برای ارائه داشته باشید بد نیست ...
ما هم خوشحال میشیم مطالب و دلایل جدید از شما بشنویم ...
میخواید من کمکتون کنم عزیزم ...
پاینده باشید .

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کل مطلب شما در توجیه خلاصه شده ... توجیه حذفهای بی مورد و تکرار مکررات و توضیح واضحات قوانینی که قبلاگ نوشته شده ...
مطلب دیگری برای ارائه داشته باشید بد نیست ...
ما هم خوشحال میشیم مطالب و دلایل جدید از شما بشنویم ...
میخواید من کمکتون کنم عزیزم ...
پاینده باشید .
سلام دوست خوبم:smile:
آفرین ...جانا سخن از زبان ما میگویی:)
باور کنید شما این قوانینو بخونید همه مشکلات حل میش
ه
همه توضیحات همون قوانین هستند

که ما مرتب داریم تکرار میکنیم:gol:

قوانین گفتگوی آزاد

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ه

قوانین گفتگوی آزاد

منتظر جوابتون در مورد پست بالاییم هستم خانوم پارمهر

okanava

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما که میگی تاپیکای دینی باید جای دیگه زده بشه. این تاپیک مگه دینی نیست؟
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/597401-%D8%AF%D8%A7%D8%B9%D8%B4-%D8%8C-%D9%85%D8%AD%DA%A9%D9%88%D9%85-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF-%D9%88-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8-%D8%B1%D8%A7-%D9%85%D9%86%D8%AA%D8%B4%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF

یا این
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/599300-دختر-مسلمان
یا این
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/516066-درد-و-دل-چادر
یا این
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/280394-دیندار-یا-بی-دین-فرقی-نمی-کند
دلایلتون اصلا قابل قبول نیست خانوم پارمهر .
اون تاپیک طالع بینی رو من مخصوصا برا این زدم که ببینم شما با موضوع خاصی مشکل دارین ویا اینکه فقط تعداد خاصی از دوستان از ما بهتران میتونن تاپیک ایجاد کنن . وقتی تاتاپیکامو از هر نوع و سنخی که بود پاک کردین شکم در مورد دوم به یقین تبدیل شد
من وقتی میگم عملکرد شما سلیقه ای هستش بی دلیل نمیگم
شما میگی تو تاپیک روزه خواری اسپم و توهین اتفاق افتاده . اگه اینطوره شما یه مورد بیارین من تمام حرفای شمارو قبول میکنم

ه

قوانین گفتگوی آزاد

منتظر جوابتون در مورد پست بالاییم هستم خانوم پارمهر

همونطور که در تصویر بالا مشاهده میفرمایید قبل از اینکه جانا سخن از زبون شما بفرمایند ...یه پست دیگه توسط ebad زده شده ( پرسشی مطرح کرده و بی جواب گذاشتید مدیرا )...
ولی شما و سایرین بی توجه به آن و علامت تعجب روی کله ماها اومدید جواب بنده را با طنازی دادی ... دستم درد نکنه عزیزم ...
خداوکیلی من راضی به زحمت نبودم ،
دوستان و سایرین حذفیون معترض :
اینها نشان دهنده ی این است که مدیران علاوه بر سلیقه ای حذف کردن تاپیکها (موسوم به بلک اند وایت لیست ) رندومی و جهشی نیز عمل میکنند ..از پرسشی به گفتگویی دیگر میجهند ...
اینطوری میشه که بعضی موضوعات به سهو یا عمد زیر جهش اینها جا میماند ... یا شایدم جای دیگه ای جا می ماند ...
ما از اینان خواهشمندیم که به جای اتخاذ تصمیم جهیدن از روی ماها از تصمیم پیاده روی در دفتر مدیریت تالار و خود تالار گفتگوی آزاد استفاده کنند ...
در اینصورت 4 لینک بالا رو هم خواهید دید ... و بی جواب نخواهید گذاشت
همچنان منتظر جواب هستیم ...
یا اینکه برای توضیحات بیشتر باز هم بنده مراجعه کنم ؟؟
آنقدر مراجعه کنم تا جواب بگیرم ...

