مرسی باران جانافسون جووون..منم مثل خودتم یعنی سعی می کنم طوری رفتار کنم که هیچ وقت کسی از دستم ناراحت نشه...و دل کسیو نشکنم...اما نمیدونم چرا بعضی ها بازم هستن که دل آدمو بشکنن...
اما می دونی چیه...بعضی وقتیا هست که آنقدر به رفتارمون توجه می کنیم که از توجه زیاد دل کسیو می شکنیم...و خودمون متوجهش نیستیم...
یک روز نشستم و با خودم فکر کردم ..واقعا چرا...؟؟؟
می دونی به چه نتیجه ای رسیدم...؟؟؟
اینکه شخصیت آدمها و رفتاراشون و طرز فکراشون باهام خیلی فرق می کنه...
کاری که از نظر تو ممکنه اصلا کسیو ناراحت نکنه و دل کسیو نشکنه ..ولی این حرکت یا حرف تو در نظر بقیه طوری دیگری تفسیر بشه عزیزم...
و این مسئله برای دیگران هم در مقابل تو صادقه...
برای همین باید سعی کنیم با هر کسی تقریبا همون طوری که هست رفتار کنیم...
راستش خودمم فکرشو کردم.میدونم رفتار اونا چه جوریه حتی خواستم مثل خودشون باشم خواستم بی محلی کنم ولی نتونستم
دوباره همون رفتار همیشگی رو باهاشون دارم.
دست خودم نیست نمی تونم.میدونم شاید این جور خودمو سبک کنم ولی اون جور هم نمی تونم تلافی کنم.
وقتی می خوام یه چیز تندی بگم یه حرکتی بکنم میگم نه نگو، نکن سر خودت میادباران جان صحبت شما كاملا درسته...كاملا حق با شماست...اما اينم ميدونم كه حركت و يا حرفي كه من ميزنم هيچوقت از روي قصد و غرض نيست...و هيچ وقت توي حرفهام از طعنه و نيش زبون استفاده نميكنم....نميزام كسي از من دلش بشكنه....توهين و تحقير نميكنم...
اما همه اين حركات رو توي صحبتهاي بعضي از دوستان ميبينم....با اينكه دلم نميخواد باورشون كنم...و همش ميگم از روي قصد نبوده..حتما چيزي تو دلش نبوده...اما بازم ميبينم كه تكرار ميشه و تكرار ميشه و تكرار ميشه .........آه...و هر بار غليظ تر و سنگين تر از دفعه پيش .....
به قول افسون اصلا ميفهمن ازشون ناراحتيم...؟ يا اينكه خودشون رو به هزار راه ميزنن تا به روي مبارك نيارن...و ما هم كما كان دوستشون داريم و راضي به اذيت و آزارشون نميشيم.
![]()
ولی بعدش میبینم سرم اومد میگم خدایا من که نگفتم من که نکردم این کارو
پس چرا؟

مشکل اینه که همیشه میگم خوب رفتارم رو عوض نمی کنم خودشون میفهمنخوب دیگه اگر واقعا این طوریه گلاب جونم...این دیگه عیب از تو نیست عزیزم...
عیب از اون شخصه...بعضیا همین طورین ...
از ناراحت کردن و دل شکستن بقیه لذت می برن...
باید به این جور آدما بی توجه باشی..زمانی این آدما به اشتباهاتشون پی می برن که دیگه خیلی دیر شده...
به نظر من تنها کاری که میشه در مقابل این آدما کرد..سکوته...
ولی کی آخه؟یا نمی دونهنیا میدونن و به روی خودشون نمیارن.
آره وقتی میفهمن که خیلی خیلی دیر شده