13 گام برای تبدیل روشی قورباغه ای به حلزونی
خلاصه کتاب : مدیریت استراتژیک در راستای رضایت کاربران - چگونه تاپیکها را حذف نکنیم - چگونه از دکمه ی حذف استفاده نکنیم و ...
قمیت : ناچیز
انتشارات : باشگاه مهندسان
ترجمه : کلیه ی کاربران

معمار اسمان

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اگه شما به فکر ماها هستین که اینجاا برامون خسته کننده نباشه..بذارین حرفامونو بزنیم..من شخصا خسته شدم از اینکه تا میام اولین nتاتایپیک تولد،n تا خدافظی،nتا...هنوز نیومده پنجره رو میبندم میرم:razz:بابا اینجا باشگاه سرگرمی که نیست..اسمش باشگاه مهندسین ایران هست!!دوسه تا تایپک مفید هم که زده میشه که بحث جدی صورت میگیره هنوز به یک ساعت نکشیده نیستو نابود میشه.یکم سنجیده تر لطفا برخورد کنید..یه فکری هم به حال تعداد زیاد تایپک های زنگ تفریح و مناسبت ها(اگه بدونم کی مناسبت رو باب کرده:mad:) کنید که اینقد جلو چشم نباشن ادم عصبی میشه:w05:

Takesh

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه شما به فکر ماها هستین که اینجاا برامون خسته کننده نباشه..بذارین حرفامونو بزنیم..من شخصا خسته شدم از اینکه تا میام اولین nتاتایپیک تولد،n تا خدافظی،nتا...هنوز نیومده پنجره رو میبندم میرم:razz:بابا اینجا باشگاه سرگرمی که نیست..اسمش باشگاه مهندسین ایران هست!!دوسه تا تایپک مفید هم که زده میشه که بحث جدی صورت میگیره هنوز به یک ساعت نکشیده نیستو نابود میشه.یکم سنجیده تر لطفا برخورد کنید..یه فکری هم به حال تعداد زیاد تایپک های زنگ تفریح و مناسبت ها(اگه بدونم کی مناسبت رو باب کرده:mad:) کنید که اینقد جلو چشم نباشن ادم عصبی میشه:w05:

اون nتا خدافظی هم دریغ از رفتن حتی یکیشون :دی یه مشت مسخره بازی کودکانه برای جلب توجه مخطبانه . طرف تاحالا nبار تاپیک خدافظی زده که من میرم دیه برنمیگردم و........ 24 ساعت نشده استارت زده - دیه با غیرت ترین کاربری که دیدم بعد خدافظی دیه برنگشته رفته با یه یوزر دیگه اومده :biggrin:

موافقم این مسخره بازیای مناسبت جم شه بخصوص خدافظی هاشون که دیگه حال آدم داره بهم میخوره

*وارش*

کاربر فعال

واقعا;)
مثلا اسمش گفتگوی آزاد هست!!!! خب حداقل اسمشو عوض کنن که آدم تکلیف خودشو بدونه! نه آزاد هست نه گفتگو! به نظر مدیریت محترم حتما اسپم هم یه مدل گفتگو هست و تاپیک هایی هم که اسپم خورش خوبه هم تاپیک های مهم. من نمیدونم تو طالع بینی چه مطالب مهمی رد و بدل میشه و چه گفتگویی میشه که مدیر محترم میفرمایند این تاپیک یه دونه اسپم نداره!!!!:surprised::eek:

MILA.S

عضو جدید
بلی منم کاملا با دوستان موافقم ( به خصوص okanava ) واقعا بعضی وقت ها پست هایی رو یهویی حذف میکنید که واقعا دلیلش و نمیدونم به نظر من قبل حذف حداقل یه احترامی به افرادی که اونجا هستن بذارید و مثلا بگید که به این دلایل حذف خواهد شد...ممنون

parmehr

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام خدمت همه دوستان عزیزم:smile:
عبادت ها و عزاداری هاتون انشاله مقبول درگاه حق تعالی واقع شده باشه:gol:
اسم چندتا از تاپیک های تالار همشهری ها که بازدید خوبی نسبت به سایر تاپیک ها در چند هفته اخیر داشتنو تغییر دادیم
به این شکل که اسم شهر مورد نظر در ابتدا آن عنوان اضافه شده است
تا سایر دوستان همشهری شما هم راحت تر بتونن شهر مورد خود را پیدا کنند.

التماس دعا:gol:

ali.metal.eng

عضو جدید
لطف کنید اگر پستی رو میخایید حذف کنید با دلیل باشه و به شخص استاتر هم خبر بدین واقعا که دیگه شورشو دراوردین
لطفا دیگه تکرار نشه :mad:

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام.چرا تاپیک من غیب شده؟به اسم بیاین به هم کمک کنیم...بسم الله؟

دوست عزیز شما هنوز تازه عضو شدی و کلا با این پستتون میشه 37 مین پستی که نوشتی تو باشگاه. من فکر میکنم حتمن مخالف قوانین باشگاه بوده که حذف شده و شما به این قوانین آشنایی نداشتین. یه زحمتی بکشین و قوانین رو مطالعه بفرمایین. اینکه میبینید متاسفانه روال اینجا اینه که خیلیا قوانین رو رعایت نمیکنن تو زدن تایپیک و هی تایپیکاشون حذف میشه و میان شاکی میشن خدای نکرده باعث نشه احیانا منو و شما هم اینکارو بکنیم. موفق باشید

اوژنی دزیره

عضو جدید
دوست عزیز شما هنوز تازه عضو شدی و کلا با این پستتون میشه 37 مین پستی که نوشتی تو باشگاه. من فکر میکنم حتمن مخالف قوانین باشگاه بوده که حذف شده و شما به این قوانین آشنایی نداشتین. یه زحمتی بکشین و قوانین رو مطالعه بفرمایین. اینکه میبینید متاسفانه روال اینجا اینه که خیلیا قوانین رو رعایت نمیکنن تو زدن تایپیک و هی تایپیکاشون حذف میشه و میان شاکی میشن خدای نکرده باعث نشه احیانا منو و شما هم اینکارو بکنیم. موفق باشید
چه ربطی داره جنبه ندارین ببینین یکی فعاله من از وقتم میزنم تو این سایت مطلب بذارم اگه اینطوریه کلا بگین بیخیال بشم برم سر زندگیم من اهل اینترنت گردی و وب گردی و این چیزا نیستم ولی تو این سایت شروع به فعالیت کردم که میبینم به اصطلاح قوانینی داره که نمیشه باهاش ساخت.بنظرم باید اول مطلب رو خوند بعد حذفش کرد من بعدا عین همون مطلب رو میذارم نظرسنجی میکنم ببینم استقبالش چطوره بنظرم خیلی مفید بود اگه حذفش نمیکردین کاربردی و به درد بخور بود ولی در کل هنوزم علت حذفشو نمیدونم.برای آرزوی موفقیتتونم ممنون البته اگه بذارن.

اوژنی دزیره

عضو جدید
آهان گرفتم قضیه رو حتما مطلب(فقط آقایون جواب بدن:زایمان طببیعی یا سزارین)مفیده و به درد بخوره که هست مخالف قوانین باشگاهم نیست آره دیگه برای یه مشت پسر مجرد خیلی مفیده نتایجشم که خیلیییییییییییی مفیده هدف این سبک سؤالات چیه؟این مدیریته؟؟؟اگه مدیرین و قوانین دارین این مطالب دور از شان و مزخرف رو حذف کنید.

ali hoseini

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چه ربطی داره جنبه ندارین ببینین یکی فعاله من از وقتم میزنم تو این سایت مطلب بذارم اگه اینطوریه کلا بگین بیخیال بشم برم سر زندگیم من اهل اینترنت گردی و وب گردی و این چیزا نیستم ولی تو این سایت شروع به فعالیت کردم که میبینم به اصطلاح قوانینی داره که نمیشه باهاش ساخت.بنظرم باید اول مطلب رو خوند بعد حذفش کرد من بعدا عین همون مطلب رو میذارم نظرسنجی میکنم ببینم استقبالش چطوره بنظرم خیلی مفید بود اگه حذفش نمیکردین کاربردی و به درد بخور بود ولی در کل هنوزم علت حذفشو نمیدونم.برای آرزوی موفقیتتونم ممنون البته اگه بذارن.

دوست عزیز من فقط خواستم جوابی رو که بعدها از مدیریت خواهی گرفت (البته شاید نه به این ملاطفت) رو همین الان بهت بگم. دیگه قوانین رو قبول داری یا نه به عهده ی خودته. اگه دقت کنی کلا توی این تایپیک مدیریت بحث همینه. نه شما که خیلی از کاربرای چند ساله اینجا هم هنوز این مسئله رو نتونستن برای خودشون حل کنن. موضوع و اسم تایپیکتون چی بود مگه؟؟